|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
Wreckie
HV kasutaja
|
29.06.2012 20:26:32
|
|
|
| Mida panna "Postage service'iks" kui saata vaja maksikiri?
|
|
| Kommentaarid: 18 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
onginoh
HV vaatleja
|
30.06.2012 16:28:40
|
|
|
Kas siin on inimesi kes paypali raha kannaksid?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
30.06.2012 21:27:01
|
|
|
Kas kusagil on mingi hea juhend, kuidas ise e-maksuametis tollipabereid täita? Eesti Post paneb oma kirve selga muidu.
Jube keeruliseks läks, kui pidin kauba mingeid koode otsima hakkama.
Tegemist elektroonikakomponentidega. Andmeside moodul ning seade tema ühendamiseks arvutiga.
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
1 :: |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
30.06.2012 22:37:41
|
|
|
Ega juhendit ei ole jah kuskilt võtta ja esimest korda on tõsine piin seda täita. Hakkad järjest täitma ja kui mingid errorid tekivad siis küsid siit või kõige kiiremini helistad maksu ja tolliametisse. Ise olen nii kunagi teinud. Lõpuks kui asi selge läheb see sul ludinal.
Imelik on see veel, et mul viimasel on olnud palju pakke deklareerida Eesti Posti poolt ja nad on hakanud mulle paki teateid meili peale saatma. Ilma, et ma ise oleksin midagi pidanud tegema. Väga mugav, päeval tuleb meil teatega paki deklareerimisest ja kui jõuan enne kella 16:00 ära esitada liigub pakk juba edasi.
|
|
| Kommentaarid: 112 loe/lisa |
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
raxz
HV Guru
|
01.07.2012 02:53:22
|
|
|
Ma sain ka e-maili Eesti Postilt. Vaja deklareerida. Ma korraks juba alustasin deklareerimist, aga keeruliseks läks. Tööpäeval pole väga aega sellega tegeleda...
Eks püüan neile sinna helistada kunagi.
|
|
| Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
45 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
01.07.2012 10:59:57
|
|
|
pm tollilehel on juhend olemas, mis punkt mida tähendab. otsest juhendit pole olemas, sest ostetavad kaubad ei ole yhesugused ja yhest kohast
siin olevad variandid on nats nihus.
näiteks elukaaslane hakkas algul tegema ja jooksis ummikusse. alustada tuleb R tähega( vist oli see) jne.
põhiasjad täidad ise algul ära, vahepeal vajutad kontrollnuppu, siis näitab, et mis puudu on.......
kui mõistus otsas, helistad infotelefonile. Yllatavalt hea suhtumisega on seal, aitavad suht meeleldi (vähemalt siis kui mina helistasin).
tolli ei tasu minna, suht sama kirves kui eesti post
kui korra see kadalipp läbida, mis võtab aega, siis teine kord on asi ikka väga lihtne
| tsitaat: |
| Ma korraks juba alustasin deklareerimist, aga keeruliseks läks. Tööpäeval pole väga aega sellega tegeleda |
yldiselt kui juhe koos, siis tulebki tööpäevadel teha, muul ajal abi sulle telefoni ega muul teel ei anta
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
onginoh
HV vaatleja
|
01.07.2012 11:24:11
|
|
|
| Kui ma Hiinast ostan mingi odava, pisikese asja (telefoni puutepliiats) siis mingit tolli vms ei tule juurde? Või Eesti sisest posti?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
01.07.2012 11:28:23
|
|
|
| onginoh kirjutas: |
| Kui ma Hiinast ostan mingi odava, pisikese asja (telefoni puutepliiats) siis mingit tolli vms ei tule juurde? Või Eesti sisest posti? |
ei tule
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121 |
|
| Kommentaarid: 186 loe/lisa |
   |
165 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
01.07.2012 11:35:42
|
|
|
| Kui ma Hiinast ostan mingi odava, pisikese asja (telefoni puutepliiats) siis mingit tolli vms ei tule juurde? Või Eesti sisest posti? |
esimeses postis summad kirjas, millest alates pead makma hakkama, kui tubli tollar su paki ära märgib
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
01.07.2012 18:07:44
|
|
|
| Helistasin ka kunagi neile infotelefonile ja soovisin teada, et mis ma teatud kaupadel nendeks tüüpideks vmt peaksin märkima. Kõne kestis ~30 minutit ja lõpuks öeldi lihtsalt, et nad ei oska mind aidata.
