Normaalse kasutaja max enne kui püksi teeb, sinu käes ja veel mõne retsi kes 1,6V ja rohkem peale väänab teeb palju enam ja sureb ka mingi pärast palju kiiremini. _________________ CPU Power (Watt) Protsessorite voolutarve Pentium D 805 (4.1GHz) Full Load 474W
Normaalse kasutaja max enne kui püksi teeb, sinu käes ja veel mõne retsi kes 1,6V ja rohkem peale väänab teeb palju enam ja sureb ka mingi pärast palju kiiremini.
mis on normaalne inimene
ma tegin juba vist 5nda proovimisega 1,6v ja 5,5GHz - sain benchidagi
proovisin 5,6GHz, enne pani pange, kui screenshoti salvestada jõudsin - puudus motivatsioon muidugi mingeid peenhäälestusi õppida ja proovida _________________ ☠
Normaalse kasutaja max enne kui püksi teeb, sinu käes ja veel mõne retsi kes 1,6V ja rohkem peale väänab teeb palju enam ja sureb ka mingi pärast palju kiiremini.
mis on normaalne inimene
proovisin 5,6GHz, enne pani pange, kui screenshoti salvestada jõudsin - puudus motivatsioon muidugi mingeid peenhäälestusi õppida ja proovida
mis on normaalne inimene
proovisin 5,6GHz, enne pani pange, kui screenshoti salvestada jõudsin - puudus motivatsioon muidugi mingeid peenhäälestusi õppida ja proovida
aga mitte 1,856V, ma ju ütlesin, et rohkem kui 1,6V
okei saan aru, et pinge on ulme. Läks vist paljuks jah.
Ei hakanud taustalt asju ära tapma. Millalgi üritan kergema win'iga ka. _________________ suck less | no slop grenade
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
Kaidolt ostetud jah. Takt võiks kõrgem olla, vcore madalam. Kui ma õigesti aru sain, siis suudaks ka 1.6 voldiga sama takti peal spi ära teha. _________________ suck less | no slop grenade
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu,
Minu poolt ka siis väike proov uue rauaga
Cpu 3570k@5500Mhz
Mälu GSkill [ TridentX] F3-2600C10Q-16GTXD @ 2660 Mhz CL 10-12-12-31-T2
Mobo Maximus V Extreme
Skoor. 6,739s _________________ Teostan autode värvimis- ja keretöid!
Minu poolt ka siis väike proov uue rauaga
Cpu 3570k@5500Mhz
Mälu GSkill [ TridentX] F3-2600C10Q-16GTXD @ 2660 Mhz CL 10-12-12-31-T2
Mobo Maximus V Extreme
Skoor. 6,739s
Kehva on sul tulemus nats, sellisel taktil mälude kohta
Minu proovilask siis:
i5 3570K @ 5300mhz
G.skill Sniper @ 800mhz
Asus maximus gene V
Aeg: 6.973s
Stock jahutusega tehtud, peab kannatama niikaua kui vee saab _________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta
Mälupesad on vigased, garantii laks
Aga proovisin siis max pii stable ka ära, 5464mhz ja sellest prosest ei tule tilkagi rohkem, inteli stock jahutusega vähemalt
Aeg: 6.880s _________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta
Mälupesad on vigased, garantii laks
Aga proovisin siis max pii stable ka ära, 5464mhz ja sellest prosest ei tule tilkagi rohkem, inteli stock jahutusega vähemalt
Aeg: 6.880s
spi's ei ole see uus prose vist palju kangem või siis mingi konks kuskil
2600k tegi 5,5GHz peal 6,810 _________________ ☠
libe, mälud kehvad ja single channel, muidu oleks parem tulemus.
Aga peale voolutarbe alandamise (kolimine 22nm peale)ja int gpu täiustamise, minuteada ei muudetud midagi. _________________ Inflatsioon on maksustamine ilma seadusandluseta
libe, mälud kehvad ja single channel, muidu oleks parem tulemus.
Aga peale voolutarbe alandamise (kolimine 22nm peale)ja int gpu täiustamise, minuteada ei muudetud midagi.
Arhitektuuris väikesed muudatused, "Tri-Gate" transistorid jms
CPU 3770K@6422Mhz NL2
Mobi Asus Maximus V Extreme
Mälu GSkill 2600Mhz@2316Mhz
Skoor 5,656s
UUS EESTI REKORD!!!! _________________ Teostan autode värvimis- ja keretöid!
cpu: phenom x6 1055t @ 4208 Mhz
mb: asus corssair III formula
8 gb kingston hyperx 1333 ddr3
aeg: 16,895 sec
ei saa mina aru, kuid üle selle enam ei suuda süsteemi käima aidada, mille taha see 4,2 jääb? kas mälud? olen proovinud neid küll madalamale taktile ajada, kuid ikka. fsb saab tõsta, saab tõsta üle 300 ,kuid siis tuleb multiplier lasta alla, et suht surnud ring, kas lähenen kuidagi valesti?
Voolu on vähe muud ei midagi.
4200+ tulemuseks pane aga 1.6v ette ja proovi.
AMD on see suht ok õhuga mingite OC tulemuste tarbeks.24/7 naguni ei lase.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.