Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
libe
kvaliteetne mees

|
26.06.2012 22:57:31
|
|
|
maatriks kirjutas: |
Windows Phone 8 lisab uute resolutsioonide, NFC, mitmetuumatoe jne, aga ega see ei garanteeri tõesti mitmetuumalist protsessorit jne. |
winpho8 egiidi all tulevad ainult multicore ja nfc'ga telefonid
_________________ ☠ |
|
Kommentaarid: 82 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
1 :: |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
26.06.2012 23:15:08
|
|
|
libe, mitte ühtki single-core telefoni ei tule? |
nu pole põhjust nagu? kuna krait on baasiks pandud ja tulevikus pole nagu ühtegi nõrgemat ette näha, siis milleks - nendel dualcoredel on säästlikkus anyway parem, kui vanal 1 tuumalisel snapdragonil - õigem sõnastus oleks winpho8 tugi single coredele
kuid siiski lisa core ei võrdu suurema tarbimisega
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
26.06.2012 23:33:50
|
|
|
libe kirjutas: |
nu pole põhjust nagu? kuna krait on baasiks pandud ja tulevikus pole nagu ühtegi nõrgemat ette näha, siis milleks - nendel dualcoredel on säästlikkus anyway parem, kui vanal 1 tuumalisel snapdragonil - õigem sõnastus oleks winpho8 tugi single coredele
kuid siiski lisa core ei võrdu suurema tarbimisega :idea: |
Üheks väga heaks põhjuseks on näiteks odavamate telefonide tootmine. Seda on WP-le kindlasti ka vaja, enne kui 99€ telefoni turul ei ole, ei ole võimalustki Androidi vastu saada.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
26.06.2012 23:50:08
|
|
|
libe kirjutas: |
kuid siiski lisa core ei võrdu suurema tarbimisega  |
Üheks väga heaks põhjuseks on näiteks odavamate telefonide tootmine. Seda on WP-le kindlasti ka vaja, enne kui 99€ telefoni turul ei ole, ei ole võimalustki Androidi vastu saada. |
mis sa tõesti arvad, et on odavam toota kahte erineva arhitektuuriga protsessorit, võrreldes ühele suurele masstoodangule?
taktsagedust kannatab alati piirata - olgu see kraiti puhul kasvõi 800MHz dualcore, kuid vana tootmist või liini ümberseadistamist küll mõistlik ei ole - puhas raha raiskamine
androidi fanaatikuid ja neid modifanaatikuid ja nö kõikide suvaliste funktsioonide korragakasutajaid niikuinii üle ei võeta - samas primitiivsemate huvidega kasutajad on kergem saak, eriti arvestades microsofti suunitlust ja arengut enterprise kasutajaskonna suunas
kusjuures too enterprise huvitab ennastki - lihtsalt ostaks kasvõi paralleeltelefoniks, kuid mulle meeldib suund, kuhu MS oma telefonituruga pürgib, ja soovin juba vaikselt osa võtta
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
26.06.2012 23:57:28
|
|
|
Jah, ma arvan tõesti, et ühetuumalist protsessorit on odavam toota kui kahetuumalist. Toodetakse mõlemaid niiehknaa.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
27.06.2012 09:12:40
|
|
|
uus nextgen tuli välja jälle mozartile. 7.10.8779.8'ga nüüd.
tegelikult ma ei mõista mis see imeasi on mida saab teha lukust lahti androidi või ios'ga ning ei ole võimalik teha samalaadse wp7'ga. rääkige nüüd mulle.
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
27.06.2012 09:40:02
|
|
|
Pead silmas, et mis featurid OS'il puudu on või midagi muud?
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
M8T0
HV Guru
|
27.06.2012 10:49:42
|
|
|
OS ise ja üldiselt kuna mõned nipsasjad olenevad telefoni enda omadustest.
ca 1.5 kuud olen kasutanud ning ei leia küll midagi millest puudust tunneks (tõsi , originaalina võiks päris palju kirja panna).
Ehk siis ma ei mõista seda "wp7 on saast" juttu.
|
|
Kommentaarid: 87 loe/lisa |
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
linni
HV kasutaja
|
30.06.2012 14:20:20
|
|
|
Kas kellelgi on veel probleeme EMT võrgust Elisa võrku helistamise kutsungitega (kaks kutsuvat tooni, üks kile ameerikalik ja teine tavaline kutsung, töötavad paralleelselt üksteisest sõltumata) ning kuidas seda vältida?
_________________ ...---... |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
pliasiid
HV vaatleja
|
30.06.2012 14:49:33
|
|
|
Tele2 vōrku helistades samasugune toonide mäng
|
|
tagasi üles |
|
 |
taxpayer
HV kasutaja

