Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Riistvara »  Surface - Microsofti esimene tahvelarvuti märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Clover
HV veteran
Clover

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 19.06.2012 19:48:15 vasta tsitaadiga

Ise kasutan Win8 Consumer Preview'd sellest ajast saati kui ta välja tuli (see oli veel see esimene versioon, mitte see uuem mis äsja välja lasti). Julge südamega upgradesin Win7 pealt, teadmisega et tagasi enam ei saa, ilma et peaks tegema clean installi ja olen igati rahul.
Seepärast ei tee kindlasti maha Win8. Pigem tuleb arvestada selle asjaoluga, et koosluseks oli Win8 RT ehk siis ARM versioon mis on üsna uus asi + IE arvatavasti Metro versioon, mis kah uus asi.. ning lõpetuseks tegu Windowsiga... selline väike hangumine pole midagi erilist icon_biggrin.gif Eriti veel tableti puhul. Seepärast kui ostangi, siis kindlasti selle võimsama versiooni.

Isegi iPad mul hangunud mõned korrad, ma ei hakka isegi rääkima oma Androidi peal jooksvast nutitelefonist, mis te siis veel tahate arvuti OSist. Kahju ainult, et see jama hetk juhtus just esitluse ajal.. ta küll proovis seda korda saada, aga tundub et polnud just mugav Alt+F4 või siis Ctrl+Alt+Delete laval ilma klaviatuurita vajutada, seepärast võttiski uue icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 111 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Goon
Kreisi kasutaja
Goon

sõnum 19.06.2012 20:57:07 vasta tsitaadiga

Täiesti mõttetu jubin. Klaver küljes - see ongi Apple ja Microsofti erinevus. Apple ei taha enda seadetele hunnik klahve. Mis te arvate kui kaua läheb aega kui see klaver sealt ekraani küljest ise hakkab ära kukkuma. Kui sellega kinni - lahti mängida. Nad oleks võinud panna selle ekraanile kasvõi
sinihamba toel laser klaveri. Ma arvan, et see toode läheb suht kiiresti põhja.
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 19.06.2012 21:21:04 vasta tsitaadiga

Goon kirjutas:
Täiesti mõttetu jubin. Klaver küljes - see ongi Apple ja Microsofti erinevus. Apple ei taha enda seadetele hunnik klahve. Mis te arvate kui kaua läheb aega kui see klaver sealt ekraani küljest ise hakkab ära kukkuma. Kui sellega kinni - lahti mängida. Nad oleks võinud panna selle ekraanile kasvõi

Täiesti mõttetu kommentaar, aga see selleks. Käisin just apple lehel veendumas, et ipadil on ka kõikvõimalikud jubinad sealt saada, probleem ongi pigem selles, et ükskõik mida sa tahad külge ühendada, on sul vaja mingit erilist "imekaablit"
Samal ajal võtad sa microsofti toodangu jaoks lihtsa USB kaabli ja kasutad mida tahad. Minu jaoks on see väga oluline, et kui ma ostan tahvli, siis rohkema jaoks kui lihtsalt lõustaraamatu likemiseks ja mängimiseks, selleks on mul nutitelefon icon_smile.gif
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
margus1000
Lõuapoolik
Lõuapoolik
margus1000

sõnum 19.06.2012 21:46:14 vasta tsitaadiga

eltso kirjutas:
Goon kirjutas:

Täiesti mõttetu kommentaar, aga see selleks. Käisin just apple lehel veendumas, et ipadil on ka kõikvõimalikud jubinad sealt saada, probleem ongi pigem selles, et ükskõik mida sa tahad külge ühendada, on sul vaja mingit erilist "imekaablit"
Samal ajal võtad sa microsofti toodangu jaoks lihtsa USB kaabli ja kasutad mida tahad. Minu jaoks on see väga oluline, et kui ma ostan tahvli, siis rohkema jaoks kui lihtsalt lõustaraamatu likemiseks ja mängimiseks, selleks on mul nutitelefon icon_smile.gif

