Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV kardisõit »  HV 2012 kardisarja V etapp, kestvussõit FK Keskuses 17. juuni. Peasponsor www.arvutikeskus.ee märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 18.06.2012 22:32:27 vasta tsitaadiga

tsitaat:

libe - kõigile harjumatu.

ei ole kõigile harjumatu - vaata kasvõi A-finaali suhteliselt puhast sõitu.
B-finaalis oli uusi sõitjaid päris mitu ning minulgi oli esimene kestvussõit märjas.
Ise tegin ka paar spinni (B-finaalis), samas aga kellelegi otsa küll ei sõitnud.

vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
jkddp
HV veteran
jkddp

sõnum 18.06.2012 22:33:24 vasta tsitaadiga

Tanel kirjutas:
tsitaat:

Kui nüüd suudetaks ka ajatabeli ekraani resolutsioon 800x600 ka muuta

icon_question.gif
pean silmas seda kuvarit mis klaasi taga on boksides...
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 18.06.2012 22:34:07 vasta tsitaadiga

Sa tahad teksti suuremaks (reso väiksemaks) või teksti väiksemaks (reso suuremaks) icon_question.gif
Andre
HV Guru
Andre

sõnum 18.06.2012 22:38:00 vasta tsitaadiga

anubis, me ei saa anda sõitjatele lisaülesandeid. Kõik korraldajad on sellest ammu aru saanud, et mitut asja korraga tehes ei saa ühtegi korralikult tehtud.
See mõjub koheselt tulemustele ja hävitavalt.
Samuti ei saa me anda igat värvi lippe kätte suvalistele inimestele, keda me veel ei tunne, kuid kes ütlevad, et nad on harjunud teistsuguse võidusõiduga. Valed otsused heidaksid sarjale veel rohkem varju kui tegemata otsused.
Kõik sõitjad, kes on võtnud omaks HV sarja olemuse, sõidavad siiski nii puhtalt kui oskavad ja kedagi meelega pooleks kindlasti ühegi vana sõitja poolt ei sõideta.
Heaks tavaks on, et kui keegi lükkas Su välja ja sai reeglitevastaselt mööda, siis loovutab oma koha tagasi. Seda on korduvalt tehtud ka etapivõidu peale sõites.
Kas Sa saad sama öelda mõne teise Eestis toimiva hobisarja kohta icon_question.gif

Hessu
Kreisi kasutaja

sõnum 18.06.2012 22:46:28 vasta tsitaadiga

anubis kirjutas:
thumbs_up.gif Saan aru. Märg rada, libe - kõigile harjumatu.

Peab mainima, et sõitsin ka ettevaatlikult B-finaalis, puukurvis (2. S-kurv) võtsin nimelt esimesel ringil suure kaare ja vaatasin kuidas 3-4 inimeset spinni tegid ja üksteise otsa sõitsid.
Arvestada tuleb tõsiasjaga, et kui inimestel puudub võistlus kogemus, siis nad üritavad kõiksugu ime kohtadest mööda trügida ning tavaliselt lõppeb see tagant või küljelt otsa sõiduga. Loomulikult võimendas märg rada seda tugevalt.
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
anubis
HV Guru
anubis

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.06.2012 22:52:55 vasta tsitaadiga

Ei arvagi, et peaks lippe kõigile andma. Lihtsalt, kui inimesed vaatavad sõitu siis saab kindlasti öelda lipumehele (kes igal rajal olemas on), et "nr 3 lükkas nr 4 välja" või "nr 4 blokeeris nr 5 ohtlikult" jne.

Usun, et see oleks teostatav. Või kuidas tundub?