|
30.06.2012 16:42:40
|
|
|
Paar kuud varem kostus see üksik "kile" toon HTC Titani kuularist eriti vastikult kõvasti.
Viimane firmware uuendus vist parandas selle.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
linni
HV kasutaja
|
30.06.2012 20:25:05
|
|
|
Mul oli viimane firmware telefoni ostes peal, nüüd peab vist sügiseni ootama, kuni 7.8 väljas? Läbi auto handsfree on asi ikka päris hull, fantoomkutsung on niivõrd vali.
_________________ ...---... |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
kaurxxl
HV vaatleja
|
30.06.2012 23:57:18
|
|
|
Kas keegi seda oskab öelda, kuidas tarkvara Lumia 800'l uuendada saaks? Zune ütleb, et 7.10 (8107) on viimane.
Proovisin seda nn force update varianti ka, kus neti juhe seinast ära sellel ajal, kui uuendust otsib, aga sellega on 3 varianti. Kui kohe ära katkestada ühendus, ütleb kohe ka sama teksti, et 7.10 (8107) on up to date.
Mõned sekundid oodata, siis ei saa ühendust, või siis ei jõua ma neti ühendust enne ära katkestada, kui jälle esimese vastuse annab.
Vähemalt nokia enda foorumist leidsin ma sellise variandi uuendamiseks, mis olevat osadel inimestel toimind. Mina igatahes nii seda uuendust kätte ei saa.
Ja ma ei kannata seda oodata (oleneb, kust lugeda, aga nagu ma aru sain võib veel päris mitu nädalat minna, kuni igal pool see uuendus saadaval on), kuna nagu ma aru sain, peaks viimasel uuendusel wifi jagamine sees olema, mida ma endale tahaks.
|
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
01.07.2012 13:40:34
|
|
|
kaurxxl, rollout on juba kaks nädalat kestnud ning kestab ilmselt veel ligi 4 nädalat, enne kui kõik telefonid uuenduse kätte saavad. Ehk mingi arv inimesi saab alla laadida, siis on paar päeva pausi ja siis uuesti. Kui mäletate esimese uuenduse fiaskot, kus osade mudelitega läks asi katki, siis siin nad praegu üritavad seda iga hinna eest vältida.
deathdog, kõik sinu WP7 rakendused töötavad WP8 peal.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
taxpayer
HV kasutaja

|
01.07.2012 15:07:01
|
|
|
linni kirjutas: |
Mul oli viimane firmware telefoni ostes peal, nüüd peab vist sügiseni ootama, kuni 7.8 väljas? Läbi auto handsfree on asi ikka päris hull, fantoomkutsung on niivõrd vali. |
7.8 on operatsioonisüsteemi uuendus aga selle "vea" vôib pigem
parandada môni nokia firmware uuendus.
|
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
linni
HV kasutaja
|
01.07.2012 15:50:09
|
|
|
taxpayer kirjutas: |
7.8 on operatsioonisüsteemi uuendus aga selle "vea" vôib pigem
parandada môni nokia firmware uuendus. |
Ok, sain enne aru, et Tango parandas vea. Pommitan homme Nokia supporti siis.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
lokuta
HV veteran

|
02.07.2012 08:18:35
|
|
|
sai soetatud Nokia Lumina 710 ja siiani pole mottehetkesigi olnud mis esinenud siiani , nagu siisni koikide teiste siisni esinenud on, igati mugav ja asjalik. Ei moista vingumist mis wp viga on pigem ei suudeta harnuda uute lahendustega. Nork koht on aku vahemalt siiani tundub, 4 paeva kasutanud ja 3 korda laadinud kuigi hellitanud ei ole seda, ei seisa iluasjana kapipeal vaid aktiivses kasutuses.
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
d3t
HV Guru

