Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 325, 326, 327 ... 589, 590, 591  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni?
Jah
52%
 52%  [ 171 ]
Ei
47%
 47%  [ 154 ]
hääli kokku : 325

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Metsjeesus
HV Guru
Metsjeesus

sõnum 28.06.2012 20:18:09 vasta tsitaadiga

Vit on selles suhtes universaalsem, samas miski 2-300 allresi tahaks küll peale ajada, saab kergelt mõnikümmend protsenti alla ilmselt 4% asemel. icon_biggrin.gif
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 28.06.2012 21:06:17 vasta tsitaadiga

Masendav lihtsalt kuidas massid nutavad. Hetkel küll kõik rõõmsad, et head nänni hakkab tihedamini droppima aga nädala kahe pärast on jälle hala lahti, et midagi hea ei kuku. Iga järgnev hea dropp on pidevalt vähemalt sama kaugel ja pidevalt kaugenev. Ei aita ka drop rate boostimine miljon korda. Paari päeva pärast oled ikka samas kohas tagasi ja pead nädal aega farmima, et midagi hea leida.

See blizzi töötaja jutt on asjalik:
tsitaat:

Wyatt Cheng:

Alright so I'm going to take a stab at this question. As mentioned in a different thread, the drop rates were carefully tuned for a single player playing through from 1 to 60 without ever using the AH.
All of our items are randomly generated, and so follow a distribution curve in power. Let's say for the sake of argument that you were to somehow distill an item down to it's "power level" and created a distribution graph of drop rate vs. power level. This graph would probably be normally distributed with outliers at high power levels dropping at a lower rate.

Looking at this graph, an average item drops every 5 minutes, a higher power item drops every 15 minutes, even higher power drops every hour. etc. As you move up the curve to ever more powerful items, the amount of time it takes to find such an item increases. This is what makes certain items more desirable, this is how things worked in D2.

What happens for a standard player who is playing solo when they first hit level 60 is they see an item upgrade every 30 minutes or so. Pretty quickly it becomes every hour, then every 2 hours. The higher the power level of your gear, the longer it takes to find your next upgrade, that's just the underlying math of this distribution. It's not really anything we set either.
If we magically made all drops rates 10x higher, all it would do is shift the power curve left or right, it would not change the fundamental property that the higher up in power you go, the longer (statistically) it is going to take until you find your next drop.
So then let's say you visit the Auction House and get infusion of power that hurls you forward on that power curve. So whereas at one point your gear may be at a point that you are statistically speaking probably going to get an upgrade every 2 hours. After visiting the Auction House you hurl yourself forward on the power curve so far that now you are statistically going to get a drop every 8 hours.

To further illustrate the point, let's talk about the coming changes in 1.0.3. In 1.0.3 we're going to start dropping level 63 items in Act I of Inferno. We're also reducing incoming damage. What do I expect to happen? I expect that there will be a rapid increase in power across the entire community as all of these items become more widely accessible.
It's like we took the distribution curve of items and made everything drop more. That item that used to take 10 hours to find is now a 2 hour item. An item that used to be a 2 day item is now an 8 hour item. After the initial frenzy of power increase, things are just going to settle again. People who think drop rates are too low now will probably still think drop rates are too low a week later when they move to the new point on the curve. I've spent a long time on this question so I'm going to move on but hopefully somebody who gets what I'm saying will be able to expand on it more, maybe draw some graphs to better illustrate the point.

tl;dr we could make drops 100x what they are now and it would just cause everybody to settle at a new equilibrium point. Anything you can farm in a few hours you'll already have, anything that takes longer you'll wish you could get faster.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
XT
HV kasutaja
XT

sõnum 28.06.2012 21:25:09 vasta tsitaadiga

See on see tänapäeva casual player, kes ei viitsi tööd teha, et head asja saada. Kähku hea mant kätte ja siis 2 päeva pärast uuesti foorumisse ulguma, et niuniu midagi ei dropi, kõik on saast ja blizzard tapke maha ennast... icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 28.06.2012 21:31:53 vasta tsitaadiga

XT kirjutas:
See on see tänapäeva casual player, kes ei viitsi tööd teha, et head asja saada. Kähku hea mant kätte ja siis 2 päeva pärast uuesti foorumisse ulguma, et niuniu midagi ei dropi, kõik on saast ja blizzard tapke maha ennast... icon_rolleyes.gif

