Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 174, 175, 176 ... 353, 354, 355  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Wreckie
HV kasutaja

sõnum 29.06.2012 20:26:32 vasta tsitaadiga

Mida panna "Postage service'iks" kui saata vaja maksikiri?
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
onginoh
HV vaatleja

sõnum 30.06.2012 16:28:40 vasta tsitaadiga

Kas siin on inimesi kes paypali raha kannaksid? icon_smile.gif
tagasi üles
raxz
HV Guru

sõnum 30.06.2012 21:27:01 vasta tsitaadiga

Kas kusagil on mingi hea juhend, kuidas ise e-maksuametis tollipabereid täita? Eesti Post paneb oma kirve selga muidu.
Jube keeruliseks läks, kui pidin kauba mingeid koode otsima hakkama.
Tegemist elektroonikakomponentidega. Andmeside moodul ning seade tema ühendamiseks arvutiga.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
pois11
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 30.06.2012 22:37:41 vasta tsitaadiga

Ega juhendit ei ole jah kuskilt võtta ja esimest korda on tõsine piin seda täita. Hakkad järjest täitma ja kui mingid errorid tekivad siis küsid siit või kõige kiiremini helistad maksu ja tolliametisse. Ise olen nii kunagi teinud. Lõpuks kui asi selge läheb see sul ludinal.
Imelik on see veel, et mul viimasel on olnud palju pakke deklareerida Eesti Posti poolt ja nad on hakanud mulle paki teateid meili peale saatma. Ilma, et ma ise oleksin midagi pidanud tegema. Väga mugav, päeval tuleb meil teatega paki deklareerimisest ja kui jõuan enne kella 16:00 ära esitada liigub pakk juba edasi.
Kommentaarid: 112 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 109
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
raxz
HV Guru

sõnum 01.07.2012 02:53:22 vasta tsitaadiga

Ma sain ka e-maili Eesti Postilt. Vaja deklareerida. Ma korraks juba alustasin deklareerimist, aga keeruliseks läks. Tööpäeval pole väga aega sellega tegeleda... icon_sad.gif
Eks püüan neile sinna helistada kunagi.
Kommentaarid: 46 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 45
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 01.07.2012 10:59:57 vasta tsitaadiga

pm tollilehel on juhend olemas, mis punkt mida tähendab. otsest juhendit pole olemas, sest ostetavad kaubad ei ole yhesugused ja yhest kohast
siin olevad variandid on nats nihus.
näiteks elukaaslane hakkas algul tegema ja jooksis ummikusse. alustada tuleb R tähega( vist oli see) jne.
põhiasjad täidad ise algul ära, vahepeal vajutad kontrollnuppu, siis näitab, et mis puudu on.......
kui mõistus otsas, helistad infotelefonile. Yllatavalt hea suhtumisega on seal, aitavad suht meeleldi (vähemalt siis kui mina helistasin).
tolli ei tasu minna, suht sama kirves kui eesti post icon_rolleyes.gif
kui korra see kadalipp läbida, mis võtab aega, siis teine kord on asi ikka väga lihtne thumbs_up.gif
tsitaat:
Ma korraks juba alustasin deklareerimist, aga keeruliseks läks. Tööpäeval pole väga aega sellega tegeleda
yldiselt kui juhe koos, siis tulebki tööpäevadel teha, muul ajal abi sulle telefoni ega muul teel ei anta
Kommentaarid: 71 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 64
tagasi üles
onginoh
HV vaatleja

sõnum 01.07.2012 11:24:11 vasta tsitaadiga

Kui ma Hiinast ostan mingi odava, pisikese asja (telefoni puutepliiats) siis mingit tolli vms ei tule juurde? Või Eesti sisest posti?
tagasi üles
ranel
HV Guru

sõnum 01.07.2012 11:28:23 vasta tsitaadiga

onginoh kirjutas:
Kui ma Hiinast ostan mingi odava, pisikese asja (telefoni puutepliiats) siis mingit tolli vms ei tule juurde? Või Eesti sisest posti?

