Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
muff
Kreisi kasutaja

|
21.06.2012 10:04:00
Speedtest näitab 20Mbps kiirust aga download on kinni 2,6Mbps peal |
|
|
Kes oskab öelda milles asi on? Sikutan paari asja praegu ja 2,6Mbps on nagu lagi, üle selle ei lähe. Panen mitu asja korraga tõmbama siis jagab selle 2,6Mbps nende vahel ära... Samas Speedtest näitab et ma 20Mbps`e kiirusega neti taga.
Tegu on läppariga ja läbi WIFI tuleb nett.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Villemk2
HV veteran

|
21.06.2012 10:08:32
|
|
|
Megabitid (Mbps) ja Megabaidid on erinevad asjad. 1 bait on 8 bitti. Jagad selle 20 megabitti kaheksaga ja saadki 2.6 megabaiti.
E: speedtest.net näitab kiirust bittides.
|
|
Kommentaarid: 127 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
muff
Kreisi kasutaja

|
21.06.2012 10:23:41
|
|
|
Ah jah, speedtestil on tõesti väike "b", ei pannud tähelegi... Olen siin sõbra juures ja mõtlesin, et siin superkiire nett aga miks nii aeglaselt tuleb Või tglt ma ei pannud tähele, et mu NetWorx näitab asja lihtsalt "M", vahet ei ole Ma eeldasin, et ta näitab sama tähekombinatsiooni nagu speedtest..
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
22.06.2012 03:25:53
|
|
|
Vahel võib ka antiviirus speedtesti niii mõjutada, et kiirus on tegelikust suurem. Testi ajaks soovitatav antiviirus kinni panna
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
tahanteada
Lõuapoolik

|
22.06.2012 08:06:00
|
|
|
Mis serveritest ja mida alla laetakse? Pane parem mõni Downloader faile alla laadima ja vaata siis, mis kiiruseid näidatakse. Ning ka siis peab see allalaaditav fail olema mingis väga kiire interneti otsas olevas serveris.
Sai millalgi katsetatud Ubuntu ja Estobuntu ISO-dega. Ubuntu oli palju kiirema ühendusega serveris kui oli Estobuntu.
|
|
Kommentaarid: 284 loe/lisa |
   |
2 :: |
11 :: |
211 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
22.06.2012 15:05:30
|
|
|
Mis buntulistesse puutub, siis Estpaki (ehk Ubuntu eestipoolse) serveriga on viimasel ajal kehvad lood olnud. Mõned päevad tagasi oli lausa võimatu sealt midagi kätte saada. Vali serveriks Soome või Rootsi server ja tuleb kõik lennates täiskiirusel.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|