Mul töötab kõik ilusti. Peale nüüd seda viimast patchi toppisin ainult need failid sinna ja töötab nii nagu peab.
//Proovi igaksjuhuks ka ülejäänud keeled sealt kaustast ära kustutada. Jäta ainult need "en" omad ja sellega seonduv. Kui see ka ei aita, siis vast tuleb teha reinstall (CJS asjad vast rikkusid siis ära) ning seejärel panna vaid minu antud failid sinna kausta.
Need inglisekeelsed failid on kuidagi väga pisikesed võrreldes näiteks vene keelse omaga mis on üle 800mb suured.
Sest sa asendad valesid faile, keelefaile on kahes kohas. Ühed on suured(üle gb) ja need paned esimesel korral peale. Need mis update kaustas - vajavad iga kord uuendamist.
Mul töötab kõik ilusti. Peale nüüd seda viimast patchi toppisin ainult need failid sinna ja töötab nii nagu peab.
//Proovi igaksjuhuks ka ülejäänud keeled sealt kaustast ära kustutada. Jäta ainult need "en" omad ja sellega seonduv. Kui see ka ei aita, siis vast tuleb teha reinstall (CJS asjad vast rikkusid siis ära) ning seejärel panna vaid minu antud failid sinna kausta.
Need inglisekeelsed failid on kuidagi väga pisikesed võrreldes näiteks vene keelse omaga mis on üle 800mb suured.
Sest sa asendad valesid faile, keelefaile on kahes kohas. Ühed on suured(üle gb) ja need paned esimesel korral peale. Need mis update kaustas - vajavad iga kord uuendamist.
Pff selge Minu viga. Tänud abi eest
Siuke facepalm enda peale, et ise ka ei usu. _________________ Battlefield 3: MrStriky
Bad Company 2: Mr.Striky
Steam: ruusmae
noxton, sa pead omama B2K ja siis Assignmendi'ga saad lahti. Minu arvates on see relv mõttetu. Peale esimest patchi (mitte see mis just oli, vaid eelmine), sellega rikuti ära. Aga noh, eks machine gun'id ongi mõeldud ikka bipod'iga kasutamiseks, mitte puusalt laskmiseks.
lennuki guide missle või siis jeep on ära nerfitud, enne patchi võttis lennuki GM-ga jeebi hoobilt maha killiga, nüüd jeebil 100% eludega annab vehicle disabled ... _________________ "Mõtle kriitiliselt"
KuriVaiM1, nõrgemaks vist ei tehtud, aga tabavust muudeti, et nsm. lockides vist ei lase ühe lasuga ära, aga kui keegi lockib soflam'iga ja siis lased, võtab laksuga maha, läheb nö. täpsemalt vms.. Ei mäleta täpselt seda listi, aga äkki nerfiti veits tugevust kah...
Youtubis on muidu,juba õpetused üleval,kuidas ja kust osta premium odavalt
Nüüd on ainult aja küsimus,kas hakatakse refundima või mõtlevad midagi muud välja
Üle üldse,levis see läbi interneti lehtede nagu kulutuli
Youtubis on muidu,juba õpetused üleval,kuidas ja kust osta premium odavalt
Nüüd on ainult aja küsimus,kas hakatakse refundima või mõtlevad midagi muud välja
Üle üldse,levis see läbi interneti lehtede nagu kulutuli
Siin väideti, et erinev elutase on.
Kas siis pmst kui ma lähen ostan nüüd Indiast ise BF3 ja tulen Eestis aktiveerin selle, siis pmst võib ka ju oletada, et EA võtab mängu mult Originist ära?
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.