Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni? |
Jah |
|
52% |
[ 171 ] |
Ei |
|
47% |
[ 154 ] |
|
hääli kokku : 325 |
|
autor |
|
thargun
Kreisi kasutaja
|
20.06.2012 05:45:30
|
|
|
Oi kurja, repair cost pidi olema meeletu, isegi kui ei sure.
Kust kurat ma kogu selle kulla võtan, ponylandi on kah nüüd mõttetu farmida
A la Butcher runni repair bill nüüd 100k?
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
20.06.2012 06:07:23
|
|
|
thargun kirjutas: |
Oi kurja, repair cost pidi olema meeletu, isegi kui ei sure.
Kust kurat ma kogu selle kulla võtan, ponylandi on kah nüüd mõttetu farmida
A la Butcher runni repair bill nüüd 100k? |
Mitu korda sa surra plaanid?
Kui ma kordagi ei sure siis on Butcher runni repair cost vbl mingi 2000 vms. Isegi, kui 10x oleks hind üles läinud, ei näe ma olulist probleemi kuna ühe runniga teenib oma 60k või nii. Ongi parem, et rahvas end eliitide otsa surnuks ei viska kuni nood kärvavad ja siis häid itemeid kotti panevad, endal mingid odavad juustud seljas.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
thargun
Kreisi kasutaja
|
20.06.2012 06:22:49
|
|
|
Kurat a mul ongi ainult odavad juustud seljas
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
20.06.2012 06:27:49
|
|
|
thargun kirjutas: |
Kurat a mul ongi ainult odavad juustud seljas  |
- siis oota patch ära ja koli act'i võrra tagasi. Nüüd ongi idee selles, kuidas loogilisem peaks olema. Ehk võid Act. I-s hea õnne korral leida itemi, millega kasvõi Act. IV lõpuni joosta või AH-s 100 milli küsida.
Hell act. III ja IV võimaldavad nüüd isegi Inferno Act. II looti leida, seega enam pole mingeid vabandusi. Kui Hell Act. III-e ka farmida ei suuda, siis pole enivei Infernosse asja.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko27
HV veteran

|
20.06.2012 08:25:19
|
|
|
Miks mul on karvane tunne, et kõik võimalused kulda teenita eemaldati, et AH valimisel valitaks ikka RMAH.
Serenity
Skill Rune – Instant Karma
The amount of damage reflected will now cap at the player's maximum Life
Ainus viis elus püsida just kaotas oma väärtuse.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
lambivana
HV kasutaja

|
20.06.2012 09:48:02
|
|
|
Skill Rune – Nether Tentacles
Tentacles will now only hit each target once
OMG!
|
|
Kommentaarid: 47 loe/lisa |
   |
43 |
|
tagasi üles |
|
 |
Floppy
HV vaatleja

