Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
olxter
HV kasutaja

|
16.06.2012 01:15:15
|
|
|
Teab keegi, kas 8x optika pumba peal meenutab ka vastasele taskulampi? Neetult hea on selle ja slugi kombinatsiooniga linnakaardil snaiprein nottida.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Muhekas
HV Guru

|
16.06.2012 01:23:34
|
|
|
olxter kirjutas: |
Teab keegi, kas 8x optika pumba peal meenutab ka vastasele taskulampi? Neetult hea on selle ja slugi kombinatsiooniga linnakaardil snaiprein nottida. |
ei meenuta 12x optika teeb seda ainult
_________________ #Olen küberkiusamise vastu! |
|
Kommentaarid: 20 loe/lisa |
   |
17 |
|
tagasi üles |
|
 |
Stig
HV kasutaja
|
16.06.2012 01:45:03
|
|
|
kõik üle 4x ja tuleb taskulambi efekt va. ACOG-il
|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
traks
HV Guru
|
|
Kommentaarid: 337 loe/lisa |
   |
1 :: |
304 |
|
tagasi üles |
|
 |
KohviPaus
Kreisi kasutaja
|
16.06.2012 05:54:45
|
|
|
Scart kirjutas: |
Teamkills kirjutas: |
sinusugused bobid rikuvadki seda mängu. käivad oma no skills needed mänguasjadega ring ja arvavad, et on kõvad tegijad. tüüpiline HV-lane. |
Sa ikka tead, mida tähendab flechettiga 50m pealt kellelegi pähe laskmine pumbaga? Naljatilk. Mine nühi oma 1000RPMi automaatidega edasi, millega isegi sihtima ei pea pool ajast, sest RPM teeb kogu töö. |
ˇ
No AR-ga peab ikka rohkem sihtima kui pumbaga
|
|
Kommentaarid: 14 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rallih007
Kreisi kasutaja

|
16.06.2012 06:12:04
|
|
|
Nuta või naera aga kui on topelt Xp nädalavahetus siis Assignmente ei saagi teha? Vähemalt minul ei tulnud küll midagi läbi, battle report on aga counter ei jookse edasi.
|
|
Kommentaarid: 35 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
16.06.2012 07:59:48
|
|
|
tsitaat: |
sinusugused bobid rikuvadki seda mängu. käivad oma no skills needed mänguasjadega ring ja arvavad, et on kõvad tegijad. tüüpiline HV-lane.
|
Cool story bro.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
KrikU
HV veteran

|
16.06.2012 09:15:11
|
|
|
Game disconnected tuleb ikka liiga tihti ette vaatamata sellele, et pordid suunatud on ja DSL väga hea link TG784-ga.
|
|
Kommentaarid: 129 loe/lisa |
   |
119 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
16.06.2012 10:47:49
|
|
|
Reporti ära EAle. Selline käitumine on keelatud. |
Sain isegi EA`st vastuse, samamoodi soovitati valida oma "Regiooni/Maa" server "for smooth experience" ... ja case closed...
Seega selline käitumine paistab siiski nende poolt lubatud ja täiesti normaalne olevat...
Actually, in this case you have just picked a wrong server. When selecting a server you should select a server that is in your own country/region. You could contact to Server admin of the particular server on which you are banned. Alternately, you can always try to play on EA Server/other servers. |
Samas Eestis ju keegi serverit ei paku, kui kunagi ise asja BC2 suhtes uuritud sai, siis EA tingimused olid suhtkoht sellised,
et see asi oleks maksma läinud sellise summa, mille isegi Baltikumi pealt tagasi teenimine oleks enam kui kahtlane olnud.
Iga kahe rendi serveri kohta tuli provideda 1 EA jaoks, jne...
Alla 10ne serveri ei migit kontrahti, jne...
|
|
Kommentaarid: 228 loe/lisa |
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
16.06.2012 10:51:48
|
|
|
EA poolt piirang peale, et kui ronid serveritesse mängima kus sul omal on ping üle 30ne, siis saad autobani.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Sowney
HV kasutaja

