Ostsin BF3 key... Sai just originist alla tõmmatud ja kui play panen siis viskab battlelog lehele ja kui sealt panen quick match siis midagi ei juhtu.. Kellelgil sama probleem olnud ?
Nii palju kui mul selle EA supportiga kokkupuuteid on, siis kui teil tõesti mingi natuke tõsisem mure on, võtke ühendust maili teel.
Need LIVE support tüübid on totaalsed idikad. Mailile vastavad kogemustega tüübid. Seda muidugi tavaliselt 24 tunni jooksul.
Ma ise kontakteerusin korra BF2 probleemiga. Tahtsin seda oma Origini listi saada. Regasin selle 5 aastat tagasi EA lehel kuid uus Origin seda ei tuvastanud.
LIVE supporti puhul üritati mulle vägisi selgeks teha, et installi uuesti Origin ja vajadusel kasvõi ka Windows. Kuid et probleem ei ole üldse nende poolne, vaid minu arvutis.
Kuid otsustasin asja mitte nii jätta ja saatsin MAILI. Sealt sain vastuse järgmine päev. Küsiti päris põhjalikult kõike- nimi, vanus, sünnikuupäev, konto, kõik BF2CC keyd jne.
Saatsin ka pildi. Ning sama päev oligi ka BF2 mu Origini kontole lisatud. Kaasas pikk vabanduste kiri, milles seletati, et probleem nende süsteemis ja tegu ka vana mänguga jne.
See BF2 on vist neil ju ainuke erand aastast 2005, sest Origini support mängudele algab aastast 2008. _________________
Hei, mul plaanis osta see link. Ning mu küsimus on siis, et kas see jookseks BF3-e mõistlikuse piires välja? Äkki kuskil medium settings ja 30 FPS ?
Ning ega keegi ei tea, kust vene keelset BF3-e saaks?
Tänud!
Mul on Vostro3550 i5 prose ning 6630M 1GB kaardiga ning low-mediumil veab 30fps-ga välja. GT630M on vb nõks isegi parem minu kaardist... Mõne jaoks võib see 30fps olla hullumaja, kuid mina mängin ilusti ja saan vägagi hästi hakkama selle 30fps-ga.
30 fps ei ole battlefieldis hea. 60 peal muutub asi täiesti sujuvaks. 40-50 keskmise näitajana on talutav.
Ei olegi öelnud, et see hea on, kuid kindlasti mängitav. muidu ei mängiks keegi konsoolidega. Ning minu mure seisnebki selles, et kas see läpakas üldse võimeline 30FPS-iks. Tundub, et peaks olema, vb isegi natuke rohkemaks kui mängida settingutega.
Nii palju kui mul selle EA supportiga kokkupuuteid on, siis kui teil tõesti mingi natuke tõsisem mure on, võtke ühendust maili teel.
Need LIVE support tüübid on totaalsed idikad. Mailile vastavad kogemustega tüübid. Seda muidugi tavaliselt 24 tunni jooksul.
Ma ise kontakteerusin korra BF2 probleemiga. Tahtsin seda oma Origini listi saada. Regasin selle 5 aastat tagasi EA lehel kuid uus Origin seda ei tuvastanud.
LIVE supporti puhul üritati mulle vägisi selgeks teha, et installi uuesti Origin ja vajadusel kasvõi ka Windows. Kuid et probleem ei ole üldse nende poolne, vaid minu arvutis.
Kuid otsustasin asja mitte nii jätta ja saatsin MAILI. Sealt sain vastuse järgmine päev. Küsiti päris põhjalikult kõike- nimi, vanus, sünnikuupäev, konto, kõik BF2CC keyd jne.
Saatsin ka pildi. Ning sama päev oligi ka BF2 mu Origini kontole lisatud. Kaasas pikk vabanduste kiri, milles seletati, et probleem nende süsteemis ja tegu ka vana mänguga jne.
See BF2 on vist neil ju ainuke erand aastast 2005, sest Origini support mängudele algab aastast 2008.
Muli tuli nüüd meelde , et mul ka BF2 originis puudu.Võtsin live suppordiga ühendust ja 5 minutit ja korras Nii, et mul pole põhjust vinguda
Ostsin BF3 key... Sai just originist alla tõmmatud ja kui play panen siis viskab battlelog lehele ja kui sealt panen quick match siis midagi ei juhtu.. Kellelgil sama probleem olnud ?
Asi mida ei kahtlustanud üldse.. Nimelt device managerist vaadates näitas, et graafika driver on up to date, kuid hakkasin kahtlema ning netist järgi uurides saingi teada, et on uuem ka olemas. Uuendasingi ja töötab!
painkillah äkki soovitad mõnda head võrguseadet mõistliku hinnaga selle asemel, et "torrentite poolt ära järatud thompsoneid" maha teed ...
vana masin (2,7Ghz sempron) seatud jooksutama freebsd-l põhinevat tulemüür-gateway softi.. 3 võrgukat, üks läheb D-Link DSL-2540U ruuterisse (üks väljund bridge mode, teine väljund jagab Elioni IPTV-d, kaks seisavad tühjalt), 1 NIC on üle ethernet kaabli ühendatud lauaarvutiga ja viimase NICi otsas istub igivana Linksysi wifipurk..