|
|
| Kommentaarid: 458 loe/lisa |
   |
388 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
01.07.2012 18:10:15
|
|
|
| Vahur kirjutas: |
| Helistasin ka kunagi neile infotelefonile ja soovisin teada, et mis ma teatud kaupadel nendeks tüüpideks vmt peaksin märkima. Kõne kestis ~30 minutit ja lõpuks öeldi lihtsalt, et nad ei oska mind aidata. |
Kui nad ei oska, siis pane midagi, mis ligilähedaselt läheks sinna lähedale ja kõik. Vähemalt mulle öeldi nii, kui ma ühte asja deklareerida tahtsin, mida konkreetselt registris polnud.
_________________ Mobiilne rehvivahetus Lõuna-Eestis ja rehvide tellimine üle Eesti. www.rsrehvid.ee 55 684 121 |
|
   |
165 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
04.07.2012 17:24:33
|
|
|
Tere, pöördun ka kõrgemate autoriteetide poole, sest minu mõistus on otsas.
Toll siis pidas kinni paki, mille väärtus oli <14 inglise naela ning nõuavad tolli- ja käibemakse ja igasuguseid muid rahalisi alimente. Küsimus siis järgnev, et ma PayPali tšeki neile juba saatsin, et see saadetis on tegelikult kõvasti odavam kui maksustamisele kuuluv kaup, kas ma pean veel kuidagi toimima või midagi muud tegema?
Päikest,
Ollaz.
|
|
| Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
04.07.2012 21:57:22
|
|
|
| Eesti post maksis 40€ Bulgaariasse kadunud paki kompensatsiooni.Pakk koos saatmise ja ebay/paypal maksudega oli 70€, hea et niigi läks.
|
|
| Kommentaarid: 822 loe/lisa |
   |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
erko
Kreisi kasutaja
|
05.07.2012 12:08:53
|
|
|
| Ollaz kirjutas: |
Tere, pöördun ka kõrgemate autoriteetide poole, sest minu mõistus on otsas.
Toll siis pidas kinni paki, mille väärtus oli <14 inglise naela ning nõuavad tolli- ja käibemakse ja igasuguseid muid rahalisi alimente. Küsimus siis järgnev, et ma PayPali tšeki neile juba saatsin, et see saadetis on tegelikult kõvasti odavam kui maksustamisele kuuluv kaup, kas ma pean veel kuidagi toimima või midagi muud tegema?
Päikest,
Ollaz. |
Suhtle ikka tolliga selles küsimuses, entusiastide foorum pole mingi autoriteet. Paki väärtuse tõid ära, kas see sisaldas ka transpordikulusid või on need veel eraldi summa. GBP/EUR kurss on ca 0.8 ehk et sinu 14 naelase paki väärtus eurodes on umbes 17,5. Kui siia transa juurde panna, võib saadetise hind kerkida üe 21,98 euro ning minu arusaamise järgi maksustatakse käibemaksuga (kuid mitte tollimaksuga). Juhend EMTA kodulehelt. Tõsi, see juhend pole olulises kohas mõistetega järjepidev. mistõttu ma ei ole veendunud, kas sinna 21,98 euro piirväärtuse sisse loetakse kaup koos transpordiga või ilma transpordita.
| Kauba väärtus on väikese väärtusega või mittekaubanduslikus saadetises sisalduvate kaupade tegelik väärtus, millele ei ole lisatud kohaletoimetamis-, pakkimis-, kindlustuskulusid. |
| Tolliväärtus on kauba tehinguväärtus ehk kauba eest tegelikult makstud või makstav hind, millele on lisatud kõik selle kauba impordiga seonduvad kulutused kuni ühenduse tollipiirini, st kohaletoimetamise, pakkimis-, kindlustuskulud. |
Ja siis...
Maksuvabastused:
saadetised, milles kaupade tegelik koguväärtus ühe saadetise kohta on suurem kui 21,98 eurot ja ei ületa 150 eurot, on tollimaksuvabad, kuid deklareeritake kirjalikult ja maksustatakse käibemaksuga |
Ehk et meil on mõisted kauba väärtus ja tolliväärtus ning siis vabastuse lõigus räägitakse mingist kauba tegelikust koguväärtusest. Kumb loom see siis on?
