Vahepalaks...
Kas keegi on saanud lisainfot EA refundi teema kohta?
Huvitav oleks teada jah seda, seni ei julge mingeid tehinguid enam teostada. Muidugi minul seda premiumi vaja pole, maksin nii nagu nad nõudsid.
Siin ongi huvi juba teema vastu, et mida EA selle koha pealt ette võtab. Ei imestaks et alles mitu kuud hiljem see esimestele ostjatele halva uudisena tuleks.
Oot kesse läbi proxyde neid asju ajas siin? Sai krediit kaart eelmine kuu läbi ja ei viitsi ise mässata... Äkki keegi pakub abi vähe?
See ei ole mingi probleem läbi proksi teha, parem oota ja kannata mis juhtuma hakkab. Näed ju ise et on levinud jutt refundimisest. Kui tõene see jutt on ei oska öelda.Mina ei tormaks sinu asemel
Proxy seadistamist küll seletada ei jaksa - Google abiks.
Aga põhimõtteliselt - kui proxy seadistatud, siis kontrollida saad http://whatismyipaddress.com/ - seal peab näitama proxy IP'd.
Siis lähed http://store.origin.com ja otsid premiumi välja.
Enne ostmist vaata, et hind oleks Rs1,499 (ehk veidi vähem, kui 22€).
EDIT:
El-Fuego kirjutas:
KohviPaus kirjutas:
Oot kesse läbi proxyde neid asju ajas siin? Sai krediit kaart eelmine kuu läbi ja ei viitsi ise mässata... Äkki keegi pakub abi vähe?
See ei ole mingi probleem läbi proksi teha, parem oota ja kannata mis juhtuma hakkab. Näed ju ise et on levinud jutt refundimisest. Kui tõene see jutt on ei oska öelda.Mina ei tormaks sinu asemel
Proxy seadistamist küll seletada ei jaksa - Google abiks.
Aga põhimõtteliselt - kui proxy seadistatud, siis kontrollida saad http://whatismyipaddress.com/ - seal peab näitama proxy IP'd.
Siis lähed http://store.origin.com ja otsid premiumi välja.
Enne ostmist vaata, et hind oleks Rs1,499 (ehk veidi vähem, kui 22€).
Lkits kena, et jagad infot ja õpetad, ma ei tahaks paranoiline olla, aga hetkel tasuks vist oodata mis saama hakkab.
Muidu igati suured tänud õpetamast ja juhendamast 5+
Endal pole veel jama tekkinud sellega, samas order on endiselt pending...
Reeglina on aga tellimus arhiveeritud 24h jooksul...seega eks paista...
Igal juhul kui tühistavad, siis rohkem raha nad mult nii-ehk naa ei saa, niigi pole väga aega mängida...
Kui EA vähegi mõtleb, siis saavad vast aru, et kui annavadki rahad tagasi, siis nii suurt summat nad tagasi ei saa, kui kõik nö. "ausalt" ostaksid !
Loomulikult, kuid arvatavasti teeb Ea seda põhimõtte pärast ning samas tulevikule mõeldes ei oleks kasulik jätta seda tähelepanuta ning jätta tarbijatele muljet et nii ongi ok nodavamaltmänge
odavamalt ozta osta
Tulevase papi nimel oleks rumal jätta asi tähelepanuta, kuigi kannataksime meie.
viimati muutis Killerwave 09.06.2012 12:18:30, muudetud 1 kord
mad hacks and cracks and tricks _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Sai läbi india edukalt ostetud, 10 min jooksul aktiveerus
Mässan ise just sellega ja kuidagi ei lähe läbi- Tegu Swedi master krediidiga- olen varemgi netist ostnud, kuid hetkel ei funka- autoriseerimine ebaõnnestub _________________
Mässan ise just sellega ja kuidagi ei lähe läbi- Tegu Swedi master krediidiga- olen varemgi netist ostnud, kuid hetkel ei funka- autoriseerimine ebaõnnestub
Kummaline. Mul muidugi Seb ja Brasiilia ostu puhul toimis.
Swediga vist ei saagi kuna selle on lisaturvalisus parool.
Indias seda ei olnud võimalik kuskile sisetada.
Selle pärast ka autentimine ebaõnnestub.
El-Fuego kirjutas:
Elvo kirjutas:
Mutiq kirjutas:
Mässan ise just sellega ja kuidagi ei lähe läbi- Tegu Swedi master krediidiga- olen varemgi netist ostnud, kuid hetkel ei funka- autoriseerimine ebaõnnestub
Swediga vist ei saagi kuna selle on lisaturvalisus parool.