(ma ei ründa kedagi vaid üritan konstruktiivset tagasisidet anda) beer_yum.gif

Ja muideks nüüd kõlab Sinu jutt küüniliselt icon_wink.gif
tagasi üles
Andre
HV Guru
Andre

sõnum 18.06.2012 22:55:03 vasta tsitaadiga

Mina ka ei ründa, vaid argumenteerin.
Nagu ma olen varem juba öelnud, kus on koos kaks eestlast, seal on kolm erinevat arvamust.
Oletame, et rajal on olukord, millel on 2 pealtnägijat, aga lipumees seda ise ei näinud, lisaks ei ole ta ise ka reeglites kindel.
Kuidas ja mille alusel ta saaks võtta vastu tulemusi mõjutava otsuse icon_question.gif

Ei saa nii, et "inimesed kes vaatavad sõitu" ütlevad kohtunikule, mida teha. icon_neutral.gif

viimati muutis Andre 18.06.2012 22:56:42, muudetud 1 kord
tagasi üles
anubis
HV Guru
anubis

sõnum 18.06.2012 22:55:56 vasta tsitaadiga

Nagu ma aru sain on võistlusreeglite tundmine kõigile sõitjaile kohustuslik?
tagasi üles
Andre
HV Guru
Andre

sõnum 18.06.2012 22:57:43 vasta tsitaadiga

anubis kirjutas:
Nagu ma aru sain on võistlusreeglite tundmine kõigile sõitjaile kohustuslik?

Ma räägin võistlusolukordade tõlgendamisest nendest reeglitest lähtuvalt.

KrisLA
HV vaatleja
KrisLA

sõnum 18.06.2012 23:00:21 vasta tsitaadiga

A-Finaal: http://www.youtube.com/watch?v=EGVF4WtswE4&feature=plcp
Lõikasin video tunduvalt lühemaks, kes see 45 minti ikka vaadata viitsib.
Üks on selge, vihmaga sõit ei meeldi ega hakkagi vist kunagi meeldima icon_smile.gif
Fun oli sellegipoolest! thumbs_up.gif

Kahel etapil kahest on Õismäel juba vihma tunda saanud, järgmine kord võiks nüüd küll rada kuiv olla.

Ühe lollaka vea tahaks ka kiiresti ära unustada, mis viimastel ringidel juhtus. Olles möödunud lipulehvitajast, jäi millegipärast tunne, et lipp lehvis. Mõtlesin siis et sõit on läbi ja teen mõne lõbusa driftikurvi, kuigi võistlus veel käis tegelikult. Tagajärjeks spinn ja koha kaotus.. icon_rolleyes.gif

Andre
HV Guru
Andre

sõnum 18.06.2012 23:02:50 vasta tsitaadiga

Muideks ma teeks ettepaneku anubis liita korraldajatega ja panen selle korraldajate teemas hääletusele.
Kui Sul endal selle vastu huvi on muidugi.
Ja ma olengi küüniline, aga sellega harjub kiiresti. icon_smile.gif

anubis
HV Guru
anubis

sõnum 18.06.2012 23:34:50 vasta tsitaadiga

Mul kahjuks aega napilt käes, töö ja laste kõrvalt leiab harva hetke ja need tavaliselt pikalt ette planeeritud.

Muidu igati poolt. icon_smile.gif
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 18.06.2012 23:36:11 vasta tsitaadiga

Link

Link

Link

viimati muutis Tanel 18.06.2012 23:38:12, muudetud 1 kord
tagasi üles
Andre
HV Guru
Andre

sõnum 18.06.2012 23:36:26 vasta tsitaadiga

Siis saadki korraldajateteemas mõtteid jagada ja teiste omi kriitikanooltega pilduda. icon_wink.gif
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 18.06.2012 23:44:11 vasta tsitaadiga

ETV2 näitab saadet Korjustest
Tanel
HV Guru
Tanel

sõnum 19.06.2012 00:11:07 vasta tsitaadiga

Nüüd peaks kõik klipid nähtavad olema icon_arrow.gif http://www.youtube.com/user/IronmanE34?feature=watch
Mart352
HV Guru
Mart352

sõnum 19.06.2012 09:58:53 vasta tsitaadiga

Riivo77 kirjutas:
Paberite kohta ei tea, tulemused on võetud siit:
https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0AjGtf9ZakjRbdGk1eWZLNWdkMVhqSEJTSjlnM0dEc0E#gid=0

Huvitav, et seal kirjas nagu ma oleks 3 ringi sisse saanud. Tegelikult peaks ikka 1 ring olema.