Kumb nüüd mõttetum komm on, on juba küsitav. Käisin samuti Apple lehel, ei leidnud ühtegi klaverit, mis vajaks "imekaablit". Klaverid kippusid juhtmevabad olema. Ülepea kippusid kaablit vajavatel asjadel kaablid küljes olema, seega mingist "imekaablist" rääkimine on suht mõttetu icon_wink.gif Ja veel mõttetumaks teeb kommi, kui peale iPad-i muudest tabletitest üldse kuulnud pole. Piilu ka Motorola, Samsungi või Asuse lehte. Silmaring laieneb kohe kõvasti. Juhtmevabadus ruulib ka seal täiega.
Kuigi Surface klaver on kõike muud kui mõttetu, tegelikult väga lahe idee, siis jah, see et ta permanentselt küljes on, ei ole just kõige parem lahendus. Magnetid a-la SmartCover ja praktiliselt perfektne ekraanikaitse olemas. Kulumine, kasutamine ja muud asjad, mis tableti ellu jätavad, aga pehmest plastikust jagu saavad ... Ometigi, hetke kõige asisem ekraanikaitse. Apple disainerid vist kratsivad kukalt (oleks Steve elus, saaks mõni vastu kukalt icon_biggrin.gif ).

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
Clover
HV veteran
Clover

sõnum 19.06.2012 21:54:44 vasta tsitaadiga

Kes v-o ei märganud, siis Surface'l esitleti 2 klaviatuuri. Üks siis pmst puutetundlik ja teine natukene paksem kuid reaalsete klahvidega.
Kommentaarid: 111 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 102
tagasi üles
eltso
HV veteran
eltso

sõnum 19.06.2012 22:02:25 vasta tsitaadiga

margus1000, ei mõelnud küll imekaablit klaviatuuri jaoks vaid muude seadmete ühendamiseks. Juhtmevabadus on muidugi tore asi millest räägid, aga enamustel inimestel ma arvan, et ei ole juhtmevaba välist kõvaketast, juhtmevaba kaamerat, juhtmevaba printerit jne. Nii androidi baasil olevate tahvlite kui ka ipadi ühendamine nende seadmetega on võimalik, aga ülemäära keeruliseks tehtud tavakasutaja jaoks.
tagasi üles
margus1000
Lõuapoolik
Lõuapoolik
margus1000

sõnum 19.06.2012 22:47:51 vasta tsitaadiga

eltso kirjutas:
margus1000, ei mõelnud küll imekaablit klaviatuuri jaoks vaid muude seadmete ühendamiseks. Juhtmevabadus on muidugi tore asi millest räägid, aga enamustel inimestel ma arvan, et ei ole juhtmevaba välist kõvaketast, juhtmevaba kaamerat, juhtmevaba printerit jne. Nii androidi baasil olevate tahvlite kui ka ipadi ühendamine nende seadmetega on võimalik, aga ülemäära keeruliseks tehtud tavakasutaja jaoks.

Hakkame siis järjest minema. Kõvaketas iPad-ile? Pole teisel läbipaistvat failisüsteemigi, samas kõvakettaid mis iPod-i rakendusega oskavad suhelda, on olemas aga needki juhtmevabad. (Tekkis küsimus, oled sa mõne tabletiga, iPad-i või Androidiga üldse kokku puutunud?) Kaamera? Neid on suisa kaks tükki küljes. Printerid iPad-ile? Jällegi on olemasolevad lahendused juhtmevabad. Paraleelporti ei ole. Õnneks. Ja ühendamine keeruline? Analfabeet kindlasti hakkama ei saaks, aga põhjus ei ole mitte juhtme kujus millega ühendatakse icon_wink.gif
Enamus ülaltoodust peaks kehtima ka Androidi puhul. Enamus seadmeid millega ta ühildub, lähevad külge ilma juhtmeta ja lugemisoskusega inimesele on asi lihtsaks tehtud. Fotoka külgepanemiseks iPad-ile on küll eraldi jubin, aga kui inimene on küllalt intelligentne, et õiged otsad õigesse auku saada (väike vihje - valesti asjad ei sobi) siis ülejäänu on rohkem kinnitamine, et jah, ma tahan pildid seadmesse saada.

eltso
HV veteran
eltso

sõnum 20.06.2012 00:49:26 vasta tsitaadiga

Loomulikult on olemas kõikvõimalikud seadmed ka juhtmevabadena, aga see tähendab siis kõikide uute seadmete ostmist. Kui muidugi pappi üleliia on, siis ei näe tõesti vahet jah. Ise vaatan sellest nurgast kus enamus seadmeid on siiski ikka veel juhtmega ühendatavad ja neid ei saa ma kohe mitte lihtsalt praeguste tahvlite külge toppida.
tagasi üles
margus1000
Lõuapoolik
Lõuapoolik
margus1000

sõnum 20.06.2012 00:55:38 vasta tsitaadiga

Nojah. USB ventilaator, USB kohvitassisoojendaja, USB "humping dog" ... Mida iganes, kõike on ju vaja ...
ivarkr
HV vaatleja

sõnum 20.06.2012 09:16:39 vasta tsitaadiga

margus1000 kirjutas:
Nojah. USB ventilaator, USB kohvitassisoojendaja, USB "humping dog" ... Mida iganes, kõike on ju vaja ...

