Avaleht
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  Netipood küsib Internet Exploreriga ostlemise eest lisamaksu märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
madest
Kreisi kasutaja
madest

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 14.06.2012 16:15:01 vasta tsitaadiga

Mina vaatan seda ikka arendaja ja ettevõtte seisukohast miks ma ei või lisatasu küsida kui "vigase" brauseri support mulle lisakulutusi tähendab.
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mnator
HV Guru

sõnum 14.06.2012 16:55:43 vasta tsitaadiga

madest kirjutas:
Mina vaatan seda ikka arendaja ja ettevõtte seisukohast miks ma ei või lisatasu küsida kui "vigase" brauseri support mulle lisakulutusi tähendab.
Kui sulle nii tülikas on, miks siis "suppordid" icon_question.gif icon_question.gif icon_question.gif
Kommentaarid: 1 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 1
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 14.06.2012 19:18:51 vasta tsitaadiga

Ho Ho kirjutas:
..... Klient ei ole eales kuningas olnud, see on lihtsalt reklaam rahva ligi meelitamiseks.

Kui ei osta, on klient kuningas ja igasugune kliendi vastu töötav müüja - firma kaob siit maamuna pealt - läheb pankrotti.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 14.06.2012 19:42:32 vasta tsitaadiga

Õige samm. Firmale edu thumbs_up.gif
Kommentaarid: 92 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 82
tagasi üles
.:MDK:.
HV veteran
.:MDK:.

sõnum 14.06.2012 21:25:29 vasta tsitaadiga

Uudise pealkiri on eksitav. Ja üleüldse, kes on need õnnetud inimesed, kes IE7-t endiselt kasutavad ja mis kivi all nad elavad? Ei tea, et Austraalia nagu mingi arengumaa oleks.
Max Powers

sõnum 14.06.2012 21:46:25 vasta tsitaadiga

Saavad reklaami läbi selle uudise
Kommentaarid: 215 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 182
tagasi üles
Tanel
HV Guru
Tanel

Autoriseeritud ID-kaardiga Online

sõnum 14.06.2012 21:55:22 vasta tsitaadiga

Mainin ära ka HV kasutajate brauserieelistuse (andmed viimase 30 päeva kohta) - IE7 kasutab 1,12% kasutajatest.

Üldine brauserite jaotus aga järgmine (Chrome saab Firefoxi varsti kätte).

tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
KohviPaus
Kreisi kasutaja

sõnum 15.06.2012 07:29:18 vasta tsitaadiga

tsitaat:
The funny thing about this is that Kogan.com looks like crap in IE7, so what exactly are they paying for? If their devs are being paid extra to make sure the site looks respectable in IE7, they are obviously doing a terrible job and are getting paid to do nothing; sign us up for that gig! When we actually tried to buy something to see if the tax was actually applied to the good, we got a different story.

tsitaat:
The site adds in the shipping charge but you can clearly see the original price of $639.00 and the IE tax is suddenly gone. What it comes down to is that this was a marketing stunt to get folks to check out the Kogan website, which admittedly, they have succeeded in doing. But as for the actual tax being applied? That's another story.

Ühesõnaga ainult endale tähelepanu tõmbamine, muud mitte midagi, mingit eraldi maksu juurde ei tule tegelikuses.

Source
Kommentaarid: 14 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 12
tagasi üles
degreal
HV veteran

sõnum 15.06.2012 11:39:17 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
Ho Ho kirjutas:
..... Klient ei ole eales kuningas olnud, see on lihtsalt reklaam rahva ligi meelitamiseks.

Kui ei osta, on klient kuningas ja igasugune kliendi vastu töötav müüja - firma kaob siit maamuna pealt - läheb pankrotti.

Kaks õnnetut IE7 klienti enam seal lehel ei ostle. IE7 peale kulunud ressurssi saab nüüd paremini ära kasutada ja 100 klienti saab nüüd hoopis õnnelikumaks. Kas klient on nüüd kuningas ja kas firma kaob maamuna pealt ära?
Kommentaarid: 26 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 24
tagasi üles
margus1000
Lõuapoolik
Lõuapoolik
margus1000

sõnum 15.06.2012 17:25:50 vasta tsitaadiga

Mnator kirjutas:
Ho Ho kirjutas:
Mnator kirjutas:
Lisaraha nõudmine on kõige puhtam vägisi toppimine.
nagu ütlesin on kliendil alati võimalus minna teise teenusepakkuja juurde.
Ja ma kah juba ütlesin, et "Jääb vaid soovida, et see firma kõik oma kliendid kaotaks."

Tohoh kui kuri. Mis nad sulle siis kurja tegid? Kiusavad sinu illikuku Internet Exploder 7-t? Saa üle. Sinusuguse kliendi üle nii ehk nii ükskõik kellel vaevalt rõõmu oleks icon_wink.gif Tüüp kellel pole mitte kedagi paluda, et aitaks tal brauserit uuendada, sest ise nähtavasti hakkama ei saa ja iseloom paistab olevat selline, et keegi naljalt abistama ka ei kipu. Jääb vaid soovida patsipoiste moodi - tüürel sülerisse.

