|
Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
| autor |
|
taipohh
HV kasutaja
|
19.06.2012 11:17:20
|
|
|
| LightsabeR kirjutas: |
| taipohh, kui mäng on liiga raske, siis vali madalam raskusaste. Nii palju, kui ma su postitusest aru sain, keerlevad pea kõik su probleemid peamiselt selle ümber, et sa ei sa lihtsalt vastastest jagu. |
Saan jagu küll.Aga kui ühte kohta pead 20 korda või enam tegema,sest tarkpea max hüppab nurgatagant välja kõvatades kui 20 venda automaatidega seisavad ja kuskile pagasihunnikutaha ennast sätib sõdima siis ajab närvi, sest mina seda valikut ei teinud...
_________________ Tapa sionist! |
|
| Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
2 :: |
0 :: |
1 |
|
| tagasi üles |
|
 |
LightsabeR
HV veteran

|
19.06.2012 11:26:05
|
|
|
| taipohh kirjutas: |
| LightsabeR kirjutas: |
| taipohh, kui mäng on liiga raske, siis vali madalam raskusaste. Nii palju, kui ma su postitusest aru sain, keerlevad pea kõik su probleemid peamiselt selle ümber, et sa ei sa lihtsalt vastastest jagu. |
Saan jagu küll.Aga kui ühte kohta pead 20 korda või enam tegema,sest tarkpea max hüppab nurgatagant välja kõvatades kui 20 venda automaatidega seisavad ja kuskile pagasihunnikutaha ennast sätib sõdima siis ajab närvi, sest mina seda valikut ei teinud... |
Kui 20 korda või enam pead ühte kohta üritama läbida, siis on ju ilmselgelt raskusaste liiga kõrge (või sinu soov rasket mängu mängida liiga madal).
|
|
| Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
14 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
19.06.2012 11:30:37
|
|
|
taipohh, üks lause- harjutamine teeb meistriks.
Nagu sina, tegin isegi mitmeid kohti kahekohalise arvu jagu kordi. "Uskumatul" kombel, on aga teiskordsel proovimisel ka kõige raskemad kohad esimese korraga läbitavad. Lihtsalt juba tead midag oodata ja oled mänguga harjunud.
Ära pressi kohe peale, oota seal hunniku taga ja varsti nad tulevad sulle ise terekätt ulatama, siis saab neid kergemalt maha, kui hingamisruum on olemas, tegele teistega.
|
|
| Kommentaarid: 45 loe/lisa |
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
19.06.2012 20:34:37
|
|
|
mäng ju aitab kui "kinni" jääd. Endal oli paar kohta kus checkpoint oli just seal kus mul kuulid otsa said. Male'ga saab kah midagi tehtud aga suht juraks kisub. Paar korda proovid, antakse ammot juurde ning healingut. Bullettime'iga märgid ainult pead ära ja vsio... midagi keerulist seal eriti ei ole
_________________ |--{o,o}-----(\__/)-----------------|
|--|)__)-----(='.'=) ----O RLY ?---|
|---"-"- -----(")_(")-----------------| |
|
| Kommentaarid: 175 loe/lisa |
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flasky
HV kasutaja

|
19.06.2012 22:01:57
|
|
|
Paistab, et Rockstaril on tõsised kavatsused hackerite kõrvaldamisega multiplayeris. Täna üks kurjam ajas nii närvi, et mõtlesin, et reportin ta siis Rockstarile (selle alusel). Esitasin lõuna aegu reporti ja mõni tund hiljem tuli neilt juba vastus
| tsitaat: |
Victor S, Jun 19 02:52 pm (EDT):
Hi
The player has been put on the cheaters list
Thank you for the help |
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
The_Boss
HV Guru

|
19.06.2012 22:05:03
|
|
|
Vahepeal käis juba läbi siit, mis cheateritega tehakse - nad saavad küll edasi mängida, aga teiste cheaterite vastu + nende nimed eemaldatakse...mingist listist.
_________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust. |
|
| Kommentaarid: 360 loe/lisa |
   |
284 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Flasky
HV kasutaja

