Timberg, no ma pigem kirjutan kuidas asjad on (vähemalt antud mängu puhul ja minu jaoks) See on ikka võistluslik mäng, mitte neopets või pasjansi ladumine. Nii tekib vähem lahkhelisid kah nendega, kes mind peaks lisama. Erinevalt nt keskmisest FPS'ist on tiimitöö märkimisväärselt tähtsam.
Eks ma hetkel üldse vastan su postitusele, sest lugesin välja väikse kriitikanoodi su postitusest.
viimati muutis JoosepN 15.06.2012 12:32:59, muudetud 1 kord
Timberg,
Gamingu muudab serious businessiks see, et võita on alati toredam kui kaotada
Ma sügavalt kahtlen, et keegi üldse mängib sooviga kaotada.
Jah, ning LoL on üles ehitatud nii, et teamplayst sõltub väga palju kas tuleb võit või kaotus. Nagu varem siin teemas arutatud, siis on palju olukordi, kus ise annad oma parima ja mängid üksikmängijana hästi, kuid mingi osa sinu meeskonnast feedib vastaseid ning tuleb ikkagi kaotus. Need olukorrad on frustreerivad ning selleks, et rohkem võita, esitaski JoosepN oma päringu kogenud ja motiveeritud kaasmängijateks _________________ Slow is smooth and smooth is fast
Veits hilja ei avastanud? See paanika on jõudnud juba üle ka minna vahepeal.
Mingi 10 päeva on sellest juba teada olnud kuid pole midagi erilist, selliseid asju juhtub koguaeg ju tegelt. ei näe mõtet seda ülesse keerutada
JoosepN kirjutas:
Kui keegi tahab nõu kuidas mängu mängida(kui mind kuulda ei võta, parem ära lisa) või kedagi, kellega koos mängida(no ikka võidu peale,by all means necessary), siis lisage mind kah: Apexius Confluxo
Lisa ka et sa oled EU East Ma Westis ei saanud lisada
Nagu varem siin teemas arutatud, siis on palju olukordi, kus ise annad oma parima ja mängid üksikmängijana hästi, kuid mingi osa sinu meeskonnast feedib vastaseid ning tuleb ikkagi kaotus. Need olukorrad on frustreerivad ning selleks, et rohkem võita, esitaski JoosepN oma päringu kogenud ja motiveeritud kaasmängijateks
Ütleme nii, et feederid pole kõige hullemad. Mul eile rankedis pani üks tüüp 5 minutil ragequitti. Alla anda 20 minutil polnud ka mõtet kuna elo kaotus niikuinii ja eks me siis niimoodi 4v5 punnitasimegi võidu peale tunniajast matchi.
Kui mõni lane feedib siis pead lihtsalt rohkem oma lanel punnitama ja kui võimalik roamima kaotavasse lanesse minema. Või kui mässad metsas siis lihtsalt seda lanet campima.
Aga eks see on suht sürr küll, kõik alustavad 1200 elo peal ja siis on seal rahvast kellel pole mitte mingit tegemist rankedis. Ja kui sul ei joppa järjest mitu mängu siis kukud veel sügavamale ELo põrgusse. Mõnel juhmakal jälle veab teda carrytakse jõhkralt mitu mängu järjest ja siis imestad kust selline tamiil minu ELO-sse sattunud on.
Losing streakist saad üle kui teed bottidega ühe korralikult 50-0 mängu, mis motivatsiooni tagasi viib, minu puhul aitab. Igatahes, ranked elo 1400 kandis, kui keegi soovib duoda siis lisage, ingame R3neX
Teen normaleid ja asju ka, üldjuhul kui online olen siis acceptin invitationid normalisse
Mind tegelikult need win/lose streaked ei sega, ei mängi otseselt kummagi peale. Lihtsalt pani imestama, et nii mitu korda järjest ragequitterite ja bottidega kokku pandi.
Normalis mind samuti see ei huvita, kaotan või võidan, vahet pole aga rankedis teeb kurjaks küll kui tiimikas saab surma, siis ütleb, et enemy feeded ja rageb. Kuigi samas see kes ta ära tapab on 0-0-1 skooriga.. "Feeded" for sure
Püsisin kuski kuu aega nii, et oli 1340-1390 vahel, üle ei saanud ja allapoole ei langenud, ei saanud ise aru milles teema aga nüüdseks sai needusest lahti ja eesmärk on 1500 kätte saada, eks nii vaikselt saab üles liikuda.
AP kennen Mejai-ga on suht kindla peale minek, avastasin et kui olen läinu Vamp-i peale siis kaotan suurem osa mänge, samas Mejai-ga tulevad võidud.
Dvx kui sa tahad vähem poolakaid ja venelasi näha ja rohkem inglise keelt + eestlasi, siis soovitan westis uue tegelase teha vi transferida.
Kunagi oli eastis rohkem eestlasi, mingil hetkel transferisid päris paljud westi üle.
Westis mängin ise ja eestlasi leidub üks mäng ma mäletan oli isegi nii, et ma olin enda sõbraga ja siis meeskonda sattus veel 2 eestlast lampi vahest veab
Ise mängin Eastis ja Betas, mõlemas kasutaja TheRealBoss _________________ Pakun sülearvutite tolmupuhastust, termopasta vahetust, emaplaatide remonti ja BIOS paroolide eemaldust.
Bronze [1250-1399] 25% - Glorious Poppy [Skin] and a second layer of bronze frame on profile.
SilVer [1400-1519] 10% - Regifted Wukong [Skin] and a second layer of silver frame on profile.