Mnator
HV Guru

sõnum 15.06.2012 17:28:47 vasta tsitaadiga

margus1000, minul endal probleeme pole ja mind isegi ei huvita millega see tegelinski seal kaupleb. Seal lehel ma pole käinud ja loodetavasti isegi kogemata ei satu eales. Aga selline suhtumine teistesse, nagu kirjeldati, on see mis on mulle vastukarva.
tagasi üles
margus1000
Lõuapoolik
Lõuapoolik
margus1000

sõnum 15.06.2012 17:40:33 vasta tsitaadiga

Mnator kirjutas:
margus1000, minul endal probleeme pole ja mind isegi ei huvita millega see tegelinski seal kaupleb. Seal lehel ma pole käinud ja loodetavasti isegi kogemata ei satu eales. Aga selline suhtumine teistesse, nagu kirjeldati, on see mis on mulle vastukarva.

Meenutad natuke seda tüüpi, kes läks Kopli trammis trammijuhi juurde ja küsis "Kas ma selle trammiga lennujaama saan?". Trammijuht vastas eitavalt. Selle peale ütles vennike "Te kiusate mind, sest ma olen venelane."
Mind ei huvita, aga vingun ikka. Kah elufilosoofia tegelikult ... icon_lol.gif

Mnator
HV Guru

sõnum 15.06.2012 17:50:15 vasta tsitaadiga

margus1000 kirjutas:
Mnator kirjutas:

Meenutad natuke seda tüüpi, kes läks Kopli trammis trammijuhi juurde ja küsis "Kas ma selle trammiga lennujaama saan?". Trammijuht vastas eitavalt. Selle peale ütles vennike "Te kiusate mind, sest ma olen venelane."
Mind ei huvita, aga vingun ikka. Kah elufilosoofia tegelikult ... icon_lol.gif
Kuna ma pole ei teema algataja ega ole ka sellele müüjavennikesele ühtki küsimust esitanud, siis ma leian, et kahjuks su võrdlus lonkab.
Aga edu sulle sponsorlusega icon_exclaim.gif Kui sa seda vabatahtlikult harrastad, siis võid kindel olla, et mul pole ühtki paha sõna öelda.
tagasi üles
Marie
HV Guru
Marie

sõnum 15.06.2012 21:40:50 vasta tsitaadiga

degreal kirjutas:
Marie kirjutas:
Ho Ho kirjutas:

Kaks õnnetut IE7 klienti enam seal lehel ei ostle. IE7 peale kulunud ressurssi saab nüüd paremini ära kasutada ja 100 klienti saab nüüd hoopis õnnelikumaks. Kas klient on nüüd kuningas ja kas firma kaob maamuna pealt ära?

Kui klient ei osta on ta kuningas, vahet pole on see IE7 , IE10 või suvaline uusim veebilehitseja, küsimus oli kumb on kuningas kas see kes ostab või müüb, üks vale otsus müügi firma poolt võib lõppeda krahiga

margus1000
Lõuapoolik
Lõuapoolik
margus1000

sõnum 16.06.2012 09:35:40 vasta tsitaadiga

Antud juhul tegi firma ikka väga õige otsuse. Isegi kuskil Euroopa äärekoloonias tuntakse nüüd tema poodi. Proovi sa sihukest reklaami raha eest teha, jäädki tegema.
Ja see klient-on-kuningas jutt, sellest ma aru ei saa. Näiteks kas kõrts, kus on lubatud nurka kusta ja keskpõrandale kakida, oleks "kuningatele" meelepärane?

Marie
HV Guru
Marie

sõnum 16.06.2012 18:52:58 vasta tsitaadiga

margus1000 kirjutas:
Antud juhul tegi firma ikka väga õige otsuse. Isegi kuskil Euroopa äärekoloonias tuntakse nüüd tema poodi. Proovi sa sihukest reklaami raha eest teha, jäädki tegema.
Ja see klient-on-kuningas jutt, sellest ma aru ei saa. Näiteks kas kõrts, kus on lubatud nurka kusta ja keskpõrandale kakida, oleks "kuningatele" meelepärane?

Kindlasti on meelepärane kui peale asjaajamist kohe kõik särab, ka asjaajamise asjad, klientide hulk kindlalt suureneb.
Spoiler Spoiler Spoiler

margus1000
Lõuapoolik
Lõuapoolik
margus1000

sõnum 16.06.2012 19:09:18 vasta tsitaadiga

Marie kirjutas:
margus1000 kirjutas:

Kindlasti on meelepärane kui peale asjaajamist kohe kõik särab, ka asjaajamise asjad, klientide hulk kindlalt suureneb.
Spoiler Spoiler Spoiler

Ei usu eriti. Kui sulle söögi kõrvale kellegi pissimist-kakimist piiluda meeldib, siis vaevalt see väga laialt levinud on. Isegi kui asi kiiresti ära koristatakse. Ja see video, mida sa püüad vist näidata kui analoogiat ... Ausalt öeldes väga õõvastav.

sant
HV veteran

sõnum 17.06.2012 02:54:13 vasta tsitaadiga

Marie, väga lõbus video thumbs_up.gif Kuigi see lõpp siin on juba offtopic icon_sad.gif
So, at the end of the day, after I have butchered all the nvidiots all around me, standing alone in a pool of blood surrounded by the corpses of my victims, a horrible truth reveals itself to me: I am an amd\ati fänboy...and I must do my dark masters bidding, for I am damned for all eternity...
Kommentaarid: 67 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 60
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Uudised »  Varia »  Netipood küsib Internet Exploreriga ostlemise eest lisamaksu mine lehele eelmine  1, 2
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.