Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
kristoz
HV vaatleja
|
08.01.2012 17:42:14
Thomson TG784 |
|
|
Nimelt küsimus oleks selline, mul on elioni ühendus ja see Thomson TG784 ruuter.. ostsin juurde sellise seadme nagu DS212j
Tahaksin kiiremat failide edastamiskiirust aga Thomson TG784 ei võimalda üle 10MB/s , kuidas ma saaksin failide edastamiskiirust kiiremaks? Elionil on 2 ruuterit ja need ei võimalda kiiret edastamist.. kas kuidagi on võimalik ühendada Gigabit Switch vahele? Ma suht võhik sellel alal loodan , et keegi saab aru mida ma tahan
|
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
08.01.2012 17:54:31
|
|
|
Noh kui sul hüperkiire ühendus ja failivahetust ka internetis aktiivselt teed, siis oleks üks lahendus sulle välja pakkuda küll, kuigi ega ta teab mis odav pole.
Esiteks oleneb mis ja kuidas sulle tuppa tuleb. Osadel hüperkiire omanikel tuleb optika tuppa, mille otsas on miski huawei gigane switch. Siis soeta lihtsalt omale üks korralik ruuter millel oleks gigane switch ja võimalikult võimekas wifi. Lükkad ühe juhtme huaweist uude ruuterisse, sinna taha ühendad kogu arvuti ja võrguketta majanduse. Huaweisse lükkad veel järgi selle thompsoni käki - kuna ainuke tegevus millega ta siis hakkama peab saama, on digitv jagamine, elab ta sul õndsalt ja sinu internetikasutamist kuidagi ei mõjuta.
Kui sul tuppa tuleb ainult cat5 ja jookseb otse Thompsonisse, siis oleks ka vast vaja ühte gigabaidist switchi, mille otsa ühendad siis oma uue ruuteri ja thompsoni kõrvuti. efekt sama mis eespool kirjeldatud. See variant ka minul töötab (küll kahjuks 100ne switch mul ainult).
Kui sul hüperkiiret pole, siis pole nendel väga vist mõtet, kuna thompson end ära ei kägista aeglasema ühendusega. Küll aga ma ei oska öelda, kas peale thompsonile lihtsalt gigase switchi külge panemine reaalselt andmekiirust kasvataks - switch nagu ju lubaks rohkem, aga liiklus käib ikkagi ju läbi ruuteri ka, mis jääks jätkuvalt pudelikaelaks.
Ehk tuli arusaadav tekst
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
kristoz
HV vaatleja
|
08.01.2012 18:25:38
|
|
|
Mul hüperkiire internet jah, gigast switchi vist tuppa ei tule vaid tavaline cat5.. põhiline mida ma tahaks saavutada oleks DS212j ja Lauaarvuti kiire failide vahetus.. kas seda kuidagi teistpidi ei saaks või pean siiski soetama gigabit switchi ja veel ühe ruuteri? Kui jah siis äkki oskad soovitada mulle... tänud ette!
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
08.01.2012 18:31:02
|
|
|
Kõik riistad, mis on ühendatud gigase massina taga, toimivad omavahel ka gigase kiirusega. Ehk siis terve tee peab olema gigane. Kui miskit käib läbi sajase lingi, siis sealt ka sada maksimum. Ehk siis ruuterile gigane switch järgi ja masinad sinna külge.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
1 :: |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
kristoz
HV vaatleja
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
08.01.2012 21:55:12
|
|
|
Dijital, kas see TG784 omab ka gigast switchi? kui ei, siis ju lõpptulemus ikka sama saast, kuna liiklus käiks läbi lisaswitchi ja omakorda läbi thompsoni ka (ruutimistabel jms?) või olen ma asjast valesti aru saanud?
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Betamax
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 729 loe/lisa |
   |
550 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dijital
HV Guru

|
08.01.2012 22:05:31
|
|
|
painkillah kirjutas: |
Dijital, kas see TG784 omab ka gigast switchi? kui ei, siis ju lõpptulemus ikka sama saast, kuna liiklus käiks läbi lisaswitchi ja omakorda läbi thompsoni ka (ruutimistabel jms?) või olen ma asjast valesti aru saanud? |
Ei oma. Aga kui nii NAS kui PC istuvad mõlemad gigase switchi taga, siis peaks minema liiklus PC-Switch-NAS teed pidi ilma ruuterit läbimata. Vähemalt ma olen nii aru saanud neist asjust. Keegi pädevam võiks muidugi kommenteerida seda ning kinnitada või lükata ümber.
_________________ OBSBOT veebipoe affiliate link/sooduskood: TUIKOTREW |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
31 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rasmus
HV veteran
|
08.01.2012 23:55:23
|
|
|
Viimasel kirjutajal õigus. Kui seadmed asuvad samas subnetis, siis üldjuhul marsruuterist liiklus läbi ei käi vaid suhtlevad otse lähima võrguseadme kaudu v.a. juhul, kui on vaja (välisühenduse kasutus vms).
_________________ Rakvere parasiit |
|
Kommentaarid: 50 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
Spezz
HV veteran
|
08.01.2012 23:55:49
|
|
|
Dijital kirjutas: |
Dijital, kas see TG784 omab ka gigast switchi? kui ei, siis ju lõpptulemus ikka sama saast, kuna liiklus käiks läbi lisaswitchi ja omakorda läbi thompsoni ka (ruutimistabel jms?) või olen ma asjast valesti aru saanud? |
Ei oma. Aga kui nii NAS kui PC istuvad mõlemad gigase switchi taga, siis peaks minema liiklus PC-Switch-NAS teed pidi ilma ruuterit läbimata. Vähemalt ma olen nii aru saanud neist asjust. Keegi pädevam võiks muidugi kommenteerida seda ning kinnitada või lükata ümber. |
Nii ta on: PC<->Switch<->NAS on Gbit ühendusega omavahel ja TG784 jääb ringist välja.
|
|
Kommentaarid: 70 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
kristoz
HV vaatleja
|
09.01.2012 11:38:12
|
|
|
Nii nüüd on selline asi ühendatud on hetkel nii .. kõigepealt interneti juhe läheb thompsonisse , sealt edasi on ühendatud gigabit ruuter ja siis gigabit ruuteriga on ühendatud PC .. aga nüüd on selline asi, et mul oleks vaja Thompsonis anda ds212j mõned vabad pordid..