|
19.06.2012 22:14:01
|
|
|
| The_Boss kirjutas: |
| Vahepeal käis juba läbi siit, mis cheateritega tehakse - nad saavad küll edasi mängida, aga teiste cheaterite vastu + nende nimed eemaldatakse...mingist listist. |
Cheaterid mängivad cheateritega. Eemaldamise/kõrvaldamise all mõtlesingi seda, et need t***pead ausate inimeste mängu ei segaks
|
|
| Kommentaarid: 4 loe/lisa |
   |
3 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
19.06.2012 22:25:33
|
|
|
hea.
võiks sama moodi olla nagu vanasti GTA's oli kui cheatisid SP's. Pandi "haXXor" rating kohe külge
GTA SA's vist VISt mingi teema oli kah, et kui cheate kasutasid siis mingi missioon muudeti raskemaks
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
19.06.2012 22:29:37
|
|
|
asi see siis MP's uus konto teha ja taas proovida ausaid nottida
mõnel ei ole punktid olulised, vaid lihtsalt õnnestumine cheati lidmisel või siis lihtsalt naudib tulistamist ja teiste kottimist
_________________ ☠ |
|
| Kommentaarid: 82 loe/lisa |
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
19.06.2012 22:53:08
|
|
|
nautigu tulistamist ja nõrk olemist SP's easy mode'iga. Seal piisavalt neid viise kuidas niisama piu piu teha ja olla õnnelik, et mingit "pinget" ei oleks.
mp on rohkem rammu võtmine kes kellest parem on. ja ei ole üldse fun kui keegi ebaausalt mängust osa võtab.
Arvatavasti on asi social club'iga seotud seega ei ole midagi, teeme uue konto. Vähemalt asi seob end mingis osas minuteada ära r* juraga.
minuarust võiks nende cheateritele võimalikult palju paska kokku keeta. kas või alates sellest, et kui mp'sse läheb siis on ta punast värvi, suur n ool küljes ja iga kord kui liigub teeb ta pardi häält, et kõik teda kuuleks ja näeks. Ning suvalistel hetkedel jookseb relv kokku + kuulide efektiivsus on 90% madalam ja laske kaugus on 1-2cm. Oleks vähemalt teistel komöödiat täie raha eest.
Kuigi süsteem cheaterid omavahel mängima panna on kah kiidu väärt, näis kuidas see toimib. Mingi "kaitse" peaks ikkagist R* olema, et saavad kindlaks teha kes cheadib kes mitte. Mõni vast on lihtsalt osav ja vahest veab, et siis selle eest bänniga ei saaks (endal juhtunud mitmes mp's, et lihtsalt vedas ja mäng läks hästi).
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
19.06.2012 22:56:59
|
|
|
kindlasti on lõbus trollida hardcore gamereid, kes matavad jubedat raha oma rigidele ja võtavad kogu ielu südamesse
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
19.06.2012 23:16:00
|
|
|
Veel lõbusam on trollida debiile kes hakkama ei saa, võtavad cheadid kasutama ja ikka hakkama ei saa. Topelt fail
Ja kui mõistus ei võta ning saamatu olla siis kelle süü see on... võtad järgmise serveri kus n00bid koos kes jooksevad pea kuklas ringi ja täristavad suvalt. Selle asemel, et asjale taktikaliselt läheneda ja oma vigadest õppida ning vastavalt teiste taktikale oma tehnikat muuta.
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
19.06.2012 23:23:01
|
|
|
ma onlines cheate i kasuta, kuna mul pohh, kui k/d on 0,01
kuid kindlasti on inimesi, kel piisavalt pohh ja proovivadki lihtsalt cheatimist, kuna niikuinii ei koti see MP
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
20.06.2012 21:37:49
|
|
|
Lootusetu, ei saagi ma uuemat DirectX valida kui vaid 9. RG Support ka pole suuteline lahendust pakkuma sellele (mitmeid ja mitmeid variante proovinud). Eks peab siis selle DirectX 9-ga leppima vist.
Loodan, et vähemalt GTA V-l ei tekiks selliseid probleeme.
|
|
| Kommentaarid: 22 loe/lisa |
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
21.06.2012 20:23:42
|
|
|
kui profiilist olevast läpparist juttu siis ega ta dx11 väljagi veaks
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
21.06.2012 20:32:33
|
|
|
| Juba kõik sätteid, mis DirectX9-l on, on põhjas ja lagi ei tunneta. DirectX11-l saaks ikka mõndi sätteid seal sisse lülitada, kuid muidugi mitte väga pingutada ei saaks nendega. Ning ka graafikamälu on täiesti normis ja piisavalt vaba mälu veel jääks alles, kui DirectX11 mõni sätteid seal sisse lülitan veidike aga kahjuks ei soovi ta mul salvestada ära neid:(
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rastaman
Kreisi kasutaja

