Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
enterprice
HV veteran

|
22.06.2012 11:36:31
|
|
|
Tegelikult on nii, et enamus inimestele meeldib maailma läbi oma silmaklappide vaadata, ka mulle. Aju ehitus on selline, et tõrgub vastu võtmast infot mis ei lähe sinu tõekspidamiste ja maailmavaatega päris hästi kokku. Seega tundub, et ka parimatel ülevaadetel võrdlustel poleks mõtet, sest igal juhul leitakse mille üle viriseda, peaasi, et oma tõekspidamisetele kinnitust leida. Mõni aeg tagasi oldi kindlad, et digi kunagi filmi vastu ei saa. Täna selles kõik enam 100% kindlad ei ole.
Juhul kui keegi arvab teisiti kui sina ei pea teda alati maha tegema ja lolliks sildistama. Kena oleks enne küsida, miks ta nii arvab.
|
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
22.06.2012 11:45:54
|
|
|
enterprice kirjutas: |
Tegelikult on nii, et enamus inimestele meeldib maailma läbi oma silmaklappide vaadata, ka mulle. Aju ehitus on selline, et tõrgub vastu võtmast infot mis ei lähe sinu tõekspidamiste ja maailmavaatega päris hästi kokku. Seega tundub, et ka parimatel ülevaadetel võrdlustel poleks mõtet, sest igal juhul leitakse mille üle viriseda, peaasi, et oma tõekspidamisetele kinnitust leida. Mõni aeg tagasi oldi kindlad, et digi kunagi filmi vastu ei saa. Täna selles kõik enam 100% kindlad ei ole.
Juhul kui keegi arvab teisiti kui sina ei pea teda alati maha tegema ja lolliks sildistama. Kena oleks enne küsida, miks ta nii arvab. |
Kui nii siis on varsti oodata https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewforum.php?f=49 uut teemat "Nokia arutelu".
Tõsiselt rääkides võiksid sa osa võtta näiteks HV Fotoretkest või mõnest teisest sarnasest üritusest. Saaks pisut reaalsema pildi selle kaamera võimalustest.
See ülevaade oli jah suhtkoht pointless sest võrreldi PM ideaaloludes tehtud pildi eraldusvõimet ja ainult. Kui viitsid tee kõrgeima ISO-ga hämaras üks klõps. Huvitaks kui mürane (müratu) see pilt jääb.
Kahju, et telefonil hind nii kallis on, muidu ostaks selle lihtsalt katsetamiseks... Suht suur huvi on juba tekkinud tänu sellele teemale asi ise järgi proovida
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksl
HV kasutaja
|
22.06.2012 11:54:44
|
|
|
sellel kaameral ju ka lisaks telefonile "tasuta" kaardid ja navigaator (seega üks asi veel taskus-autos vähem)
_________________ KES SOOVIB, SEE PROOVIB |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leevi
HV vaatleja
|
22.06.2012 12:01:57
|
|
|
Mina ka ei ole üldse enam kindel, et tegu nii kehva kaameraga on kui alguses arvasin. Peegelkaameraga loomulikult ei kannata võrdlust, aga kohtades, kuhu pole võimalik peeglit kaasa võtta, võib see olla alternatiiv.
Tahan aga enne reaalseid tulemusi näha. Need, mis praegu tehtud, ei ole need situatsioonid, milles näiteks mina seda kaamerat kasutaksin. Tahan näha, kuidas sellega liikuvaid objekte on võimalik pildistada. Välja öeldud parameetrite põhjal tundub, et üsna mõttetu üritus, aga tahaks reaalseid tulemusi näha.
_________________ I'm too slow to be furious!  |
|
tagasi üles |
|
 |
korsten
HV veteran
|
22.06.2012 12:03:33
|
|
|
Kui see navigaator nõuab internetiühendust siis läheb väljaspool kodumaad selle appi kasutamine suht kalliks. Need "tasuta" kaardid on muidu kasutatavad? Üht vanemat Nokiat kasutades sai läbi häda isegi liikuda (alternatiiviks oli lihsalt eksimine ), polnud just mugavaim tegevus aga aitas hädast välja.
_________________ Ma ei kuuluta jumalikku tõde vaid avaldan oma isiklikku subjektiivset arvamust.
God Hates Us All |
|
Kommentaarid: 62 loe/lisa |
   |
58 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tanel
HV Guru

