KohviPaus, natuke lame on ikka postitust muuta ja nii edasi, + siis see, et sa hakkasid jubedalt laksima siin tekste - tarka panema, samas kui läbi kukub, siis sõimad teisi, et kõik mingid targad nüüd jne...
ja su antud quote
tsitaat:
EA reserves the right to change our fees or billing methods at any time.
ei tähenda, et nad võiksid tagasiulatuvalt mu premiumi ära võtta, nad võivad ainult makseviise ja nii edasi muuta.. seda see ütleb..
suht selge on see, et see on/oli auk ja nad lihtsalt ei oota, et community midagi teeks. kui oleks mingi korralikum liikumine, siis ilmselt nad peaksid asjad niimoodi jätma.. mitme variandi puhul - tekib halb reklaam - surve, tekib ebarahul community - surve, tekib massi kaasav kaebus - surve. survet pole, siis muidugi teevad võib-olla järk-järgult asja ära ja asi korras... _________________
5. EA Services, Content and Entitlement Availability
Entitlements may only be held in Accounts belonging to legal residents of countries where access to and use of Content and Entitlements is permitted. Entitlements may be purchased or acquired only from EA or an authorized retailer. EA reserves the right to refuse your request(s) to acquire Entitlements, and EA reserves the right to limit or block any request to acquire Entitlements for any reason.
We do not guarantee that any Content or Entitlement will be available at all times, in all countries and/or geographic locations, or at any given time or that we will continue to offer particular Content or Entitlements for any particular length of time. We reserve the right to change and update Content and Entitlements without notice to you. Once you have redeemed your Entitlements, that content is not returnable, exchangeable, or refundable for other Entitlements or for cash, or other goods or services.
Nitrub, billing aadress, pole oluline, saatku see arve sinna. kui pank makse läbi lasi ja tegelik maksja õige on, pole oluline. MAKSE LÄKS LÄBI - TEHING ON TOIMUNUD.
XATM092, esimene osa räägib sellest, et asi peab seal riigis lubatud olema kus oled + pead ostma seadusliku müüja käest, lisaks jätab EA õiguse keelduda müügist ja piirata või blokeerida tiitlite ostmise PÄRINGUT.
teine osa räägib sellest, et kõik asjad ei pruugi olla igalpool saadaval ja ka iga kell, lisaks, et asjad ei pruugi olla saadaval mingiks kindlaks ajaühikuks - ei tea nüüd, kas see viimane tähendab seda, et võidaks lambist bf3 maha võtta ja davai, mängige cod'i
muutmine ja updatemine, davai, suva ju.. see "Once you have redeemed your Entitlements, that content is not returnable, exchangeable, or refundable for other Entitlements or for cash, or other goods or services." meeldib mulle
Spoiler
Address Verification Service (AVS): With AVS, the billing address provided by the buyer during checkout is validated against the billing address on file at the customer's card issuing bank or credit card association. The AVS response is added to the authorization response and appears in the Order review page.
Merchants can set Risk Tools to flag or accept orders based on the AVS response returned by the issuing bank and First Data. AVS allows merchants to reduce the risk associated with online or phone (card not present) transactions.
see "Once you have redeemed your Entitlements, that content is not returnable, exchangeable, or refundable for other Entitlements or for cash, or other goods or services." meeldib mulle
XATM092, Leinö point oli ilmselt selles, et ei ole KEELATUD. mida ka ei ole. pead ostma selle pärast, et eestist on kallim osta.. umbes sama, et ostad feik raybanid eestist või taist. tellid taist muidugi ju. kui transakulud ei tule retsimad muidugi.