|
22.06.2012 00:51:30
|
|
|
kõik põhjas peale MSAA ja fps pole alla 28 langenud, see juhtus siis favelas. no muidugi kui alla 35 siis hakkab vähe tunda andma, ei jookse enam nii sujuvalt et oleks mugav mängida. aga noh vähemalt on pilt ilus
75% ajast on ta ikka vähemalt 50. sest enamus mängust on siseruumides. kui tuleb kaugemale vaade(detailne) siis langeb ka fps
|
|
| tagasi üles |
|
 |
aivar1988
Kreisi kasutaja

|
22.06.2012 13:43:40
|
|
|
| Gap kirjutas: |
See kaklus favelas matsheeta vennaga oli minu jaoks ka ikka paras pähkel Ma olin juba lootust kaotamas ja närvid olid ka juba läbi,sest mõtlesin et ma ei saagi sealt edasi Lõpuks tegin ära just nii et jätsin meelde mis järjekorras need nuppude klõpsimised tulevad...suht kiiresti pead ikka reageerima Samamoodi oli seal põlevas hoones kus pidi mingit kappi eest ära lükkama.... ma alguses ei saand pihta et pead seda (ma ei mäleta mis nupp see oli klaviatuuril) et pead seda klõpsima või taguma nagu mingi meeletu konsooli pubekas |
esimese korraga sai tehtud
_________________ Battlelog: Aivar1988 |
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
der hammer
HV Guru

|
22.06.2012 18:03:40
|
|
|
Sain ka mänguga ühelepoole. Üsna pettunud.
Lugu on täiesti mediocre. Algus oli palju lubav ,aga poole pealt kuni lõpuni välja oli täiesti meh ja savi mis edasi hakkab saama. Max on siiski enamvähem omas elemendis ja ära tuntav. Dialoog ei ole küll nii geniaalne kui kahes esimeses mängus ,aga siiski päris tühi ei ole. Gameplay pole ka kaugeltki nii sujuv kui esimestes. Ehk võib seda süüdistada ,et Max nüüd vanem ka aga see pole suurem asi vabandus. Ainukene asi mida kiita võib on kena graafika ja sujuvalt jooksmine ka minu kastiga. Kui esimesi mänge mängin aegajalt läbi ,siis seda ma ei näe küll korduvalt läbi mängimas...
6/10
_________________ Tere. |
|
| Kommentaarid: 149 loe/lisa |
   |
1 :: |
130 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
22.06.2012 18:56:40
|
|
|
Mul suht kaua juba MP3 olemas ja poole peal olen. Väga ei ole see mäng minu maitsele, kuna liiga palju mõttetut paugutamist ainult käib ning vahete vahel viskab üle ka see, et ma mõnes kohas ei saagi edasi, kuna saan nii pähe, mis on aga juba minu süü ning et ma üldse hardist kohe alustasin. Aga jah, liiga palju tühja kõmmutamist ja mõnes kohas tuleb ka vastaseid ikka sitaauguni ei tea kust. Eks ma tasapisi siin lähen edasi, kui tuleb jälle isu peale, kuid nüüd pole päris tükkaega viitsinud mängida.
Graafika osas ka mul just kõige meeldivam pole, kuna ei saa valida mingi bugi tõttu DirectX9-st uuemat versiooni (mõnes kohas on graafika ikka päris jube selle tõttu).
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
22.06.2012 21:35:53
|
|
|
mitu episoodi seal on, hetkel olen 7 lõpus
_________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
| Kommentaarid: 71 loe/lisa |
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
22.06.2012 21:44:12
|
|
|
| 14
|
|
| Kommentaarid: 406 loe/lisa |
   |
303 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
23.06.2012 03:18:32
|
|
|
episood on sama, mis chapter ehk siis räägite chapteritest põmst?
muidu mäng tundub täitsa vinge esialgu, väga max payne kuigi jah, rohkem on filmivaatamist kui reaalselt ise kuhugi liikumist või millegi tegemist. aga nuppe on kurat liiga palju!
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
| Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
3 :: |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
23.06.2012 10:34:23
|
|
|
| Wiltz kirjutas: |
episood on sama, mis chapter ehk siis räägite chapteritest põmst?
muidu mäng tundub täitsa vinge esialgu, väga max payne kuigi jah, rohkem on filmivaatamist kui reaalselt ise kuhugi liikumist või millegi tegemist. aga nuppe on kurat liiga palju! |
ega jah, film mis fil, ma ikka pooled kerin edasi, ei viitsi niisama passida
kuidas neid nuppe palju on?
suht standartselt
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud" |
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
23.06.2012 20:20:13
|
|
|
kellelgi veel on see bug et katuse viimase missiooni (kõige värdjam koht üldse kogu mängus) failimisel ja uuesti laadimisel vahest jääbki laadima ehk siis jääb must pilt ette ja vsio
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kriist
HV veteran