Yep. Aga mis siin ikka teha. Kahju lihtsalt sellest, et igasugu "awesome" itemid muutuvad juba nii tavalisteks, et wow effecti saamine läheb raskeks. Hakkad lihtsalt +1 stat pointe taga ajama itemitel. icon_biggrin.gif

Praegu vähemalt ikka õnnestub AH-s näha või ise leida asju, kus affixid ajavad ila voolama ja Wow tuleb kohe huultele. Vaevalt, et mingi +1 stat pointi jagu parem item tulevikus sellist joovastust tekitab, olgugi, et väärtus ja haruldus võib olla võimas. icon_razz.gif - Aga noh, kes teab.
D2-s oli see ju kogu elu. Paar punkti itemite vahel tegid sellest kas saasta või väärtuslikuima asja universumis. icon_biggrin.gif
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 28.06.2012 21:40:27 vasta tsitaadiga

Archangel, ehh mis? praegu on lihtsalt act2-st edasi advancemine kuude pikkune grind. tore neile, kes alguses endale mingi geari kokku grindisid või kiirelt enne nerfe ennast inferno lõppu lohistasid..
awesome itemid tavaliseks? ma olen korduvalt seda näidet toonud - relvade max dps on 250. mis dps-iga relvi te kasutate ja mõistlikuks peate?

tagasi üles
infarkt
HV kasutaja

sõnum 28.06.2012 21:44:26 vasta tsitaadiga

Mis kuradi mõttes tänapäeva casual player? 4 nädalat jutti farminud Inferno act 2-e, 200+ tundi, kokkuvõtteks kausutamiskõlbulikke itemeid absoluutne 0, isegi AH-sse pole midagi normaalse hinnaga panna olnud. Kokku selle 200 tunni peale näinud täpselt 2-e rare ilvl 63 droppi, mõlemad täielik saast. Kas tõesti peab "elite" gameriks saamiseks ja mängus progressimiseks töölt ära tulema ja 24/7 farmima hakkama, niikaua kuni silmist veri väljas?
Kommentaarid: 7 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 7
tagasi üles
un3v3n
HV Guru

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 28.06.2012 21:46:07 vasta tsitaadiga

sain täna ka esimese grand plaani (kinnaste oma)
müüsin 22M maha general chatis (paar päeva tagasi oli keskmine hind 30M AH aga täna oli keskmine 21M )

see droprate suurendamine on küll suht mõttetu , eriti act1 ja act2-s
nagunii pritsib neid lvl 63-sid nagu muda
Kommentaarid: 339 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 299
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 28.06.2012 21:48:02 vasta tsitaadiga

ilvl 63 droppe tegelikult ikka näeb. 200+ tunniga peaks päris palju nägema. aga ilvl ise ei tähenda, et see midagi väärt oleks.
tagasi üles
wrx123
HV kasutaja

sõnum 28.06.2012 21:48:21 vasta tsitaadiga

pots4t4j4 kirjutas:

mida teeb demonhunter nende resistidega 1 shoti saab anyway

Mul on 42K hp, kõik resistid 350-400 ning armor ~3000 ning 1-shotist on asi isegi act 3 väga kaugel. OK, winged molokite tulepallid löövad tõesti 2-3 tabamusega mättasse, aga nendelt saab õnneks eest ära põigata.
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 28.06.2012 21:53:16 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
Archangel, ehh mis? praegu on lihtsalt act2-st edasi advancemine kuude pikkune grind. tore neile, kes alguses endale mingi geari kokku grindisid või kiirelt enne nerfe ennast inferno lõppu lohistasid..
awesome itemid tavaliseks? ma olen korduvalt seda näidet toonud - relvade max dps on 250. mis dps-iga relvi te kasutate ja mõistlikuks peate?

No see kuude pikkune grind... oleneb palju mängida.

