Internet tuleb sisse Starmani kaabelmodemiga (40 Mbit net), kui võtan Starmani kaabelmodemist võrgujuhtme ja panen selle Thomsoni ruuteri WAN porti, siis ei suuda see interneti ühendust luua. Olen proovinud restarti ka wizardiga seda tekitada.
Thomsoni ruuteri weebipõhisesse admin liidesesse saan ilusti sisse, samuti õnnestub FTP-ga sisse logida ruuteri seadistustesse, kus paikneb user.ini fail. Lisan selle ka postitusele.
Kas keegi on sellise probleemiga varem kokku puutunud, kas see ruuter üldse töötab Starmani võrgus ja mida peaks selleks muutma user.ini failis, et see asi töötaks ?
Internet tuleb sisse Starmani kaabelmodemiga (40 Mbit net), kui võtan Starmani kaabelmodemist võrgujuhtme ja panen selle Thomsoni ruuteri WAN porti, siis ei suuda see interneti ühendust luua. Olen proovinud restarti ka wizardiga seda tekitada.
Thomsoni ruuteri weebipõhisesse admin liidesesse saan ilusti sisse, samuti õnnestub FTP-ga sisse logida ruuteri seadistustesse, kus paikneb user.ini fail. Lisan selle ka postitusele.
Kas keegi on sellise probleemiga varem kokku puutunud, kas see ruuter üldse töötab Starmani võrgus ja mida peaks selleks muutma user.ini failis, et see asi töötaks ?
Eeldan, et tegu oli Elioni eelseadistus omava purgiga? Igatahes DHCP klient on samasugune nagu teistelgi ja midagi user.ini failis ei pea muutma.
Küsimus on, kas starman jagab seadmele ip. Võimalik, et enne järgi ühendamist on TG 784 vaja voolu alla jätta ja 15 min modemit väljas hoida ja tagasi panna.
Juba arvutite/muude lisaseadmete vahetamisega oli taoline mure. Nüüd pole aga tükk aega kasutanud.
Kui mu postitusi uurid, siis ma olen ka välja käinud koha, kuidas kontrollida, kas TG 784 ip kätte saab.
HW address : 00:1x:7x:cx:cx:x -> Starmani helpdeski poolt öeldu peab klappima siin Sinu telneti väljundiga, käsud allpool
{Administrator}=>dhcp client iflist
DHCP Client Info :
Interface : ip_wan -> siin võib olla ipKminet
DHCP Client State : [BOUND]
HW address : 00:1x:7x:cx:cx:x
Client ID :
IP Address : xx.xx.xx.xx
Netmask : 255.255.254.0
Default Gateway : xx.xx.xx.xx _________________ Ma trollin 50% oma postitustest.
Kui Starmani modemi järgi panna uus seade, siis on variandid:
1. Helistad Starmani ja teatad, et sul uus seade.
või
2. Ootad nii kaua, kuni Starman unustab vana seadme ära ja on nõus uut registreerima
3. Loobud Eesti ühe ebakompetentsema ettevõtte teenusest ja vahetad teenusepakkujat
Starmani modem ei anna sulle lihtsalt IP'd Viga pole Thomsoni ruuteris vaid Starmanis. Üsna kindel, et kui sa neile helistad, nad ütlevad sulle, et viga on sinu seadmes......
Näide Starmani tehnikutest:
Nende üüberkiire (150mbs) neti kiirus oli kuskil 10/20 mbs kanti. Tuli siis tehnik, proovis oma läppariga, sai sama tulemuse.
Tehniku lõplik sõna oli: Te peate võrgukaardi ära vahetama, meie poolt on kõik korras......
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.