Aga kui sul jääksid nii transpordiga kui transpordita ostuhinnad alla 21,98 euro siis küsi tollilt motiveeritud selgitust, millele tuginedes sinu pakile käibemaksu tahetakse lisada.
|
|
| Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
26 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
05.07.2012 16:03:36
|
|
|
| Kui on kaup konkreetselt Inglismaalt (EU-sisene kaubandus ja eraisik ostjana), siis ei tule kuskilt otsast mingeid makse. Aga siin on mingi "konks" sees - infot jah selgelt postitaja poolt liiga vähe...
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wusses
mehine eesti muffin

|
05.07.2012 18:45:58
|
|
|
Tollis istub kinni üks USA pakk.
Saatsin tolli dokumendid aga pole mingit vastukaja tulnud
Kas peaks Eesti posti kaudu ajama või ikka läbi tolli otse ?
_________________ Tegelen tööriistade hoolduse ja remondiga ning pakun 3D skaneerimise ja 3D printimise teenust. Valmistan prototüüpe, varuosi ja erilahendusi vastavalt kliendi vajadustele. |
|
| Kommentaarid: 345 loe/lisa |
   |
282 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wreckie
HV kasutaja
|
05.07.2012 22:12:17
|
|
|
| Mille järgi eBay seda "eBay Invonce" maksu määrab?
|
|
| Kommentaarid: 18 loe/lisa |
   |
16 |
|
| tagasi üles |
|
 |
onginoh
HV vaatleja
|
05.07.2012 23:10:17
|
|
|
| jeesus188 kirjutas: |
esimeses postis summad kirjas, millest alates pead makma hakkama, kui tubli tollar su paki ära märgib |
mis mõttes?
|
|
| tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
05.07.2012 23:26:18
|
|
|
erko, toll soovitas mulle EP poole pöörduda mida ma ka tegin. EP vastas ka, et suunas tšeki tollile närimiseks ja pakk vabastatakse peagi. Hind oli selline KOOS transpordiga. Aga nagu sa ise ka ära tõid tsitaatides, siis maksustamisele kuulub KOGUSUMMA ehk transport loeb samuti.
ewur, vahet pole kas ostad firmalt või ei, EU siseselt tollikontrolli pakkidel polegi. Lihtsalt kui sa ostad ebay.co.uk-st, siis ka Iisraelist saadetud kaup (hetkel päritolumaa) hinnastatakse naelades.
Wusses, soovitan EP-ga rääkida. Saatsin tollile kirja, kus nad minu puhul ütlesid, et pöördu Eesti Posti poole.
Mind pani pigem mõtlema, et mille alusel nad neid pakke kinni peavad? Läks kaal vist tiba suureks, et silma jäi..
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
06.07.2012 02:30:08
|
|
|
esimeses postis summad kirjas, millest alates pead makma hakkama, kui tubli tollar su paki ära märgib |
mis mõttes? |
otseses!
kui paberit koju ei tule ja pakk käes, siis ok, kui tuleb paber, hakkad pabereid täitma
| Wusses kirjutas: |
Tollis istub kinni üks USA pakk.
Saatsin tolli dokumendid aga pole mingit vastukaja tulnud
Kas peaks Eesti posti kaudu ajama või ikka läbi tolli otse ? |
sellise info pealt ei anna isegi ilma ennustada.......
mis paberid saatsid, mille pärast jne?
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ewur
HV veteran

|
07.07.2012 00:20:22
|
|
|
| ewur, vahet pole kas ostad firmalt või ei, EU siseselt tollikontrolli pakkidel polegi. Lihtsalt kui sa ostad ebay.co.uk-st, siis ka Iisraelist saadetud kaup (hetkel päritolumaa) hinnastatakse naelades... |
Minumeelest sina küsisid siin nõu , mina tean seda sinu kirjutatut väga hästi (ka nüüd piisava infoga sinu poolt)...
Ja tollikontroll on alati, ka EU siseselt. Ainult et EU siseselt on tolli ülesanne "fikseerida" keelatud/piiratud kaubad.
|
|
| Kommentaarid: 60 loe/lisa |
   |
60 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
07.07.2012 01:30:20
|
|
|
Üks pakk tuli USAst ja toll pidas kinni. Teen e-maksuameti kaudu asjad ära mis vaja ja siis automaatselt liigub asi edasi? Maksu maksmine toimub postkontoris kui paki kätte saan?