Gold [1520 - 1899] 2% - Vandal Sivir [Skin] and a second layer of gold frame on profile.
Platinum [1900+] 0.2% - Diamond Anivia [Skin] and a second layer of platinum frame on profile.
See siis mõeldud nendele kes lvl 30 ja tambivad rankedit.
13. Oktoobril lõppeb Season II ning kõik mängijad kes kuuluvad 1250 - 1900+ saavad endale skinni (koos championiga ofc). Samuti muutub ka veidi profiilipic.
Match of the year oleks M5 vs AB tbh, vbla LoLi maailmacupi finaalis näeb
võiks kinni panna küll, näidatakse NA ja EU mängijatele koht kätte Mitte et EU eest esinev Black väga hea tiim oleks, ma arvan et M5 või CLG.EU oleks palju tugevamat vastupanu osutanud.
Viimast M5 ja CLG mängu vaadates oli esimeses kohtumises ( ehk alagrupi mängudes ) üle CLG, mitte palju aga ikkagi oli aga finaalis suutis M5 suhteliselt puhta töö teha. Mulle meeldib M5 huvitavad champ pickid, nad ei mängi alati tüüpiliste finaalmängude championitega vaid julgevad kasutada ka teisi huvitavaid ja mitte populaarseid. Abuzu Blaze kohta pole midagi kuulnud aga ma ei ole väga kursis nende tiimidega, eks täna tuleb ära vaadata need mängud
TSM ei ole nii agressiivne kui vaja. Teises mängus küll alustasid piisavalt agressiivselt, aga siis vajusid oma farmimise peale jälle ära.
M5 on pull tiim, superagressiivne ja see kuidas nad asju timevad on täiesti hull. vs CLG oli eriti huvitav näha kuidas full tank Udyr lihtsalt ignoreeris Froggeni turtlemist - lihtsalt joosti turretitest läbi ja DFG-nuke tankiliinile kui naut/malph julgesid midagi initiateda.
Aceee kirjutas:
M5 pickid ning stratid võivad küll kergelt vihale ajada, küll vahepeal ostavad 12 doransit tiimi peale ning järgmine hetk kõigil viiel vennal GA.
tekkis üks huvitav mõte proovida Sonat AD carryna... aidake kaasa mõelda.
Plaan oleks ära kasutada tema power chorde.
Ehitaks teda järjekorras:
manamune
sheen -> trinity
phantom dancer
ja siis vaataks edasi.
Kui nüüd panna talle kõrvale suppordiks näiteks Janna, kes oma shieldiga alguses ka AD-d boostib, võiks siit päris huvitav kooslus välja tulla
- AD carry, kes samal ajal healib ennast ning slowib ja stunnib kõigele lisaks.
Manamune oleks vajalik, et saaks rahulikult skille spämmida ja sellega sheeni-trinity't procida. Lisaks, arvestades tema cooldowne peaks mana capi üsna kähku kätte saama.
On keegi midagi analoogset juba äkki proovinud? Tahab keegi võib-olla minuga hoopis üritada?
Jagage ideid!
manamune
sheen -> trinity
phantom dancer
ja siis vaataks edasi.
Kui nüüd panna talle kõrvale suppordiks näiteks Janna, kes oma shieldiga alguses ka AD-d boostib, võiks siit päris huvitav kooslus välja tulla
Manamune oleks vajalik, et saaks rahulikult skille spämmida ja sellega sheeni-trinity't procida. Lisaks, arvestades tema cooldowne peaks mana capi üsna kähku kätte saama.
On keegi midagi analoogset juba äkki proovinud? Tahab keegi võib-olla minuga hoopis üritada?
Jagage ideid!
Ma väldiks manamunet. Käsitle Sonat kui Ezreali/Corkit, juhul kui mängid ad carryna teda. Berzerker's, trinity, BT, IE, LW, GA. Ei pea skille spämmima koguaeg, liiga vähe aega jääb autoattackide jaoks, sel juhul pigem ap, kui spämmida tahad.
manamune
sheen -> trinity
phantom dancer
ja siis vaataks edasi.
Jagage ideid!
ANaloogset on tuhanded mängijad proovinud ja seda on ammu tehtud. otsi mobafires või leaguecraftist guide. sobib täitsa hästi normalites facerollimiseks. võib jõhker burst tulla jne. sona sai ka mingi hetk oma liigse dammi pärast nurfi. ole valmis selleks, et kui randomitega mängid, siis saad reporti
AD Sona solotop on päris pull kui ilma tugeva gapcloserita bruiseri vastu satud.
Enda lemmik praegu AD runes+masteries botlane support Taric. Tüübil on kõrgeim base AD mängus alglevelitel ja rahvast üllatab burst küll ja küll. + sealtmaalt saab su ad carry snowballida.
Mainin junglet, muidu prooviks rohkem ebakonventsionaalseid builde.
Sai jälle üle pika aja mängima hakatud.
Proovisin Yi'ga esimest korda. 10/6/14,päris meeldima hakkas see champ. _________________ [img:]https://foorum.hinnavaatlus.ee/images/200x40_HV.gif[/img:]
Ütleme nii, et kui su teamcomp pole õige ja vastased on vähegi koordineeritud, AP Yi on suht mõttetu.
Sul on vähemalt Morgana Black shieldi vaja, muidu stunnitakse sind kuni Alistar koju tuleb.
Pubis stompimiseks why not, selleks pubi ongi. isegi eile pidin oma Shyvanaga midlanema Xerathi vastu kuna meie mid dc-s. Üle ootuste oli Xerath free kill iga kord kui tagasi lanele tuli.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.