ei tule

jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 01.07.2012 11:35:42 vasta tsitaadiga

onginoh kirjutas:

esimeses postis summad kirjas, millest alates pead makma hakkama, kui tubli tollar su paki ära märgib

tagasi üles
Vahur
HV Guru
Vahur

sõnum 01.07.2012 18:07:44 vasta tsitaadiga

Helistasin ka kunagi neile infotelefonile ja soovisin teada, et mis ma teatud kaupadel nendeks tüüpideks vmt peaksin märkima. Kõne kestis ~30 minutit ja lõpuks öeldi lihtsalt, et nad ei oska mind aidata.
Kommentaarid: 458 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 388
tagasi üles
ranel
HV Guru

sõnum 01.07.2012 18:10:15 vasta tsitaadiga

Vahur kirjutas:
Helistasin ka kunagi neile infotelefonile ja soovisin teada, et mis ma teatud kaupadel nendeks tüüpideks vmt peaksin märkima. Kõne kestis ~30 minutit ja lõpuks öeldi lihtsalt, et nad ei oska mind aidata.

Kui nad ei oska, siis pane midagi, mis ligilähedaselt läheks sinna lähedale ja kõik. Vähemalt mulle öeldi nii, kui ma ühte asja deklareerida tahtsin, mida konkreetselt registris polnud.

Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 04.07.2012 17:24:33 vasta tsitaadiga

Tere, pöördun ka kõrgemate autoriteetide poole, sest minu mõistus on otsas.
Toll siis pidas kinni paki, mille väärtus oli <14 inglise naela ning nõuavad tolli- ja käibemakse ja igasuguseid muid rahalisi alimente. Küsimus siis järgnev, et ma PayPali tšeki neile juba saatsin, et see saadetis on tegelikult kõvasti odavam kui maksustamisele kuuluv kaup, kas ma pean veel kuidagi toimima või midagi muud tegema?

Päikest,
Ollaz.
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
soodent
HV Guru

sõnum 04.07.2012 21:57:22 vasta tsitaadiga

Eesti post maksis 40€ Bulgaariasse kadunud paki kompensatsiooni.Pakk koos saatmise ja ebay/paypal maksudega oli 70€, hea et niigi läks.
Kommentaarid: 822 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 19 :: 6 :: 564
tagasi üles
erko
Kreisi kasutaja

sõnum 05.07.2012 12:08:53 vasta tsitaadiga

Ollaz kirjutas:
Tere, pöördun ka kõrgemate autoriteetide poole, sest minu mõistus on otsas.
Toll siis pidas kinni paki, mille väärtus oli <14 inglise naela ning nõuavad tolli- ja käibemakse ja igasuguseid muid rahalisi alimente. Küsimus siis järgnev, et ma PayPali tšeki neile juba saatsin, et see saadetis on tegelikult kõvasti odavam kui maksustamisele kuuluv kaup, kas ma pean veel kuidagi toimima või midagi muud tegema?

Päikest,
Ollaz.

Suhtle ikka tolliga selles küsimuses, entusiastide foorum pole mingi autoriteet. Paki väärtuse tõid ära, kas see sisaldas ka transpordikulusid või on need veel eraldi summa. GBP/EUR kurss on ca 0.8 ehk et sinu 14 naelase paki väärtus eurodes on umbes 17,5. Kui siia transa juurde panna, võib saadetise hind kerkida üe 21,98 euro ning minu arusaamise järgi maksustatakse käibemaksuga (kuid mitte tollimaksuga). Juhend EMTA kodulehelt. Tõsi, see juhend pole olulises kohas mõistetega järjepidev. mistõttu ma ei ole veendunud, kas sinna 21,98 euro piirväärtuse sisse loetakse kaup koos transpordiga või ilma transpordita.

tsitaat:
Kauba väärtus on väikese väärtusega või mittekaubanduslikus saadetises sisalduvate kaupade tegelik väärtus, millele ei ole lisatud kohaletoimetamis-, pakkimis-, kindlustuskulusid.

tsitaat:
Tolliväärtus on kauba tehinguväärtus ehk kauba eest tegelikult makstud või makstav hind, millele on lisatud kõik selle kauba impordiga seonduvad kulutused kuni ühenduse tollipiirini, st kohaletoimetamise, pakkimis-, kindlustuskulud.

Ja siis...
tsitaat:
Maksuvabastused:
saadetised, milles kaupade tegelik koguväärtus ühe saadetise kohta on suurem kui 21,98 eurot ja ei ületa 150 eurot, on tollimaksuvabad, kuid deklareeritake kirjalikult ja maksustatakse käibemaksuga

Ehk et meil on mõisted kauba väärtus ja tolliväärtus ning siis vabastuse lõigus räägitakse mingist kauba tegelikust koguväärtusest. Kumb loom see siis on?