|
16.06.2012 11:14:28
|
|
|
painkillah kirjutas: |
EA poolt piirang peale, et kui ronid serveritesse mängima kus sul omal on ping üle 30ne, siis saad autobani. |
See oleks eriti loll tegu.Mõned inimesed ei saaks enam üldse mängida kuna pole nii hea ühendus.Ja ma mängin koguaeg 50 pingi kandis.
_________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist. |
|
Kommentaarid: 31 loe/lisa |
   |
29 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
16.06.2012 11:34:41
|
|
|
ja mida ma siis terve aeg rääkinud olen. get better connection/hardware or gtfo. this isnt 2001 .troll mode peal jälle
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
16.06.2012 11:39:56
|
|
|
Hehe, sinna serverisse on mul ~20ms ping, mille kuradi pärast ma siis üldse sinna Joinida tahtsin...
painkillah, mine võta parem oma rohud sisse...ja piina linnavahel oma pesukotti...
|
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
16.06.2012 11:41:39
|
|
|
krt seda teab siis miks kickitakse. äkki tahetakse oma rahvust serverisse, või siis ikkagi on seda lag compi tunda pingist olenemata. omal pole kordagi olnud juhust kus oleks riigi pärast kicki/bani saanud - tavaliselt valin ka madalima võimalikuga pingiga serverid. webhallen miski 9 minu jaoks, muud miski 20-30 kandis. neid 40 omasid ei taha üldse puutuda, viimasel hädajuhul kui mujale pole seltskonnaga minna.
mis rohud ma siin ikka sisse võtan, mäng on katki ja thats it. see et highpingerid oma mängus midagi häda ei näe ongi ju normaalne.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
16.06.2012 11:46:59
|
|
|
Etz kirjutas: |
Reporti ära EAle. Selline käitumine on keelatud. |
Sain isegi EA`st vastuse, samamoodi soovitati valida oma "Regiooni/Maa" server "for smooth experience" ... ja case closed...
Seega selline käitumine paistab siiski nende poolt lubatud ja täiesti normaalne olevat...
Actually, in this case you have just picked a wrong server. When selecting a server you should select a server that is in your own country/region. You could contact to Server admin of the particular server on which you are banned. Alternately, you can always try to play on EA Server/other servers. |
Samas Eestis ju keegi serverit ei paku, kui kunagi ise asja BC2 suhtes uuritud sai, siis EA tingimused olid suhtkoht sellised,
et see asi oleks maksma läinud sellise summa, mille isegi Baltikumi pealt tagasi teenimine oleks enam kui kahtlane olnud.
Iga kahe rendi serveri kohta tuli provideda 1 EA jaoks, jne...
Alla 10ne serveri ei migit kontrahti, jne... |
Siis on natuke lõdvemaks lastud tingimusi. Mis infot veel jagati ? Kunagi ammu uurisin siis oli küll kahtlane. Võimaluse korral ma tahaks pakkuma hakata.
viimati muutis ufo56 16.06.2012 11:53:12, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
munakull
HV kasutaja
|
16.06.2012 11:47:53
|
|
|
ja mida ma siis terve aeg rääkinud olen. get better connection/hardware or gtfo. this isnt 2001 .troll mode peal jälle  |
Mul näiteks pole ühtegi võimalust paremat DSL ühendust luua, kui Elioni 12/1. Isegi mitte siis, kui ma oma vahenditega kraavi kaevan ja fiibrijupi nende ühendussõlmeni toon. Aga peale modemi vahetust (Thomson TG789vn) paranenes ping ja kõik on hästi.
|
|
Kommentaarid: 9 loe/lisa |
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
16.06.2012 11:52:57
|
|
|
No seda minagi. Arvestades mis draama ja jama käib umbelastud tg784 jade üle, siis see mu jutu point oligi - sebige endale normaalne võrguseade. See aitab tohutult palju. Need torrentipoolt vägistatud 784jad lähevad lõpuks nii kooma, et siis pole ime kui ping pidevalt hüppab või liiga kõrge on.
Enamus pole siiamaani aru saanud, et korraliku arvutikomplekti ja interneti juurde kuulub kindlasti ka korralik võrguseade. 12/1 peaks ju teoreetiliselt pingi poolest asjalik olema, kui sa teda mängimise ajal muuga ei koorma.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
16.06.2012 11:53:05
|
|
|
ufo56 kirjutas: |
Siis on natuke lõdvemaks lastud tingimusi. Mis infot veel jagati ? Ma kaks aastat tagasi uurisin siis olid võimatud soovid. |
Katsun selle maili oma vana töökoha postkasti arhiivist ülesse leida, ei mäleta enam peast kõiki detaile.
Igal juhul võin sulle öelda kokkuvõtvalt... endiselt ei tasuks see kuskilt otsast ära, ka Baltikumi silmas pidades.
No seda minagi. Arvestades mis draama ja jama käib umbelastud tg784 jade üle, siis see mu jutu point oligi - sebige endale normaalne võrguseade. See aitab tohutult palju. Need torrentipoolt vägistatud 784jad lähevad lõpuks nii kooma, et siis pole ime kui ping pidevalt hüppab või liiga kõrge on.
Enamus pole siiamaani aru saanud, et korraliku arvutikomplekti ja interneti juurde kuulub kindlasti ka korralik võrguseade. 12/1 peaks ju teoreetiliselt pingi poolest asjalik olema, kui sa teda mängimise ajal muuga ei koorma. |
Kle analüütik, kust sa üldse tead mis võrguseadmeid ma tarbin ning mis teenused mul nende seljas jooksevad?
Või mis välisühendus mulle selle küljes üldse on?
Ei maksa nagu tulla ja kohe labidaga lahmima kukkuda...
viimati muutis Etz 16.06.2012 11:58:00, muudetud 6 korda |
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
ufo56
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 78 loe/lisa |
   |
67 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
16.06.2012 11:58:11
|
|
|
Etz, miks sa üldse arvad, et see tekst sulle suunatud oli. Sa ju mainisid, et sul ping on 20. Herr inks88 aga eelnevalt rääkis, et temal ping alati 50. Kui juba 12/1 ühendusega paremat saab (mis on väga kättesaadav), siis on küsimus inimese tahtmatuses investeerida internetti kui teenusesse.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
16.06.2012 12:00:34
|
|
|
Etz, miks sa üldse arvad, et see tekst sulle suunatud oli. Sa ju mainisid, et sul ping on 20. Herr inks88 aga eelnevalt rääkis, et temal ping alati 50. Kui juba 12/1 ühendusega paremat saab (mis on väga kättesaadav), siis on küsimus inimese tahtmatuses investeerida internetti kui teenusesse. |
Sorry, siis... interpreteerisin su teksti tiba valesti... peace...
Öö läbi magamata, pole enam vist kõige tervam pliiats pinalis...
|
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
16.06.2012 13:37:33
|
|
|
Mis siin ikka sorrytada, ma saan aru, et enamus rahvast ei salli mu kiunumist antud müütilise "lag compi" kohta lugeda. Kahjuks aga ei salli mina ka seda, et rahvas ei saa aru mida see lag comp põhjustab - ainuke vastulause on "aga minul ju töötab"... Samamoodi pole mina ainuke kes madala pingiga sellist kama tunneb.
Aga noh, ega ei saakski arvata, et inimene viitsiks oma seadmeid uuendada ja siis kehvemaid mängutulemusi saavutada - kuna teised on mängu poolt pakutava keskkonnaga nüüd samal tasemel.
Ma võin ju muidugi täiega mööda ka panna, aga ma teen oma loogika järgi järeldusi selle kohta mis toimub ja mis info netis saadaval.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
tiido
484

