Ei ole kindel, aga arvan et see on seotud ikkagi arvuga, ei viitsi neid kokku lugedada, aga näiteks et kui on 200tk, siis hakkab tagant otsast kustutama.
Asi seegi. Praegune N97 mini jätab mällu vaid a` 20 kontakti ja kõik. Kui päevas tuleb sisse mitukümmend kõnet ja vaja kiiresti mingi number üles leida, on probleem majas. _________________ ...---...
minul on näiteks viimane vanim kõne 30.04.2012. Ilmselt on nimekirja pikkus jah seotud pigem kõnede arvuga. Loll asi on see, et ei saa otsida nime ega ka tundmatu numbri fragmendi järgi (sama ka aadressiraamatus). Kui ma näiteks mäletan ainult seda, et inimese perekonnanimi lõppes sõnaga "maa", siis on teda otsinguga võimatu leida. Samuti ei saa sorteerida, kirjed on ainult ajalises järjestuses. Kui tahad leida teatud kuupäeval helistanud tundmatut numbrit, pole muud võimalust, kui kõvasti kerida ja õues päikese käes on kuupäevade jälgimine kerimise ajal suht problemaatiline. Kustutada saab kõnesi ainult ükshaaval, ilma maatunnuseta numbreid ei tunta ära, jne. Kokkuvõtteks - kasutada saab, aga nagu kõigi WP7 asjadega, väga palju ei maksa oodata.
Peale aku alert- i on veel üks pisike puudus. Katsetasin find my phone. Eksimus asukoha suhtes oli umbes 500 m. Teiseks kas keegi on teinud statistikat, millised free navid on ainult GPS-i toega, mitte võrgu toega. Tõmban kaardi telefoni ja kulgen ainult GPS-iga .
Nokia Maps Symbiani versioonil saab A-GPS välja lülitada, nii et jääb ainult GPS tugi. Loogiline, et sama omadus peaks olema ka WP7 versioonis?
Muude telefonitootjate kohta ei oska ütelda.
viimati muutis linni 11.06.2012 10:40:45, muudetud 1 kord
Huvitav , et kui olin Viljandimaal suht metsade-põldude vahel siis Nokia Maps näitas ilusti seda kruusateed mille ääres seisin kuid Nokia Drive arust olin ma keset tühjust ning ainuke tee oli paari kilomeetri kaugusel olev suurem maantee. Estonia map nagu olemas aga huvitav miks selline erinevus?
Lisaks nüüd eraldi vaadates siis ei leidnud , et Mapsil saaks AGPSi välja lülitada aga võibolla ongi tegu symbiani eripäraga (jah , nokia 5800xm'l oli küll selline võimalus).
Umbes 10% peal läheb telefon vaikimisi Battery Saveri peale ning enne täielikku lõppu, kaks korda prääksub, et aku täiesti tühi.
kalle90 kirjutas:
Peale aku alert- i on veel üks pisike puudus. Katsetasin find my phone. Eksimus asukoha suhtes oli umbes 500 m. Teiseks kas keegi on teinud statistikat, millised free navid on ainult GPS-i toega, mitte võrgu toega. Tõmban kaardi telefoni ja kulgen ainult GPS-iga .
Kas on mingi lihtne lahendus, et tõmmata WP 7,5 HTC Titan-i Nokia maps ja drive. HTC marketplace ei paku Nokia maps. Oletan, et Lumia os on 7,5, Nokia kodulehel manual ainult Nokiate jaoks. Kas keegi on proovinud installida softonic -kuga free nokia drive 2.0 ?
Kas on mingi lihtne lahendus, et tõmmata WP 7,5 HTC Titan-i Nokia maps ja drive. HTC marketplace ei paku Nokia maps. Oletan, et Lumia os on 7,5, Nokia kodulehel manual ainult Nokiate jaoks. Kas keegi on proovinud installida softonic -kuga free nokia drive 2.0 ?
Alles hiljuti avanes võimalus HTC Titanit ja Radarit lukust lahti teha aga nikerdamist veidi on, et Nokia maps lõpuks peale saada.
