Katsetasin eile kätte saadud Canon S100 öövõtet (kaamera teeb 4 pilti järjest ja siis DIGIC 5 protsessor paneb nad kokku, et valdav osa värinat ja müra pildilt eemaldada - tulemuseks handheld pilt 1/320 ISO 800 F2.0). Fototehnika on ikka päris kõvasti edasi arenenud paari viimase aastaga
JoeKing, Mida sa ajad, postituse mõtteks oli siiski monitoridga järjekordselt uhkustada _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
Sisulist muutust peale wallpaperi eelmise pildiga ei ole jah, ei näe pointi edasi upgradeda seda setupi (kui siis teoorias üks Dell U2412 vastu veel vahetada, mis vähendaks monitoride kogu voolutarvet 50-60w võrra - hetkel tarbivad 6 monitori ca 300W). _________________ Sic itur ad astra...
JoeKing, Järgmist sammu pole ilmselt mõtet teha enne kui väiksema/olematu randita monitore pole. _________________ Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like?
JoeKing, miks 1/320? Sa oleksid saanud käest lasta ka 1/50 või 1/100'ga ilma et mingisugust värinat oleks ette tulnud.
See on selline kompaktkaamera poolautomaatne režiim kus säriaeg ei olegi valitav üldse. Peegliga ja IS objektiiviga ma olen võimeline ka 1/10 tegema ilma märkimisväärse värinata pilte käest, kui kaamera korralikult ära fikseerida käte asendiga. _________________ Sic itur ad astra...
Hetkel vaja uusi toole ja kahte laualampi. Tahtsin tegelikult ühte pikka tööpinda, aga sellist sobivat oli keeruline leida. Lauad ka natuke paindlikumad ümber tõstmise mõttes.
teeme lanni sinujuures _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
vaja vaid võileivapudi ja mingid vanad kõlarid sinna laiali lammutada ja kõlbab ka pc _________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist.
Max Powers, marsid kuskile mööblifirmasse sisse ja ütled millist vaja, tehakse ära.
Mul endal oli kahe sahtlikapi peale pandud tavalised tiba paksemad saepurulauad.
Koristasin laua ära ja tegin pilti...
Ja kuna juhtmed tahtsid jalgu jääda siis poest hall karbik ... see lauakülge ja kaablid sisse.
Õnneks lauaga suht sama värvi nii ei riiva silma:P
_________________ Aita suve, söö lund!
JoeKing, miks 1/320? Sa oleksid saanud käest lasta ka 1/50 või 1/100'ga ilma et mingisugust värinat oleks ette tulnud.
See on selline kompaktkaamera poolautomaatne režiim kus säriaeg ei olegi valitav üldse. Peegliga ja IS objektiiviga ma olen võimeline ka 1/10 tegema ilma märkimisväärse värinata pilte käest, kui kaamera korralikult ära fikseerida käte asendiga.
Mu point oli mõnes mõttes selles, et seda mitme pildi kokkukleepimist polnudki vaja, värina kaotamise eesmärgil jms. Ja kiirema säriajaga oleksid saanud ISO madalamale ka keerata ja värki.
Ehk siis sellest lisavidinast kaamera küljes polnud niiväga abi, kui mõista andsid.
Katsetasin eile kätte saadud Canon S100 öövõtet (kaamera teeb 4 pilti järjest ja siis DIGIC 5 protsessor paneb nad kokku, et valdav osa värinat ja müra pildilt eemaldada - tulemuseks handheld pilt 1/320 ISO 800 F2.0). Fototehnika on ikka päris kõvasti edasi arenenud paari viimase aastaga
Need mollid on originaalis ju palju laiema äärega. Ta on nad korpusest eemaldanud. Tahaks tagantvaates ka näha
Aga minu värske 4monitor töö ja puhke setup:
Spoiler
Süler (2012 Vaio S15) jooksutab landscape monitori läbi VGA. Dynadock U3 jooksutab vasapoolseid portrees monitore läbi HDMI ja DVI.
krt ma ei salli neid ääri multi puhul _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Kui on lihtsalt multi monitor setup, siis ääred on pigem kasuks. Kui on surround/eyefinity, siis tegelikult harjub ka äärtega üsna kiiresti ära. Peale 5 minutit mängimist ei pane silm neid enam tähelegi. Muidugi kehtib reegel, mida õhem äär, seda parem. See 5x1 setub on nii õhukese äärega, et see küll probleemne pole.
Kui on lihtsalt multi monitor setup, siis ääred on pigem kasuks. Kui on surround/eyefinity, siis tegelikult harjub ka äärtega üsna kiiresti ära. Peale 5 minutit mängimist ei pane silm neid enam tähelegi. Muidugi kehtib reegel, mida õhem äär, seda parem. See 5x1 setub on nii õhukese äärega, et see küll probleemne pole.
pigem mõtlesinig surround/eyefinity.
sinu setup küll just väga õhuke pole, siit vaadates ytleks, et 2 pildi vahel on ca 3cm paksune äär. _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Minu oma pole jah. Aga mul pole ka eyefinitys pikalt olnud nad. Eraldiseisvad resolutsioonid kõigil. Töötegemiseks eyefinity ei sobi. Akende õigesse suurusesse venitamine on äärmiselt ruineeriv tegevus. Parem on eraldiseisva resoga vajutada "maximize" või "restore down". Pealegi on vaid mõni üksik mäng, mis eyefinitis mugavam mängida oleks. Nagu mõni ralli , fps või 100% custom UIga WoW. Enamus mängude UI pole eyefinity/surroundi jaoks just mugav. A´la, kui pead kõige äärmise monitori pealt mingeid aknaid kribama samal ajal, kui keskmisel monitoril suurem tegevus käib. Hiirega liiga palju jeblamist või pilk lihtsalt ei suuda hoovata kõike, mida vaja. Omaette põhjus on veel see, et eyefinity pealt uuesti eraldiseisva resode peale minek on suht piinarikas tegevus. Ikoonid igal pool laiali, igasugused aknad unustavad oma settingud, taskbar lendab ka sinna, kuhu jumal juhatab jms.
