Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 310, 311, 312 ... 589, 590, 591  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni?
Jah
52%
 52%  [ 171 ]
Ei
47%
 47%  [ 154 ]
hääli kokku : 325

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 22.06.2012 16:29:25 vasta tsitaadiga

Ei siin pole midagi öelda, generalis vennad näitavad oh näe ostsin kirve, 10€ RMAHst, kirve mille mina olen shopkeeperile müünud alati (erinevad relvad) poisid ja tüdrukud, ärge hoidke oma real money müügikohti vabana, kõik enamvähem asi müüki ala 10€tk ja tuld, tundub, et ostetakse igast kraami, "money isnt a obstacle"

iDemon, esiteks pole ma mingi rikas, võrreldes unveven varandusega icon_biggrin.gif
teiseks pole siin midagi keerulist, et raha teha, näiteks üks hea nipp nendele kes tahavad raha teenida:
Mine AHsse, sul peab olema ~50k
Pane otsingusse, helm, rare, mf15%(mf peab olema juba helmis endas mitte socketis), dex/str 75 ja has sockets ja max hind 50k
Ja hakka vaatama, seal viskab nii rämedalt igast manti peale mis maksavad reaalsuses 1-3 milli, ma paar päeva tagasi ostsin umbes 25k eest ja müüsin paari milli eest, vahest aga ei lähe nii hästi aga noh ega see polegi mingi kindlapeale minek, muidugi pead vaatama ka armorit jms, hea oleks üle 500, need müüvad hästi icon_biggrin.gif

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
lambivana
HV kasutaja
lambivana

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 22.06.2012 17:38:42 vasta tsitaadiga

Taavi aitäh hüva nõu eest:) Proovisin ka järele ja ostsin ühe itemi 250k eest. 10 minuti pärast läks 1.9 milli eest:)
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 43
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 22.06.2012 17:54:37 vasta tsitaadiga

AH on jah omaette teadus, kus pidevalt passi peale, et häid diile saada. Mõne saad kohe odavalt välja osta, mõne puhul saad bidida.

Huvitav mõnes mõttes, aga mõnes mõttes tahaks rohkem nagu mängida, kuigi tundub, et mängimisest saad lihtsalt kapitali, et siis AH-s nagu mingi stockbroker olla. Buy low, sell high, buy, buy, buy, sell, sell, sell. icon_lol.gif
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 22.06.2012 18:00:52 vasta tsitaadiga

Metsjeesus
Hetkel ei saa müüa, asi ikka veel AHis ootab bide lol, homme
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 22.06.2012 18:17:44 vasta tsitaadiga

sellist diablot ma küll ei tahtnud, praeguse seisuga on d3 rohkem market simulator kui actionrpg.
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 22.06.2012 18:28:10 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
sellist diablot ma küll ei tahtnud, praeguse seisuga on d3 rohkem market simulator kui actionrpg.

Aga ega nad muud midagi erilist ei ole teinud, kui et võtsid D2-e marketi ning surusid suurema enamuse sellest suhteliselt kontrollitud piiridesse.

IMO ei viitsiks ma sugugi istud kuskil foorumis või chatroomis ja spammida oma itemit kõigile ja nuruda vahetust vms. Loota, et keegi parasjagu satub peale kes huvitatud on.
Selline barter süsteem oli/on kindlasti ka omamoodi huvitav, aga olgem ausad - masside jaoks on praegu AH igati aksepteeritavam lahendus, kui kuskil third party veebilehel musta äri ajada.

Eks inimestele käib vastukarva see, et neil on tunne nagu SP mängimise jaoks peavad nad samuti AH-d kasutama, samas kui D2-s päris suur osa inimesi ei läinudki kunagi online ja mängisid üksi või sõpradega.

Aga noh - mulle meeldib, sest AH annabki vaheldust sellele lõputule grindile mida muidu tegema peaks. Nagu Wilson vist ütles - Diablo is for the marketer vms äritseja nimetus, WoW is for the raider. icon_cool.gif

Ehk Diablos on tipus eelkõige see, kes oskab oma looti kõige paremini majandada ning vahetamise, ostude ja müümiste kaudu endale kõige vingemad hilbud ja relvad selga saab.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 22.06.2012 18:36:17 vasta tsitaadiga

tunne? r u serious?
vaheldus? kui sa just rmahst asju ei osta, siis kust kurat sa selle kümned miljonid kulla välja võlud?

tagasi üles
PuineK
HV vaatleja

sõnum 22.06.2012 18:36:37 vasta tsitaadiga

Keegi mind Hellis viitsib aidata? icon_biggrin.gif
tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 22.06.2012 18:46:36 vasta tsitaadiga

lambivana kirjutas:
Taavi aitäh hüva nõu eest:) Proovisin ka järele ja ostsin ühe itemi 250k eest. 10 minuti pärast läks 1.9 milli eest:)

Tore, et sai abiks olla, proovin ikka abiks olla kui oskan, mitte nagu iga teine eestlane icon_biggrin.gif

Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 22.06.2012 19:00:06 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
tunne? r u serious?
vaheldus? kui sa just rmahst asju ei osta, siis kust kurat sa selle kümned miljonid kulla välja võlud?