Aga kui sul jääksid nii transpordiga kui transpordita ostuhinnad alla 21,98 euro siis küsi tollilt motiveeritud selgitust, millele tuginedes sinu pakile käibemaksu tahetakse lisada.
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 26
tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 05.07.2012 16:03:36 vasta tsitaadiga

Kui on kaup konkreetselt Inglismaalt (EU-sisene kaubandus ja eraisik ostjana), siis ei tule kuskilt otsast mingeid makse. Aga siin on mingi "konks" sees - infot jah selgelt postitaja poolt liiga vähe...
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
Wusses
mehine eesti muffin
Wusses

sõnum 05.07.2012 18:45:58 vasta tsitaadiga

Tollis istub kinni üks USA pakk.

Saatsin tolli dokumendid aga pole mingit vastukaja tulnud icon_rolleyes.gif

Kas peaks Eesti posti kaudu ajama või ikka läbi tolli otse ?

Wreckie
HV kasutaja

sõnum 05.07.2012 22:12:17 vasta tsitaadiga

Mille järgi eBay seda "eBay Invonce" maksu määrab?
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
onginoh
HV vaatleja

sõnum 05.07.2012 23:10:17 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
onginoh kirjutas:

esimeses postis summad kirjas, millest alates pead makma hakkama, kui tubli tollar su paki ära märgib

mis mõttes?
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 05.07.2012 23:26:18 vasta tsitaadiga

erko, toll soovitas mulle EP poole pöörduda mida ma ka tegin. EP vastas ka, et suunas tšeki tollile närimiseks ja pakk vabastatakse peagi. Hind oli selline KOOS transpordiga. Aga nagu sa ise ka ära tõid tsitaatides, siis maksustamisele kuulub KOGUSUMMA ehk transport loeb samuti.
ewur, vahet pole kas ostad firmalt või ei, EU siseselt tollikontrolli pakkidel polegi. Lihtsalt kui sa ostad ebay.co.uk-st, siis ka Iisraelist saadetud kaup (hetkel päritolumaa) hinnastatakse naelades.
Wusses, soovitan EP-ga rääkida. Saatsin tollile kirja, kus nad minu puhul ütlesid, et pöördu Eesti Posti poole.

Mind pani pigem mõtlema, et mille alusel nad neid pakke kinni peavad? Läks kaal vist tiba suureks, et silma jäi..
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 06.07.2012 02:30:08 vasta tsitaadiga

onginoh kirjutas:
jeesus188 kirjutas:
onginoh kirjutas:

mis mõttes?

otseses!
kui paberit koju ei tule ja pakk käes, siis ok, kui tuleb paber, hakkad pabereid täitma icon_rolleyes.gif
Wusses kirjutas:
Tollis istub kinni üks USA pakk.

Saatsin tolli dokumendid aga pole mingit vastukaja tulnud icon_rolleyes.gif

Kas peaks Eesti posti kaudu ajama või ikka läbi tolli otse ?

sellise info pealt ei anna isegi ilma ennustada....... icon_rolleyes.gif
mis paberid saatsid, mille pärast jne?

tagasi üles
ewur
HV veteran
ewur

sõnum 07.07.2012 00:20:22 vasta tsitaadiga

Ollaz kirjutas:
ewur, vahet pole kas ostad firmalt või ei, EU siseselt tollikontrolli pakkidel polegi. Lihtsalt kui sa ostad ebay.co.uk-st, siis ka Iisraelist saadetud kaup (hetkel päritolumaa) hinnastatakse naelades...

Minumeelest sina küsisid siin nõu icon_smile.gif , mina tean seda sinu kirjutatut väga hästi (ka nüüd piisava infoga sinu poolt)...
Ja tollikontroll on alati, ka EU siseselt. Ainult et EU siseselt on tolli ülesanne "fikseerida" keelatud/piiratud kaubad.
Kommentaarid: 60 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 60
tagasi üles
heff
HV veteran

sõnum 07.07.2012 01:30:20 vasta tsitaadiga

Üks pakk tuli USAst ja toll pidas kinni. Teen e-maksuameti kaudu asjad ära mis vaja ja siis automaatselt liigub asi edasi? Maksu maksmine toimub postkontoris kui paki kätte saan?
Tundub ka pisut keeruline, aga üritan midagi peale hakata sellega : D
EP küsiks 9€ vahelt juurde, niigi käivet tuleb ~9.20€ ilmselt maksta. E-maksuameti kaudu peaks ju asjad üldjoontes samamoodi aetud saama?
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 96
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 07.07.2012 09:02:25 vasta tsitaadiga

