tahaks ka sellist uploadi _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
indrekp, Tomorrow, Kahjuks on pakutav erakliendile ja meile eramajadesse pakub tema kaudu Sindi telecom. Kiirus on tulnud tänu sellele, et siia küla vahele veetud valgus kaabel.
Igatahes koduleht võtab silma märjaks: http://www.sinditelekom.ee huvitav miks need pisipakkujad ei viitsi vaeva näha. Kui nad juba suudavad võrku ehitada, tehku korralikult äri ning kasvagu suuremaks.
Hetkel paistab, et keegi on sinu valguskaabli kraani lahti jätnud sest selliseid pakette nagu vist ametlikult ei müüda, sinu mainitud hind on pigem mingi mõne megase paketi hind.
indrekp, Vähemalt on keegi kes pakub, normaalse hinnaga kiiret interneti. Siia külakolkasse pole ükski teien pakuja nõus tulema. Nimelt Elion saats kohe s*ttale, et meie Siia ei vea sest nad ei näe mõtet investeerida siia ja Viasat surub oma suure hinna ja Digi TV-ga mis jälle ei sobi.
Mingitest suvalistest neti pulkadest ei taha ma üldse kuuldagi. Nii, et suured pakkujad jätsid väiksele firmale ukse lahti ja see kasutas kohe juhust.
Pigem ma arvan, et siin on närimas eestlaslik kadeduse ussike, pea asi, et teisel parmini ei läheks. No offence.
indrekp, Vähemalt on keegi kes pakub, normaalse hinnaga kiiret interneti. Siia külakolkasse pole ükski teien pakuja nõus tulema. Nimelt Elion saats kohe s*ttale, et meie Siia ei vea sest nad ei näe mõtet investeerida siia ja Viasat surub oma suure hinna ja Digi TV-ga mis jälle ei sobi.
Mingitest suvalistest neti pulkadest ei taha ma üldse kuuldagi. Nii, et suured pakkujad jätsid väiksele firmale ukse lahti ja see kasutas kohe juhust.
Pigem ma arvan, et siin on närimas eestlaslik kadeduse ussike, pea asi, et teisel parmini ei läheks. No offence.
Sa ei lugenud mu postitust hoolikalt aga vahet pole. Sellest ma rääkisingi, et neil on hea võimalus areneda, ehitada ning laieneda aga koduleht on ikka kroonides ja kiirused, paketid mingid vanad, viimane uudis aastast 2010.
Seega kui hetkel saab alla kümne euri 100M siis iga kell oleksin käpp sellisele ühendusele.
kusjuures, seal oli ka ,hetkel veel viimast nädalat elisa 3g pulk kõrval, kui 3g ga oli ping palju halvem, selle 4g pulgaga näiteks csi mängides, poleks ma teadnud, et mul on pulk järgi, oleks ma arvanud, et see on kaabel, kuna mingit pingikõikumist polnud Ning lisaks pole ma ka kindel, kui kiire see 4g pakett oli...
kusjuures, seal oli ka ,hetkel veel viimast nädalat elisa 3g pulk kõrval, kui 3g ga oli ping palju halvem, selle 4g pulgaga näiteks csi mängides, poleks ma teadnud, et mul on pulk järgi, oleks ma arvanud, et see on kaabel, kuna mingit pingikõikumist polnud Ning lisaks pole ma ka kindel, kui kiire see 4g pakett oli...
Pingi mõõda parem mõne tõsiseltvõetava, arvutisse installitud Pingimõõtmisprogrammiga, kuna vastasel juhul tulistavad HSPA+ (3,5G) modemid Sinu Pre-4G uhke tulemuse korralikult auklikuks.
tahanteada rohkem infot, mis kõva modem ja suundantennid sul otsas olid kui sellise pingi said 3.5G levis.
EMT Internet L+4G 12/4. Huawei e392
otse läpaka küljes paksude betoonseinte vahel.
Spoiler
e: testisin samades tingimustes EMT, Tele2 ja Elisa pingi. Huvitav on see, et tele2 saab kotti 3.75G levialas elisa 3.5G käest. kuigi kiirused on tele2 tunduvalt paremad.
emt ja elisa ping peaaegu samal pulgal aga emt on palju stabiilsem.
