-FoX-, Sama hind mis Originis. Originis oleks vast lihtsam ja kindlam ma arvan. Aga nagu ennegi ütlesin, saaks siinsete mõnede foorumlaste käest ka ~12€-ga (nt tripi käest täpsemalt 12,5€).
Seal tasub hindadel silm peal hoida ... ise sain sõbrale Diablo3 34 euriga
Aga suht kiirelt osteti kõik key-d ära ka _________________ Aita suve, söö lund!
Krt Premm on kallis värk ikka tegelt.
See Indiast saadud värk oli normaalne, aga 40€ ma selle eest küll maksma ei hakkaks.
Ootaks pigem kõik DLC-d eraldi ära ja ostaks mingi odava hinnaga kellegi käest vms, samas nii vist enam ei saa?
IvarV, Sama siin... Eriti veel siis, kui mul juba B2K olemas ning CQ ka väga ei meeldi. Ning egas ei tea täpselt veel sedagi, millised need järgmised DLC-d on. Jama, et mul just siis kontol piisavalt raha polnud, kui Indiast sai hea hinnaga. Oleks ikka super diil olnud.
Aga, Ivar, eraldi saab ikka ju DLC-si osta. Või sa mõtlesid, et keegi saaks oma kontoga DLC sulle saata? Nii Originis ei saa jah.
Minul pole seda muret enam, et DLC-sid ostma peaks.
Tegin südamerahuga India "scammi" ära ja ongi moos.
Aga mõtlesin seda, et siit foorumist kellelegi maksan mingi koodi eest vms. Nii ei saa väga vist enam.
Vähemalt Premium vist nii enam ei käinud? Ise ei tea, kuna ostsin läbi vahendaja.
IvarV, Premium minu teada ei käi jah key-ga (kuigi mõned saidi müüvad seda, ei oska öelda, kuida selle Premiumi nende kaudu kätte siis peaks saama). Kas siis mingi sooduskupong vms, mis teeb Premiumi Originis "tasuta" vb.
premium hakati retail kujul müüma , ka cq.
ei tea, miks ja milleks dvd-d vaja sel juhul, kui kõik data tuleb otse netist kliendi kaudu, mingi kõva raha/resursside raiskamine käib.
Üleeile oli ps3-peal DICE-ga mängimise võimalus, eile x360 ja nüüd pc polegi? Kui see tulemata jääb peab dice osadele selgitama hakkama. Mind see niiväga ei huvita, aga võiks küll.
Üleeile oli ps3-peal DICE-ga mängimise võimalus, eile x360 ja nüüd pc polegi? Kui see tulemata jääb peab dice osadele selgitama hakkama. Mind see niiväga ei huvita, aga võiks küll.
sinna poleks nii kui nii sisse saanud. ma haamerdasin nats connect nuppu kuna queue oli ka full aga lootusetu üritus muidu. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Nu, Mäletamist mööda oli vist ainult 24-slotiline server ju? Siis suht mõttetu ja lootusetu oli tõesti. Endal polnud CQ, nii et proovida mul polnud võimalustki.
rmc, just joinisin ning järjekorras 5-s. Premium liige ka pole. //E: Ja juba esimene.
sisse jõudsin, siis oli 2 tüüpi stalkdice'i järgi sees, ma nägin listis ühte ja tal oli k/d 0/0, seega ei old aktiivne, natsi aja pärast serv d/c's, seega teinekord
HAH, sain ka ühe ajuvaba kicki... kas jetiga üle mapi maaligidalt kosmoseni ja üle oma baasi äärte üle vastaste baaasi äärtesse jetiga lendamine on baserape?
Tehke nüüd maakeeles ka selgeks - mida ja kui palju konsooli sisse toksima peab, et mina ka vastaseid 50 või 100 ms enne näeks, ning kas sellest üldse on kasu või kas see lubatud on?
ega ta nii mustvalge ka pole. kuskil kunagi jäi silma teema, kus öeldi, et kõige optimaalsem oleks panna ikkagi see NSF (lühend siis network smoothing factorist) umbes samaks su tüüpilise pingiga. Ehk siis 25 pingi puhul ta väärtus miski 0.025 vms seal settingute failis ta väärtused olid. Proovinud olen ka igat pidi, aga no tüüpiliste nuustik-neti mängijate vastu ei aita see ikka. 0 s sutsu nagu muutis paremuse poole, aga ei midagi sellist mis nüüd "OHHOO" efekti oleks andnud. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
see ei annagi ohood , et oled jumal nüüd ,küll aga hakkad mängijate liikumist paremini nägema ja nad surevad ka õigel ajal ära. 0'ga hakkab suuremat rolli mängima ka serveri ping, kui on kõrge siis jääb igale poole kinni. Kindlasti mängib ka suurt rolli fps selle juures, mida kõrgem seda uuem info ekraanil
Timmisin kah võrgusiluja nupukest (oli teine muidu max peale keeratud). Tundub et sips parem sai küll. Mis kõige tähtsam - nurgataga ää koolemise asja enam ei täheldanud. Ma siiski päris 0 ei sikutanud jäi vast 15-20% peale.