heff kirjutas:
Üks pakk tuli USAst ja toll pidas kinni. Teen e-maksuameti kaudu asjad ära mis vaja ja siis automaatselt liigub asi edasi? Maksu maksmine toimub postkontoris kui paki kätte saan?
Tundub ka pisut keeruline, aga üritan midagi peale hakata sellega : D
EP küsiks 9€ vahelt juurde, niigi käivet tuleb ~9.20€ ilmselt maksta. E-maksuameti kaudu peaks ju asjad üldjoontes samamoodi aetud saama?

Kui teed e-maksuametis asja ära siis maksad ka kohe ära... eesti posti pead saatma pdf deklaratsiooni kus on kirjas KAUP VABASTATUD. Siis liigub kaup tavalist rada edasi. Mõnikord kisuvad paki ka lahti ja uurivad kuidas on lood CE märgiga. Kui seda pole läheb prügimäele.
tagasi üles
heff
HV veteran

sõnum 07.07.2012 12:52:34 vasta tsitaadiga

Hmm...okei.
Mis así on kliendi viitenumber? Ja Esindaja/Deklarandi kood? EMTA enda juhendist abi pole.

//viitenumbrist sain jagu, mis see Esindaja/Deklarandi kood on? Kust ma selle leian?
//e2: ah kui kaval, id-koodiga sain hakkama
Kommentaarid: 105 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 96
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 07.07.2012 13:21:51 vasta tsitaadiga

heff kirjutas:
Hmm...okei.
Mis así on kliendi viitenumber? Ja Esindaja/Deklarandi kood? EMTA enda juhendist abi pole.

//viitenumbrist sain jagu, mis see Esindaja/Deklarandi kood on? Kust ma selle leian?
//e2: ah kui kaval, id-koodiga sain hakkama

kui esimest korda teed ja juhe kokku jookseb, siis on soovitav täita tööpäevadel, tollis normaalsed inimeses, aitavad suht meeleldi telefoni teel thumbs_up.gif

tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 07.07.2012 13:50:14 vasta tsitaadiga

Mul ka vist vaja lähiajal hakata tolliga mässama. Ukrainast sai tellitud 29 väärtuses kraami thumbs_down.gif
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 07.07.2012 16:55:50 vasta tsitaadiga

ära ole nii kindel.
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 07.07.2012 23:35:50 vasta tsitaadiga

ewur kirjutas:
Ollaz kirjutas:
ewur, vahet pole kas ostad firmalt või ei, EU siseselt tollikontrolli pakkidel polegi. Lihtsalt kui sa ostad ebay.co.uk-st, siis ka Iisraelist saadetud kaup (hetkel päritolumaa) hinnastatakse naelades...

Minumeelest sina küsisid siin nõu icon_smile.gif , mina tean seda sinu kirjutatut väga hästi (ka nüüd piisava infoga sinu poolt)...
Ja tollikontroll on alati, ka EU siseselt. Ainult et EU siseselt on tolli ülesanne "fikseerida" keelatud/piiratud kaubad.

No piiratud kaubad on hoopis teine teema jah.
tagasi üles
IQzero
HV veteran

sõnum 08.07.2012 12:20:33 vasta tsitaadiga

Kas kedagi HV positiivset ka UK pesitseb ? Oleks vaja üks väike vidin ebay.uk osta aga ta ei saada Eestisse icon_neutral.gif
Kommentaarid: 169 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 1 :: 148
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 08.07.2012 12:49:05 vasta tsitaadiga

Kas müüjaga enne ühendust võtsid? Võimalik, et saad kokkuleppele Eestisse saatmise kohta.
lauri
HV veteran
lauri

sõnum 08.07.2012 13:07:17 vasta tsitaadiga

IQzero kirjutas:
Kas kedagi HV positiivset ka UK pesitseb ? Oleks vaja üks väike vidin ebay.uk osta aga ta ei saada Eestisse icon_neutral.gif

Mingi zuk.ee nimeline koht on ka, mis aitavad transpordiga.
Korra olen kasutanud ja mulje jäi positiivne.