|
20.06.2012 09:51:58
|
|
|
mirko27 kirjutas: |
Miks mul on karvane tunne, et kõik võimalused kulda teenita eemaldati, et AH valimisel valitaks ikka RMAH.
Serenity
Skill Rune – Instant Karma
The amount of damage reflected will now cap at the player's maximum Life
Ainus viis elus püsida just kaotas oma väärtuse. |
Pea hakkab valutama kui seda kiunumist HVs lugeda. Blizzardi poliitika, mis peaks igale mõtlevale inimesele ilmselge olema, on olnud alati see, et easy exploit farming saab nerfi. Tõesti keegi lootis, et ponylandis MF geariga pilve farm või GF geariga pottide purustamine jääb mängu sisse?
Mis hea pärast sa RMAHsse pead minema? Farmi seda acti mida suudad kuni parema geari saad kas otse droppidest või droppe müües ja selle eest ostes.
Serenity 'nerf' ei mõjuta kuidagi su survivalit vaid seda ruuni mis damaget reflectib. Kujutan ette, et seda kasutati mingite heavy hitting abilitite (bossidel näiteks) reflectimiseks. Isiklikult leian et survivaliks on hoopis paremaid ruune. 1sec more duration või heal-on-use.
|
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
20.06.2012 09:57:51
|
|
|
Kasuta RMAH'd sedasi nagu seda blizzard on algselt mõelnud? Müüd RMAH's asju, blizzard võtab oma 1€. Ostad RMAH'st asju raha eest mis sa sinna müügiga teenisid, blizzard võtab 1€... Endal on juba vaikselt mõned €'d tiksunud bneti konto peale... plaanin need sealt ära ka kulutada, sest ei näinud pointi miskeid2-3€ asju paypali saata..
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
1 :: |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Some
HV vaatleja
|
20.06.2012 11:02:29
|
|
|
eShelobik kirjutas: |
Kasuta RMAH'd sedasi nagu seda blizzard on algselt mõelnud? Müüd RMAH's asju, blizzard võtab oma 1€. Ostad RMAH'st asju raha eest mis sa sinna müügiga teenisid, blizzard võtab 1€... Endal on juba vaikselt mõned €'d tiksunud bneti konto peale... plaanin need sealt ära ka kulutada, sest ei näinud pointi miskeid2-3€ asju paypali saata.. |
Sa võid rahus raha bnet kontole koguda ja kui piisav kogus alles siis Paypali saata. 15% läheb sel juhul alles siis maha. Pead veel arvestama et Paypalilt oma arvele saatmine maksab €2. nii et mida suuremate summadega opereerid, seda kasulikum.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
rannokli
HV vaatleja
|
20.06.2012 11:10:49
|
|
|
Rasvane kirjutas: |
Relva DPS'i ka näed talv? Bow'l passive 15% more dmg. Su relv lihtsalt liiga weak et temaga võrreldavat dämmi saada. |
Relv,kindad,helm need boostivad juba korralikult.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Sowney
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
gemini
HV Guru
|
20.06.2012 11:43:49
|
|
|
Peale tänast IAS-i nerfi on ta dps hoopis väiksem.
|
|
Kommentaarid: 75 loe/lisa |
   |
3 :: |
2 :: |
61 |
|
tagasi üles |
|
 |
HDTanel
Overclocker

|
20.06.2012 11:49:29
|
|
|
DPS langes 25k good going Blizzard :S
Ja mis krdi teema on, et enterit vajutades ei kirjuta enam viimasele mängijale Kirjutab partyle
RMAH-d ei saa ka enam uurida, vajutan EUR peale, timed out.... ehk kõik itemid mis seal on on nüüdseks minujaoks kadunud :S
_________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
viimati muutis HDTanel 20.06.2012 11:51:25, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 635 loe/lisa |
   |
4 :: |
3 :: |
496 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
20.06.2012 11:51:08
|
|
|
tsitaat: |
Ja mis krdi teema on, et enterit vajutades ei kirjuta enam viimasele mängijale Kirjutab partyle
|
jumal tänatud... et ära fixiti see idiootsus.
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
lepkai
HV kasutaja

|
20.06.2012 11:55:19
|
|
|
Some kirjutas: |
Kasuta RMAH'd sedasi nagu seda blizzard on algselt mõelnud? Müüd RMAH's asju, blizzard võtab oma 1€. Ostad RMAH'st asju raha eest mis sa sinna müügiga teenisid, blizzard võtab 1€... Endal on juba vaikselt mõned €'d tiksunud bneti konto peale... plaanin need sealt ära ka kulutada, sest ei näinud pointi miskeid2-3€ asju paypali saata.. |
Sa võid rahus raha bnet kontole koguda ja kui piisav kogus alles siis Paypali saata. 15% läheb sel juhul alles siis maha. Pead veel arvestama et Paypalilt oma arvele saatmine maksab €2. nii et mida suuremate summadega opereerid, seda kasulikum. |
aga miks mitte kohe tavalisele krediitkaardile selline võimalus ju eu.battle.net olemas või ma juhm ja pole veel sellest oksjoni värgile õieti pihta saanud! Keegi võiks olla nii kena ja teha eraldi teema ostu, müügi kohta!
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
sten260
HV kasutaja
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
20.06.2012 12:04:30
|
|
|
tsitaat: |
|
jumal tänatud... et ära fixiti see idiootsus. |
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sowney
HV kasutaja

