Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni? |
Jah |
|
52% |
[ 171 ] |
Ei |
|
47% |
[ 154 ] |
|
hääli kokku : 325 |
|
autor |
|
Velociraptor
HV veteran

|
11.06.2012 23:38:27
|
|
|
AH on ikka nii fucking katkine et jube
Selline tore exploit on, et saad kellegi teisega oma raha koguaeg kahekordistada
Nii kaua seda tehtud ja ükskõik mis nurgast vaadates on ikka vigane. Tahavad sellise AHga RMHA peale minna ? trlolol
|
|
Kommentaarid: 32 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
1 :: |
0 :: |
30 |
|
tagasi üles |
|
 |
vasques
HV kasutaja

|
11.06.2012 23:40:17
|
|
|
kerge rulli eest ära anda lvl 40 str gear, exp per kill ja socketed, päris 3 k eest vendorile ei taha anda ja ahs ei viitsi ka, PalmoliveHD#2349. pmst samas on suurema hinna eest varsti ära anda lvl 50 str gear.
_________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda. |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
sten260
HV kasutaja
|
12.06.2012 04:05:53
|
|
|
PlatoonSgtElias kirjutas: |
edit: Mis see Blizzard tahab täiesti <b>piix</b> keerata ikka Diablo 3? Nüüd tahavad uue patchiga tuua uuenduse sisse, mis teeks nii, et ACT1-st võite saada sama kraami mis igast teisest ACT-ist. Ehk siis, kaob igasugune point edasi otsida kraami kuna mingit pinget enam pole. Farmid seal 1shotiga zombisi ja saad legendary itemeid. Kaoks ära kogu auction house mõte ka sest kõik jookseks oma legendary asjadega ringi
Keegi oskab confrimida seda?
Kui see tuleb siis ma lõpetan koheselt... |
Ma arvan, et act 1-est VÕIB droppida häid asju, aga samas drop rate on nii madal võrreldes järgmise actiga, et ei ole seal mõtet farmida.. See vist blizzi poolt fix sellele, kes whinevad, et ACT 1 ei dropi mitte kottigi
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
M3rcury
HV kasutaja

|
12.06.2012 04:24:13
|
|
|
sten260 kirjutas: |
edit: Mis see Blizzard tahab täiesti <b>piix</b> keerata ikka Diablo 3? Nüüd tahavad uue patchiga tuua uuenduse sisse, mis teeks nii, et ACT1-st võite saada sama kraami mis igast teisest ACT-ist. Ehk siis, kaob igasugune point edasi otsida kraami kuna mingit pinget enam pole. Farmid seal 1shotiga zombisi ja saad legendary itemeid. Kaoks ära kogu auction house mõte ka sest kõik jookseks oma legendary asjadega ringi
Ma arvan, et act 1-est VÕIB droppida häid asju, aga samas drop rate on nii madal võrreldes järgmise actiga, et ei ole seal mõtet farmida.. See vist blizzi poolt fix sellele, kes whinevad, et ACT 1 ei dropi mitte kottigi |
Üks pilt, mis toob asjale paremat selgust:
Spoiler 
Link, kus asjadest pikemalt räägitud: http://us.battle.net/d3/en/blog/6262208/Patch_103_Design_Preview-6_6_2012
Juurde mainides, et mina olen ka üks neist inimesest, kes tahaks, et act 1 dropiks midagi normaalset, sest selle actiga saan üldjuhul hakkama, aga act 2-s ei anna algusestki väga edasi minna, miks ma peaksin miljoneid koguma, et act 2(või 3/4)-st dropitud relva osta, kui mulle antaks ka väike võimalus seda ise saada act 1-st. Point seisnebki selles, et milleks farmida ainult raha, kui on ka võimalus mõni korralik ese saada.
_________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury |
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
proz213
HV vaatleja

|
12.06.2012 07:37:53
|
|
|
Tere, kui keegi viitsib farmida või midagi siis võite lisada mind : Proz213#2769 . Mängin Demon Hunteriga 66k dps.
_________________ "either we are alone in the Universe or we are not. Both are equally terrifying.” ― Arthur C. Clarke |
|
Kommentaarid: 7 loe/lisa |
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
Rauntz
HV vaatleja
|
12.06.2012 08:09:28
|
|
|
nardae, noh kasvõi see sobib homme tahaks ära müüa
Mis kasutajaga teed siis? Sest, et see tuleb ja olen ka selle poolt. HEtkel on act 1-2 täiesti mõttetu loot, millega ei anna isegi act 3 progressida. See hüpe act 2st act 3 on meeletu ja kui sul mingit über tanki ees ei jookse siis ei tee kottigi oma 30k dpsiga.
|
|
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
mirko27
HV veteran