Act. I-te farmides on 4 päevaga kukkunud umbes 10-15 milli eest asju. Reaalselt müünud hetkel 6 milli eest. Paar mitme-milkust on müügis veel.
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 22.06.2012 19:32:58 vasta tsitaadiga

Archangel, kirjuta väike guide, misasjad reaalselt müüvad?
tagasi üles
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 22.06.2012 19:37:31 vasta tsitaadiga

Jah ma sooviks kah nõu, mis müüb , sest farmin samuti act 1 ja no kurat ei suuda ma midagi maha müüa, ei kallilt, ei odavalt, mf üle 200 koos buffidega
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 22.06.2012 20:19:32 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
Archangel, kirjuta väike guide, misasjad reaalselt müüvad?

Suht raske on kõik meelde jätta, et mis on väärtuslik ja mis mitte, kui just ise sellise klassi ja buildiga ei mängi, et näed kohe väärtuse ära. Üldiselt ikka AH-sse vaja minna ja uurida.

Mida rohkem AH endale geari otsid ja leitud asju müüa üritad seda enam jääb meelde, kustmaalt üldse on mõtet AH lahti teha ja mis asjad automaatselt maha müüa või salvageda.

Üldiselt tuleb ikka vaadata, et üks põhistatt kõrge või põhistatt + vit kesktasemel. Siis edasi Kasvab väärtus eksponentsiaalselt iga üldväärtusliku affixi olemasolu puhul. MF, GF, Armor, All Resist, mov. speed, att. speed, dam jne.

Kallimad jupid üldjuhul eeldavad, et item on Rare, ning kui tal ainult 3 affixit siis nad kõik on väga head. Kui 4 siis peavad affixid kokku sobima, aga sellisel juhul on ka vähe madalamad väärtused juba hinnas jne. Ehk item'i kõik omadused peavad toetama reaalset klassi, kes selle ostaks. Isegi väga kõrge MF on suhteliselt kusine, kui item on näiteks Dex+Str stattidega. Sest üldjuhul on mistahes klassile kasulik ainult üks neist stattidest ja teine suhteliselt tühja - ja seega võib üldiselt osta juba Sinise itemi, ja väga odavalt.

Aga kui ikka 7 affixiga rare kukub, mis annab sul + Põhistatt + vit, + MF, + GF + All resist + Armor + dam näiteks. Siis võib ka suhteliselt kusiste väärtustega väga hinnas olla kuna üldjuhul väga vähe selliseid asju kukub, kus kõik affixid üldkasulikud ja spetsiifiliselt mingile klassile sobiksid.

Näiteks see mille müüsin 3 milliga:

Reaalselt on tal ainult 3 kasulikku affixit. Intelligence suhteliselt kõrge + keskmine Vit + kõrge crit chance. Dexterity on suhteliselt kasutu aga annab siiski veidi väärtust.

Kogu kompott on aga väga väärtuslik, sest ainuüksi nii kõrge INT+Crit chance ei saa rollida Sinise itemi peal. Ehk sa võid saada küll sinist mis annab palju rohkem Int'i või palju rohkem Crit'i aga koos neid ei saa sellises väärtuses.

Vitality on üldkasulik stat ning dex on rohkem boonuseks kaasa ja väärtust oluliselt enam ei mõjuta.

Mõtled küll, et miks nii palju väärt - aga lihtne matemaatika näitab, et selliseid ei kuku lihtsalt väga tihti, sest AH-s on valik suhteliselt väike. Paljud soovivad Crit-Chance võimalikult kõrgeks ajada, aga sealt tulev kasu on väike, kui piisavalt põhistatti kaasas ei ole.
tagasi üles
Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 22.06.2012 20:36:46 vasta tsitaadiga

ilvl 60 ring siiski ainult. Mul tulevad ringid ja neckid sinna 55-58 kanti ja peale identifyd on alati "meh". Mingi relv droppis ka eile ACT II's ilvl 63'ga olin kohe jess-jess pärast tuli ikka välja, et DPS jäi 360 kanti.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 22.06.2012 20:54:21 vasta tsitaadiga

Rasvane kirjutas:
ilvl 60 ring siiski ainult. Mul tulevad ringid ja neckid sinna 55-58 kanti ja peale identifyd on alati "meh". Mingi relv droppis ka eile ACT II's ilvl 63'ga olin kohe jess-jess pärast tuli ikka välja, et DPS jäi 360 kanti.

Ringide ja amulettide puhul on see lvl kõige vähem näitaja. icon_biggrin.gif

Ma tegin just hiljuti Inferno Act. II poole peale - endal kuskilt Nightmare'st leitud lvl 39 sõrmus siiani veel ilusti peal. icon_biggrin.gif icon_lol.gif - No tee või tina aga ei leidnud midagi paremat ning uprade tegin alles hiljuti miljoni eest, lol.