Aga väga hea ju, et kuude pikkune vaeva nägemine IMO. Ma ei saa aru sellest võlust, kui igaüks võib nädalaga Inferno Lõppu teha, et siis farmida neid +1 stat pointidega itemeid järgmised mitu aastat. Nagu D2-s. icon_biggrin.gif

Ma tahaksin, et reaalne challenge ka oleks mängu enda mängimises ka. Mitte ainult nagu mingi Slot Machine mängimine kasiinos nagu D2 lõpuks oli. Boss run kestis 10 sekki ja surma oht oli pm. 0. Lihtsalt korrutasid ja korrutasid ja korrutasid. Nagu kasiinos üritaks peavõitu saada iga nupuvajutusega.

D3-s vähemalt pead võitlema oma mänguaparaadini, et nuppu vajutada. icon_biggrin.gif - Ja see on minu arust ikka tunduvalt parem osa mängust, kui neid über itemeid ülikerge kontenti puhul grindida.

Näiteks Act. I-te pole mul erilist huvi tagasi minna, kuna lihtsalt rolling kõigist üle nagu tank. Itemeid saan jah kergelt, aga pole nii lõbus.

infarkt kirjutas:
Mis kuradi mõttes tänapäeva casual player? 4 nädalat jutti farminud Inferno act 2-e, 200+ tundi, kokkuvõtteks kausutamiskõlbulikke itemeid absoluutne 0, isegi AH-sse pole midagi normaalse hinnaga panna olnud. Kokku selle 200 tunni peale näinud täpselt 2-e rare ilvl 63 droppi, mõlemad täielik saast. Kas tõesti peab "elite" gameriks saamiseks ja mängus progressimiseks töölt ära tulema ja 24/7 farmima hakkama, niikaua kuni silmist veri väljas?

Sa ajad küll jama. 100% kindel.

Act. II-s saad sa ühe tunni jooksul oma 5 ilvl 63 rare'i kätte, kui eliite huntid. Ainuke võimalus sul nii hullult failida on küll undergeared 0MF tegelasega valgeid mobe nottida ja eliitide eest põgenedes mängida. icon_biggrin.gif

Isegi Act. I-s farmides on keskmiselt per run 1 rare ilvl 63 suht garanteeritud.

Olen mänginud 150h ning saanud 8 legendary ja 2 set'i ning oma 30milli eest geari. Ühtegi leg. ega set. asja pole neist ära ka müünud. Osad kasutuses, osas niisama hoian alles.

Act. II-te olen farminud 2 päeva enne lihtsalt contenti läbinud vaikselt. Ning miljoneid on tulnud ja ilvl 63 on tavaline nähtus. Ma ei tea, mis mängu sa mängid aga krt sama mäng see küll olla ei saa. icon_lol.gif
tagasi üles
Vylx
HV kasutaja
Vylx

sõnum 28.06.2012 22:00:12 vasta tsitaadiga

Oskab ehk keegi kommenteerida, kas Inferno Whimsy on ka arvestatav farmimis paik või tuleks ikkagi ACT3 SB peale panustada?
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 28.06.2012 22:28:07 vasta tsitaadiga

Archangel, grind ja vaevanägemine on 2 eri asja.
kui selle vaevanägemise võiks sama hästi mingile botile usaldada, siis on mäng puhas grind.

tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 28.06.2012 22:42:30 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
Archangel, grind ja vaevanägemine on 2 eri asja.
kui selle vaevanägemise võiks sama hästi mingile botile usaldada, siis on mäng puhas grind.

No hetkel D3 küll niiväga grind pole mida bottidele usaldada. Eliitpackide otsimine, iga fighti jaoks erinev olukord ja lahendused jne. See on ikka puhas vaevanägemine mitte metsik grind.

Just need samad patchid teevad mängust grindi, kui kogu content on nii lihtne, et võibki silmas kinni teha või lasta botil joosta. Kus vahet pole, mis mobi otsa satud - võib silmad kinni ära tükeldada.
Just seda ma ei tahagi näha.

Hetkel peab ikka korralikult vaeva nägema mobe tappes, et looti korjata või raha teha. Las see täiesti lõplik end-game olla grind kõige paremini varustatud või rahakotiga olevatele mängijatele...

Las casualid ikka näevad pidevalt vaeva, et areneda.