|
03.07.2012 09:27:59
|
|
|
Juhul kui nüüd, update peaks telefonile tulema siis vaadakem, et teil oleks piisavalt vaba ruumi (vähemalt 500mb). Nimelt kui ruumi nappiks jääb siis osad rakendused ei suuda käivituda, brauser asju meeles pidada, outlook meile alla laadida jne. Lihtsalt infoks, pole kindel veel, kas tegemist on isoleeritud juhtumiga või mitte, katsun välja uurida.
_________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine |
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
72 |
|
tagasi üles |
|
 |
lokuta
HV veteran

|
04.07.2012 08:34:13
|
|
|
Eile sain uuendused ( 4 erinevat) mille install kestis ligi 3h
|
|
Kommentaarid: 91 loe/lisa |
   |
79 |
|
tagasi üles |
|
 |
GinPenGuin
HV kasutaja

|
04.07.2012 09:07:16
|
|
|
lokuta kirjutas: |
Eile sain uuendused ( 4 erinevat) mille install kestis ligi 3h |
Mis telefoniga tegu kui küsida tohib:)? Mul Lumia 800 ei näita veel mingit uuendamise soovi:)!
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
jorgenk
HV vaatleja
|
04.07.2012 17:36:19
|
|
|
Tere
Mind huvitab selline asi, et kas wp7 peal on võimalik panna telefoni 3g kasutamine manuaalseks nagu androidi peal, et ta koguaeg lihtsamat teed ei läheks ja edgei peal ei jampsiks.
Nagu olen mõistnud siis see pidi akut ka korralikult sööma, kui telefon koguaeg erinevate ühenduste vahel ringi hüppab.
Teine asi mis mind jubedalt häirib on see, et lambist tuli start menusse alphabetical otsija, mille ainus funktsioon minu jaoks oli lisanduva läbu tekitamine ja häirib rohkem kui aitab.
selline asi:
Kas seda kuidagi ilma rootimiseta ei saa maha võtta? Ainus vastus mis olen suutnud leida on, et see tekib ainult siis kui telefonis on palju appe, aga ausalt öeldes ei nimetaks ma 9 appi paljuks.
Ette tänades kui keegi oskab vastata.
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
04.07.2012 17:40:53
|
|
|
jorgenk kirjutas: |
Tere
Mind huvitab selline asi, et kas wp7 peal on võimalik panna telefoni 3g kasutamine manuaalseks nagu androidi peal, et ta koguaeg lihtsamat teed ei läheks ja edgei peal ei jampsiks.
Nagu olen mõistnud siis see pidi akut ka korralikult sööma, kui telefon koguaeg erinevate ühenduste vahel ringi hüppab. |
akut mitte ei koorma 3g/2g vahel ümberlülitamine, vaid see, ühes võrgus on levi nõrk ja signaali leidmiseks on vaja rohkem ressurssi tarbida
kui sa jätad ainult 3g peale, siis sel hetkel, kui 3g levi ei ole, otsib telefon maksimaalselt ressursse raisates signaali ning kokkuvõttes tarbib kordades rohkem, kui 2g peale ümberlülitudes.
Ainult 2g peal aga säästab akut rohkem, kuna 2g võrk on laialdasemalt levinud ja koormus madalam.
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
agox57
HV vaatleja
|
04.07.2012 20:35:11
|
|
|
Kas keegi oskab öelda.Kas Nokia Navikaatorit on võimalik häälestada niimoodi ,et annaks valida ka jalksi teekonna.Nokia lumia 900 näitab ainult auto teekonda.Ettetänades agox57
|
|
tagasi üles |
|
 |
taxpayer
HV kasutaja

|
04.07.2012 20:44:58
|
|
|
agox57 kirjutas: |
Kas keegi oskab öelda.Kas Nokia Navikaatorit on võimalik häälestada niimoodi ,et annaks valida ka jalksi teekonna.Nokia lumia 900 näitab ainult auto teekonda.Ettetänades agox57 |
Nokia Drive arvestab ainult auto teekonnaga aga Nokia Maps näitab jalksi teekonda.
|
|
   |
29 |
|
tagasi üles |
|