Ühesõnaga, proovitud on, aga ei näinud sellel mõtet. Kuigi ka BF3 oli täitsa mõnus taguda @ 5760*1200 ja veel parem @ 3600*1920.
Tänud. Jäi see video ta nimekirjas küll kuidagi kahesilma vahele. Ei saa aru, mismoodi tal monitorid kinnitatud on. Magnetid või kahepoolne teip? Magnetid vist moonutaksid värve.
ma arvan, et sama põhimõttega kui ette nähtud. vaevalt kinnitus plastiku kylge käib, see ei pruugi raskust välja kannatada.
või siis puuris lisa augu ja lasi kruvid sealt läbi _________________ This message was sent from space using stargate
Tänud. Jäi see video ta nimekirjas küll kuidagi kahesilma vahele. Ei saa aru, mismoodi tal monitorid kinnitatud on. Magnetid või kahepoolne teip? Magnetid vist moonutaksid värve.
Ega need CRT monitorid pole _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Ega need CRT monitorid pole
Sul tasuks googeldada veidi enne, kui kirema hakkad. Magnetid ei ole ka LCD monitorile eriti "kasulikud".
Ega need CRT monitorid pole
Sul tasuks googeldada veidi enne, kui kirema hakkad. Magnetid ei ole ka LCD monitorile eriti "kasulikud".
Siiani LCD juures võimast magnetit hoides pole absoluutselt mitte midagi halba juhtunud.
Ning sa mõtled seda: http://answers.yahoo.com/question/index?qid=20061126213557AATpEJe ?
See on ta teooria pigem. Ära seda unusta, et kui magnetiga kinnitaksid, oleks see magnet koguaeg PAIGAL.
Ning muu elektroonika on nkn küllalt väike, et saaks magnetist piisavalt kaugele asetada, et trafode tööd ei segaks. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
LCD juures hoidmine on üks asi, aga Ekraani korpuse küljes nii võimast magnetit hoida, mis 10kg raskust üleval hoiab, on ilmselt hoopis teine asi.
Aga las olla. Ma viitsisin natuke teooriaid googeldada küll, aga otsest tõestuslikku katset ei näinud. Väidetavalt siiski segab ka värve nagu ka seal artiklis öeldud.
Oleks mul endal korralik magnet võtta, siis prooviks vana LCD peal ära. _________________ Liitu Opencode Go soodsa coding plaaniga ja saa 5€ soodust! Liitu Wise'ga!
LCD juures hoidmine on üks asi, aga Ekraani korpuse küljes nii võimast magnetit hoida, mis 10kg raskust üleval hoiab, on ilmselt hoopis teine asi.
Aga las olla. Ma viitsisin natuke teooriaid googeldada küll, aga otsest tõestuslikku katset ei näinud. Väidetavalt siiski segab ka värve nagu ka seal artiklis öeldud.
Oleks mul endal korralik magnet võtta, siis prooviks vana LCD peal ära.
~aasta seisis mul võimas ja suur magnet lcd juures (otse all) laual. Mitte mingit probleemi polnud. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Ütleks, et see sinu mõeldud "küljes", ei ole ka päris küljes. Esiteks, on LCD ja magneti vahel ~1cm paksune pleksiklaas+ mõned kiled. Teiseks, on tagune osa alumiiniumist, s.t see magnet nkn otse LCD enda külge ei läheks.
Aga noh, magnet pole üldse hea lahendus selleks nagunii. _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
SunBear, Tõesti hubane aga kui arvutitaga istuda kas heli kuidagi ebameeldivalt mööda sinust ei jookse?
2x130W ei jookse kuhugi Kõlarid on ~20% ajast töös. Enamuse ajast istun läpakaga klappide otsas.
Tegemist on ajutise setupiga. Need hirmsad tornid on tarvis maha müüa.
SunBear, Tõesti hubane aga kui arvutitaga istuda kas heli kuidagi ebameeldivalt mööda sinust ei jookse?
2x130W ei jookse kuhugi Kõlarid on ~20% ajast töös. Enamuse ajast istun läpakaga klappide otsas.
Tegemist on ajutise setupiga. Need hirmsad tornid on tarvis maha müüa.
Kindlasti jookseb! Sweetspot asub nendest kõlaritest tunduvamalt tagapool, kui lauaesine istumiskoht, lisaks teeks kuulamist paremaks ka kõlarite korrektsem paigutamine.
Ei targuta, kuid nii see asi paraku on. Saan aru, et Sa nendega sisuliselt ei kuula ja et ruumis võivad olla ka paigutamise piirangud, kuid kuna see asi juba üles võeti, pidasin vajalikuks eelneva siia lisada. _________________ Sounds?...
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.