Mina igatahes vana Planetside 2 veteranina ootan seda väga. Mäletan kui sai Ventrilos inglastega koostööd teha, kõigil olid omad ülesanded ja teamwork suju. Vinged ajad olid midagi pole öelda. _________________ >50$ pokkeri bankroll
SinineSiil, Ojaaa, eriti suurte lahingute ajal. TB'ga oli vähe mängijaid, aga mõtle nüüd kui sajad mängijad seal tulistavad ja mõllavad, korralik tulevärk!
Ise küsiks, et millise Empire keegi valiks? Ise praegu kalduks New Conglomerate poole - meeldib nende ideoloogia, et võitleme vabaduse nimel ja püüame ots otsaga kokku tulla ehk kasutavad relvi, mis neile kätte juhtub.
All hail New Conglomerate!
Spoiler
Aavo kirjutas:
Mida inimesed arvavad enda outfiti loomisest? Eestit esindav grupp võiks küll olemas olla alates open betast.
Pooldan seda mõtet, kui saab eestlastega koos teha, siis ikka huvitavam _________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury
Üritan ka saada, vapustav mäng tundub. _________________ You're programmed to die when a 180-second countdown ends. The countdown resets every time you take a breath.
Õnnestus ka Beta key saada, eks nüüd jääb üle ainult ootamine, sõber liitub Terraniga, ei jõua ära oodata, kui saab Terranile ja Vanule tuule alla teha et ta näeks, et vabadus on õige tee minna _________________ Youtube: FranticM3rcury
Õnnestus ka Beta key saada, eks nüüd jääb üle ainult ootamine, sõber liitub Terraniga, ei jõua ära oodata, kui saab Terranile ja Vanule tuule alla teha et ta näeks, et vabadus on õige tee minna
Õnnestus ka Beta key saada, eks nüüd jääb üle ainult ootamine, sõber liitub Terraniga, ei jõua ära oodata, kui saab Terranile ja Vanule tuule alla teha et ta näeks, et vabadus on õige tee minna
Twitterist said?
Jup soovitan seal aeg ajalt mõne lause kirjutada (kindlasti pead followima) paar kolm tundi (umbes 4-5 tweeti) läks sain oma key kätte, mõni jahib seal mitmendat päeva, spämmida ei tohi.
Mulle anti võti sellise jutu kirjutamise eest
Talda lakkuv tweet number kaks, ja beta key kätte saadud =)
Tuleb olla sõnaosav, teha midagi loomingulist või lihtsalt rohkem talda lakkuda, kui teised (üks tegi laulu. ise ei viitsind kuulata, kas see miskit väärt ka oli). _________________ You're programmed to die when a 180-second countdown ends. The countdown resets every time you take a breath.
Nädal aega sai seda beta-key taga aetud, eile sain lõpuks kätte, kui mainisin fakti, et ma seda jama juba nädala teinud
Ise plaanin liituda kas VS või NC-ga, ei ole veel kindel
Ise plaanin liituda kas VS või NC-ga, ei ole veel kindel
Tule ja võitle ikka vabaduse nimel, mida see tehnoloogia hullud ikka sulle pakkuda saavad _________________ Youtube: FranticM3rcury
Eile jahtisin neid key'sid seal ja lõpuks ütlesin, "I give up" ja läksin magama. Täna vaatasin emaili ja seal on, "never give up" ja key!
Hah, ütlesin ka eile õhtul veel midagi "Füüsiliselt võimatu saada neid võtmeid" läksin magama ja täna on emailil key . Mitu päeva ajasin seda kurat taga.
Ma olen ka betasse registreerinud, aga mängu alla laadida ei saa. Kas saab pärast võtme saamist või tuleb veel oodata?
Oodata tuleb, võtme saamine annab 100% võimaluse esimeste seas Betat proovida, ametlikku reliisi veel pole, aga tegijad räägivad, et around the corner, eks me kuule-näe _________________ Youtube: FranticM3rcury
Ma pole kunagi Twitterit kasutanud, tegin sinna accounti. Halligi aru ei saa mida seal teha. Followisin 5 esimest siis veel ja veel. mõtlesin,et kirjutan otse kirja supporti, aga millegipärast ei saa nad neid kätte. Maildemon saatis tagasi. Ilmselt on mailid kinni pandud, et kirjade uputust ei tekiks.
twitteris aeg-ajalt viskab mingeid võtmeid,aga sisestades ütleb et vale formaat.
Ma pole kunagi Twitterit kasutanud, tegin sinna accounti. Halligi aru ei saa mida seal teha. Followisin 5 esimest siis veel ja veel. mõtlesin,et kirjutan otse kirja supporti, aga millegipärast ei saa nad neid kätte. Maildemon saatis tagasi. Ilmselt on mailid kinni pandud, et kirjade uputust ei tekiks.
twitteris aeg-ajalt viskab mingeid võtmeid,aga sisestades ütleb et vale formaat.
Küsima pead seal. Ütlema, et I want to fight epic battles! #Planeside2@Planetside2
Ise sain sellepärast, et mul varasem PS1 kasutaja olemas. _________________ >50$ pokkeri bankroll
Kui nad twitteris neid võtmeid jagavad siis ärge proovige ka, alati on keegi teist kiirem. Ainuke võimalus on järjekindlalt midagi öelda @Planetside2. Mina sain kuskil peale ~30 tweeti. Saatsin 2-3 korda tunni jooksul. Kui teil on mingi video või pilt joonistatud, siis see peaks suurendama võimalusi saamiseks.
Üks arendajafirmast pärit töötaja ütles enda twitteris, et beta peaks tulema umbes nädala aja pärast, kui kõik hästi läheb. Tahaks teada, kas siin on reaalselt inimesi ka kes antud videode ja piltide põhjal valmis mängime ühes klannis ehk outfitis?
Juba 2 päeva pärast, väga hea. Ertai, kas muidu allikat selle kohta ka on?
Kontrollin hetkel, kas mängu streamida tohib. Juhul kui võib, üritan luua streami kus eestlased saavad vaadata ning küsimusi küsida, et aidata inimestel saada parem arusaam kas mäng on ikka piisavalt hea.
Juba 2 päeva pärast, väga hea. Ertai, kas muidu allikat selle kohta ka on?
Kontrollin hetkel, kas mängu streamida tohib. Juhul kui võib, üritan luua streami kus eestlased saavad vaadata ning küsimusi küsida, et aidata inimestel saada parem arusaam kas mäng on ikka piisavalt hea.
Streamida mängu ei tohi. NDAs on kirjas, et isegi ei tohi öelda ,et oled betas beta ajal vmt
Allikaks on planetside'i vendade tweetid ja gamespy artikkel - ametlikud allikad siis.
Hetkel ei hakka otsima üles, aga kui vaja, leiad ise ka.
planetside universe ja planetside 2 facebook aitavad ka.
Olgu. Kuigi see pole lubatud, ma arvan et streamin ikkagist kui arvuti liiga aeglaseks ei jää. Lihtsalt teen paar muudatust, mis kaitsevad minu kontot kinnipanemise eest. Ma arvan, et inimestel on õigus näha mängu.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.