Thompsonis ma küll näen seda ds212j aga miskipärast ütleb mulle, et see arvuti on inactive .. püüdsin pordid ka vabaks teha aga kahjuks ei mõju.. kuidas peaksin käituma , et ma selle nüüd tööle saaksin?
Oskab keegi aidata?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
09.01.2012 11:45:49
|
|
|
Küll aga ma ei oska öelda, kas peale thompsonile lihtsalt gigase switchi külge panemine reaalselt andmekiirust kasvataks - switch nagu ju lubaks rohkem, aga liiklus käib ikkagi ju läbi ruuteri ka, mis jääks jätkuvalt pudelikaelaks. |
Ära aja jama, kui sul on deviced otse switchi külge ühendatud, siis nende seadmete vaheline suhtlus käib ikka otse üle switchi, ruuter ei puutu siin absull asjasse.
Connected võrgus pole ruutingutabelit tarvis, isegi gateway aadressi mitte, et masinad omavahel suhelda saaksid.
Spezz kirjutas: |
Dijital kirjutas: |
Ei oma. Aga kui nii NAS kui PC istuvad mõlemad gigase switchi taga, siis peaks minema liiklus PC-Switch-NAS teed pidi ilma ruuterit läbimata. Vähemalt ma olen nii aru saanud neist asjust. Keegi pädevam võiks muidugi kommenteerida seda ning kinnitada või lükata ümber. |
Nii ta on: PC<->Switch<->NAS on Gbit ühendusega omavahel ja TG784 jääb ringist välja. |
Täpselt nii
viimati muutis Etz 09.01.2012 11:51:01, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
kristoz
HV vaatleja
|
09.01.2012 11:48:57
|
|
|
Jah PC on hetkel switchi taga ja ka d212j aga , et ma nüüd saaksin ds212j nüüd läbi neti sisse logida tuleks mul mõned pordid avada ja seda saan ju ainult teha läbi thompsoni või ma eksin?
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
09.01.2012 11:50:08
|
|
|
kristoz kirjutas: |
Jah PC on hetkel switchi taga ja ka d212j aga , et ma nüüd saaksin ds212j nüüd läbi neti sisse logida tuleks mul mõned pordid avada ja seda saan ju ainult teha läbi thompsoni või ma eksin? |
Väljast sisse ja seest välja käib liiklus jah üle Thomsoni, ja selleks pead seal pordid suunama.
|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
kristoz
HV vaatleja
|
09.01.2012 11:56:16
|
|
|
Nii korras sain hakkama ... tänud!
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
symmi
Kreisi kasutaja
|
29.06.2012 18:53:46
|
|
|
Sooviks abi netipulga ühendamiseks ruuteriga.. nii et neti pult on ruuteri küljes usb augus ja ruuter jagab interneti arvutisse.. Mis peaks sellejaoks tegema?
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
30.06.2012 14:38:43
|
|
|
symmi kirjutas: |
Sooviks abi netipulga ühendamiseks ruuteriga.. nii et neti pult on ruuteri küljes usb augus ja ruuter jagab interneti arvutisse.. Mis peaks sellejaoks tegema? |
Mis marki pulgaga tegu? Kui telneti kaudu sisse logida tg 784 ruuterisse, kas seal on alamjaotus mobile. Antud asja olen tööle saanud TG789-ga
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|
 |
symmi
Kreisi kasutaja
|
30.06.2012 20:49:51
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
Sooviks abi netipulga ühendamiseks ruuteriga.. nii et neti pult on ruuteri küljes usb augus ja ruuter jagab interneti arvutisse.. Mis peaks sellejaoks tegema? |
Mis marki pulgaga tegu? Kui telneti kaudu sisse logida tg 784 ruuterisse, kas seal on alamjaotus mobile. Antud asja olen tööle saanud TG789-ga |
huawei e1762 pulk.. aga mis telnet? muidu ruuteri seadete all ei täheldanud küll midagi mobile asja,, mingi telephone oli seal
|
|
Kommentaarid: 27 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Pailaps
HV Guru
|
01.07.2012 11:56:48
|
|
|
Pailaps kirjutas: |
Mis marki pulgaga tegu? Kui telneti kaudu sisse logida tg 784 ruuterisse, kas seal on alamjaotus mobile. Antud asja olen tööle saanud TG789-ga |
huawei e1762 pulk.. aga mis telnet? muidu ruuteri seadete all ei täheldanud küll midagi mobile asja,, mingi telephone oli seal  |
See on lauatelefoni jaoks. Ainuke viis kontrollida on suunduda telnet://192.168.1.254 , kasutaja : Administrator : parool : (MODEM_ACCESS_CODE = väärtus põhja alt ). Kui käsu menu sisestades tekib alamjaotus, siis on võimalik, kuid eelseadistusi selle pulga jaoks ei ole.
ZTE MF100 Huawei E169 ja uus ZTE 4G pulk on toetatud TG789l näiteks. Kas TG 784-le tugi tuleb ei oska öelda, kuid minuteada seda pulka kasutada ei saanud.
_________________ Ma trollin 50% oma postitustest. |
|
Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
52 |
|
tagasi üles |
|