"asi peab seal riigis lubatud olema kus oled" kohta ütleks, et see tekst oli selle kohta,e tmängud ei tohi keelatud olla.. a'la iraanis oli vist keelatud või kuskil seal.
et noh, tegelikult ei ole läbi proxy ostmine keelatud ju, see ongi kogu asja point.. ja see, mida EA praegu teeb, ei ole tegelikult okei. _________________
No ega nad ilma põhjuseta oma veebipoodi piira IP põhiselt. Kui neile ei meeldi, et keegi on ostnud võõrast regioonist omale tooteid siis on neil õigus need tooted ära võtta. Praegustel juhtudel on ilmselt Premium ära võetud neil kes on sisestanud vale aadressi või mitmele kontole sama krediitkaardiga ostnud. Ma ei usu, et nad hakkavad kõikidelt ära võtma. Nad ei ole rumalad sest kõike seda raha tagasi ei saaks nagunii.
tsitaat:
9. Termination of EA Services
...EA may also terminate access to EA Services for violation of this Terms of Service, if EA (in its sole discretion) deems that your use of EA Services renders EA Services less safe for others and/or minors or for illegal or improper use of EA Services, Content, Entitlement, products, or EA's Intellectual Property as determined by EA in its sole discretion...
Põhimõtteliselt võivad nad seda proxyga ostmist tõlgendada kui "improper use".
põhjus ip põhiselt piiramiseks on see, et pakkuda vastavalt riikidele isikupärastatud teenust, hindade, keele jm. põhjal. mis aga ei ütle, et ei tohiks osta india poest omale mängu.
agajah, see viimane punkt töötab: "as determined by EA in its sole discretion", sest origin on EA service. _________________
Ma arvan, et need üksiku juhtumid, neil mingi muu jama kui ostetud proxyga. Olnud kuulnud ainult paari juhtumit, saaks aru kui massiliselt oleks hakkatud refundima, aga ei ole ju vist? Nii, et võtke rahulikult. _________________ Systeemid!
KohviPaus, vabandust, ma nimelt ostan ka riideid välismaalt, sest Eestis on MÕTTETU juurdehindlus kõigele..
hetkel siis oli Eesti lihtsalt ülj euroopaga ühes pajas, ent sama keiss pm. mujalt saab odavamalt sama asja.. miks ma peaks rohkem maksma ? _________________
Kas keegi tahaks mul "aidata" Scarred Veteran assignmenti ära teha?
Seisneb see siis selles, et lasen sind 5 korda DPV Jeepiga maha ja võin vastutasuks millegi muuga aidata.
Ma pole vast 2-3 kuud tõsisemalt seda mänginud ja ilmselt olen nii mõnestki lõbust ilma jäänud. Nüüd siis mingi premium teema.
Kas ma saan asjast õigesti aru kui väidan et....
1. seda saab põhimõtteliselt osta ainult läbi origini ja vene koodimüüjate poole ei tasu pöörduda?..... + mingi india kamm, kus raha tagastatkse ja lisa pakett võetakse ära?
2. originis maksab see 49.99$ ja odavamalt pole mõtet eriti otsida?
3. kuni järgmise kevadeni tilgub sealt aeg-ajalt uut kraami peale ja selle eest enam vaja maksta pole?
4. mida arvate, on see asi seda pappi ka väärt?..... nagu aru sain siis praegune map pack ja mängustiil on suht COD-ilik?
võtas-uxu,
1. saad ise osta jah, aga nüüd ka indias kallim, enne oli 21 euroga, nüüd 40. Raha on tagasi antud ainult paarile inimesele, muretseda pole eriti vaja.
2. enam vist eriti ei ole, 10 euri saaksid alla
3. Nii ta on
4. Igale maitsele nendes packides midagi. Mulle nt CQ väga meeldib, kuigi olen ka ka palju vehicle-heavy mappe mänginud. Järgmisena tulevat armored killi ootan rohkem. Suurimad bf mapid.
Ma 125h mänginud ja chopperites kokku olnud ~30min , jetides ~5min. Tegelt vedeleb kõrval xbox kontroller ka, millega oleks sigahea lennata, aga pole lihtsalt viitsinud endale selgeks teha.
Päris häbi on tunnistada kohe, et kogu oma ~100 tunni mängimise jooksul ei ole suutnud veel lendamist ära õppida
Jetiga veel kuidagi vaevu vaevu aga kopteriga ei oska ikka mitte midagi teha
Ma just jetiga ei suuda midagi teha
Kuidagi väga pikk on see asjalikuks saamise periood kui teised mingid top gun'id on. Kopteriga saab niisama ka mütata ja unlocke teha mingis tühjas servus.
Peakski ära õppima nüüd kuidas korraliku pinge all kopteriga ellu jääda _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.