Tundub ka pisut keeruline, aga üritan midagi peale hakata sellega : D
EP küsiks 9€ vahelt juurde, niigi käivet tuleb ~9.20€ ilmselt maksta. E-maksuameti kaudu peaks ju asjad üldjoontes samamoodi aetud saama?
|
|
| Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
07.07.2012 09:02:25
|
|
|
| heff kirjutas: |
Üks pakk tuli USAst ja toll pidas kinni. Teen e-maksuameti kaudu asjad ära mis vaja ja siis automaatselt liigub asi edasi? Maksu maksmine toimub postkontoris kui paki kätte saan?
Tundub ka pisut keeruline, aga üritan midagi peale hakata sellega : D
EP küsiks 9€ vahelt juurde, niigi käivet tuleb ~9.20€ ilmselt maksta. E-maksuameti kaudu peaks ju asjad üldjoontes samamoodi aetud saama? |
Kui teed e-maksuametis asja ära siis maksad ka kohe ära... eesti posti pead saatma pdf deklaratsiooni kus on kirjas KAUP VABASTATUD. Siis liigub kaup tavalist rada edasi. Mõnikord kisuvad paki ka lahti ja uurivad kuidas on lood CE märgiga. Kui seda pole läheb prügimäele.
|
|
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
heff
HV veteran
|
07.07.2012 12:52:34
|
|
|
Hmm...okei.
Mis así on kliendi viitenumber? Ja Esindaja/Deklarandi kood? EMTA enda juhendist abi pole.
//viitenumbrist sain jagu, mis see Esindaja/Deklarandi kood on? Kust ma selle leian?
//e2: ah kui kaval, id-koodiga sain hakkama
|
|
| Kommentaarid: 105 loe/lisa |
   |
96 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
07.07.2012 13:21:51
|
|
|
| heff kirjutas: |
Hmm...okei.
Mis así on kliendi viitenumber? Ja Esindaja/Deklarandi kood? EMTA enda juhendist abi pole.
//viitenumbrist sain jagu, mis see Esindaja/Deklarandi kood on? Kust ma selle leian?
//e2: ah kui kaval, id-koodiga sain hakkama |
kui esimest korda teed ja juhe kokku jookseb, siis on soovitav täita tööpäevadel, tollis normaalsed inimeses, aitavad suht meeleldi telefoni teel
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
07.07.2012 13:50:14
|
|
|
Mul ka vist vaja lähiajal hakata tolliga mässama. Ukrainast sai tellitud 29 väärtuses kraami
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
07.07.2012 16:55:50
|
|
|
ära ole nii kindel.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
| Kommentaarid: 360 loe/lisa |
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
07.07.2012 23:35:50
|
|
|
| ewur kirjutas: |
| ewur, vahet pole kas ostad firmalt või ei, EU siseselt tollikontrolli pakkidel polegi. Lihtsalt kui sa ostad ebay.co.uk-st, siis ka Iisraelist saadetud kaup (hetkel päritolumaa) hinnastatakse naelades... |
Minumeelest sina küsisid siin nõu , mina tean seda sinu kirjutatut väga hästi (ka nüüd piisava infoga sinu poolt)...
Ja tollikontroll on alati, ka EU siseselt. Ainult et EU siseselt on tolli ülesanne "fikseerida" keelatud/piiratud kaubad. |
No piiratud kaubad on hoopis teine teema jah.
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IQzero
HV veteran
|
08.07.2012 12:20:33
|
|
|
Kas kedagi HV positiivset ka UK pesitseb ? Oleks vaja üks väike vidin ebay.uk osta aga ta ei saada Eestisse
|
|
| Kommentaarid: 169 loe/lisa |
   |
2 :: |
148 |
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
08.07.2012 12:49:05
|
|
|
Kas müüjaga enne ühendust võtsid? Võimalik, et saad kokkuleppele Eestisse saatmise kohta.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lauri
HV veteran

|
08.07.2012 13:07:17
|
|
|
| IQzero kirjutas: |
Kas kedagi HV positiivset ka UK pesitseb ? Oleks vaja üks väike vidin ebay.uk osta aga ta ei saada Eestisse  |
Mingi zuk.ee nimeline koht on ka, mis aitavad transpordiga.
Korra olen kasutanud ja mulje jäi positiivne.