Andre tundsin ainsana kohe rajal ära ja teadsin, et teeb mulle ringiga. Edasi oli juba keerulisem, kõik olid ühesusugsed tumeda riietusega. Paar sõitjat lasin mööda, keda arvasin, et vast jõudsid ringiga järgi. Nende sõit oli kiirem kui minu oma.
Ahtoga sõitsime üsna samas tempos ja niisama lihtsalt teda mööda ei lasknud kuigi alguses mõtlesin küll, et kas takistan äkki kedagi. Sellesmõttes oleks tahtnud aegajalt sinist lippu näha, samas kesse ikka tahab sellise ilmaga raja ääres passida.

The Stig
Kreisi kasutaja
The Stig

sõnum 19.06.2012 20:59:37 vasta tsitaadiga

Oleks ma teadnud, et finaalis sajab, tahtnuks ka kaasa lüüa.
Sitt day.
Aga võistlus oli kuni vahede kasvamiseni äge.
Läpakaoperaator oleks pidanud kardiga rajal ligunema, poleks haigus tuppa trüginud?

tagasi üles
warwas
HV Guru
warwas

sõnum 19.06.2012 23:28:33 vasta tsitaadiga

Tagasihoidlik fotomeenutus -> https://picasaweb.google.com/varvas/HVCup2012VEtapp

Vaatamata sellele, et vihmaga ma sõita ei oska (boksikurvi ei saanudki selgeks) oli ikkagi üsna fun. Oli täitsa meeldiv lõpuks ka finaali sõita. icon_biggrin.gif
tagasi üles
RudiTurbo
HV kasutaja

sõnum 20.06.2012 03:58:35 vasta tsitaadiga

B finaali ajal või millalgi mõtlesin selle vihmaste qualide värgi üle. Ja tekkis idee, et kui on qualides kas kuivavad või märjad tingimused, siis oleks qualy selline, et iga qualy 2 kiireimat saavad otse A finaali oma aegade põhjal ning kohad 7-14 või kui iganes palju karte rajale saab teevad kasvõi 1 kiire ringi , et selgitada kohad 7-14, peaasi, et siis võrdsetes tingimustes. See ei tohiks ajaliselt ega rahaliselt väga võimatu olla ning kui vaja võivad kõik sõitjad selle ühe ringi eest 1 Euro maksta vms.

Esimesel FK etapil see aasta oli esimesest qualyst A finaali saada pmst võimatu, aga ei tahaks ju, et lotoga otsustatakse hooaja tulemused, sellise variandi puhul enam päris võimatu see olla ei tohiks. Kui korralduse poolest võimalik mingi selline variant, siis võiks hääletusele panna.

Ma sain seekord suht šoki teist korda järjest märjal rajal esimese qualy loosina tõmmates icon_biggrin.gif

Sõit oli muidu seekord vägev, alguses paduvihmas oli pidamine üllatavalt hea ja leidsin mõned salajased sisekurvi kohad kiirendamiseks, sõidu keskfaasis oli rada kuidagi nagu libedam ja ei julgenud keset sõitu mingeid väliskurvi jooni katsetama hakata, kuigi Andre hakkas sel hetkel eest ära minema silma järgi vaadates. Lootsin siis, et hakkab vaikselt kuivama, aga alles 4 viimase ringi sees oli õrna kuivamist tunda, põnev oleks olnud ka terve raja kuivamise protsess läbi elada sõidu jooksul ja näha kui kiiresti keegi harjub uute tingimustega. Viimastel ringidel avastasin ka, et puukurvi oli ülihea sisekurvist minna ja tänu sellele ka kiireim ring vist, kahju, et varem ei avastanud.
Muidu mul polnud väga aimugi sõidu keskel, mitmes ma üldse olin , lootsin lihtsalt, et raja äärde jäänud kardid olid tekkinud eestpoolt, sest vahepeal oli mitmeid kiivrites jalutajaid näha raja ääres.
tagasi üles
Kristina
HV vaatleja
Kristina

