Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 295, 296, 297 ... 589, 590, 591  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni?
Jah
52%
 52%  [ 171 ]
Ei
47%
 47%  [ 154 ]
hääli kokku : 325

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 18.06.2012 00:45:33 vasta tsitaadiga

eShelobik, ma võtaksin selle ära, kui kokkuleppele saame. Vaata AH kaudu hind üle.

Ise leidsin sellise asja just:

Spoiler Spoiler Spoiler

Ülivõimsalt parim 1H. lvl50-59 pole ainsatki paremat 1H müügis.

Läks 2 milkuriga müüki. icon_lol.gif
Kommentaarid: 257 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 4 :: 0 :: 209
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Redikate
HV veteran
Redikate

sõnum 18.06.2012 00:47:00 vasta tsitaadiga

Level req reduce päris hea sellel jah. Nice find. Mis act?
tagasi üles
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 18.06.2012 00:53:30 vasta tsitaadiga

Redikate kirjutas:

Üks kiire Butcher run oli. Seega act1.

Hetkel imprisoned angel-->butcher run võtab juba selline 20-40minutit, olenevalt õnnest. Suht norm on kulla kogumiseks. Materjalide jaoks ka.
GF +110 MF +145 hetkel unbuffed.
60-100K kulda tuleb jooksuga. 1.2-2 kotitäit siniseid/kollaseid.
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 18.06.2012 01:02:45 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
Redikate kirjutas:

Üks kiire Butcher run oli. Seega act1.

Hetkel imprisoned angel-->butcher run võtab juba selline 20-40minutit, olenevalt õnnest. Suht norm on kulla kogumiseks. Materjalide jaoks ka.
GF +110 MF +145 hetkel unbuffed.
60-100K kulda tuleb jooksuga. 1.2-2 kotitäit siniseid/kollaseid.

Kas sa tapad kõik siis ära, kes ette jäävad?

Teen ka praegu Butcher runne ja mul läheb ikka tunduvalt kiiremini ning heal juhul 20-30k kulda tuleb. Aga ma niisama mobe ei viitsigi üleliia taguda. Ajan nephalem buffi peale ja löön Head Jaileri ja BUtcheri käppelt mättasse.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
IceWeasy
HV kasutaja
IceWeasy

sõnum 18.06.2012 01:18:07 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
eShelobik, ma võtaksin selle ära, kui kokkuleppele saame. Vaata AH kaudu hind üle.

Spoiler Spoiler Spoiler

Pane searchi alla leveliks 60 ja ainukeseks eelistuseks, et level req reduced. Nende puhul alati pane level range 60 ära siis näed tegeliku pilti. Niisama ta sul jah 50-59 alt välja ei paista. Sest tegu on siiski level 60 itemiga kui nii võtta.
Hetkel vaatan AHs on level req 42 ja 1k dps 1hander, ehk -18levelit isegi. Neid 900-1k depsuga relvi on lademetes millel vajalik level 50+.
Kommentaarid: 69 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 66
tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 18.06.2012 01:20:24 vasta tsitaadiga

diablo final boss - gf. mul auth tema telefonis ja hui praegu ma seda saan icon_sad.gif magamiseaeg.
Kristoferr
HV Guru
Kristoferr

sõnum 18.06.2012 01:22:02 vasta tsitaadiga

Ei tapa. Vaatan, et Jaileri jaoks oleks 5 üleval ja siis otse butcherisse. Kui sa alla 20min tk teed, siis pead jah kõige otsemat teed jooksma ja väga hea DPS olema.
Kõik kirstud ja laibad, mis teel, ikka vaatan üle.

GF+MF+Dex+Vit+Movement speed saapaid oleks vaja. Just see viimane on hetke saabastel puudu.
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 18.06.2012 01:33:18 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:
Ei tapa. Vaatan, et Jaileri jaoks oleks 5 üleval ja siis otse butcherisse. Kui sa alla 20min tk teed, siis pead jah kõige otsemat teed jooksma ja väga hea DPS olema.
Kõik kirstud ja laibad, mis teel, ikka vaatan üle.