IQzero
HV veteran

sõnum 08.07.2012 13:25:14 vasta tsitaadiga

The_Boss kirjutas:
Kas müüjaga enne ühendust võtsid? Võimalik, et saad kokkuleppele Eestisse saatmise kohta.

Müüjaga sain isegi kokkuleppele ja väidetavalt võttis ploki maha, aga pakkuda ikka ei lase. Enamus seda maha võtta ei oska enam.
tagasi üles
The_Boss
HV Guru
The_Boss

sõnum 08.07.2012 13:39:58 vasta tsitaadiga

Kui ta hinna ütles, siis minuteada on lihtsalt eraldi lahter, kuhu saadki selle postikulu kirjutada. Viimati sain nii tellitud asja, mida algselt UK-st välja ei saadetud.
KillFrenzy
HV Guru
KillFrenzy

sõnum 08.07.2012 14:17:45 vasta tsitaadiga

IQzero kirjutas:
The_Boss kirjutas:

Müüjaga sain isegi kokkuleppele ja väidetavalt võttis ploki maha, aga pakkuda ikka ei lase. Enamus seda maha võtta ei oska enam.

Lisa omale suvaline UK aadress, tee pakkumine, ja lase saata eesti aadressile.
Kommentaarid: 151 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 133
tagasi üles
IQzero
HV veteran

sõnum 08.07.2012 17:49:31 vasta tsitaadiga

KillFrenzy kirjutas:

Suured tänud! Panin suvalise UK aadressi omale primary aadressiks ja sain pakkumise teha. Vahetasin kohe õige aadressi tagasi. Nemad ju näevad sealt ainult sinu primary aadressi ja kuna ta oli nõus Eestisse saatma siis ei tohiks probleeme olla. thumbs_up.gif
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 08.07.2012 19:22:00 vasta tsitaadiga

IQzero kirjutas:
KillFrenzy kirjutas:

Suured tänud! Panin suvalise UK aadressi omale primary aadressiks ja sain pakkumise teha. Vahetasin kohe õige aadressi tagasi. Nemad ju näevad sealt ainult sinu primary aadressi ja kuna ta oli nõus Eestisse saatma siis ei tohiks probleeme olla. thumbs_up.gif

no eeldatavasti pead juurde maksma, uk saatmise hind ei ole kindlasti sama kui eestisse

tagasi üles
IQzero
HV veteran

sõnum 08.07.2012 19:47:10 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:

no eeldatavasti pead juurde maksma, uk saatmise hind ei ole kindlasti sama kui eestisse

Sellega ma olen kursis, ma ebay kasutaja juba 7 aastat.
tagasi üles
germo123
HV kasutaja
germo123

sõnum 09.07.2012 16:10:55 vasta tsitaadiga

Kui kaua hiinast umbes pakk eestisse tuleb, Economy Int'l Postage on transpordi firma? icon_smile.gif
Kommentaarid: 23 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
pois11
HV Guru

sõnum 09.07.2012 17:25:21 vasta tsitaadiga

germo123 kirjutas:
Kui kaua hiinast umbes pakk eestisse tuleb, Economy Int'l Postage on transpordi firma? icon_smile.gif
suvel umbes 10 tööpäeva... erandiks on isegi 40 päeva olnud.
tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 10.07.2012 00:18:26 vasta tsitaadiga

täna sain siis paypailt meili, et ma oma konto aktiveeriks... mingi scam teema... googlisse "paypal tom lee" ja mitmeid teemasid selle kohta.
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 10.07.2012 00:20:07 vasta tsitaadiga

Renq kirjutas:
täna sain siis paypailt meili, et ma oma konto aktiveeriks... mingi scam teema... googlisse "paypal tom lee" ja mitmeid teemasid selle kohta.

