Väga lahe, kommuun ja mängijad aetakse kahte leeri: need kellel on premium ja need, kel ei ole. DICE-ga mängida ei saa, sest nad mängivad Premium serverites.
Nojah, teadagi neil ju raha napib. Peavad enda trikkidega meelitama mängijad Premiumit ostma. Eks varsti tuleb ka see aeg, kui enam mängida ei saagi need, kellel Premiumit ei ole.
DICE-ga mängida ei saa, sest nad mängivad Premium serverites.
Premium ei aita siin eriti midagi kui 24p server mis on pidevalt täis ja queue on ka täis. _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
Mitte et ma mingi pub hero oleks,aga eile oli kohe väga hästi aru saada, et CQ kõikidele saadavaks sai.
Tüübid jooksevad lambist ringi, blokivad uksi, jooksevad täpselt siis ette kui granaati visata tahad või kedagi tulistad vms...
Peab jälle ümber harjutama oma mängimist veits _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Pole mängu puutunud mitu kuud,täna panin origini käima ja tõmbas üle 2gb suuruse update.Nüüd kui valin browserist endale serveri siis isegi mapi loading screen on must ja mingid hääled taga käivad ainult.Mul on vene variant.Mis nad panid mu vene mängule bänni nüüd peale või mis teema on_=)
Mitte et ma mingi pub hero oleks,aga eile oli kohe väga hästi aru saada, et CQ kõikidele saadavaks sai.
Tüübid jooksevad lambist ringi, blokivad uksi, jooksevad täpselt siis ette kui granaati visata tahad või kedagi tulistad vms...
mul hääli küll tagasi ei tulnud, aga saan ka ilma hakkama. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
striker13, panid sa need filed ikka sinna õigesse kohta? Sama nimega filed on BF3 kaustas mitmes kohas.
ikka ikka.
Täna kellelgi veel mingi.. kas just lag, aga selline imelik nõkkamine toimunud? _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
...
Mul sama asi vahepeal fps langeb ja jälle tagasi
Ma hakkasin juba arvutist viga otisma, mis komponent otsa hakkab saama.
Väga tore kül ikka, et jälle mingi sala-bug.
Endale hetkel tundub, et see mingi klinetide sünkro. teema.
Selline komm. battlelogist:
tsitaat:
We are aware that some Battlefield 3 players are experiencing connection issues with PunkBuster enabled servers.
This problem is limited to a small subset of players on PC and will not impact players on PlayStation 3 or Xbox 360.
täielik mõttetus, jääb kinni iga minuti tagant, lennukit/kopterit pole mõtet üldse puutudagi, koguaeg on midagi sel mängul mäda, homme 30 minutiks panevad BL-i kinni, niikaua peab siis katkudes ringi kargama? _________________ "Mõtle kriitiliselt"
Mis värk on, mul on jälle must pilt ainult, heli tuleb.
Tõmbasin just mingid lang failid peale, siit samast eelmiselt lehelt vms, sest commo rose ei funktsioneerinud õigesti.
Nüüd paneb origin pange, eile veel kõik töötas. Kellelgi veel sama jama?
Ütleb, et Couldn't launch Battlefield3, make sure the game is properly installed või midagi analoogset.
Connection timeoutid ikka tulevad ka Webhallenis... mis oleks küll sellele probleemile fix? 15 minutit mängu ja laks.
Samas pole mingit lagi probleemi kordagi kohanud.
ruuteril upnp välja.
Võid proovida ka run-> services.msc -> UPnP Device Host paned disabled ja
services.msc -> SSDP Discovery disabled ja veel
control panel-> Network and Internet-> Network and Sharing Centre-> Change advanced sharing settings-> "network discovery" turn off network discovery. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
double XP = alternatiiv virtuaalsele narkotsile, vähemalt nii tuleb välja ... kõik hüppake ligi aga ainult premiumid, kuradi bf3 junkie _________________ "Mõtle kriitiliselt"
Seal Battlelogis alatihti näen mõnel profiilis neid Veteran medaleid (erinevate BF seeriate omi). Mingi kindla tasemini vaja jõuda erinevates BF seeriates vms, et saada neid medaleid?
Googelda, peaksid vastuse leidma kiiremini, kui siit küsides.
Muidu just juhtus selline huvitav lugu, et K/D ratio oli 11.0 ehk seis oli 11/0 ja järsku sain kicki
Server polnud isegi mingi noobide jaoks mõeldud, vaid tavaline.
Mapiks oli siis Firestorm.
http://battlelog.battlefield.com/bf3/en/battlereport/show/36235260/1/287965432/
IvarV, ownisid adminile seljatagant - sinna kuhu päike ei paista
Ju vist, sai surma, vaatas kuti üle, ohhoo, häkker, so long.
Minul juhtus selline asi esimest korda, aga siin teemas ringi vaadates on osadele see väga tihe juhtum
Seal Battlelogis alatihti näen mõnel profiilis neid Veteran medaleid (erinevate BF seeriate omi). Mingi kindla tasemini vaja jõuda erinevates BF seeriates vms, et saada neid medaleid?
Peab lihtsalt Battlefield mänge omama ja kõik ühe konto all olema, muud midagi!
mobile AA-d on päris täpsed, usa oma meeldib rohkem. Üle poole mapi võttis firestormis. Tegin ühe 65/11 mängu, kus ma sõitisn jeti, tanki ja aa-ga (enamus killid aa-ga). Osad chopperitüübid olid nii butthurt, et pärast mitut katset hakkasid nad jeti külge c4 toppima ja otsa lendama mu AA-le peale, jeep-iga sama ja kui nad enne minuni jõudmist maha sain, hacker! hacker! Fotze-ks kutsisid ka
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.