|
23.06.2012 21:55:10
|
|
|
| angel, juhtus, aga õnneks ainult korra.
|
|
| Kommentaarid: 104 loe/lisa |
   |
93 |
|
| tagasi üles |
|
 |
angel
HV Guru

|
24.06.2012 00:30:03
|
|
|
endal juhtunud mõnes kohas mitu korda...
Huvitav kas R* kunagi ka need cheater hälvikute score'id eemaldab mängust? Väga fun on taguda neid arcade mode'e kui ees on 999999999999999999 punkti summad
|
   |
157 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Ainivana
HV veteran

|
24.06.2012 02:29:52
|
|
|
Oldschooliga oli alguses mida raskust (easY) . Nii chapter 13-14 oli kerge kulmu kergitus ja läbi ta oligi.
Ikkagi esimene painkiller oli parem minuarvates.
_________________ Ei aktsepteeri: Ei saa, lihtsalt motiiv puudub! |
|
| Kommentaarid: 128 loe/lisa |
   |
8 :: |
91 |
|
| tagasi üles |
|
 |
pohmakas,
käed värisevad

|
25.06.2012 00:09:18
|
|
|
| Sai ka läbi tehtud. Polnud halb, kuid mina ning ilmselt ka paljud teised ootasin veidike enamat.
|
|
| Kommentaarid: 166 loe/lisa |
   |
137 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Gap
HV Guru

|
25.06.2012 00:16:19
|
|
|
Mis te siis ka ootasite kui võib küsida ?
|
|
| Kommentaarid: 21 loe/lisa |
   |
17 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Wiltz
HV Guru
|
25.06.2012 17:25:44
|
|
|
no ma pole küll läbi teinud, aga senise põhjal ootaks rohkem ise liikumine/tegemise/nägemise rõõmu. alan wake's näiteks isegi oli selles mõttes veel enamvähem okei tasakaal "filmil" ja mängul.
tundub, et levelit joonistada max payne jaoks eriti ei ole viitsitud. mõtlen just mahu poolt, muidu on okei.
_________________ "There will be an entire generation of deaf audio enthusiasts who were brought up on CD players and Best Buy receivers, electronic music and so on. These people won't know good sound if it bites them in the ass, so in the end the industry wins." |
|
| Kommentaarid: 275 loe/lisa |
   |
9 :: |
226 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
25.06.2012 17:52:40
|
|
|
lõpuks leidsin aega ja tegin mängu läbi
käis kah, teist korda küll ei viitsi enam mängida
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
aivar1988
Kreisi kasutaja