Kas ZEN kiiruseid on piiratud? imelikult väiksed kiirused on...
tahanteada rohkem infot, mis kõva modem ja suundantennid sul otsas olid kui sellise pingi said 3.5G levis.
EMT Internet L+4G 12/4. Huawei e392
otse läpaka küljes paksude betoonseinte vahel.
Spoiler
e: testisin samades tingimustes EMT, Tele2 ja Elisa pingi. Huvitav on see, et tele2 saab kotti 3.75G levialas elisa 3.5G käest. kuigi kiirused on tele2 tunduvalt paremad.
emt ja elisa ping peaaegu samal pulgal aga emt on palju stabiilsem.
Kas ZEN kiiruseid on piiratud? imelikult väiksed kiirused on...
Timo1337: Kuupäeva järgi võttes oli tollal käigus Huawei E1820, enda sisemise antenniga ja see ping on Elisa võrgust Elioni ja on mõõdetud arvutis oleva Ping-programmiga.
PS: Aga nagu öeldud, tõsiseltvõetavad kiirusemõõtekeskkonnad ei mõõda pingi vaid mõõdavad kiiruseid üles-alla.
Näitena kasvõi Eesti riigi ametlik Netitester või siis kasvõi maailma ühe suurima ISP AT&T Speedtest mõõdavad kiiruseid üles-alla ja ei raiska aega pingi mõõtmisele. http://www.netitester.ee/ http://www.att.com/speedtest/
Ja mis sest pingist vahtida, kui DC-HSPA+ (3,75G), vähekoormatud kellaajal on Download a 12GB / tunnis ja HSPA+ (3,5G) on Download vähekoormatud kellaajal a 6GB tunnis.
Võrdlusnäited:
1. DC-HSPA+ modem E372 DC-HSPA+ võrgus versus 2. seesama DC-HSPA+ modem töötamas HSPA+ võrgus: 1. DC-HSPA+
Start time 1.08.2012 18:30:28
Stop time 1.08.2012 18:40:29
Elapsed time 10 min 0,7 sec
------------------------------------
Total of data transferred (Incoming) 2,0 GB
2. HSPA+
Start time 6.08.2012 21:03:51
Stop time 6.08.2012 21:13:51
Elapsed time 10 min 0,5 sec
------------------------------------
Total of data transferred (Incoming) 1,0 GB
Kas keegi saaks speedtestida Helsinki, Berliini ja Moskva serveritega ning postitada siia tulemused?
STV väidab mulle, et minu ülimadalad tulemused on tingitud antud serverite suurest koormusest ja mitte nendepoolsest veast, kuigi nädal tagasi olid kõik kiirused korras. _________________ BMW custom tuuning ja erilahendused, diagnostika, programmeerimine ja kodeerimine Tallinnas.
Kas keegi saaks speedtestida Helsinki, Berliini ja Moskva serveritega ning postitada siia tulemused?
STV väidab mulle, et minu ülimadalad tulemused on tingitud antud serverite suurest koormusest ja mitte nendepoolsest veast, kuigi nädal tagasi olid kõik kiirused korras.
gan3b, sul ka STV? Sest mina siin Tartus saan pingiks 114 aga kiirus on 1,73mbit/s ja üles 5,11mbit/s
nädal aega tagasi olid tulemused praktiliselt samasse auku arm2004 tulemustega.
Aga STV arvab, et kõik on paigas ja viga on serverites juba 3 päeva järjest _________________ BMW custom tuuning ja erilahendused, diagnostika, programmeerimine ja kodeerimine Tallinnas.
Jaa, meie oma serveritega on minul ka kõik korras, ping on Tartust 4ms ja 20/10 asemel saan 28/15, aga jutt ei ole üldse sellest praegu _________________ BMW custom tuuning ja erilahendused, diagnostika, programmeerimine ja kodeerimine Tallinnas.
gan3b, sul ka STV? Sest mina siin Tartus saan pingiks 114 aga kiirus on 1,73mbit/s ja üles 5,11mbit/s
nädal aega tagasi olid tulemused praktiliselt samasse auku arm2004 tulemustega.
Aga STV arvab, et kõik on paigas ja viga on serverites juba 3 päeva järjest
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.