_________________ The sh*t has hit the fan. |
|
| Kommentaarid: 90 loe/lisa |
   |
80 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IQzero
HV veteran
|
08.07.2012 13:25:14
|
|
|
| The_Boss kirjutas: |
| Kas müüjaga enne ühendust võtsid? Võimalik, et saad kokkuleppele Eestisse saatmise kohta. |
Müüjaga sain isegi kokkuleppele ja väidetavalt võttis ploki maha, aga pakkuda ikka ei lase. Enamus seda maha võtta ei oska enam.
|
|
   |
148 |
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
08.07.2012 13:39:58
|
|
|
Kui ta hinna ütles, siis minuteada on lihtsalt eraldi lahter, kuhu saadki selle postikulu kirjutada. Viimati sain nii tellitud asja, mida algselt UK-st välja ei saadetud.
|
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
KillFrenzy
HV Guru

|
08.07.2012 14:17:45
|
|
|
| Kas müüjaga enne ühendust võtsid? Võimalik, et saad kokkuleppele Eestisse saatmise kohta. |
Müüjaga sain isegi kokkuleppele ja väidetavalt võttis ploki maha, aga pakkuda ikka ei lase. Enamus seda maha võtta ei oska enam. |
Lisa omale suvaline UK aadress, tee pakkumine, ja lase saata eesti aadressile.
|
|
| Kommentaarid: 151 loe/lisa |
   |
133 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IQzero
HV veteran
|
08.07.2012 17:49:31
|
|
|
| KillFrenzy kirjutas: |
Lisa omale suvaline UK aadress, tee pakkumine, ja lase saata eesti aadressile. |
Suured tänud! Panin suvalise UK aadressi omale primary aadressiks ja sain pakkumise teha. Vahetasin kohe õige aadressi tagasi. Nemad ju näevad sealt ainult sinu primary aadressi ja kuna ta oli nõus Eestisse saatma siis ei tohiks probleeme olla.
|
|
   |
148 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
08.07.2012 19:22:00
|
|
|
| KillFrenzy kirjutas: |
Lisa omale suvaline UK aadress, tee pakkumine, ja lase saata eesti aadressile. |
Suured tänud! Panin suvalise UK aadressi omale primary aadressiks ja sain pakkumise teha. Vahetasin kohe õige aadressi tagasi. Nemad ju näevad sealt ainult sinu primary aadressi ja kuna ta oli nõus Eestisse saatma siis ei tohiks probleeme olla.  |
no eeldatavasti pead juurde maksma, uk saatmise hind ei ole kindlasti sama kui eestisse
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
IQzero
HV veteran
|
08.07.2012 19:47:10
|
|
|
no eeldatavasti pead juurde maksma, uk saatmise hind ei ole kindlasti sama kui eestisse |
Sellega ma olen kursis, ma ebay kasutaja juba 7 aastat.
|
|
   |
148 |
|
| tagasi üles |
|
 |
germo123
HV kasutaja

|
09.07.2012 16:10:55
|
|
|
Kui kaua hiinast umbes pakk eestisse tuleb, Economy Int'l Postage on transpordi firma?
|
|
| Kommentaarid: 23 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
09.07.2012 17:25:21
|
|
|
| germo123 kirjutas: |
Kui kaua hiinast umbes pakk eestisse tuleb, Economy Int'l Postage on transpordi firma?  |
suvel umbes 10 tööpäeva... erandiks on isegi 40 päeva olnud.
|
|
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
10.07.2012 00:18:26
|
|
|
täna sain siis paypailt meili, et ma oma konto aktiveeriks... mingi scam teema... googlisse "paypal tom lee" ja mitmeid teemasid selle kohta.
_________________ Steam: Renq Origin: Renq86 Uplay: Renq86 |
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
10.07.2012 00:20:07
|
|
|
| Renq kirjutas: |
| täna sain siis paypailt meili, et ma oma konto aktiveeriks... mingi scam teema... googlisse "paypal tom lee" ja mitmeid teemasid selle kohta. |
selle jaoks ei pea isegi guugeldama, otse prygikasti lendavad sellised mailid
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Renq
HV veteran

|
10.07.2012 00:52:58
|
|
|
| Renq kirjutas: |
| täna sain siis paypailt meili, et ma oma konto aktiveeriks... mingi scam teema... googlisse "paypal tom lee" ja mitmeid teemasid selle kohta. |
selle jaoks ei pea isegi guugeldama, otse prygikasti lendavad sellised mailid |
ei ole siis põhjust muretsemiseks?
|
|
| Kommentaarid: 5 loe/lisa |
   |
5 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
10.07.2012 09:50:05
|
|
|
kui sul konto toimib normaalselt, siis mida seal aktiveerida.
yldiselt paypali saadetud kirjades, on kirjas, et kõik muudatused toimuvad paypali siseselt, mingit linkimist ei toimu.
isegi tingimuste muutumisega ei pea nõuatuma, nõustud automaatselt ja kui nõus pole, siis pead neile teatama.
esimene ettejuhtuv näide
http://www.millersmiles.co.uk/email/reactivate-your-paypal-account--paypal
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wusses
mehine eesti muffin

|
11.07.2012 15:01:26
|
|
|
Raha on paypalis convertitud naeladeks , endiselt ei võta paypal kontolt vaid krediidilt .