oluline pluss ka.. pfSense'i toodetav UPNP töötab perfektselt vähemalt BC2 Frostbite mootoriga.. ei ole lõputut keset roundi disconnecti ja muud kammajaad..
kallim tuleb küll ehk rahaliselt kui kodutarbijale mõeldud valmistoodangu kasutamine..samas mul on kotitäis elioni ruutereid mis on lihtsalt otsad andnud..viimane TG585v7 pidas vastu vaid 1kuu..
torrent on käimas show-off´iks (keskmine kodu-Thomson hakkab juba kuskil peale 500 ühendust muutuma ülekoormatuks)
Täna juthus nii, et kui mu squadmate end minu peale spawnis, läks minu vaade tema seljataha. Kaamera järgis 3rd personis teda. Ise sain end ringi liigutada ja lasta ja värki, kaardi peal näitas.
double xp on päris hull asi, pooletunnises CQ roundis sain 77000 punkti.
Double XP võetakse sellest, mis sa mängu jooksul teenisid, ribboneid ja medaleid seal ei arvestata. Mängu skoor oli 6000 ja ribbonite eest 4000 siis saad kokku 16000 punkti.
ma jõudsin serverisse hetkel kui tuli ette "Your team won" sain conquest ribboni ja winner ribboni ning lisaks veel 700p
service staride eest saab ka kindlasti 2x _________________ DO you want it.. And if you had it would you flaunt it... ss
See ütleb mulle palju. Aga kui ma saaks oma tuttavalt originaalse vene keelse versiooni plaadi peal, kas see töötaks siis nii nagu peaks? Intsallin, sisestan oma key ja kõik ? Või ?
See ütleb mulle palju. Aga kui ma saaks oma tuttavalt originaalse vene keelse versiooni plaadi peal, kas see töötaks siis nii nagu peaks? Intsallin, sisestan oma key ja kõik ? Või ?
Mis ooper sellega kaasneb? Tõmbad paar faili ja ongi inglise keelne mäng: http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html#one . Ei leia küll, et seal oleks midagi keerulist. Ise tegin sama.
Ja kas vene DVD-l ei ole samuti ainult venekeelne mäng? Installimise käigus saab siis ka keeli muuta? Kui DVD-l on ainult venekeelne mäng, siis pead nii või naa ju inglise keelseks läbi selle õpetuse tegema-
Mis ooper sellega kaasneb? Tõmbad paar faili ja ongi inglise keelne mäng: http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html#one . Ei leia küll, et seal oleks midagi keerulist. Ise tegin sama.
Ja kas vene DVD-l ei ole samuti ainult venekeelne mäng? Installimise käigus saab siis ka keeli muuta? Kui DVD-l on ainult venekeelne mäng, siis pead nii või naa ju inglise keelseks läbi selle õpetuse tegema-
Ei saa keeli muuta. Aga asi on selles, et ma ei viitsi tõmmata. Lihtsam tuttavalt võtta, sest tal plaati nagunii vaja ei lähe. Ning millegi pärast on see sait http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html#one maas või on see jama aint mul ?
Ei saa keeli muuta. Aga asi on selles, et ma ei viitsi tõmmata. Lihtsam tuttavalt võtta, sest tal plaati nagunii vaja ei lähe. Ning millegi pärast on see sait http://www.cjs-cdkeys.com/battlefield-3-origin/bf3lang.html#one maas või on see jama aint mul ?
Nende leht jamab viimasel ajal, võid üritada mitu korda refreshida...
Egert143, 1:50 _________________ M: LG 29wk500-p
The German soldier has impressed the world, however the Italian Bersagliere soldier has impressed the German soldier.
meh what. mingid random outtakid snaiprilt kes proneb kuskil ja laseb nagu tavaline tüüp ikka. 4500st lasust 1500hs... mittemidagi erilist, ma võiks siin isegi rohkem hüpata, et 1900st 1400...
kokkuvõttes suht pointless video, iga vend kes vähekegi snaiprit mänginud mängib samal tasemel (igasugune prones istumine on tavaliselt vihje, et tegemist on algajaga. siin mängus toidab see prone ainult siis kui vastas on päris ebakompetentsed tegijad).
Muidugi eile oli hea näide, kus osad tüübid otsisid omale sellised kohad, kus nemad saavad välja sind lasta ja nende optika läiget on ka näha, aga vastu lasta on pea, et võimatu - sina ei näe nende kehast ühtegi osa. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Egert143, sa oma sõpsil allpool riista taga ei anna võimalust paar sortsu täristada, rohkem nagu lõbusõitu teeksid _________________ "Mõtle kriitiliselt"
Egert143, sa oma sõpsil allpool riista taga ei anna võimalust paar sortsu täristada, rohkem nagu lõbusõitu teeksid sõbrale
Heh ole mureta, ta saab piisavalt kille raundi jooksul. Kuna need aga minu vaatepildis üldjuhul näha ei jää, siis ei hakanud selles videos neid näitama. Mingi aeg teen veel videosi kui rohkem häid klippe tekib
Kui premium olemas, siis näed, et pmst iga kuu on neid double XP evente, aga iseasi on see, kas see on ainult premium playeritele või tavaplayeritele ka.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.