3 NV stacki ainult? Suht hea saavutus, et suutsid kogu selle tee läbi jalutada ja ainult 3 elite punti leida.
Kui häid soovitusi jagada , siis enne jahile minekut tee oma kott tühjaks. Farmimine läheb palju kiiremalt kui sa ei pea koguaeg vahtima mida tasub üles võtta.
Kas Bow, mille DPS on 1077, 1.54 attack speed ja Increases Attack Speed 11%
või
Crossbow, mille DPS on 900, 1.20 attack speed, +180 Dex ja Increses Attack Speed 11%
PlatoonSgtElias, ei imesta ka enam, kust inimesed mingit ülihead looti saavad, ma näen roppu vaeva, et eliidipakke maha võtta ja mõni tüüp jookseb tuimalt läbi..
PlatoonSgtElias, ei imesta ka enam, kust inimesed mingit ülihead looti saavad, ma näen roppu vaeva, et eliidipakke maha võtta ja mõni tüüp jookseb tuimalt läbi..
Ma jooksen ka Act. I juba täiesti tuimalt läbi. Surma oht on ainult siis, kui mingi eriti ülbe Eliit mobi juures afk lähen. Nõrgemad Eliidid lööb mul vaat, et abiline üksi maha, samas kui ma kotte sügan.
Act. II on juba vähe teine teema, kus peab vaeva veel nägema, aga surma oht ka siiski suhteliselt väike. Act. III pole veel eriti katsetanud .
Kogun nutsu uue relva jaoks, praegune dps ei ole ikka enam piisav. Aga krt mul hetkel selline relv käes, mis 210vit, 165str, 80int, +55% crit dam, ja socket ka veel. Mingi arvestatav upgrade läheks 5mil miinimum.
Kas sa tõesti arvad, et ma koguaeg olen nii läbinud seda? Et sain 60 ja kohe oli nii lõdva? Selline hakkab olema iga act kui suudad geari korralikult uuendada.
ACT 2 on suht samasugune aga ACT3 on juba selline kus lõbusam täis grupiga mängida, neljas on kindlaltl gruppi vaja aga public gamedes on täis trollid igalpool, tulevad oma level59 varustusega lootes, et keegi ei pane tähele taunikud _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Ma jooksen ka Act. I juba täiesti tuimalt läbi. Surma oht on ainult siis, kui mingi eriti ülbe Eliit mobi juures afk lähen. Nõrgemad Eliidid lööb mul vaat, et abiline üksi maha, samas kui ma kotte sügan.
Act. II on juba vähe teine teema, kus peab vaeva veel nägema, aga surma oht ka siiski suhteliselt väike. Act. III pole veel eriti katsetanud .
Kogun nutsu uue relva jaoks, praegune dps ei ole ikka enam piisav. Aga krt mul hetkel selline relv käes, mis 210vit, 165str, 80int, +55% crit dam, ja socket ka veel. Mingi arvestatav upgrade läheks 5mil miinimum.
Kuidas sa abilise nii tugevaks saad? mul nt templar ja sellel ca 130 dmg ainult.
Selline tunne, et graafikakaart on vist tuksis. Kui kaardi temperatuur ületab 55c piiri, siis mängu graafika tõmbab imelikuks nii, et praktiliselt võimatu mängida. Kaart kannatab ainult ~5min mängus sees istumist.
Kaardiks on Geforce 8600gt. Eelnevad korrad on ilusti töötanud.. nüüd siis selline probleem. Jahutused toimivad kenasti. Tuleb uus kaart sebida või on mingi muu võimalus ka?
See on osade nvidia vanade kaardite värk. Samas võib öelda, et diablo 3 viga. Mul endal on 8800 gt ja oli sama piix. Tõmba GPU clocke veits maha minul probleem kadus koheselt. Õnneks oli varem väike OC ka peal .
minake, pm on inferno läbi juba, aint Belial ära taguda veel. Hardcore küll ei tõmba mind oma läägidega. Voyage, follower nii mõttetu vend, et peale magicfind asjade ple talle küll midagi mõtet selga toppida _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Archangel, eiusu eriti, et enam duubeldada annab dpsi enchil. Mul sama dps tal ja variant võib olla crit + ränk int sõrmused/amu ias/int asemele. _________________ Füsioteraapia alane hindamine & nõu ¤ treeningfilosoofia & toitumine ¤ kaela- ja õlavöötme lihaspingete leevendamine
minake, pm on inferno läbi juba, aint Belial ära taguda veel. Hardcore küll ei tõmba mind oma läägidega. Voyage, follower nii mõttetu vend, et peale magicfind asjade ple talle küll midagi mõtet selga toppida
Kaaslane vähemalt Barbile väga väärtuslik. Ilma temata on tunduvalt raskem. MF'i just väga mõtet pole selga talle toppida. Mis sa talle peale panna saad parimal juhul. Mingi 70%? Või palju nende sõrmuste max ongi? , jaga see 5-ga. Mnjah, pole just eriline väärtus
Metsjeesus kirjutas:
Archangel, eiusu eriti, et enam duubeldada annab dpsi enchil. Mul sama dps tal ja variant võib olla crit + ränk int sõrmused/amu ias/int asemele.
No twohanderi dps peaks ikka sinna 1200 kanti vähemalt saama, kui mitte enam. Intelli ka veel juurde. + Dam ja criticalid ka kindlasti.
Usun, et kui ma kaaslase peale sama palju kulutaksin, kui praegu endal peal siis teeks ta sama palju dämmi, kui ma vist.
Leveldan lvl50 Barbarit. Kui keegi tahab kampa lüüa kaspar#2798. _________________ “Build a man a fire, and he'll be warm for a day. Set a man on fire, and he'll be warm for the rest of his life.” -- Terry Pratchett
Archangel, sõrmused, kilp, mõõk, amulet, päris kena mf saab lisaks ikka
Kui templariga siis jah, kilp tõesti annaks juurde.
Aga jagama pead ikkagi 5-ga. Niiet parimal juhul saad ikka kõigest 30% vbl temalt reaalselt kätte. Ma parem jätan selle tuleviku tarbeks, kui saan lubada nii MF'i kui dämmi kaaslasele.
Hetkel on dämm liiga hea ja kasulik, et seda alla lasta.
tra ma ei saa aru kaua võib Blizzard mökutada selle item dropiga?? Scämmeritel ull bisniss käib, kedagi Blizzardist asi ei koti. Inimene tuleb su asja ostma, ütleb, et tõmba asi oma trade windowsse ja peale seda paneb mees trade window kinni ja sinu item kukub maha, scammer võtab ja läinud.
Muidugi targem on lihtsalt teist klõpsu hiirel kasutada aga mõni dumdum ei suuda sellestki aru saada. Nüüd aga on scämmeritel jälle uus moodus, ütlevad, et nad ei näe sinu itemit, et mingi kala... siis scammer tõstab mõned gemmid oma trade windowsse ja hakkab neid ringi tõstma, et proovi oma itemiga sama teha, nii kui selle lause ära öelnud paneb scämmer akna kinni ja su item ilmselt kukub maha
BLIZZARDIT EI HUVITA ÜLDSE, tundub, et nad ise ongi need scämmerid, üritavad raha juurde teenida _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
blizzard on nii full of fail, et ma ei imesta enam millegi üle.
kogu see trade window hädade lugu lehkab nii d2 trikkide järgi, et anna olla - ühesõnaga pole blizzard 12 aastaga õppinud mitte midagi. _________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.