Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
jyrikalla
HV vaatleja
|
12.01.2004 16:15:00
Key Logger |
|
|
Tere !
Ma arvan et mul arvutis on see key logger kuid http://us01.anti-trojan.net/ATro55en.exe tõmmatud fail ei leia seda . Ja kas mingi muu programm seda siis kustutada ei oska . Kas keegi oskab nõu anda .
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
1 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Karel
HV kasutaja

|
12.01.2004 16:34:32
|
|
|
Process Explorer nimeline programm saidist www.sysinternals.com ja sellega tapad maha (kui millegi pärast ei lase, siis nimeta ümber, järgmisel buudil ei leia enam mida käivitada). Autoruns nimeline programm samast saidist aga näitab, mis on igal buudil automaatselt üles tulemas, sealt siis eemaldad mitte vajaliku(d) asja(d) ära. Kogu see jutt muidugi eeldusel, et Sa tead milline programm see logija on ja/või viitsid ise uurida/analüüsida milline see olla võiks. Process explorerist siis veel näed enne killimist selle ka ära, kuhu ta omad logid salvestas, need võtavad tõenäoliselt üksjagu ruumi ja võiks maha lasta, mis neist enam hoida.
_________________ Minus vaidlevad sageli kaks häält ja mõlemad on võõrad. |
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
jyrikalla
HV vaatleja
|
12.01.2004 18:31:47
|
|
|
ei ole erilist abi
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
woozy
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 145 loe/lisa |
   |
120 |
|
tagasi üles |
|
 |
marx115
HV kasutaja
|
12.01.2004 19:07:02
|
|
|
Start->runi->msconfig->startup ja otsi üles sellised kahtlased proged mida kahtlustad olevat keyloggerid ning võta neilt linnukesed eest.Seejärel settings->control panel->folder options->view ja eemalda linnukesed hide protected operatyng system files ja pane sinna tärn kus on show hidden viles and folders.Hiljem pane need muidugi tagasi.Nüüd mine kausta windows ja otsi ka sealt see keylogger üles ja kustuta ära ja peaks keylogger kadunud olema.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
marqs
HV veteran

|
12.01.2004 19:54:00
Re: Key Logger |
|
|
jyrikalla kirjutas: |
Ma arvan et mul arvutis on see key logger |
kas võib küsida, millel selline arvamus põhineb? kindlast oled oma proole ja asju ka mujal sisse okisnd, kui ainult oma kodu/töö arvutis, ehk siis oled kindel, et need just konkreetsest kastist lekkinud?
|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
27 |
|
tagasi üles |
|
 |
vend15
HV kasutaja

|
14.01.2004 14:41:21
|
|
|
njaaa, kuidas see keylogger su arvutisse sai????
   |
7 :: |
6 :: |
18 |
|
tagasi üles |
|
 |
jyrikalla
HV vaatleja
|
14.01.2004 15:48:34
|
|
|
Mul oli nii, et tahtsin oma arvutisse keyloggerit panna, kuid meili peale tuli teada, et mu arvutis juba on keylogger
|
|
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
pennu
Kreisi kasutaja

|
14.01.2004 17:15:33
|
|
|
jyrikalla kirjutas: |
Mul oli nii, et tahtsin oma arvutisse keyloggerit panna, kuid meili peale tuli teada, et mu arvutis juba on keylogger |
..............mõtetelugejad...........
|
|
Kommentaarid: 97 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|