No teoorias jah kõike saab teha wireless.. aga kui vaja fotokaga pilti teha, see lightroomis korda teha ja siis kõvakettale panna..
Oskad selgitada kuidas seda ka mugavalt teha, kui ma ei soovi maksta pilveteenuse eest?
Kommentaarid: 5 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 5
tagasi üles
Etz
HV Guru
Etz

sõnum 20.06.2012 09:25:28 vasta tsitaadiga

margus1000 kirjutas:

Seega sinu loogika ütleb, et täiesti normaalne on vahetada kahe kõrvuti laual lebava seadme vahel datat, üle USA`s asuva pilve?
Ei tundu just väga mõistlik lahendus minu arvates... icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 228 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 194
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 20.06.2012 09:26:55 vasta tsitaadiga

pilveteenus sellejaoks on vist üleüldse tülikas kuna syncitakse üle avaliku neti suurt andmemahtu.

aga on ju kaamerad ja softid, millega saad ilusti sünkida kohtvõrgus olles mida iganes kuhu iganes kataloogi vms.
piisab ju lihtsalt kaamerast mis oskab igast erinevatele võrgusharedele ligi ronida üle wifi näiteks.
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Riivo
HV Guru
Riivo

sõnum 20.06.2012 09:27:44 vasta tsitaadiga

Kommentaarid: 233 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 221
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 20.06.2012 09:35:55 vasta tsitaadiga

teemasse ka sutsu rääkides siis mu on amdi c50 prosega tab, kuhu saab mida iganes peale suruda... linux, android, w7, w8 jne jne

kogemus on see, et seni on parim tavaline w7, androidil pole ka viga.

kui w7 saaks bootima sama kiiresti kui 8 siis oleks epic.
w8-ga midagi kiiremini küll teha ei saa, apid avanevad vaat et kauem kui pilgeni kontosid täis outlook tavalises desktop modes, funktsionaalsus on selline tüütu.. koguaeg pead kuskilt nukatagant midagi välja õngitsema ja mitmel lehel ringi hullama, et saada kätte nuppu mis klassikalises variandis nõudis vaid 1 kliki... nüüd on vaja näpuga või hiirega mööda ekraani rallida ja lendlevaid lehti vahtida ennem kui asja kätte saad.

all show no go ühesõnaga aga paljudele see meeldibki.
tagasi üles
margus1000
Lõuapoolik
Lõuapoolik
margus1000

sõnum 20.06.2012 09:39:15 vasta tsitaadiga

Kuskohast see pilv järsku siia minu postidesse kargas? Teil käib see asi kiiremini, kui ma jälgida jõuan. Jutt käis siiani juhtmevabadest seadmetest.
Lightroomiga iOS-ile on vist natuke tuuga veel. Kaamera saab juhtmega iPad-i külge küll, aga edasi kuhugi kõvakettale - siin paneb kukalt kratsima. Windows Explorer on puudu, icon_lol.gif seega Camera Roll jääb igatepidi jalgu. Seda vähemalt Photoshop Express-i puhul. Photoshop Touch-i kohta ei tea, pole oma käega proovinud. App-ide omapead tuuseldamine eriti lubatud ei ole, seega sünkimine, kas juhtmega või ilma. (Ilma juhtmeta sünkimine ei tähenda pilve kasutamist. Photo Stream ja Wireless Sync on erinevad asjad icon_biggrin.gif )

eltso
HV veteran
eltso

sõnum 20.06.2012 09:42:39 vasta tsitaadiga

Aga margus1000, kui sul oleks vaja võtta oma digipeeglilt, ütleme siis näiteks canon eos 50D pealt pildid ja panna terasele välisele kettale, siis milline kolmest tabltli OS-st seda kõige mugavamalt teha laseks?
tagasi üles
ivarkr
HV vaatleja

sõnum 20.06.2012 09:46:53 vasta tsitaadiga

margus1000 kirjutas:
Kuskohast see pilv järsku siia minu postidesse kargas? Teil käib see asi kiiremini, kui ma jälgida jõuan. Jutt käis siiani juhtmevabadest seadmetest.
Lightroomiga iOS-ile on vist natuke tuuga veel. Kaamera saab juhtmega iPad-i külge küll, aga edasi kuhugi kõvakettale - siin paneb kukalt kratsima. Windows Explorer on puudu, icon_lol.gif seega Camera Roll jääb igatepidi jalgu. Seda vähemalt Photoshop Express-i puhul. Photoshop Touch-i kohta ei tea, pole oma käega proovinud. App-ide omapead tuuseldamine eriti lubatud ei ole, seega sünkimine, kas juhtmega või ilma. (Ilma juhtmeta sünkimine ei tähenda pilve kasutamist. Photo Stream ja Wireless Sync on erinevad asjad icon_biggrin.gif )