Kui telefon lukust lahti tehtud, saab mõne custom ROM-i peale laadida, näit. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1691921 .
Kui custom rom Nokia maps/drive-i juba ei sisalda siis ehk leiab kuskilt eraldi xap intallikana.
Custom ROMiga saab marketplace ära trickida (mina saan valida näiteks mis tootja marketplace ma tahan: htc, samsung, nokia, jne) ning siis sealt juba ise tõmmata. Üleeile just tõmbasin uue Nokia Mapsi ja Drive. Tõsi , alguses ütleb , et seda telefoni ei toeta kuid registrist muutsin ma oma telefoni nimeks Nokia Lumia 800 ja nüüd töötab ilusti (HTC enda appe see ei sega). xap'd on enamasti vanemad versioonid.
About all näitab nüüd , et mu HTC Mozart on Lumia
Tango updated ootavad välja rollimist, valmis Nokia ja HTC omad. Teiste kohta ei oska öelda.
Ühtlasi märkige kalendrisse 20'nes kuupäev, tuleb kindlasti palju vägevaid uudiseid. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
PT: Sony XE90 & LG C1 värvi kalibreerimine
InterFace, peaks see sama olema. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
Pead lõikama oma mp3'st selle jupi välja mida helinaks tahad. Kui õieti mäletan siis ei tohi olla pikem kui 30 sekundit ja mahult üle 1MB.
Zunes muudad Genre ära "Ringtone"-ks ja siis syncid telefonisse ning seejärel ilmub ta helinavaliku alla.
see laul salvestus Windows Media Playeri alla
teised laulud on Zune all.
see ongi ,et ei saa sinna zune vedada teda.
Kui see lõigatud jupp on õiges kataloogis siis ilmub varsti ka Zune-i alla, viimasel läheb suts aega indekseerimisega.
Või siis kasuta Zune-is otsingut ja leiab loo üles.
sillu14, ringtone peab olema ka wma formaadis vist. _________________ next.Insiders - koht mängijatele ja tehnikahuvilistele toredaks ajaveetmiseks.
WP7 ju lihtsaim mobla OS eales. Kui miskit säärast ette tuleb, siis järelikult pole vastavat featuret tarvis _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
no ma alles sain selle telo ja pole harjunud windows phoniga.
ebareaalne on see ,et peab nii palju tegema ,et helinat saada:)
võiks kohe laulude alt valida mis helinaks jne.
Iphone ei meeldi , android oli sigrimigri , praegusega väga rahul (jah , kordan jällegi , ilma custom rom'ta on natuke liiga piiratud aga siiski täiesti okei).
ära tüütab juba see pidev vigin mis on meenutab väga patsiga linuxipoiste hala windowsi teemas stiilis "kõik on jura - kasutage linuxit".
Oskab keegi põhjendada miks Symbiani peal Nokia Mapsil on olemas n.ö. satelliitvaade kuid WP7 peal Nokia Mapsil antud asi täielikult puudub - või siis ma ei oska seda lihtsalt üles leida?
Oskab keegi põhjendada miks Symbiani peal Nokia Mapsil on olemas n.ö. satelliitvaade kuid WP7 peal Nokia Mapsil antud asi täielikult puudub - või siis ma ei oska seda lihtsalt üles leida?
Täitsa olemas. All paremas nurgas kolme punkti kohal on selline kihtide nupp. Sealt saad vahetada. _________________ Classified my ass, it's a fuckin' secret and you know it...
Enamvähem ajal kui WP8 ehk oktoobris/novembris.
Äratasin oma WP7 telefoni üle pika aja jälle ellu.
Ostetud rakenduste haldamine (või õigemini haldamise võimaluse puudumine) on absurdselt kohutav.
Enamvähem ajal kui WP8 ehk oktoobris/novembris.
Äratasin oma WP7 telefoni üle pika aja jälle ellu.
Ostetud rakenduste haldamine (või õigemini haldamise võimaluse puudumine) on absurdselt kohutav.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.