GF+MF+Dex+Vit+Movement speed saapaid oleks vaja. Just see viimane on hetke saabastel puudu.

Ostsin endale hea mõõga 600k eest. Nüüd dps 12500. Abilisel isegi 2800 juba. icon_biggrin.gif - Päris korralikult äsab teine juba. Kõik tavamobid võtaks kasvõi ise maha. icon_biggrin.gif

Aga jah, kiirustades kukub kulda liiga vähe ja itemite eest ei saa muhvigi, sest enamus aega ei kuku suurt sittagi väärtuslikku. icon_razz.gif
tagasi üles
lauri23
HV veteran
lauri23

sõnum 18.06.2012 01:47:35 vasta tsitaadiga

Kristoferr kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

icon_eek.gif , endal kuluks ka selline ära. Lükka kena summaeest RAH-i müüki, kui kulla eest ei osteta. Lvl 50 pole vb niipalju seda kulda võtta.

Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 18.06.2012 02:46:45 vasta tsitaadiga

Sain followeri dämmi 4k peale. Nice. Endalgi kõigest 12k. Aga tundub, et rohkem pimpida ei anna eriti. Amulet +220 int ja mõõk +270 int enchantressile siis. Relva dammi ainult suuremaks ajada. Hetkel sain 75k eest AH-st 825 dammiga mõõga ja see +270 inti ja veel mingi 120 viti. Kärab küll. Eit lammutab, mis kole. icon_biggrin.gif
tagasi üles
thargun
Kreisi kasutaja

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 18.06.2012 04:11:42 vasta tsitaadiga

Sain siis kah Butcheri lõpuks maha, partys ei kohe üldse ei tahtnud minna, proovisin siis üksi, vähe build ümber ja maha ta läks, üllatavalt kergelt isegi alla 2 minuti kill tuli isegi.

Act 2 veel oma rabarberiga ronima ei kipu, ootab patchi ära ja seniks farmib Butcherit
40k hp
16k dps
9k armor aga jah resist on nõrk
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 18.06.2012 04:34:22 vasta tsitaadiga

thargun kirjutas:
Sain siis kah Butcheri lõpuks maha, partys ei kohe üldse ei tahtnud minna, proovisin siis üksi, vähe build ümber ja maha ta läks, üllatavalt kergelt isegi alla 2 minuti kill tuli isegi.

Act 2 veel oma rabarberiga ronima ei kipu, ootab patchi ära ja seniks farmib Butcherit
40k hp
16k dps

Mulle nagu tundub, et peaksid kõigega Act. I-s maad pühkima silmad kinni ja isegi Act. II-s enamvähem olema. Muidugi jah, mis need resistid sul.

Mul:

50k hp
12k dps
7k armor

Act. I-s annavad vaid teatud eliidid vähe vastupanu, kõik muu köömes. Samas Act. II-s on enamus eliite üle jõu veel. Mõne sain maha pusimise peale aga pole üldse mitte farmitav.

Resistid ca. 200.
tagasi üles
thargun
Kreisi kasutaja

sõnum 18.06.2012 06:08:04 vasta tsitaadiga

resist alla 100 enamus hetkel, pappi kah pole et resist geari hankida icon_sad.gif aga pole hullu, küll ta tuleb icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 4 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 4
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 18.06.2012 07:07:00 vasta tsitaadiga

Kokku vist mingi 15x Butcheri eelne ala läbi taotud. Ja nüüd just esimest korda leidsin Halls of Agony'st kuldse kasti ja mingi Lilla tross valvas kah veel, lol. Igastähes huvitav, kui Rare ikka mõni nö. "mini-event" on.