Tõsi sa ei maininud pilveteenust, aga kui korraliku koguse raw file enda fotokaga(mitte siis padiga) teha, siis on vaja neid kuskile saada..
tagasi üles
margus1000
Lõuapoolik
Lõuapoolik
margus1000

sõnum 20.06.2012 09:55:50 vasta tsitaadiga

Edida saab neid iPad-is tõesti, aga hoidmiseks tuleb ikka vist üle arvuti sünkida. RAW failide puhul ei ole isegi 64 GB nähtavasti mingi eriline näitaja icon_smile.gif

viimati muutis margus1000 20.06.2012 09:57:36, muudetud 1 kord
tagasi üles
ivarkr
HV vaatleja

sõnum 20.06.2012 09:57:55 vasta tsitaadiga

margus1000 kirjutas:
Edida saab neid iPad-is tõesti, aga hoidmiseks tuleb ikka vist üle arvuti sünkida. RAW failide puhul ei ole isegi 64 GB vist mingi eriline näitaja icon_smile.gif

Sellest ka väljandasin enda vajadust pilvesünkida(mis võtaks igaviku aega) või siis nagu ma hetkel teen et panen välisele kõvakettale(USB)
tagasi üles
margus1000
Lõuapoolik
Lõuapoolik
margus1000

sõnum 20.06.2012 09:58:19 vasta tsitaadiga

ivarkr kirjutas:
margus1000 kirjutas:
Edida saab neid iPad-is tõesti, aga hoidmiseks tuleb ikka vist üle arvuti sünkida. RAW failide puhul ei ole isegi 64 GB vist mingi eriline näitaja icon_smile.gif

Sellest ka väljandasin enda vajadust pilvesünkida või siis nagu ma hetkel teen et panen välisele kõvakettale(USB)

Arvutiga? Või mõne tabletiga?

Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 20.06.2012 10:00:51 vasta tsitaadiga

margus1000 kirjutas:
Edida saab neid iPad-is tõesti, aga hoidmiseks tuleb ikka vist üle arvuti sünkida
Suht-koht suvalise muu tahvliga lihtsalt torkad välise USB ketta otse külge ning korras icon_smile.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 20.06.2012 10:05:29 vasta tsitaadiga

hea, et te veel telefoniga ei taha raw pilti edida.....
tagasi üles
Sold OUT
no credit
Sold OUT

sõnum 20.06.2012 10:34:16 vasta tsitaadiga

haha... no alati tuleb ikka kõige ekstreemsemad näited ju välja tuua... vaevalt, et mõni täiemõistuslik inimene üldse hakkab kaaluma, et oma digipeeglist fotosid tahvlisse laadima hakkaks ning seal ekstreem mainpulatsiooni tegema... selle jaoks on ikka desktop-laptop masinad kuskohast siis pärast töödeldud-vähendatud failid tabletisse teistele näitamiseks tõstetakse doh.gif
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 20.06.2012 10:38:40 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
kalluka, Courier on ametlikult maha maetud - http://news.cnet.com/8301-10805_3-20128013-75/the-inside-story-of-how-microsoft-killed-its-courier-tablet/

Aga vaadakem keynote
Spoiler Spoiler Spoiler

icon_lol.gif @ http://www.youtube.com/watch?v=jozTK-MqEXQ&feature=player_embedded#t=818s

50s hiljem tuuakse backup masin välja. Huvitav, palju neid backuppe seal laua taga oli icon_biggrin.gif

Ho Ho
HV Guru
Ho Ho

sõnum 20.06.2012 10:42:30 vasta tsitaadiga

tsitaat:
vaevalt, et mõni täiemõistuslik inimene üldse hakkab kaaluma, et oma digipeeglist fotosid tahvlisse laadima hakkaks ning seal ekstreem mainpulatsiooni tegema
Manipulatsioon on eraldi teema, kuid reisil olles on ju suht hea, kui saab vahepeal fotokat tühjendada ilma, et peaks läpakat kaasa tarima icon_smile.gif
Kommentaarid: 106 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 86
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Riistvara »  Surface - Microsofti esimene tahvelarvuti mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4, 5  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.