|
28.06.2012 08:23:17
|
|
|
Mäng seisab juba mitu nädalat nurgas Varasemad MP osad olid ikka täiesti sõltuvust tekitavad. See osa aga sunnib lihtsalt läbi tegema, et saaks ka "tegin lõpuks läbi, teist korda küll ei viitsi enam mängida" öelda. Ega lõpp vist enam kaugel polnudki.
_________________ Battlelog: Aivar1988 |
|
| Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
6 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
28.06.2012 13:06:43
|
|
|
| aivar1988, Täpselt sama. Isegi kui satun mängima, siis väga-väga vähe mängin ja mäng läheb mitmeks päevaks kinni.
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Tiim
HV veteran

|
28.06.2012 13:09:58
|
|
|
äkki on asi selles et olete täiskasvanuks saanud ja vasikavaimustust pole enam.
_________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk |
|
| Kommentaarid: 49 loe/lisa |
   |
43 |
|
| tagasi üles |
|
 |
kusti85
Tavaline kasutaja
|
28.06.2012 13:45:25
|
|
|
| Tiim kirjutas: |
| äkki on asi selles et olete täiskasvanuks saanud ja vasikavaimustust pole enam. |
Spoiler 
Samas ma ise ei ole kommenteerija, ootan mingit aega kui asi alesse läheb, täishinnnaga ei taha üldse osta.
_________________ Rockmuusikateemaline viktoriin Tallinnas - https://www.facebook.com/groups/rocktoriintallinn/
Ketas, ketta, ketast, kettasse, kettas, kettast, kettale, kettal, kettalt, kettaks, kettani, kettana, kettata, kettaga. <--SPIKKER |
|
| Kommentaarid: 221 loe/lisa |
   |
185 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
28.06.2012 14:05:00
|
|
|
| Tiim kirjutas: |
| äkki on asi selles et olete täiskasvanuks saanud ja vasikavaimustust pole enam. |
isiklikult pole mul mängimise vastu midagi (juba noor pensionär), aga mulle lihtsalt ei meeldi yht mängu mitu korda läbi mängida.
korra mängin ja uninstall. ma ei kujuta ette neid mängijaid, kes mängivad iga raskustasemega mängu läbi
ma annaks ennem vist otsad + ajaline faktor ka, vanemaks saades jääb kahjuks aega vähemaks (töö, pere jne)
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Sold OUT
no credit

|
28.06.2012 14:08:41
|
|
|
+ ajaline faktor ka
|
godmode ja unlimited ammo
siis kulub mängude peale vähem aega
_________________ Every version of the garment appears to be sold out online, with prospective shoppers given the opportunity to join a waitlist. |
|
| Kommentaarid: 94 loe/lisa |
   |
5 :: |
81 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
28.06.2012 14:11:40
|
|
|
kusti85, Mina sain mängu 12,5€-ga aga see oli vaid võti ja nonsteam (ehk ise tuli kuskilt mäng alla tõmmata). 1 päevaga tõmbasin ära.
Tiim, ei ütleks. On mitmeid mänge, mis hiljaaegu välja tulnud ning nendest olin küll täitsa vaimustatud ning pelan praegugi neid õhinal. Samuti ootan põnevusega juba ka uusi tulevasi mänge. Niiet see mängude isu pole küll täis saanud. Ei tulegi ette praegu, kuna viimati peale MP3 mängisin sellist mängu, mis kohe üldse mulle ei istu (kuigi eelmised osad olid täiesti OK ning seda lootsin ka nüüd MP3-lt aga suhteliselt asjatult) aga ikkagi üritan ennast sundida, et see läbi teha:D
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
28.06.2012 14:53:13
|
|
|
| Siim159, ennast sundida? Wtf. See on kõigest mäng. Sunni end parem siis midagi mõistlikkumat tegema, igavaid filme vaatad ka hambad ristis lõpuni?
|
|
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
28.06.2012 15:04:40
|
|
|
| lightbluefox, Mitmed asjaolud on, mis siin rolli mängivad. Kui juba olen selle mängu ostnud siis olen ka võtnud ette eesmärgi see läbi teha... Eriti veel siis, kui eelnevad MP osad on mul läbitud ja aimu saada ka nüüd sellest viimasest MP storyst. Samahästi võib ka siis sinult küsida, et miks sa üldse mängid? Suht ajaraisk ju, saab mängimise asemel kindlasti hoopis midagi targemat teha.
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
lightbluefox
HV Guru
|
28.06.2012 15:12:26
|
|
|
| Täiesti asjakohatu, mängimine on meelelahtus, kui ma pean end selleks sundima, siis see ei ole enam meelelahutus.
|
|
   |
44 |
|
| tagasi üles |
|
 |
rastaman
Kreisi kasutaja

