Avaleht
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Rightmark Audio Analyzer - võrdleme helikaarte märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
angel
HV Guru
angel

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 13.03.2008 21:38:36 vasta tsitaadiga

ma vist kasutan seda programmi valesti või siis mu kaabel liiga pikk... üritan siis 6.06 testida oma XtremeMusic kaarti aga millegipärast: Frequency response tulemuseks saab sellise jura:

Frequency response (from 40 Hz to 15 kHz), dB +2.96, -2.49 ->Poor

Keegi ehk oskab seletada miks ma sellise "vastuse" saan. Ülejäänud näitajad olid excellent (say it as mr. burns) ja üks asi oli good.

Ei oska õieti seda helikaardi värki paika seada üldse... algul üldse karjus et inbut vms level to high vms ... sutsu audio creation modis jändamist ja jäi asi vait aga tulemus ei ole ikkagist päris see mida ootasin.

help.

Kommentaarid: 175 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 157
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 12.06.2012 21:16:31 vasta tsitaadiga

Õppige kas see on real SB Recon 3D pci-e windows 8 rc. Ükski netis olevad asjad ei saa vastu. Kui se programm ajab pada siis ma ei usu silmi.

http://parketimeister.dyndns.org/%5BMME%5D%20Wave%20mapper.htm

Jaan
HV veteran

sõnum 12.06.2012 22:16:02 vasta tsitaadiga

Margus kirjutas:
Õppige kas see on real SB Recon 3D pci-e windows 8 rc. Ükski netis olevad asjad ei saa vastu. Kui se programm ajab pada siis ma ei usu silmi.

http://parketimeister.dyndns.org/%5BMME%5D%20Wave%20mapper.htm

Sul on digiloop, siis on sellised tulemused.
Loop võib ka mittefüüsiline olla vabalt, pane käima, võta juhe lahti sisendist ja vaata, kas signaal alles on.
Kommentaarid: 143 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 123
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 13.06.2012 06:45:11 vasta tsitaadiga

Ükskõik mida ma ka ei tee vahetanud pusinud katsetanud ja ikka sama. icon_biggrin.gif Natuke erinevad tulemused tulevad kui midagi muudan. Kuid see mis internetis ei saa lähedale. Oleks siis very good midagi ,aga tutkit.

Alles täna sain kaardi. REV B kaart.

Eks ma proovi veel. Hea mõte proovida kui juhe väljas, õhtu poole proovin. Ongi loopis mida teha. icon_biggrin.gif icon_question.gif

ihvike
HV Guru

sõnum 13.06.2012 16:08:25 vasta tsitaadiga

Analoogis pole need tulemused füüsiliselt võimalikud, seetõttu pole mõtet neid tulemusi tõsiselt võtta. Pead lindistavaks sisendiks valima line in.
Kommentaarid: 12 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 12
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 20.06.2012 11:53:12 vasta tsitaadiga

Ma loobun hetkeks win 8 peal proovimisest. Line in mängib ilusti kuid sealt ei tule heli ma näen roheline bar ilusti liigub.
1022 ver driveritega.

103X versioni drivritega lakkab ka see line in töötamst kuna driverid tulid wu kaudu siis see control panel läheb segi, kui midagi ei näpi töötab ilusti.

See line in on alati uue winniga isemoodi.

WIN 7et ei taha katseks panna peale. Iganenud minuarust.

Nii panin win7 teisele partile.

SB RECON 3D odav kaart. Real thing. See pole fake tulemus.
16-bit, 44 kHz
http://parketimeister.dyndns.org/[MME]Wavemapper11.htm

Kahjuks kangem 24/96kHz tulemus ei erine win 8 omast.
Driverid vajavad veel silumist.

Kes omale tahavad helikaarti need ei pea pettuma, kui uuendadtakse integreeritud heli pealt. Netis ülevaated iganenud nii ,et ei tasu nendes kindel olla.

Kaart sobib igasse pci-e sloti, mis vaba pista sisse.
Lisan siia profiil millega testiti.
http://parketimeister.dyndns.org/ddd.xml mis teeb nauditavaks kõik.

Ükskõik milliseid drivereid või winne kasutan on ikkagi sama tulemus. Kas siis asi loop modes või mitte siis neti ülevaated BS. Antud versiooni mis mina oman pole võimalik ilma loopita speakerist line in heli saata. Ometigi on line in mängimisel liikuv. Driverid sellele ainutlt win 7 omad. Ja vahet pole millist winni kasutada sama tulemus.
Ilmselt see programm on kivi ajast. Või kaart vigane mine tea.

Linuxi 2.5 kernelis ka antud kaardile tugi olemas kuid pole võimalik testida.

degreal
HV veteran

sõnum 20.06.2012 12:13:43 vasta tsitaadiga

Mulle tundub, et su kaart on liiga tark. Vaatab, et mis kuradi pärast sa loopbacki audiokaabliga teed. Masin hakkab inimese lollust ise parandama teeb sulle hoopis tarkvaralise loopbacki. Saab palju puhtam heli kohe thumbs_up.gif
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
XeStAiSy
Aeg maha 60

sõnum 24.11.2013 10:59:48 vasta tsitaadiga

degreal kirjutas:
Mulle tundub, et su kaart on liiga tark. Vaatab, et mis kuradi pärast sa loopbacki audiokaabliga teed. Masin hakkab inimese lollust ise parandama teeb sulle hoopis tarkvaralise loopbacki. Saab palju puhtam heli kohe thumbs_up.gif

Ma tahan loopi teha Headphones to line in ,aga valikut ei teki. valikus on digi line in wave mapper speakers, DSsound, DIGI LINE OUT ja what you hear JA TAVALINE LINE IN. No ei saa eksida. Tee või tina ei mingit võimalust rohkem, ma ei saa aru kuidas teised netis testisid kuid minul pole võimalik. Asi pole winnis kinni. Vaid neti tegelased teinud midagi fake. Headphones ja speakers no ei tekki valikut rääkimata stereo speakerites saata heli line in. No ei toimi ei win 7 peal ega ka win 8.

WIN 7 juba lastud peale tolle kaardiga ja integreeritud disable biosis noo ei tööta.

On vanast postitusest palju aega möödas.
Viskan siia oma Recon 3D kräkitud kaardi tulemuse. Vanast tulemusest hakkas igav ja sai hakata kondekaid vahetama. Siiski rohkem sealt ei pigista välja. See tulemus on tõesti line in mis ka nüüd toimib What u hear annab täitsa puhta tulemuse exellent mis on digi loop. Laske ,aga julgelt oma tulemusi tahaks näha mis on juhtunud mõneaja jooksul. palju on ka juba uusi asju turul. Asus, soundblaster z etc.
http://parketimeister.dyndns.org/1/[MME]%20Speakers%20(SB%20Recon3D%20PCIe)test8.htm

Homme viskan ka oma helikaardi pildid mis tegin. Tasub vanema helikaardi puhul kindlasti jamada.

näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Vaidlused »  Võitlustanner »  Rightmark Audio Analyzer - võrdleme helikaarte mine lehele eelmine  1, 2, 3
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.