Mina vähemalt ei taha mängida mängu, kus puudub challenge.
tagasi üles
XT
HV kasutaja
XT

sõnum 28.06.2012 22:45:10 vasta tsitaadiga

Ise farmin ka inferno act I, kuna pole normaalset geari. Act 2 on raha raiskamine hetkel. Vahest ajab sita keema küll, kui eliidi käest viskab hunniku kasutuid kollaseid, aga ongi huvitavam. Kui hetkel inferno läbi teeks, koliks ma ilmselt BF3-me peale tagasi.
Kommentaarid: 45 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 42
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 28.06.2012 22:50:44 vasta tsitaadiga

Archangel, sisuliselt vajab iga järgmine act geari (järjest raremat ja kallimat) overhauli. kui selle korra ära teed, siis jooksed actist läbi nagu kuum nuga võist.
just challenge mängus puudubki.

tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 28.06.2012 22:57:00 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
Archangel, sisuliselt vajab iga järgmine act geari (järjest raremat ja kallimat) overhauli. kui selle korra ära teed, siis jooksed actist läbi nagu kuum nuga võist.
just challenge mängus puudubki.

Einoh ilmselgelt. Aga see patch teeb seda veel hullemaks kuna "Kuumaks noaks" saamise kiirus suureneb tuntavalt.
Kuid Diablo suguse mängu puhul pidevat challengit olla ei saagi SP mängus kuna puudub contenti lisamine, tegemist pole siiski MMO-ga. Seda enam on tobe contenti nerfimine. Challenge on niigi limiteeritud - nõme, kui veelgi enam alla kistakse.

See pidigi olema D3-e üks peamisi võidupunkte D2-e vastu. Vähem tüütut grindi ja rohkem rasket contenti mida kuud hiljem peale release mängida.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 28.06.2012 23:01:39 vasta tsitaadiga

jaa-jaa, all skills are viable ja miljardid erinevad buildid, right?
trade ja muud bugid on ilmselgelt puuduvad ja mis iganes blizzard veel kokku lubas.

ah lahendus on nii dropratede/itemizationi kui ka ah-de realiseerimise osas ikka üsna sitt peale selle.

tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 28.06.2012 23:06:29 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
jaa-jaa, all skills are viable ja miljardid erinevad buildid, right?
trade ja muud bugid on ilmselgelt puuduvad ja mis iganes blizzard veel kokku lubas.

ah lahendus on nii dropratede/itemizationi kui ka ah-de realiseerimise osas ikka üsna sitt peale selle.

No eks igaühel on mängust oma nägemus.
Kes tahab viriseda, see leiab ükskõik, mis mängu puhul alati materjali mille üle vigiseda.

Minu arust on AH ja RMAH üks ajaloo parimaid asju mida kunagi mängus tehtud. Ning improvement over D2 on IMO põhimõtteliselt igas valdkonnas juba praegu... ootan põnevusega järgnevaid patche, mis loodetavasti üritavad ikka D2-st kaugeneda, mitte nagu viimane patch, kus hoopis lähemale liiguti.

Aga jah. Inimesed on erinevad. Kellele ei meeldi, siis ei meeldi. Pole mõtet pead ülearu vaevata vast. icon_cool.gif
tagasi üles
HDTanel
Overclocker
HDTanel

sõnum 28.06.2012 23:10:07 vasta tsitaadiga

Normid uudised, siis tasub ikka Act I farmima jääda kuna eliidid kukuvad mõne sekundiga icon_razz.gif
Kommentaarid: 635 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 3 :: 496
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 28.06.2012 23:11:52 vasta tsitaadiga

Archangel, no kuule, 3 effecti saab otsida? legendarysid üldse mingi efekti järgi otsida-sorteerida ei saa? vaid 10 asja korraga müüki?
tore on, et inimesed viitsivad omale d3 teiseks tööks võtta, ilma seda tegemata inferno lõppu ei saa.

tagasi üles
Windscam
HV vaatleja
Windscam

sõnum 28.06.2012 23:29:48 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
Archangel, no kuule, 3 effecti saab otsida? legendarysid üldse mingi efekti järgi otsida-sorteerida ei saa? vaid 10 asja korraga müüki?
tore on, et inimesed viitsivad omale d3 teiseks tööks võtta, ilma seda tegemata inferno lõppu ei saa.