Indias seda ei olnud võimalik kuskile sisetada.
Selle pärast ka autentimine ebaõnnestub.
El-Fuego kirjutas:
Elvo kirjutas:
Mutiq kirjutas:
dart bugi likvideerisid aga no puiuixu nüüd see smoke bugi. Ja siis nad veel tahavad et ma rohkem pappi neile annaks.... ei tea küll mille eest.... Lisaks multimillion häkkerit kes pidevalt ainult stats resetti saavad.... ja siis 4 tunniga uuesti master of universed on
dart bugi likvideerisid aga no puiuixu nüüd see smoke bugi. Ja siis nad veel tahavad et ma rohkem pappi neile annaks.... ei tea küll mille eest.... Lisaks multimillion häkkerit kes pidevalt ainult stats resetti saavad.... ja siis 4 tunniga uuesti master of universed on
Rahu rahu küll parandavad. piiks a piiks ajab keema see, et olin noa servus, löö mis distantsilt tahad vend surma ei saa, ainus kes surma saab olen mina.
minul pole aga mul emal on SEB Mastercard ja kui proovime osta siis koguaeg tuleb Error kõik on õige ma ei saa aru.
või kui keegi saaks mulle osta siis ma kannaks enda Juunior kaardiga raha(seda peate ka mulle õpetama).
minul pole aga mul emal on SEB Mastercard ja kui proovime osta siis koguaeg tuleb Error kõik on õige ma ei saa aru.
või kui keegi saaks mulle osta siis ma kannaks enda Juunior kaardiga raha(seda peate ka mulle õpetama).
Loe natuke vanemaid lehekülgi, seal on õpetusi kuidas muuta proksit ja kuidas seda ostu sooritada
5)Sisened oma kasutajaga(Millel peab olema juba Battlefield 3 )
6)Täidad lahtrid(makseviis,ostja aadress jms).
Vali kindlasti riigiks Braziilia
7)Maksad ära ja lõpus peaks näitama arvet!
Aadressil vahet ple?
Peaks lihtsalt viskama teises keeles kirja ja hinna,aadress on kõigil riikidel sama
ÕPETUS NR 2
Windows 7 all otsid start menüüst "Internet Options" -> Connections -> LAN Settings -> Use a proxy server...... -> Address: 177.52.17.162 -> Port: 3128 -> OK -> OK
Peale seda masinale restart ja võid otse läbi origini ka teha oste.
PS Suured tänud Elvole kes jagas minuga infot ja Veel suuremad tänud Kilpale ja Microx-ile kes tegid asja toimivaks ja leidsid lahenduse.
Aadressil vahet ple?
Peaks lihtsalt viskama teises keeles kirja ja hinna,aadress on kõigil riikidel sama
ÕPETUS NR 2
Windows 7 all otsid start menüüst "Internet Options" -> Connections -> LAN Settings -> Use a proxy server...... -> Address: 177.52.17.162 -> Port: 3128 -> OK -> OK
PS Suured tänud Elvole kes jagas minuga infot ja Veel suuremad tänud Kilpale ja Microx-ile kes tegid asja toimivaks ja leidsid lahenduse.
payment authorization failed
keegi ostke mulle see andke oma MSN vms ja räägime sellest.
Aadressil vahet ple?
ÕPETUS NR 2
payment authorization failed
keegi ostke mulle see andke oma MSN vms ja räägime sellest.
ot:
For real? Täna registreeritud kasutaja, ei ole ID-kaardiga autentinud, pangateenuseid pole kasutanud - võib-olla ma olen lihtsalt paranoiline...
oki ma ei tea mida see tähendab mis mul SEB panka tuli : ******************(number) Dublin NL -49,99€ , (vaidlusta) vms aga samas ma ei näe ,et mul oleks battlefield 3 premium.
Hiljemalt 1 päeva jooksul peaks tulema kohale. Tavaliselt siiski suht kohe.
Aga panid ikka selle krõbeda summa mängu jah? Oleks sinu asemel India proxy kaudu ostnud.
niih sõtad kes seletab mulle selle video fenomeni=? Mingi magnet sütik mürsul??? TOW siis, BF3's võiks ka siis ju mitte direct hit olla
Paljud heitepommid ja mürsud ei plahvata ka maapinda puudutades vaid selle kohal. Mis selles imelikku on? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Minu küsimus on- mis põhjustas detonatsiooni? Magnetsütik vms? Vaevalt et vennike kes selle kilomeetreid eemal välja lasi silma järgi hindab, et nüüd on tanki kohal.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.