|
28.06.2012 17:20:55
|
|
|
kõige suurem miinus uuesti läbimängimise puhul on see, et enamus videosi ei saa vahele jätta
aga olgem ausad - mäng on ikka väga korralikult tehtud. esimene kord oli vähemalt mul kindlasti üks parimaid elamusi mängudes
|
|
| tagasi üles |
|
 |
libe
kvaliteetne mees

|
28.06.2012 18:57:07
|
|
|
| Siim159 kirjutas: |
| lightbluefox, Mitmed asjaolud on, mis siin rolli mängivad. Kui juba olen selle mängu ostnud siis olen ka võtnud ette eesmärgi see läbi teha... Eriti veel siis, kui eelnevad MP osad on mul läbitud ja aimu saada ka nüüd sellest viimasest MP storyst. Samahästi võib ka siis sinult küsida, et miks sa üldse mängid? Suht ajaraisk ju, saab mängimise asemel kindlasti hoopis midagi targemat teha. |
ära ütle, et tilgastanud piimaga käitud samamoodi
_________________ ☠ |
|
   |
70 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Siim159
HV Guru

|
28.06.2012 19:04:06
|
|
|
| Siin pole mõtet mingeid sellisi võrdlusi välja tuua. Minu eesmärk ja soov on see mäng siiski lõpuni teha ja kõik.
|
|
   |
21 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
28.06.2012 19:11:18
|
|
|
3-4h mängitud ... üsna suur pettumus. Vanast heast Max'ist on vähe järel. Konsooli port (klahvid, juhitavus), järjekordne. On küll üritatud üht-teist siluda, aga hais on ikka juures.
Ei tea kas see on HARD raskusastmest või mis aga bullet-time on imelühike ja võtab tohutu aja uuesti laadida!? Sisuliselt tuleb terve mäng ilma selleta läbi teha ... !? Samas sai asi ette võetud, tuleb ka ära lõpetada, aga siis küll kohe korralik ja kiire delete klahvi vajutus kogu kupatusele ...
Graafika ja stoori on täiesti omal kohal ... ehk see sunnibki lõpuni tegama (a la "mis lõpus saab" )
|
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|
 |
jeesus188
kodustatud

|
28.06.2012 19:29:42
|
|
|
Konsooli port (klahvid, juhitavus), järjekordne
|
no kõik mängud on ju suht samade klahvidega
vähemalt ENTERi nupp oli alguses kirjas, mitte, et vajuta X
|
   |
64 |
|
| tagasi üles |
|
 |
Le Inc
HV Guru

|
28.06.2012 19:38:52
|
|
|
Ma mõtlesin selle all ikkagi mängu "juhitavuse" ideoloogiat ja ülesehitust (eraldi klahv varjumiseks, mingid kombod kukerpallitamiseks jne). Põmst mäng mida saaks ka paari nupuga varustatud dildoga edukalt läbi teha.
Veibolla on vanakooli värk, aga tundub et klahvpilli muusika ja roti tants pole selle mängu jaoks.
viimati muutis Le Inc 28.06.2012 19:40:57, muudetud 1 kord |
|
| Kommentaarid: 56 loe/lisa |
   |
54 |
|
| tagasi üles |
|