Samas mis siin ikka imestada. Staff of Herdingu tükke ajas nii taga, et seda rainbow liquidi cave jaoks reloadisin oma 50x mappi, et saada. icon_biggrin.gif
tagasi üles
Vylx
HV kasutaja
Vylx

sõnum 18.06.2012 09:37:22 vasta tsitaadiga

Redikate kirjutas:
Ja küsimus ka siinsetele INF monkidele... Act II'te tahaks minna, kuid pole päris kindel mis suunas oma monki lükata. ressid? dps?

Ressistide ja armori uuendamine peale igat peatükki on paratamatu - melee class ikkagi.
Ütleks, et ACT2 võiks olla 600+ res ja 5000+ armorit (unbuffed) ja edasi vaataks juba ühe kiire 1h daggeri või fisti, millel on 600+ LoH (teeb lihtsamaks elu) koos kilbi kõrge block % ja resistidega.
Vähemalt hetkel tundub, et resistancedest ja armorist isegi piisab (ei sure enam koheselt elite packi joostes), kuid pikad fightid aeglase dps'ga (~11-12k hetkel) kurnavad ja hakkad vigu tegema. Lihtsamate võimetega elite packid pole probleemiks.
Kahjuks kõik on hetkel raha taga kinni - korralikud relvad maksavad ka hingehinda. ACT3/4 uuendamise peale ei taha mõeldagi.. icon_confused.gif

Aurade kohapealt on elite packidega madistades 50% armor (evasion aura) > 20% resistance (healing aura).
Kommentaarid: 51 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 49
tagasi üles
asdasd
HV kasutaja
asdasd

sõnum 18.06.2012 10:13:01 vasta tsitaadiga

Archangel, liquid rainbow leidsin 3nda korraga. Ju siis koba peale. Kaua chat gemi otsisid, see pidi raskem olema? Ise pole seda õiget frozen koobastki leidnud..
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
lambivana
HV kasutaja
lambivana

sõnum 18.06.2012 10:14:34 vasta tsitaadiga

Ma otsisin bowd ming 2 tundi ja gemmi 4 tundi:/
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 43
tagasi üles
V3rpooz
HV veteran
V3rpooz

sõnum 18.06.2012 10:23:37 vasta tsitaadiga

lauri23 kirjutas:
Kristoferr kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

icon_eek.gif , endal kuluks ka selline ära. Lükka kena summaeest RAH-i müüki, kui kulla eest ei osteta. Lvl 50 pole vb niipalju seda kulda võtta.

mul vedeleb kotis ka lvl 60 2h, mille dps on seal 850+, aga - lvl 12 on peal. Oleks lvl 48 barb veel siis tahaks proovida, et kuidas on tükeldada sellise aparaadiga.
Kommentaarid: 225 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 195
tagasi üles
Janek99
HV kasutaja
Janek99

sõnum 18.06.2012 10:50:22 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:
thargun kirjutas:

40k hp
16k dps

Mulle nagu tundub, et peaksid kõigega Act. I-s maad pühkima silmad kinni ja isegi Act. II-s enamvähem olema. Muidugi jah, mis need resistid sul.

Mul:

50k hp
12k dps
7k armor

Act. I-s annavad vaid teatud eliidid vähe vastupanu, kõik muu köömes. Samas Act. II-s on enamus eliite üle jõu veel. Mõne sain maha pusimise peale aga pole üldse mitte farmitav.

Resistid ca. 200.

Mul barbaril
43k hp, 13,5k dps, 10k armor ja all resist ~1,1k koos buffiga, farmin act 2 mõni üksik eliit pack on raske, act 3 veel ei kipu veel liiga palju saan surma. vaja relva millel 800+ per hit hp siis võib act 3 minna.
Kommentaarid: 17 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 15
tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 18.06.2012 11:01:41 vasta tsitaadiga

logitech13 kirjutas:
lauri23 kirjutas:
Kristoferr kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

mul vedeleb kotis ka lvl 60 2h, mille dps on seal 850+, aga - lvl 12 on peal. Oleks lvl 48 barb veel siis tahaks proovida, et kuidas on tükeldada sellise aparaadiga.