_________________ Tegelen tööriistade hoolduse ja remondiga ning pakun 3D skaneerimise ja 3D printimise teenust. Valmistan prototüüpe, varuosi ja erilahendusi vastavalt kliendi vajadustele. |
|
| Kommentaarid: 345 loe/lisa |
   |
282 |
|
| tagasi üles |
|
 |
soodent
HV Guru

|
11.07.2012 23:37:17
|
|
|
Bulgaariasse märtsis kadunud paki asjus tuli uus teade eesti postist, et nüüd 3 kuud hiljem tuli vastus Bulgaariast, et pakk ikkagi saadi kätte 10.mail
ja ma pean nüüd tagastama 40€
Lähtuvalt meie telefonikõnest on Teile 04.07.2012 välja makstud hüvitis saadetise nr RR191623345EE kaotsimineku eest summas 39,98 eurot. Täna (10.07.2012) teatas Bulgaaria postiadministratsioon, et kõnealune saadetis väljastatud adressaadile 10.05.2012. Saadetise väljastamist tõendava dokumendi koopia on lisatud manuses.
Mul pole enam sõnu tõesti krdi eurooppa liit...
|
|
| Kommentaarid: 822 loe/lisa |
   |
19 :: |
6 :: |
564 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
12.07.2012 00:09:47
|
|
|
lol
|
   |
165 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pois11
HV Guru
|
12.07.2012 08:03:07
|
|
|
| Wusses kirjutas: |
| Raha on paypalis convertitud naeladeks , endiselt ei võta paypal kontolt vaid krediidilt . |
Enne ostmist on alati koht kust saab valida kuidas raha kontolt maha võetakse. Minul on raha eurodes ja ükskõik mis muus valuutas ma ostan konverditakse raha ainult paypal kontolt maha. Ei pea olema samas valuutas nagu enamus räägivad. Lisaks on mul USD konto primaarseks valitud aga seal on koguaeg 0$, raha võetakse ikkagi euro kontolt. Et vaadake rahulikul üle enne ostu, tehes valiku ära jätab paypal selle meelde ja edaspidi võetakse kogu raha paypalilt ja ülejäänud pangast.
|
|
   |
109 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
13.07.2012 07:47:46
|
|
|
| pois11, ei tea, mul maksevalikuna ei luba kontolt võtta kui muus valuutas on. Ühtlasi primaarne võib olla ka hiina jeen, aga kui raha on eurodes ja arve ka, siis toimib. Võta nüüd kinni, et mis on.
|
|
   |
57 |
|
| tagasi üles |
|
 |
ranel
HV Guru
|
13.07.2012 19:43:54
|
|
|
| soodent kirjutas: |
Bulgaariasse märtsis kadunud paki asjus tuli uus teade eesti postist, et nüüd 3 kuud hiljem tuli vastus Bulgaariast, et pakk ikkagi saadi kätte 10.mail
ja ma pean nüüd tagastama 40€
Lähtuvalt meie telefonikõnest on Teile 04.07.2012 välja makstud hüvitis saadetise nr RR191623345EE kaotsimineku eest summas 39,98 eurot. Täna (10.07.2012) teatas Bulgaaria postiadministratsioon, et kõnealune saadetis väljastatud adressaadile 10.05.2012. Saadetise väljastamist tõendava dokumendi koopia on lisatud manuses.
Mul pole enam sõnu tõesti krdi eurooppa liit... |
Tee neile ka samasugune bürokraatia kadalipp vastu ala saada vormid, mida täitma peavad jne
|
   |
165 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
13.07.2012 21:44:50
|
|
|
| carlking kirjutas: |
Mul ka vist vaja lähiajal hakata tolliga mässama. Ukrainast sai tellitud 40 gbp väärtuses kraami  |
| ära ole nii kindel. |
ei olnud tolliga mingeid jamasid, toodi otse uksetaha ilma tasudeta
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |