tra koodereid on mõnusalt igal pool. nagu aimbotterite tulv . snaiprid kes suppressioni alt pähe lasevad semi-auto snaipritega... välja arvatud mõni üksik päev ja server, on igas serveris ka hulgi müstilisi lagimehi.
TDM serveris täna admini arvates oli 100ne ping "totally acceptable". Tra kui kuradi pea peale sa kukkunud oled, et sellist jura ajada. Mängu hitdet on isegi puruks, ja kui sa hakkad hellitama mingeid aamishiküla mehi siis palju õnne. isegi CS 1.6 ajal oli alla 100 ping MUST HAVE, ja korralikku matše minu mäletamist mööda tehti ikka sub 50... võtame nüüd siis mängu kus mapid on üüratud ja mudru ning infot liigub kordades rohkem, ja äkki on 100 okei...ajusurm ausõna.
enam vähem mis mul praktiliselt igal mänguseansil toimub.
Kui nüüd selle india premiumi refund tehakse, siis hüvasti BF3 igaveseks. Pole mõtet mängida sellist paska, mis enamus ajast ei olene mittemingis mahus mängija skillist, vaid täringute veeretamisest, et kes antud hetkel siis hitregi võidab. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Oh kurat... Olin nädal aega Rumeenias ja tagasi tulles on mingi hull jama toimunud, ei jõua kõike lugedagi siin. Igatahes saan aru, et Premium on mingi teema. Kes nüüd ja mis hinnaga pakub seda?
duxdery, Läbi India proxy ostes saad veidike alla 22€. Läbi Battlelogi ostes ilma proxy jamamata, saad 40€-ga kätte.
Siin vahepeal teemaks olnud, et mõnel (mitte vist siist foorumist?) on ka Premium ära võetud, kes läbi India proxy ostis, kuigi pmst sellise meetodi kaudu ostmine ei tohiks keelatud olla. Sama hästi ostan Indiast BF3 ning siis ka võtavad mul BF3 ära? EA-poolne rikkumine tarbija suhtes peaks olema.
mis retakas selle video tegi? ta vist pole memo lugenud ja ei tea, mis asi on random bullet deviation. kutt paneb full sprayd suht suvaliselt ja sis imestab, et osad kuulid ei lähe sinna, kus crosshair on või et osad kuulid lähevad sinna, kus crosshair ei ole?
ma olen mänginud igasuguseid FPS-e, aga ütlen ausalt, et just see end all-be all perfektne shooter CS on see, kus ma ei saa ÜLDSE pihta. Võib-olla mul silmanägemine kõver, aga seal ei lähe never-ever kuulid sinna, kus crosshair
Midagi sarnast on ainult Milan ja MAPATS vms, TOWe nüüd küll siin riigis pole. Kuigi need mapatsid maksavad ulmehinda (tark pea laskemoona enda sees) ja olevat vist valesti hoiustatud ka, nii et nad ei töötagi enam.
ma olen mänginud igasuguseid FPS-e, aga ütlen ausalt, et just see end all-be all perfektne shooter CS on see, kus ma ei saa ÜLDSE pihta. Võib-olla mul silmanägemine kõver, aga seal ei lähe never-ever kuulid sinna, kus crosshair
Täpselt sama jama oli ka mul, kui seda mängitud sai !
Minu kogemustepagasisse jääb ka igasugu eri populaarseid FPSe, aga ühelgi nendest mängudest ei tähendanud ma normaalse pingiga sellist räiget hitregi feili kui bf3 est. Nondes mängudes oli põhiprobleemiks reaktsiooniaeg. Siin aga on risti vastupidi, sa võid esimesena laskma hakata, aga kui mäng otsustab, et pihta sa saama ei pea - siis kukud ikka enne.
Üks päev oli isegi kellegi Eestlase vastu hästi näha. Pumbaga 2x selga miski 5m pealt, ja hitmarker njetu. Teine juhtum, kus samamoodi distantsi mingi 5m jagu, aga vastane lihtsalt nagu warpiks, samas ka mitte nii drastiliselt, et tekib ja kaob, aga sujuvat liikumist seal ei olnud ja ükski haavel ei tabanud, kuigi sihik õiges kohas oli.
Muidugi suur küsimus on viimasel ajal - et kui paistab kuskilt coveri vms tagant ainult mehe pea, ja ma seda lasen, saan hitmarkereid - aga tüüp ei sure. Sest apparently mängu jaoks ei olnud need headshotid. Dafuq? _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Kange tahtmine pakkuda, et tegu erimoonaga, lõhkemisel ei ole jõud suunatud ette, vaid külgedele. Operaator ei tee midagi teisiti, mürsk ja laskeseade ise arvutavad välja, kuhu vaja minna ja kui kaugel vaja lõhkeda.
