Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
ollumees
HV kasutaja
|
24.06.2012 01:51:57
Küsimus seoses Delli garantiiga |
|
|
Tere!
Olen omanud Dell Latitude E6410 seeria laptopi nüüdseks üle aasta. Olen oma valikuga väga rahul. Viimasel ajal on siiski häirima hakanud see, et ekraani hinged on vist ära kulunud- nimelt ei saa neid enam niivõrd täpselt fikseerida ning neil on päris korralik lõtk sees. Laptop sai ostetud Ameerikast 3. aastase garantiiga, siiski olen nüüd Eestis nüüd üsna paikselt ega plaani niipea enam sinna mandrile minna. Siit ka minu küsimus- Kas mul on võimalik sellele probeemile leida lahendus kuskil Eestis ning saada need hinged vahetatud garantii all?
|
|
tagasi üles |
|
 |
Winterwind
One

|
|
tagasi üles |
|
 |
ollumees
HV kasutaja
|
24.06.2012 22:34:41
|
|
|
Winterwind, suured tänud vastamast. Olen teadlik antud leheküljest, hetkel näitab, et garantiid on alles üle 600 päeva. Tahtsin rohkem infot, kelle poole ma Eestis peaksin oma garantiimurega pöörduma?
Äkki teab keegi ka käsitlustasu suurust või on see summa olenevalt olukorrast erinev?
|
|
tagasi üles |
|
 |
siLc
HV Guru
|
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
24.06.2012 22:58:40
|
|
|
max.ee läbi helistada ehk... PC Expert peaks ka veel olema, http://www.pcexpert.ee/?id=64
Läbi helistada kohad ja uurida. Vanasti nt pärnu PC Experdis oli käsitlustasu nö võõra delli läpaka puhul 250 eeku.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
24.06.2012 23:43:56
|
|
|
Tallinnas on ikkagi IT ja MAX123, kus vastatakse garantiiküsimustele.
Ja uurida tasub kindlasti seda, kas selle masina garantii üleüldse Eestis kehtib. USA-s müüdava kraamiga pole sugugi nii, et kohe kehtib ülemaailmne garantii. Tihti on nii, et see lisagarantii tuleb teatud aja jooksul juurde osta. Kui seda tehtud pole, siis pole ka ülemaailmset garantiid sellel konkreetsel isendil olemas.
----------------------------
Kunagi on see ära nähtud, kus Dell osteti USA-st, ülemaailmset garantiid juurde ei ostetud ja Eestis ei tehtud mingit garantiiremonti.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ollumees
HV kasutaja
|
|
tagasi üles |
|
 |
laurx
HV Guru

|
25.06.2012 09:10:18
|
|
|
max tahab saada 25€käsitlustasu, kuna seade pole nende juurest ostetud. ma ise ilmselt suhtleks ka it grupp`iga , kelle kaudu sai 3 aastase garantiiga ostetud D630 aasta peale garantii lõppu uue emaplaadi, kuna nende videoviga nvidia kiipidel oli massiline ja masinaid müüdi 5 aastase garantiiga kah. igatahes panid itgrupi inimesed plaadi raha küsimata masinasse.
_________________ Kontrollitud ja hooldatud sülerid: https://www.facebook.com/marketplace/profile/100087345405856 või https://www.yaga.ee/mox-fulder Umbes 25 arvutit kohe olemas. |
|
tagasi üles |
|
 |
Vahur
HV Guru

|
25.06.2012 09:21:17
|
|
|
Eestis teostab Dell'i garantiid veel ka Servisa ICT OÜ.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|