|
22.06.2012 12:06:21
|
|
|
tsitaat: |
Kui see navigaator nõuab internetiühendust
|
ei nõua - see ongi üks Nokia kaartide eeliseid.
Endalgi tekkis mõte, et kui see telefon nii kallis poleks, ostaks endale Nokia "viimaseks mohikaanlaseks" - mälestuseks Nokiast
_________________ Hinnavaatlus.ee - leia parim hind!
HV valuutakalkulaator |
|
Kommentaarid: 465 loe/lisa |
   |
12 :: |
7 :: |
358 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
22.06.2012 12:15:07
|
|
|
korsten kirjutas: |
Kui see navigaator nõuab internetiühendust siis läheb väljaspool kodumaad selle appi kasutamine suht kalliks. Need "tasuta" kaardid on muidu kasutatavad? Üht vanemat Nokiat kasutades sai läbi häda isegi liikuda (alternatiiviks oli lihsalt eksimine ), polnud just mugavaim tegevus aga aitas hädast välja. |
Nokia Maps / Ovi Maps on alati olnud täisvereline navigaator, võrdväärne PNA'des olevatega.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksl
HV kasutaja
|
22.06.2012 12:20:49
|
|
|
Üks härra siin on telefoniga rahul kasutades seda igapäevasteks tänavapildistamisteks http://www.youtube.com/watch?v=v8LnbRgoE5E Samas ei tea, kui objektiivne kogu see jutt on, kuigi paistab usutav.
Rääkides telefoni navigaatori poole pealt (Hetkel kasutuses Nokia N8 ja võrreldes Garminiga), siis naishääl juhendab meeldivamalt, on olemas jalutusfunktsioon, mida saaks välismaal linnades jalutades kasutada. Nii palju kui ma teda kasutanud olen, on kõik Eesti teed peal olnud. Paar päeva tagasi Lasnamäelt mööda Pae tänavat Ülemiste ristmiku juurde sõites sundis millegi pärast üks kvartal enne Majaka risti vasakule pöörama, kuid 99% peaksid kohale ikka jõudma. Kogu kaardikatvus muidu maps.nokia.com lehel olemas. Ahjaa, isegi üksikud 3D hooned Tallinnas ju peal.
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
enterprice
HV veteran

|
22.06.2012 16:15:49
|
|
|
Tegin paar klõpsu kiiremast liikumisest.
Sarivõte, ND väljas (kiirema säriaja saamiseks) 1/500 sek
ND filter sees (pikema säriaja jaoks - panning) Teravus hobuse peal.
Loodan, et oli kasu.
Pildile klikates näeb 8megapikslist faili.
Pildid otse kaamerast
Lisaks üks crop väiksest õnnetusest, klõpsatud sõidu pealt läbi autoakna.
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
Leevi
HV vaatleja
|
22.06.2012 16:27:03
|
|
|
Mina olen müüdud! Väga hea tulemus! Aitäh Sulle, et viitsisid jännata!
Ostma küll ei jookse, kuna iPhone 4 töötab täitsa hästi ning järgmine telefon tuleb ilmselt mõni Nokia klahvidega lihtne versioon, millega saab helistada-sõnumeid saata ja millel hea õnne korral on polüfoonilised helinad.
_________________ I'm too slow to be furious!  |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
22.06.2012 16:29:18
|
|
|
Miks need värvid nii tuhmid on? Nende piltide põhjal küll ei kiidaks... Piksleid võib ka miljard olla, aga ega see ju automaatselt head pilti ei tähenda.
_________________ Custom 3d-prinditud mATX / ITX / APU case - http://bit.ly/4kIJQZs |
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
enterprice
HV veteran