Midagi sarnast on ainult Milan ja MAPATS vms, TOWe nüüd küll siin riigis pole. Kuigi need mapatsid maksavad ulmehinda (tark pea laskemoona enda sees) ja olevat vist valesti hoiustatud ka, nii et nad ei töötagi enam.
ja veel üks näide - mul on ping 9, üks madalamaid terves serveris. enamus vendi 16-50. lasen tüüpi, saan hitmarkerid (vähemalt 2 kuuli tabas iga kord). siis tapetakse ta kellegi teise poolt ära. mina saan vaid suppression assisti. dafuq? herpaderp terve mäng _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Kahjuks arvan,et asi temas.Mina olen algusest saati mänginud ja pole hitreg probleeme.Kui siis vahest harva aga siis pigem minu pingi viga.Enamus ajast ikka kui kedagi tulistan saab ta pihta kah. _________________ ''Not everything that shines is gold''
Enne kui ostad uuri millega tegemist.
vahi seda videot ja räägi edasi. käisin ka usakate serveris 130 pingiga mängimas ja imeläbi pea alati jäin tulevahetuses peale ja neid kordi kus ma 0 eluga välja tulin oli nagu muda. muud siin polegi kui massid istuvad mingi hooratud seadmetega võrgus, ja siis bf3 lag comp rahulikult annab neile metsikud eelised. lisaks on päris hästi näha paljudel vendadel kuidas ping hüppab 20-30 pealt kahe-kolmekordseks random momentidel. kas see on mingi tabeli viga või siis ongi tüüpide ühendus nii ebastabiilne.
hullult logical kui ma kütan sulle 13 kuuli lmgst perse ja viga saab vend heal juhul 50 elupunkti ning isegi suppression perkiga pöörab ümber ja laseb pähe. way to go noh. või nagu eile metro rongi sees, äkki kukun surnuna maha ja siis lühike hetk hiljem kuulen pumba laske tüübilt kes minust üle jookseb. fuck yeah _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Ma lasen koguaeg kuskil 50ping veits alla.Ja mina jään pea alati võitluses peale.Olgu vastasel kasvõi 120ping.Relva tuleb õppida kontrollima. _________________ ''Not everything that shines is gold''
jesus retard christ. see ei ole mu esimene fps, ja mine vahi mu statse kui nii väga tahad. point on selles, et vastane ei saa minu käest suppressionit. samuti tundub nagu kuulid paneks täiesti võssi - lased vastasele pihta, hitmarkerid, aga pärast vaatad, et heal juhul oleks nagu kuulirahest 1-2 kuuli tabanud... küsimus pole siin relva käsitlemises, vaid selles, et kui sina oma pildist näed, et kuulid tabavad, siis temal ei taba.
Keegi kirjeldas ka seda hästi, kuna tegu on mingi hübriidse hitdetectioniga - siis sina näedki oma ekraanil tabamise märki (see X mis tekib crosshairi ümber) kuna see on lokaalne hitreg. Andmevahetus toimub kiirelt serveriga, aga teine vend naudib oma müstilist latentsust nii mõnusalt, et info jõuab tagasi serverisse kus asi ei klapi (teine mees oma pildis oli vbl teise koha peal, või polnud mina veel lasknudki). Siis lag compensation teeb mingi kuldse kesktee, mis tähendabki suure tõonäosusega, et mingi osa minu kuulidest netikoodile ei sobinud. Sama asi tema poolt, tema näeb oma pildis jooksmas, laseb mind - kuigi mina juba näiteks nurga taha jõudnud. Siis tuleb jälle lag comp mis ühe portsuga saadab minu poole teele mitme lasu jagu "damaget" (sellest ka need oneshot suremised), või siis müstilisel kombel saad veel nurga taga pihta, kuigi vastast sinu nägemisraadiuses enam polnud.
Mis mulle tundub, et mida suurem pingivahe, seda hullem on. St kui ma mängin 9se pingiga mingi kuni 25 se venna vastu, on kõik pea, et okei. Samas kui jookseb vastu mingi 50-60 pingine tüüp, võib mürki võtta, et sealt mingi maagia tuleb ja minu jaoks see halvasti või halvemini kui muidu, lõpeb. Kui vastamisi on 50 ja 50 ping, siis arvatavasti mängu lag comp on piisavalt kompetentne ja asjade sünk toimub võrdlemisi võrdselt.
Need ajad on möödas, kus suure pingiga rahvas ise seda tundis - ala cs, wolf et jms, kus sa lihtsalt warpisid või tõmblesid, kasvõi minimaalselt. Nüüd on vaja hellitada neid inimesi, kes mingil põhjusel omavad sitemat ühendust. Müstika muidugi, et jõutakse osta masin mis bf3 kenasti ära veab, aga interneti stabiilsusele ei panda krossigi (vaadake ise, kui paljud eestis näiteks 100 megase elioni ühenduse taga tg784 dega istuvad, mis on torrentite poolt ära väsitatud. Teadagi mida see ruuter siis ju teeb). _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Mul tegelikult sama olukord nagu painkillah'l.
Ise olen webhallen serveris 7 pingiga ja peaksin olema teistest korralikult üle, aga 250 pingiga tüüp lihtsalt laseb mind maha.
Kusjuures, kui mäng välja tuli, siis oli minu arust see laskmise osa kõige parem. Mida aeg edasi, seda hullemaks läheb...
TDM lasen pool m416 salve tühjaks ja tüüp teeb mulle 2-3 kuuli ja mina kukun. Pärast näitab, et tüübil 100%.
Headshot pole ka enam see, mis varem.... ebareaalne...Umbes lase meeter tüübist eemale, siis saad headshoti...
Eks sa vingu edasi siin.See pole ka minu esimene FPS.Äkki otsid paremad serverid siis?Igastahes ma ei kavatse sinuga edasi vaielda.Mina suudan vabalt inimesi tappa. _________________ ''Not everything that shines is gold''
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.