MTAR-21 ka üks päris hea relv,üldse need uued suht ok,eks siis Close Quarters-is ole näha kuidas õigustavad.
Täiesti nõus sinuga.
Igati asjalik minikuulipildur.
Täpne ka kaugele, väike recoil ja 900RPM teeb oma töö ikka hästi
Arvata on, et nerfi saab see varsti _________________ Just see vidin, mida sa oled otsinud...
keegi oskab arvata, miks mäng enam tööle ei lähe. Tegin mõni aeg tagasi origini kohustusliku update ning peale seda enam mäng tööle ei lähe. battlelog ütleb joining server ja muud midagi, mäng ei avane. googeldades leidsin et väga paljudel sarnane probleem aga lahendust ei kelleltki. kas järksu kellelgi siin on asjale mõistlik lahendus?
Ülimass, meeldib täiega, kuid ootan veits kuni hinnad odavamaks lähevad ehk.
ega see 22€ pole ka väga palju, või on
no, ma isegi mõtlesin, et kas hakkan mingi mängu peale isegi selle 15 euri kulutama mis ma siit sain rusKey'na, tavaliselt ikka piraatidega läbi ajanud enamus mängud. _________________ Mida hiljem saabub kiirabi, seda täpsem on diagnoos.
Ülimass, meeldib täiega, kuid ootan veits kuni hinnad odavamaks lähevad ehk.
ega see 22€ pole ka väga palju, või on
no, ma isegi mõtlesin, et kas hakkan mingi mängu peale isegi selle 15 euri kulutama mis ma siit sain rusKey'na, tavaliselt ikka piraatidega läbi ajanud enamus mängud.
Täna sain huvitava põhjenduse kickile, server has too many players... nagu wtf . Olin selleks ajaks mänginud vähemalt 20 minti seal. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
Kaasvõitlejad, eesotsas Fudmana, Karuke ja sõbrad. Kas mikri abiga teete kah veel koostööd sõjatandril või olete kõik jalgpalli EMi kütkeis? Võiks vahel teha paari squadiga koostööd...
Natuke pinda käib juba see,et kui ma premiumit sealt läbi proxy püüan osta,viskab igakord payment authorization failed errori ette. kellelgi on sama probleem või kuidas te sellest lahti saite?
Killerwave, ei viitsi enam ei suuda enam. Mäng on nii unplayable, et iga kord kui proovin on algus paljulubav, aga siis kisub nii kohutavalt käest ära, et praktiliselt midagi teha ei saa. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Kaasvõitlejad, eesotsas Fudmana, Karuke ja sõbrad. Kas mikri abiga teete kah veel koostööd sõjatandril või olete kõik jalgpalli EMi kütkeis? Võiks vahel teha paari squadiga koostööd...
Hea meelega liituks ka, aga jalks hetkel ikka tähtsam.
Killerwave, ei viitsi enam ei suuda enam. Mäng on nii unplayable, et iga kord kui proovin on algus paljulubav, aga siis kisub nii kohutavalt käest ära, et praktiliselt midagi teha ei saa.
Jah tõesti, kui seda mängu koguaeg üksi rambona mängida hakkab igav. Otsi omale v'hemalt 3 sõpra ja tehke voice-squadi, mängige erinevaid mappe, erinevaid mängumoode ja jutt muutub.
Üksi tdmis tõesti hakkavad need hit-regid ja pisiasjad silma aga kui ringi lased reaalselt, siis kukuvad minul igatahes tüübid nii normalis kui hardcores kenasti - vbla probleem sinus - minu SPM ja Skill on u 300 kandis. Üldiselt 32-64p tdmis või conquestis olen ikka top3 hulgas, mitte harva ka MVP. Samas pole ma vahepeal 10a FPS mänge mänginud Viimased olidki vist 2002-2003 UT,Quake2,Doom Legacy jms sodi mis tollal liikus.
Tänapäeva noorus on ikka ära rikutud, mina mängisin 1993a 386SX 16Mhz 4mb arvuti peal Doomi kui see välja tuli ja fps oli IIInda chapteri alguses alla 10ne isegi, mitte üht virinat ei tulnud, sest Doom oma "3D" levelitega oli maailma ägedaim asi. Aga mida teie ka sellest teate...enamus teist tegi siis esimesi samme
Killerwave, ei viitsi enam ei suuda enam. Mäng on nii unplayable, et iga kord kui proovin on algus paljulubav, aga siis kisub nii kohutavalt käest ära, et praktiliselt midagi teha ei saa.
Jah tõesti, kui seda mängu koguaeg üksi rambona mängida hakkab igav. Otsi omale v'hemalt 3 sõpra ja tehke voice-squadi, mängige erinevaid mappe, erinevaid mängumoode ja jutt muutub.
Üksi tdmis tõesti hakkavad need hit-regid ja pisiasjad silma aga kui ringi lased reaalselt, siis kukuvad minul igatahes tüübid nii normalis kui hardcores kenasti - vbla probleem sinus - minu SPM ja Skill on u 300 kandis. Üldiselt 32-64p tdmis või conquestis olen ikka top3 hulgas, mitte harva ka MVP. Samas pole ma vahepeal 10a FPS mänge mänginud Viimased olidki vist 2002-2003 UT,Quake2,Doom Legacy jms sodi mis tollal liikus.
Tänapäeva noorus on ikka ära rikutud, mina mängisin 1993a 386SX 16Mhz 4mb arvuti peal Doomi kui see välja tuli ja fps oli IIInda chapteri alguses alla 10ne isegi, mitte üht virinat ei tulnud, sest Doom oma "3D" levelitega oli maailma ägedaim asi. Aga mida teie ka sellest teate...enamus teist tegi siis esimesi samme
Pean nõustuma, Wolf3D, doom ja heretic olid minu jaoks midagi sellist, mis paljude varasemate arcade tüüpi mängude seast ikka tõsise WOW momenti tekitasid. Järgmine selline moment oli vist UT99, mille demo mulle kunagise inerneti pakkuja kaasa andis. Varem piisas üldse vähem enda lõbustamiseks. Tunduvb et nii oli enamustega, inimesed liialt palju nõudma hakanud.
Ega tolle aja mängud kah ideaalsed polnud, kaugel sellest. Aga nad OLID OLEMAS. See luges.
busta, räägivad sellest vene key müügist, pidevalt äritsetakse ja küsitakse, et kust seda saada ning iga patchiga tulevad jälle inimesed ning küsivad, et huvitav miks küll mul mängul must pilt ees on peale patchi.
rmc kirjutas:
oh, vaatasin ise ka nüüd originist ja imelik, näitab 11.00 AM FLE
Fun fun, jälle logimise kalad. Ei tuvasta kontot vms. Mitmendat päeva kalab aegajalt. Seda nii origini ja ka Battlelogi alt aga mitte ilmtingimata samal ajal. Ühte logib sisse, teisele ütleb et vale kood või kasutaja jne.
võiks olla nii, et neid premium relvi saab ainult premium mappides kasutada, siis väheke võrdsem. Muidugi kui palju paremad need uue relvad ka on, aga siiski. _________________ Sarcasm is just one of the many services I offer to people who ask stupid questions.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.