|
16.06.2012 14:01:02
|
|
|
painkillah äkki soovitad mõnda head võrguseadet mõistliku hinnaga selle asemel, et "torrentite poolt ära järatud thompsoneid" maha teed ...
|
|
Kommentaarid: 139 loe/lisa |
   |
130 |
|
tagasi üles |
|
 |
Etz
HV Guru

|
16.06.2012 14:08:17
|
|
|
Niisis ei jätnud ma jonni selle Banni teemal ja sain ka uue vastuse:
Spoiler 
Hello XXX,
Thank you for contacting Electronic Arts again.
I appreciate your interest in Battlefield 3 game. I assure you my continual support in getting this resolved.
I understand that you are unable to connect the game online.
To get the matter sorted, I have enabled online access by making necessary changes in this account (maximb99@gmail.com). So now you should be able to connect to game server. Please login with this account (maximb99@gmail.com) and password so that you can access the game online.
If you still get the same error due to punkbuster then please follow the below steps.
First, be sure to disable any firewalls you have running.
· Software firewalls can simply be turned off, usually by right clicking on the icons near your clock and selecting "Close" or "Exit".
· Hardware firewalls should be bypassed by going from the computer directly to your modem, skipping any router you may have.
· Try cycling the Power on your modem. For this, switch off your modem and leave it un-powered for a about 5 minutes then re-start the modem, this should power cycle your modem.
If you have Windows XP, there is a built in Firewall that we will want to disable. Please follow these steps to do so:
· Double click "My Network Places" on your Desktop or in your Start Menu
· Click "View Network Connections"
· Right click on "Local Area Connection" and Select "Properties"
· Click the "Advanced" tab
· Make sure to uncheck the box under "Internet Connection Firewall"
If you are able to connect after disabling any firewalls you have running, then this is definitely the cause of your trouble. If you wish to play the game with your firewall running, please add the game to exception list of your firewall.
Connection issues can also be caused by one or more ports being blocked by a firewall, router, or even your Internet Service Provider to help maintain security. These ports are the doorways used to send and receive information between your computer and the server. You must configure your router/firewall to have the game's ports open in order to connect to the servers properly. You may also need to contact your Internet Service Provider to ensure that these ports are opened as well.
TCP: 80, 443, 9988, 20000-20100, 22990, 17502, 42127
UDP: 3659, 14000-14016, 22990-23006, 25200-25300
You can visit at below given link for instructions that how to open TCP or UDP ports.
Answer Title: Opening TCP or UDP Ports for connection issues
Answer Link: https://help.ea.com/article/opening-tcp-or-udp-ports-for-connection-issues
Additionally ,I have included a link which is related to your issue below:
Answer Title: Losing Connection to EA Servers
Answer Link: https://help.ea.com/article/losing-connection-to-ea-servers
For any help with the steps above, please do not hesitate to approach us. Electronic Arts values your co-operation and efforts. For more information, please visit our online knowledge-base here: http://help.ea.com/
Regards,
Sunny
Electronic Arts - World Wide Customer Experience |
Minu poolest võivad nad end igatahes põlema panna ja igatahes rohkem kirjutada ma neile ei viitsi...
See pole enam normaalne, ausõna...nad vist isegi ei loe, mida sa neile kirjutad...
Nagu siis ennist sai mainitud on serveri reportimine suht pointless tegevus...
|
|
   |
194 |
|
tagasi üles |
|
 |
Lovvi
HV veteran