Kui ma barbarit leveldasin siis võtsin ah-st -10 req 2h 880 dps ja 200 str - circa 50 k maksis, hiljem lvl 60 sain panin müüki ja etskae läks 700k maha niiet nagises.

Ja kui keegi mainis siin et lvl 50 pole rahhi - millegipärast ma kardan et kui keegi selle sealt ah-st üles leiab on tegu advanced mitmenda charri arendaja ja tal on kindlalt paar milkut taskus.

Siinkohal veel mainiks ära et niihullu droprate nagu mul ei ole vist kellelgi, kuskil 80 korda teinud cloudrunni - 800k tal rasha helm on ainuke asi mis oli rohkem kui 500k väärt, samas osad sepad korjavad ühes runnis 1-2 legendary set itemit. GL teile sest mul seda ei ole.

Voyage
HV Guru

sõnum 18.06.2012 11:05:40 vasta tsitaadiga

Sulle lohutuseks: mul on kõige parem item läinud müüki ainult 100k eest, paremaid asju pole lihtsalt droppinud

Cloudis mul ei dropi ka mitte midagi, kui 1 kollase saab on väga hästi. Tavalistelt mobi-delt saab ka rohkem. Muidugi ma ei ole inferno cloudi farminud ka
Kommentaarid: 753 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 601
tagasi üles
asdasd
HV kasutaja
asdasd

sõnum 18.06.2012 11:08:20 vasta tsitaadiga

Vylx kirjutas:
Aurade kohapealt on elite packidega madistades 50% armor (evasion aura) > 20% resistance (healing aura).

Kuna monkist jutt, siis mõtled mantrasi? Ja evasion mantra hard target ruuniga on +20% armor aint.
Deadly reach keen eye ruuniga annab 3ndal hitil +50% armorit 4sekiks.
http://us.battle.net/d3/en/calculator/monk#b.h!!Z.a
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Sven
Kreisi kasutaja
Sven

sõnum 18.06.2012 11:08:41 vasta tsitaadiga

SP farmingu jaoks on vist Monk ja Barbarian kõige paremad klassid? Publicus mängides on küll selline tunne jännud, tüübid bossidelt pmst sisse ei saa üldse, samal ajal kui ma ranged ja reflected dammist suren :S
Kommentaarid: 35 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 18.06.2012 11:25:33 vasta tsitaadiga

Voyage kirjutas:
Sulle lohutuseks: mul on kõige parem item läinud müüki ainult 100k eest, paremaid asju pole lihtsalt droppinud

Cloudis mul ei dropi ka mitte midagi, kui 1 kollase saab on väga hästi. Tavalistelt mobi-delt saab ka rohkem. Muidugi ma ei ole inferno cloudi farminud ka

sul ka 150k overall kille ja 6 k eliit kille ?, ja ma räägin inferno cloudrunnist. dhl hetkel vibu mingi 975 dps sest ajuvaba on sellise mänguskeemi juures osta. Pmst kes on rikas saab rikkamaks kes on vaene jääb vaeseks. Natuke mõelda siis esimesed nädal kaks otsustas ära kes hetkel mängu domineerib, peab vist ootama mingi dlc et saaks ka abusides rikkaks. siinjuures mainiks siiski ära et ma ei vihka diablot, lihtsalt blizzardi nõrka eeltööd.

lisaks siinjuures et unbuffed act1 gear on 272 mfiga, ja ingroup cloud farmingus 285. viska 75% veel otsa ja ikka midagi ei tule.

Antti11
HV vaatleja
Antti11

sõnum 18.06.2012 12:00:37 vasta tsitaadiga

Millalsee patch 1.0.3 läheb käiku umbes oskab keegi öelda ?
Kommentaarid: 2 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 2
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 295, 296, 297 ... 589, 590, 591  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.