MS on vist selle 18 reitinguga mängude ip bloki ära lõpetanud. Kahjuks kehtib see ainult uutele mängudele.
Bloodforge, mäng millest verisemat asja on võimatu teha on ilma piiranguta.
täiesti pekkis, kuidas 0:42 meenutab mingit muud NES laulu, aga ei suuda meenutada, milline.
Gameplay oli minu jaoks kena, ei tundund et mingid jamasid oli või kollide peal mittepõrkamine. Cutscened meeldisid, nagu oleks uus DuckTalesi episood. Neid sai kenasti skippida, kui oli juba see koht läbi tehtud või pidi midagi uuesti alustama. Väga meeldisid need animatsioonid, mis frame by frame tehtud. Ma olen suht kreisi selliste asjade järele, kui näen et animatsioon pole üks tweenitamine, vaid animeeritud õigesti ja elavalt. Minu jaoks suur plusspunkt animatsiooni osas.
Palun, PALUN TEHKE VEEL nii ilusasti animeeritud mänge. _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.