|
12.06.2012 09:48:51
|
|
|
Hetkel dropib act ühes max item level 61 vidinaid. Patch 1.0.3 võimaldab siis ka ilvl 62.
|
|
Kommentaarid: 12 loe/lisa |
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
12.06.2012 09:49:51
|
|
|
mida siin üldse enam mängida on kui infernos diablo maas?
mingi x-x silmadega farmida nagu.. milleks? mis on pointi seda geari koguda? kellele sa teed seda? endale? miks?
miks peaks üks inimene tahtma lihtalt sama contenti farmida jälle ja jälle ja jälle lihtaslt selle poindiga, et mingit geari leida millel pole enam pointi nagunii?
mida parem gear seda lihtsamaks ja igavamaks farmimine läheb... ja lõppudelõpuks on see täiesti pointless.
wowis oli sul veel hc mode ja erinevad grupisuurused kus oli geari vaja ja taktikat osata kuid diablo3 on täielik braindead värk ju.
samahästi võiks õues liivakastis liivateri ritta panna...
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
vasques
HV kasutaja

|
12.06.2012 09:52:22
|
|
|
mirko27 kirjutas: |
Hetkel dropib act ühes max item level 61 vidinaid. Patch 1.0.3 võimaldab siis ka ilvl 62. |
paar posti tagasi oli selgelt pilt toodud, act1s dropib ka itlvl 63 alates 1.0.3 tulekust. puust ja punaselt ja ikka keegi tahab rahvast segadusse ajada.
edit://eelmisele kui sulle ei istu siis ära pela, neid kes seda lõputult mängima jäävad on kole palju.... näide d2
_________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda. |
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
12.06.2012 10:38:48
|
|
|
ottf, diablo ongi selline lahe braindead klikk klikk klikk... peale tööpäeva. Sulle äkki sobivad konsooli 4-8h koridor shooterid, saad läbi mängida ja nurka visata?
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
sten260
HV kasutaja
|
12.06.2012 11:11:13
|
|
|
Kas Eestis on võimalik üldse paypali peale raha saata RMAHist? Ma ei ole eriti kursis sellega, aga tean, et Paypal ei tööta igas riigis
|
|
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Redikate
HV veteran

|
12.06.2012 11:28:19
|
|
|
RMAH'ist paypali kindlasti on (siin ei puutu Eesti asjasse) ja mina olen täiesti edukalt paypalist ka raha oma kaardile kandnud (Swed), niiet ei tohiks probleeme olla sealt raha kättesaamisega jah.
_________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do." |
|
Kommentaarid: 34 loe/lisa |
   |
33 |
|
tagasi üles |
|
 |
Some
HV vaatleja
|
12.06.2012 11:59:13
|
|
|
ottf kirjutas: |
mida siin üldse enam mängida on kui infernos diablo maas?
mingi x-x silmadega farmida nagu.. milleks? mis on pointi seda geari koguda? kellele sa teed seda? endale? miks?
miks peaks üks inimene tahtma lihtalt sama contenti farmida jälle ja jälle ja jälle lihtaslt selle poindiga, et mingit geari leida millel pole enam pointi nagunii?
mida parem gear seda lihtsamaks ja igavamaks farmimine läheb... ja lõppudelõpuks on see täiesti pointless.
wowis oli sul veel hc mode ja erinevad grupisuurused kus oli geari vaja ja taktikat osata kuid diablo3 on täielik braindead värk ju.
samahästi võiks õues liivakastis liivateri ritta panna... |
Miski hetk näiteks läheb PvP lahti ja siis hakkab meeletu ajuragin peale, milliste skillide ja geariga peaks barbi DH vastu minema ja vastupidi... D2-s oli selles osas lihtsamgi et nägid kohe esimestel sekunditel ära - ahhaa, vastaseks freezalot, kiirelt TP linna ja õiged amuletid märssi. Siin paraku võib igaks lahinguks erineva strateegiaga tulla... Ning PvP-s vast hakkab gear isegi rohkem lugema kui tuimal grindimisel. Kusjuures, mind huvitab mida Blizz lisapakettidega ette võtab, iga lisapaketti ootab ju miski 20 miljonit lev60 tegelast?
|
|
   |
9 |
|
tagasi üles |
|
 |
Elitegamer
HV kasutaja