|
22.06.2012 16:32:54
|
|
|
krist2an kirjutas: |
Miks need värvid nii tuhmid on? Nende piltide põhjal küll ei kiidaks... Piksleid võib ka miljard olla, aga ega see ju automaatselt head pilti ei tähenda. |
Unustasin valgetasakaalu käsitsi paika panna minu viga. Värvid keerasin ka neutraalseks, arvutis töödelnud pole. Pealegi suht vastu valgust tehtud. Võin mõne hiljem viisakates värvides ka üles lasta
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
22.06.2012 18:03:46
|
|
|
Kergelt külmad on jah värvid, peaks olema tõesti vabalt tasakaalu küsimus.
Kerge katsetus online photoshopi autocorrectioniga andis sellise tulemuse:
vs originaal:
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
27.06.2012 14:03:46
|
|
|
http://www.theverge.com/2012/6/25/3113460/nokia-808-pureview-review
pikem review asjast.. natukene nagu tahaks seda telefoni, sest ei leia turult parajalt mõnusat ja mugavat telefoni, mil oleks kõik vajalik.
kasutan siian 5800't ja sümbian mulle iseenesest meeldib, kuigi brauseri osa ja nipetnäpet veel võiks teisiti olla, mujalt ülevõetud, ent see lihtsus ja loogilisus meeldib küll.... plus kasutan telefoni päris palju pildistamiseks...
samas kahtlema paneb see, et on aeglane, see, et on väikse resoga, see kaamera MUHK seal taga... ja no hind ka natukene plus meeldiks üleüldse peenem telefon ja vb. ka metallkorpusega.
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
ksl
HV kasutaja
|
27.06.2012 15:48:41
|
|
|
rmc kirjutas: |
samas kahtlema paneb see, et on aeglane, see, et on väikse resoga, see kaamera MUHK seal taga... ja no hind ka natukene plus meeldiks üleüldse peenem telefon ja vb. ka metallkorpusega. |
Vana Nokia N8 on ka veel valikus ... kuigi võib olla "suhteliselt" aeglane
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
enterprice
HV veteran

|
27.06.2012 16:22:38
|
|
|
ksl kirjutas: |
samas kahtlema paneb see, et on aeglane, see, et on väikse resoga, see kaamera MUHK seal taga... ja no hind ka natukene plus meeldiks üleüldse peenem telefon ja vb. ka metallkorpusega. |
Vana Nokia N8 on ka veel valikus ... kuigi võib olla "suhteliselt" aeglane  |
Mina oma 808 küll rahul, kaamera stardib ilma klahvilukku eemaldamata ca 0,1 sekundiga. Min 0,3 sekundi pärast pilt tehtud. Aeglane see vist pole
Hetkel veel N8 ka alles, aga ilmselt läheb varsti soodsalt liikvele.
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
27.06.2012 16:53:12
|
|
|
menüüs ja app'e kasutades jms. kohtades, mida seal review's näiteks mainitud on? kuidas nendega on?
muidu tõenäoline kandidaat mulle uueks telefoniks kui poes näppimise testi ka üle elab.
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
enterprice
HV veteran

|
27.06.2012 21:23:44
|
|
|
menüüs ja app'e kasutades jms. kohtades, mida seal review's näiteks mainitud on? kuidas nendega on?
muidu tõenäoline kandidaat mulle uueks telefoniks kui poes näppimise testi ka üle elab. |
Mingit lagi pole kuskil, kõik nagu õlitatud, mu eelnevatest androididest (Xperia mini pro ja xperia )kiirem ja mugavam. ainus mis võiks pisut parem olla on veeb, aga see tegelikult on ka tubli hüpe edasi võrreldes mu eelmiste nokiatega (N-97, c6-01, N8)
viimati muutis enterprice 27.06.2012 21:35:41, muudetud 1 kord |
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|
 |
rmc
Aeg Maha 2n

|
27.06.2012 21:33:18
|
|
|
enterprice, ega sa pole opera mini'ga veebi proovinud?
muidu kaldub ikka sinnapoole nagu see sobiks mulle.. 5800 on seni mu lemmik, siiani.
   |
181 |
|
tagasi üles |
|
 |
enterprice
HV veteran

|
27.06.2012 21:36:38
|
|
|
enterprice, ega sa pole opera mini'ga veebi proovinud?
muidu kaldub ikka sinnapoole nagu see sobiks mulle.. 5800 on seni mu lemmik, siiani.  |
Ei ole mini ega mobilet sellega proovinud, ei näe vajadust standard browser piisavalt ok
|
|
   |
98 |
|
tagasi üles |
|