|
16.06.2012 14:48:02
|
|
|
Etz kirjutas: |
Niisis ei jätnud ma jonni selle Banni teemal ja sain ka uue vastuse:
Spoiler 
Hello XXX,
Thank you for contacting Electronic Arts again.
I appreciate your interest in Battlefield 3 game. I assure you my continual support in getting this resolved.
I understand that you are unable to connect the game online.
To get the matter sorted, I have enabled online access by making necessary changes in this account (maximb99@gmail.com). So now you should be able to connect to game server. Please login with this account (maximb99@gmail.com) and password so that you can access the game online.
If you still get the same error due to punkbuster then please follow the below steps.
First, be sure to disable any firewalls you have running.
· Software firewalls can simply be turned off, usually by right clicking on the icons near your clock and selecting "Close" or "Exit".
· Hardware firewalls should be bypassed by going from the computer directly to your modem, skipping any router you may have.
· Try cycling the Power on your modem. For this, switch off your modem and leave it un-powered for a about 5 minutes then re-start the modem, this should power cycle your modem.
If you have Windows XP, there is a built in Firewall that we will want to disable. Please follow these steps to do so:
· Double click "My Network Places" on your Desktop or in your Start Menu
· Click "View Network Connections"
· Right click on "Local Area Connection" and Select "Properties"
· Click the "Advanced" tab
· Make sure to uncheck the box under "Internet Connection Firewall"
If you are able to connect after disabling any firewalls you have running, then this is definitely the cause of your trouble. If you wish to play the game with your firewall running, please add the game to exception list of your firewall.
Connection issues can also be caused by one or more ports being blocked by a firewall, router, or even your Internet Service Provider to help maintain security. These ports are the doorways used to send and receive information between your computer and the server. You must configure your router/firewall to have the game's ports open in order to connect to the servers properly. You may also need to contact your Internet Service Provider to ensure that these ports are opened as well.
TCP: 80, 443, 9988, 20000-20100, 22990, 17502, 42127
UDP: 3659, 14000-14016, 22990-23006, 25200-25300
You can visit at below given link for instructions that how to open TCP or UDP ports.
Answer Title: Opening TCP or UDP Ports for connection issues
Answer Link: https://help.ea.com/article/opening-tcp-or-udp-ports-for-connection-issues
Additionally ,I have included a link which is related to your issue below:
Answer Title: Losing Connection to EA Servers
Answer Link: https://help.ea.com/article/losing-connection-to-ea-servers
For any help with the steps above, please do not hesitate to approach us. Electronic Arts values your co-operation and efforts. For more information, please visit our online knowledge-base here: http://help.ea.com/
Regards,
Sunny
Electronic Arts - World Wide Customer Experience |
Minu poolest võivad nad end igatahes põlema panna ja igatahes rohkem kirjutada ma neile ei viitsi...
See pole enam normaalne, ausõna...nad vist isegi ei loe, mida sa neile kirjutad...
Nagu siis ennist sai mainitud on serveri reportimine suht pointless tegevus...  |
"If you have windows XP..." BF3 ei toetagi seda.
|
|
Kommentaarid: 59 loe/lisa |
   |
56 |
|
tagasi üles |
|