|
20.06.2012 12:32:28
|
|
|
Mis inferno butcher tehti raskemaks?
_________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist. |
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceWeasy
HV kasutaja

|
20.06.2012 12:59:49
|
|
|
Some kirjutas: |
Sa võid rahus raha bnet kontole koguda ja kui piisav kogus alles siis Paypali saata. 15% läheb sel juhul alles siis maha. Pead veel arvestama et Paypalilt oma arvele saatmine maksab €2. nii et mida suuremate summadega opereerid, seda kasulikum. |
Kas midagi on siis muudetud? Sest niipalju kui mina olen lugenud rmah FAQ siis seal ju kirjas, et ei saa kanda battle.net kontolt kuskile mujale. Kui tahad paypalile siis pead selle valiku kohe tegema kui itemi müüki paned. Kui valid battle.net konto siis sinna see raha läheb ja sealt ei liiguta sa seda enam kuskile.
Spoiler 
How do players get “cash” from real-money auction house sales, instead of having the proceeds go into their Battle.net Balance?
In certain regions, players will have the option of attaching an account with an approved third-party payment service such as PayPal to their Battle.net account. Once this has been completed, proceeds from the sale of items in the real-money auction house can be deposited into their third-party payment service account. “Cashing out” would then be handled through the third-party payment service. Sending proceeds to PayPal will be subject to an additional 15% transfer fee if the auction succeeds, calculated based on the amount being transferred. Additional fees from PayPal may apply. Also, any proceeds from the sale of items in the real-money auction house that have been sent to your Battle.net Balance will not be transferrable to the third-party payment service account. Not all regions will support this advanced feature at launch.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
rogue
HV kasutaja

|
20.06.2012 14:44:22
|
|
|
Lõpuks ometi on suremisel ka mingid tagajärjed. Corpse zerg (5k per surm) pole just eriti arukas tactica enam.
_________________ Life sucks sellega oleks nigu kõik öeldud |
|
Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
19 |
|
tagasi üles |
|
 |
Velociraptor
HV veteran

|
20.06.2012 14:48:59
|
|
|
Peab vist mingi muu mängu poole vaatama, GW2 tundub videote järgi nati kahtlane..ei tea mis saab
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
   |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
Timberg
ööKARU

|
|
Kommentaarid: 341 loe/lisa |
   |
272 |
|
tagasi üles |
|
 |
Janek99
HV kasutaja

|
20.06.2012 15:12:44
|
|
|
Seal all üks hea komentaar selle kohta
Bulls***, there have not been 3 straight days of Battle.net with no down-time since the release date. One could simply not have played for 3 days straight without interruption.
|
|
Kommentaarid: 17 loe/lisa |
   |
15 |
|
tagasi üles |
|
 |
10.10.10
Kreisi kasutaja

|
20.06.2012 15:17:06
|
|
|
Hõmm, mulle tundub , et mu i3 hd graafigaga läpparil jookseb mäng vähe paremini.
Aga... nüüd peale patchi pole ju mingit mõtet terveid piirkondi läbi kõndida ja kaste-tünne-laipu lammutada? vaid otseteed ülesandeid täita ju?.... kuidagi igavaks teeb nii selle asja
   |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
lepkai
HV kasutaja

|
20.06.2012 15:35:28
|
|
|
oleks ükski asjalik vastus ostu müügi teema ikka äärmiselt segane st. teda pole!!!
|
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|