sõnum 20.06.2012 10:00:57 vasta tsitaadiga

The Stig kirjutas:
Läpakaoperaator oleks pidanud kardiga rajal ligunema, poleks haigus tuppa trüginud?

Peale videode vaatamist ei kisuks mind küll ükski vägi vihmaga rajale icon_biggrin.gif Ikka väga tublid olete!
Tänan heade soovide eest. Õnneks läks haigus sama kiiresti, kui ta tuli icon_smile.gif

Loodan, et järgmisel korral vihma ei saja, saab võidusõitu ka näha icon_wink.gif
tagasi üles
Riivo77
HV Guru
Riivo77

sõnum 20.06.2012 12:06:40 vasta tsitaadiga

RudiTurbo kirjutas:
Ma sain seekord suht šoki teist korda järjest märjal rajal esimese qualy loosina tõmmates icon_biggrin.gif

Sa polnud ainus - mina ja stack olime täpselt sama hea loosikäega. icon_cool.gif Meie õnneks osutus kolmas kvali üllatavalt aeglaseks.
Enda sõitu ma parem ei kommenteeri. Üsna A-finaali alguses suri puukurvist välja kiirendades kart välja, käima ma seda ise ei saanud, pidin abi ootama - nii jäin teistest ringi(de)ga maha. Ega sõit ise ka välja ei tulnud, proovisin erinevaid trajektoore, aga aru ei saanud, mismoodi parem on. Üritasin jälgida liidreid, kui neid endast mööda lasin - kohati oli nagu sellest abi, aga suures plaanis erilist vahet polnud.
tagasi üles
mella
HV kasutaja

sõnum 20.06.2012 14:48:16 vasta tsitaadiga

Arumaivõi, mida siin hädaldada on. Nagu eided juba.. Müks siit-sealt on vihmasõidus täiesti normaalne. Eriti veel, kui taga on kiirem ja esimene mees ootamatult varajasi pidurdusi sooritab. Ega need meelega tehtud ole.
tagasi üles
The Stig
Kreisi kasutaja
The Stig

sõnum 21.06.2012 17:49:04 vasta tsitaadiga

Eitedele infoks, et varsti toimub FK Keskuses jälle üksnes naistele mõeldud võidusõit.
tagasi üles
ewerk7
HV vaatleja

sõnum 21.06.2012 22:03:51 vasta tsitaadiga

Paar sõna ka siis minult. Kvalis oli kõik hästi, kart oli väga hea pidamisega. Tasuks 1 stardikoht A-finaalis. Finaalis oli kõik hea sinnamaani kuni kart lõpetas koostöö. Peale starti esimeses kurvis läksin sõitma oma trajektori ja see tõi edu. Sain esimesena puukurvi. Minu üllatuseks ei tulnud tagant erilist survet ja sain keskenduda oma sõidule. Aga see esikohal sõitmine lõppes kiirelt ära. Siis peale rihma pooleks minemist istusin teise karti ja kulgesin siis lõpuni, et mingidki punktid kirja saada. Hea oli, et teised rajaääres olid targemad ja sundisid mind asendus kardiga lõpuni sõitma.

Õnnitlused esikolmikule!
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  HV kardisõit »  HV 2012 kardisarja V etapp, kestvussõit FK Keskuses 17. juuni. Peasponsor www.arvutikeskus.ee mine lehele eelmine  1, 2, 3, 4  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.