|
|
tagasi üles |
|
 |
mirko27
HV veteran

|
12.06.2012 13:14:55
|
|
|
vasques kirjutas: |
mirko27 kirjutas: |
Hetkel dropib act ühes max item level 61 vidinaid. Patch 1.0.3 võimaldab siis ka ilvl 62. |
paar posti tagasi oli selgelt pilt toodud, act1s dropib ka itlvl 63 alates 1.0.3 tulekust. puust ja punaselt ja ikka keegi tahab rahvast segadusse ajada.
edit://eelmisele kui sulle ei istu siis ära pela, neid kes seda lõputult mängima jäävad on kole palju.... näide d2 |
Sry, ma vaatasin, et tabeli esimene veerg on inferno act 1, tegelikult oli hell.
|
|
   |
11 |
|
tagasi üles |
|
 |
infarkt
HV kasutaja
|
|
   |
7 |
|
tagasi üles |
|
 |
lauri23
HV veteran

|
|
Kommentaarid: 28 loe/lisa |
   |
28 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
12.06.2012 14:25:25
|
|
|
nad võiksid avada uue "regiooni" ehk serveri, kus inimesed saaksid otsast alustada, kui nad seda soovivad..
|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
trip
HV Guru

|
12.06.2012 14:35:06
|
|
|
pigem maailma lõpp tuleb kui total wipe.
|
|
Kommentaarid: 406 loe/lisa |
   |
303 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
12.06.2012 14:40:53
|
|
|
trip kirjutas: |
pigem maailma lõpp tuleb kui total wipe. |
No siis võikski avada lihtsalt EU2, US2, Asia2 serverid ja need kes soovivad, saavad siis sinna mängima minna. Lihtne, kedagi ei wipetaks, inimesed saaksid ise valida, kas katkine economy või värske..
|
|
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Voyage
HV Guru
|
12.06.2012 14:42:21
|
|
|
eShelobik kirjutas: |
trip kirjutas: |
pigem maailma lõpp tuleb kui total wipe. |
No siis võikski avada lihtsalt EU2, US2, Asia2 serverid ja need kes soovivad, saavad siis sinna mängima minna. Lihtne, kedagi ei wipetaks, inimesed saaksid ise valida, kas katkine economy või värske.. |
ja siis leitakse järmine auk.. siis tuleb juba EU3, US3, AS3...jne
|
|
Kommentaarid: 753 loe/lisa |
   |
601 |
|
tagasi üles |
|
 |
Floppy
HV vaatleja

|
12.06.2012 14:45:28
|
|
|
Investeeri oma kuld itemitesse siis. Kui tekib kulla inflatsioon ja sul kulda pole siis see sind ju ei morjenda.
Nett on muidugi ka täis fake videosid ja screenshote. Just täna hommikul oli juhtum kus Krippariani fake dupe tuli välja kui Bashiok striimi vaatas ja palus tal seda teha (pole fakte kontrollinud, IRCst käis selline jutt läbi ja miski blue posti leiab igaüks blizz trackerist kui isu on).
Ma ei väida, et kindlasti dupe poleks meie serverites (blizz though väidab) aga iga 'fakti' peale mida mingi jobu kusagil postitab siin röökida nagu oleks maailmalõpp ei too mitte kellelegi kasu. Mine postita parem blizzi foorumis midagi konstruktiivset.
Ehk siis kokkuvõtvalt kõikidele karjujatele 'can I has your items when you quit?'
viimati muutis Floppy 12.06.2012 14:57:04, muudetud 1 kord |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
12.06.2012 14:52:53
|
|
|
see wipe tahtmine on idiootne üldiselt.
neid auke tuleb veel. arvestades seniseid, tuleb väga suuri auke veel.
blizz ei ole suuteline mitut realmi haldama anyway.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Floppy
HV vaatleja

|
12.06.2012 15:06:50
|
|
|
Kui kulda tekib juurde siis kuidas asjade hinnad langevad? Peaks ju tõusma kuna inimestel on raha, et osta. Kui asjad samas tempos kaasa tekivad ja hind langeb siis nagu ei tekikski inflatsiooni ju?
Võid ka muidugi kulla päris raha eest maha müüa ja hiljem tagasi osta kui see odavam on.
Mõni majandusega kursis olev inimene võib mind parandada, ma ise sellest suurt miskit ei tea.
PS. Ma ei usu kõike pimesi mida Blizz ütleb aga nii suur firma ei saa minu arvates lubada endale lihtsalt labase valetamisega vahele jäämist. Sestap kahtlen, et nad kinni mätsivad kõike.
|
|
tagasi üles |
|
 |
|