Mis aga sips häiris oli see et paaril korral ei saanud kaasvõitlejaid šoki-aparaadiga elustada .. surasin mis surasin aga asja ei saanud. Tea kas nüüd sellest või server kalas. Üldjoontes asi ikkagi toimis.
Kui oled surnud ja vaatad teise playeri 3rd view siis ikka hakib korralikult, olenemata kas factor on 0 või 50%. Jälgige näiteks tanke ja selle toru liigutamist. Samas kui ise oled mängus sees, tundub kõik sujuvam siiski.
Tänud kes UPNP soovitas välja lülitada, lõpuks on need disconnectid kadunud. Nõme aint ses suhtes, et see asi on kasulik teiste programmidega kui eui viitsi käsitsi porte suunata.
Olen kohand sellist asja, et keegi nagu annaks nuga ja animatsioon käib, kuid siis ühtäkki olen terve ja mäng liigub edasi.
Olen nüüd proovinud NSF (network smoothing factor) maxi peal ja ka 0. Isiklikult minule meeldib mängida kui see on max (paremas ääres). Vöibolla on mingi hilinemine aga mul on kiire neti yhendus, ning mäng tundub palju sujuvam kui asetus on maximaalne.
Mängin ka seda mängu fiilist silmas pidades. "Sportlik" tulemus pole seega nii tähtis. Tore vaadata kuidas animatsioon ilusti välja toodud . Seega NSF = maxi peal (100%)
Aga maxi peal ei loe mitte sinu netiühendus, vaid selle Aafrika poisi oma, kes tõenäoliselt sprayb MG36-ga 56k modemi otsas. Ning tema näeb sind ikka seal, kus sina enam tegelikult ei ole.
Nii sain mina aru sellest, parandage mind, kui eksin.
Network smoothing põhja keeratuna pidavat tähendama seda et ta lisab 100 ms (0,1 sekundit kes ei tea ) automaatselt sinu ühendusele otsa ehk kui su ping on 40 ms siis kokku on viide serveriga 140 ms. Seda võib vaadelda ka kui buffrit, kus vajalik hunnik kaadreid "mälus" hoitakse. Kui midagi nässu läheb (paketi kadu vms), siis on koht kust pildisilumist teha saab. Seega, kui su vastasel on slider 0 peal, näeb ta sind igal juhul 100 ms varem ja kuna hit detection on serveri poolne, registreeritakse lask enne ära kui sa näiteks nurga taha jooksed, sest vastane ju sind nägi ja kuuli teele saatis. Võimalik et siin on veel mingeid krutskeid mängus, aga põmst peaks see nii enam-vähem olema. Tõlge:
tsitaat:
You may have heard of LERP or noticed it if you have net graph enabled (cvar- net_graph 1) in TF2. LERP stands for Linear Interpolation, and it is quite literally the buffer (in milliseconds) of time allowed for interpolation anomalies. What i mean by anomalies is mess ups in either your Internet connection, the servers Internet connection, or the server itself not being able to handle the player load (choke/loss). Lets say your game is used to receiving a model update every 50 ms. Your game by default allows an additional 100 ms in case their is network lag or the server chokes, this way if that 50 ms packet arrives up to 100 ms late you won't notice the difference. 100 ms is the default LERP in CSS, DODS, and TF2, which would be a setting appropriate for someone in Bosnia with 56k modem (maybe not that extreme, but you get the idea). My ping doesn't fluctuate by 100 ms very often (something is really wrong if yours is), and I usually play on low ping/lag servers. So for most of us LERP needs to be optimized.
Tänud sulle Le Inc. Olen asjast samamoodi aru saanud. Aga sellegi poolest meeldib mängida NSF 100% peal, kuna köik nagu sujuvam. Kui möned "afrika" poisid mängivad viletsa netiga ja meeldib selline "katkendlik" pilt mängus siis önne vaid neile, kui vahest mind kiiremini näevad/maha lasevad. Mängu sujuvam fiilis kaalub minul puhul selle "minimaalse" hilinemise yle.
See on maitse asi. Igatahes suured tänud köigile kes viitsisid söna sekka öelda.
"Söjaväljal" kohtume
Olen kohand sellist asja, et keegi nagu annaks nuga ja animatsioon käib, kuid siis ühtäkki olen terve ja mäng liigub edasi.
Selline värk toimub tavaliselt siis, kui sulle keegi nuga annab ja mõni su tiimi kaaslane samal ajal sellele noaandjale tina annab.
Sellega jääd sina ellu ja su vaenlase tapja saab savior punktid. _________________
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.