Et kui AH-d ei oleks, siis oleks kindlasti lihtsam über itemeid otsida ja saada iga tüübi käest, kes müüb.
Kas mitte inferno ei pidanudki olema tüüpidele, kes elavad arvuti taga ja mängivad pidevalt? Olgugi, et nüüd mõtleb blizz ümber ja nerfib selle casuali jaoks ära... aga seni sain ikka aru, et helliga lõppes selline "everyday-few-hour-gaming" stiili mängijale ära... Et sealt edasi, kes kiiret progressi tahavad peakski elama D3-s.
tagasi üles
rannokli
HV vaatleja

sõnum 28.06.2012 23:44:48 vasta tsitaadiga

Selline tunne et oma Demonhunteriga jäängi A1;/. hp oli 8k peal panin paar milli peale jätsin Dexi samaks, sinna 1850 kanti vitalitit sain niipalju et 24k hp vahetasin SS'i gloomi vastu, paraku act2's ikka raskused mobidega, või peaks siiski selle cluster arrow, või impale kuskile muretsema, kuna 200k critte oli küll tore lasta sellega:(), kellel soovitusi anda on siis loopigu.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 28.06.2012 23:48:00 vasta tsitaadiga

Windscam, kiiret progressi? oeh. ma olen olnud nüüdseks infernos juba ka mingi 100h. mul ei ole mitte ühtegi asja seljas, mida ma ise oleks leidnud. ma ei ole leidnud midagi, mis oleks lähedanegi seljasolevale. mul ei ole ühtegi asja kukkunud, mida miljonite eest müüa, pudi müümine ei tööta. mis kuradi progress?
tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 28.06.2012 23:50:32 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:

Peaks natukene kaugemale mõtlema oma lauatagant, mida kauem sa neid asju seal otsid, seda rohkem sa oled mängus, mida kauem otsid seda suurem on soov seda asja kätte saada(sellest ka väike hasart) kui kõik on liiga lihtne siis huvi kaob kiiresti, asjad on meelega tehtud natukene väljakutsuvamaks icon_wink.gif
10 asja on paras jagu, ei ole vaja igast sitta müüki panna ja häid asju ei dropi sul 10tk 1.5 päeva peale, inferno lõpp ongi selline omaette katsumus, kes ei saa see jonnib, kes saab see on rahul, teeme siis nii, et kõik saavad kiirelt läbi ja siis on järgmine jonn, et liiga lihtne mäng tehti, ala , miks pidin 50€ maksma 2 päevase mängu eest, pointless hala, üks ei sobi ja teine ei sobi, tüüpiline icon_biggrin.gif

viimati muutis Taavi© 28.06.2012 23:51:25, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 377 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 6 :: 1 :: 328
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 28.06.2012 23:54:41 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:

Sinu arust on need vead osade arvates mitte.

Saan aru miks AH selline on ning mind väga ei häiri. Samas oleks tore küll, kui kolme affixit saaks otsida, ei vaidle väga. 10 asja korraga müüki on vast isegi palju. Seda küll muuta pole vaja IMO.

Saad ikka aru, et mõnel nagu minul ongi plaan Inferno läbi teha mitme kuu pärast. Iga päev tunnike kaks nokitseda ja mulle see meeldib. Mõni orjab ennast nädalaga sealt läbi, fine, kui meeldib no-lifeda siis miks mitte.
Aga nüüd kui tehakse kõigile kergemini läbitavaks siis väheneb long-term replayability millele ma mängu ostes panustasin. Nõks kahju lihtsalt. icon_smile.gif

londiste kirjutas:
Windscam, kiiret progressi? oeh. ma olen olnud nüüdseks infernos juba ka mingi 100h. mul ei ole mitte ühtegi asja seljas, mida ma ise oleks leidnud. ma ei ole leidnud midagi, mis oleks lähedanegi seljasolevale. mul ei ole ühtegi asja kukkunud, mida miljonite eest müüa, pudi müümine ei tööta. mis kuradi progress?

Palju MF on?

Krt no peab ikka halba õnne olema või stabiilselt madala MF-ga raiuma, et üldse midagi ei kuku. Mul on pooled asjad seljas ise leitud, mis 5-15mil väärt. Act. I ja II. Infernos vbl mingi 60h mängitud või nii.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 325, 326, 327 ... 589, 590, 591  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.