Relvade puhul aga jah dps väga määrav. Isegi kui statid 250+250 siis kui dps on kehva siis pole ta ka suurt midagi midagi väärt. Ühe käe omadel võiks olla vähemalt 500-600dps enne kui midagi väärt on, ja sedagi koos heade stattidega veel lisaks.
Kahe käe omad algavad hinna poolest normilt, vist seal 800-900dps juures.

Siiani pole ma ka vist ühtegi ilvl 63 head asja saanud. Enamik kõik ikka 59-62.

EDIT - Fuck that.

Jopakolla, mis nüüd Act. I's suvalise trossi käest kukkus. Köhh-köhh. Ma praegu mängus veel sees ja AH'sse vaadata ei saa... kas ma eksin väga palju, kui pakun, et see on paar milli ikka väärt? icon_biggrin.gif icon_eek.gif

tagasi üles
Rasvane
Kreisi kasutaja
Rasvane

sõnum 22.06.2012 20:55:07 vasta tsitaadiga

Eile sõbraga ACT II läbi joostes saime kahepeale kokku miski 10 ilvl 63'e. Kõik olid saastad jep icon_smile.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 22.06.2012 21:01:58 vasta tsitaadiga

Ei näe küll, kuidas sa selle eest milli saaksid. Ehk siis, kui keegi suvalt ostab icon_razz1.gif
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 22.06.2012 21:08:21 vasta tsitaadiga

DrZ kirjutas:
Ei näe küll, kuidas sa selle eest milli saaksid. Ehk siis, kui keegi suvalt ostab icon_razz1.gif

Aww, no siis kahju.

Noh samas, saaks kasvõi pool milli oleks täitsa rahul kah. Eks ahnus ajabki upakile. icon_biggrin.gif
tagasi üles
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 22.06.2012 21:29:06 vasta tsitaadiga

PuineK kirjutas:
Keegi mind Hellis viitsib aidata? icon_biggrin.gif

thumbs_up.gif
Järgmiseks tuleb
PuineK kirjutas:
can i haev freee stuffffsss plxxx im porr icon_cry.gif
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
indrek309
HV kasutaja
indrek309

sõnum 22.06.2012 22:05:24 vasta tsitaadiga

võibolla kellelegi on abiks:
tahtsin ka €-s kaubelda aga ei ole nutitelefoni ja füüsilist audentifikaatorit eestisse ei saadeta. nuputasin siis kuidas ikka saaks ja lõpptulemus on selline:

edit: tundub et lihtsam võimalus on olemas, vt järgmist postitust

Spoiler Spoiler Spoiler

viimati muutis indrek309 22.06.2012 22:22:00, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
aluke
HV vaatleja

sõnum 22.06.2012 22:06:09 vasta tsitaadiga

või tõmba lihtsalt WinBMA (Windows Battle.net Authenticator) siit, installi, löö käima ning seadista...
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
indrek309
HV kasutaja
indrek309

sõnum 22.06.2012 22:12:07 vasta tsitaadiga

huvitav et see mulle silma ei sattunud kuigi nagu segane otsisin sellist võimalust netist
(ilmselt sellepärast et ma ei taibanud kasutada keywordi "windows") icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
FD
HV kasutaja
FD

sõnum 22.06.2012 22:12:57 vasta tsitaadiga

tahtsin screenshoti teha, aga mis kombinatsiooniga saab? print sc ja win paintis ei saanud pildi ette... tegelt tahtsin näidata ja küsida, kas Dead man,s Legacy item on tehtud blacksmithiga, sest miskipärast on sama nimega nii palju erineva stattitega, või dropib sama nimega ka erineva statiga? ning tänud taavi ja archangelile heade soovituste eest ah-st. samas olen täheldanud ka seda, et kui otsitav item ei leidu, siis nimekirjas olevale buyout nupule klikkates muudab järjekorda kas kallimad enne või odavad, siis tuleb otsitav item ka esile, suht imelik anomaalia. eeh, sain õigesti aru, et ah-s vahetuskurss on 5 euri miljon kulla eest? suht haige vaadata itemid mis on 250 euri....
Kommentaarid: 10 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 10
tagasi üles
Taavi©
Piiratud kasutaja
Taavi©

sõnum 22.06.2012 22:41:25 vasta tsitaadiga

FD, vaata dokumentide alla ja diablo 3 folder, seal screenid olemas icon_wink.gif
Kussake
HV kasutaja

sõnum 22.06.2012 22:41:42 vasta tsitaadiga

Tere,

Oleks vaja nõu, kui ostad kelleltki CD-KEY, kas sellega saab kasutajat ka tagasi võtta?
Kommentaarid: 28 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 23
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 310, 311, 312 ... 589, 590, 591  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.