selle jaoks ei pea isegi guugeldama, otse prygikasti lendavad sellised mailid

tagasi üles
Renq
HV veteran
Renq

sõnum 10.07.2012 00:52:58 vasta tsitaadiga

jeesus188 kirjutas:
Renq kirjutas:

selle jaoks ei pea isegi guugeldama, otse prygikasti lendavad sellised mailid

ei ole siis põhjust muretsemiseks?
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 10.07.2012 09:50:05 vasta tsitaadiga

kui sul konto toimib normaalselt, siis mida seal aktiveerida.
yldiselt paypali saadetud kirjades, on kirjas, et kõik muudatused toimuvad paypali siseselt, mingit linkimist ei toimu.
isegi tingimuste muutumisega ei pea nõuatuma, nõustud automaatselt ja kui nõus pole, siis pead neile teatama.
esimene ettejuhtuv näide
http://www.millersmiles.co.uk/email/reactivate-your-paypal-account--paypal

tagasi üles
Wusses
mehine eesti muffin
Wusses

sõnum 11.07.2012 15:01:26 vasta tsitaadiga

Raha on paypalis convertitud naeladeks , endiselt ei võta paypal kontolt vaid krediidilt .
soodent
HV Guru

sõnum 11.07.2012 23:37:17 vasta tsitaadiga

Bulgaariasse märtsis kadunud paki asjus tuli uus teade eesti postist, et nüüd 3 kuud hiljem tuli vastus Bulgaariast, et pakk ikkagi saadi kätte 10.mail
ja ma pean nüüd tagastama 40€

Lähtuvalt meie telefonikõnest on Teile 04.07.2012 välja makstud hüvitis saadetise nr RR191623345EE kaotsimineku eest summas 39,98 eurot. Täna (10.07.2012) teatas Bulgaaria postiadministratsioon, et kõnealune saadetis väljastatud adressaadile 10.05.2012. Saadetise väljastamist tõendava dokumendi koopia on lisatud manuses.

Mul pole enam sõnu tõesti krdi eurooppa liit...
Kommentaarid: 822 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 19 :: 6 :: 564
tagasi üles
ranel
HV Guru

sõnum 12.07.2012 00:09:47 vasta tsitaadiga

lol icon_lol.gif
pois11
HV Guru

sõnum 12.07.2012 08:03:07 vasta tsitaadiga

Wusses kirjutas:
Raha on paypalis convertitud naeladeks , endiselt ei võta paypal kontolt vaid krediidilt .

Enne ostmist on alati koht kust saab valida kuidas raha kontolt maha võetakse. Minul on raha eurodes ja ükskõik mis muus valuutas ma ostan konverditakse raha ainult paypal kontolt maha. Ei pea olema samas valuutas nagu enamus räägivad. Lisaks on mul USD konto primaarseks valitud aga seal on koguaeg 0$, raha võetakse ikkagi euro kontolt. Et vaadake rahulikul üle enne ostu, tehes valiku ära jätab paypal selle meelde ja edaspidi võetakse kogu raha paypalilt ja ülejäänud pangast.
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 13.07.2012 07:47:46 vasta tsitaadiga

pois11, ei tea, mul maksevalikuna ei luba kontolt võtta kui muus valuutas on. Ühtlasi primaarne võib olla ka hiina jeen, aga kui raha on eurodes ja arve ka, siis toimib. Võta nüüd kinni, et mis on.
tagasi üles
ranel
HV Guru

sõnum 13.07.2012 19:43:54 vasta tsitaadiga

soodent kirjutas:
Bulgaariasse märtsis kadunud paki asjus tuli uus teade eesti postist, et nüüd 3 kuud hiljem tuli vastus Bulgaariast, et pakk ikkagi saadi kätte 10.mail
ja ma pean nüüd tagastama 40€

Lähtuvalt meie telefonikõnest on Teile 04.07.2012 välja makstud hüvitis saadetise nr RR191623345EE kaotsimineku eest summas 39,98 eurot. Täna (10.07.2012) teatas Bulgaaria postiadministratsioon, et kõnealune saadetis väljastatud adressaadile 10.05.2012. Saadetise väljastamist tõendava dokumendi koopia on lisatud manuses.

Mul pole enam sõnu tõesti krdi eurooppa liit...

Tee neile ka samasugune bürokraatia kadalipp vastu icon_biggrin.gif ala saada vormid, mida täitma peavad jne icon_biggrin.gif

Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 13.07.2012 21:44:50 vasta tsitaadiga

carlking kirjutas:
Mul ka vist vaja lähiajal hakata tolliga mässama. Ukrainast sai tellitud 40 gbp väärtuses kraami thumbs_down.gif

The_Boss kirjutas:
ära ole nii kindel.

ei olnud tolliga mingeid jamasid, toodi otse uksetaha ilma tasudeta thumbs_up.gif

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Üldfoorum »  Paypal & eBay üldteema mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 174, 175, 176 ... 353, 354, 355  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.