ootan kannatamatult 1.0.3 patchi.
hetkel on infernoga nii, et act1s kannatab ringi laamendada küll, kohatiste raskustega. act2s on iga elite praktiliselt surm ja sealt midagi farmida ei anna (sest valgetelt heade asjade kukkumise chance on minimaalne).
samas, seljasolev värk on ah-st pärit ja ilvl järgi ilmselt act3-4 pärit. ise olen leidnud vaid mõne üksiku jupi, mis võiks konkureerida. isegi craftides olen tunduvalt paremaid asju saanud kui inferno act1st.
päeval 10 friends online, 8 dh act3 inferno, 2 barb act 2inferno. siinkohal küsiks, mitu korda keegi sureb enda dhga act 3-4s enne kui 5 stacki üles saab _________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda.
ma ei saa Dhst üldse aru, ei saanud hell diffi ka tehtud.
dmg pea 9K aga tunne nagu tulistaks õhku, kõik jõuab melesse ja lööb lihtsalt kasti
barbi oli suht OP ikka hellis, infernos act 1 ka kerge , act 2 oli natuke raskem, aga pole sellega eriti vaeva näinud. _________________ Anar kaluva tielyanna!
ACT III-IV samad dropid jah, ehk ilvl 63 omad.
ACT II dropib indeed paska, ilvl 62.
Antud Xbow droppis ACT III Korssik(?) Bridge crossingu questline ees olevast kahekorruselisest cavest. Seal on enamus ajast kollane chest lõpus.. sinna tapan ennast sõbraga kohale ja oleneb kuidas packid on jõuab 3-5 stackiga sinna, MF gear selga ja clicky clicky chesti peal.
Mõned mu buddied teevad kas Ponylevelit või Siegebrakeri chaini - Boss koos 5 stackiga.
Mis selle õige nimi on, oskad öelda? Palju dpsil dmg on ja tankil all res? tuleb muidu korralikult kollaseid?
nardae, DH on kõige kergem klass üldse. Smoke ja thumble ning muud vaja plegi.. _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
ACT III-IV samad dropid jah, ehk ilvl 63 omad.
ACT II dropib indeed paska, ilvl 62.
Antud Xbow droppis ACT III Korssik(?) Bridge crossingu questline ees olevast kahekorruselisest cavest. Seal on enamus ajast kollane chest lõpus.. sinna tapan ennast sõbraga kohale ja oleneb kuidas packid on jõuab 3-5 stackiga sinna, MF gear selga ja clicky clicky chesti peal.
Mõned mu buddied teevad kas Ponylevelit või Siegebrakeri chaini - Boss koos 5 stackiga.
Mis selle õige nimi on, oskad öelda? Palju dpsil dmg on ja tankil all res? tuleb muidu korralikult kollaseid?
Minul on 35k dps 26k hp. Tankil on nö 900 resisti/25k hp. Pooleldi tank build, luuki saab ikka. : D... Eks me kite/stuck meetodil seal struggleme.
Igatahes, võtad ACT III 4. Questi ja siis liigud läbi Arreat Gate'i
Teen ise kah DH lõpuks, ei viitsi monkiga farmida eriti. Hetkel lvl 34 vist, NM. Tahab keegi liituda ?
miks barbi sitt on? act 1 on senimaani kerge olnud, butcher suri esimese korraga ilusasti ja np. act 2 polnu ka nii hull kui arvasin, lihtsalt esimene champ pack keda nagin oli suht haige
barbil resistid 700+, damage 10k, elud mingi 42k.. pole vist milligi sinna matnud _________________ Anar kaluva tielyanna!
Kuna "real life" tuli vahele ja mis seal salata asimesed act-id ei pannud kohe õhinaga igat vaba hetke kasutama, siis lõpetasin Normalis asja alles täna :LOL:
Ei tea kas nooruses oli rohi rohelisem ja päike kollasem, aga no ei tekkinud sellist fanatismi nagu Diablo 1/2-ga oli. Otseselt midagi valesti ka nigu ei olnud. Hm..
Igaljuhul kohe uuesti raskema astmega läbi mängima ei tõmba. Ei välista, et tulevikus replay ikkagi ette võtan.
Hetkel jään õhinaga Torchlight II-e ootama;)
PS! Kas asi oli minus, või ongi nii, et Act II lõpukoll oli raskem kui lõpu-Diablo? Mängisin Wizardiga.
Kuna "real life" tuli vahele ja mis seal salata asimesed act-id ei pannud kohe õhinaga igat vaba hetke kasutama, siis lõpetasin Normalis asja alles täna :LOL:
Ei tea kas nooruses oli rohi rohelisem ja päike kollasem, aga no ei tekkinud sellist fanatismi nagu Diablo 1/2-ga oli. Otseselt midagi valesti ka nigu ei olnud. Hm..
Igaljuhul kohe uuesti raskema astmega läbi mängima ei tõmba. Ei välista, et tulevikus replay ikkagi ette võtan.
Igaljuhul hetkel jään õhinaga Torchlight II-e ootama;)
PS! Kas asi oli minus, või ongi nii, et Act II lõpukoll oli raskem kui lõpu-Diablo? Mängisin Wizardiga.
eks see sõltub rohkem klassist mina kuni infernoni pms iga bossu juures lihtsalt seisin ja tagusin. Väiksed liikumised olid.
Hetkel jään õhinaga Torchlight II-e ootama;)
story on üsna kesine kahjuks, mis selle normali igavaks muudab.. eriti kui mingit challengit ka pole. Hell on mõnus
Nephalem tuleb peale igat rare või champion packi tampist (mini-bossid ei loe).
See on lvl 60 teema, ükskõik mis raskusaste. _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Vaatasin, et täna tuli kiri, et League of Legends'i häkiti sisse ja pandi piistu hunnik e-mail ja password andmeid jms inffi. Niiet, kes end sinna reganud on ning samalt kontolt ka D3-e ja Blizziga tegeleb siis soovitan kibekiiresti paroolid ära vahetada.
Küllap kogu see info kiiresti scammerite andmebaaside vahel ära jagatakse. Parem karta, kui kahetseda.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.