greedy ea fvcks ikka tahavad pappi saada, vaevalt premium on time limited pakkumine.
See "priority queue" saab varsti põhiliseks asjaks miks kõik premiumi ostma peavad, kuna PREM vennad saavad tavamängijatest järjekorras ette ja nii võib mõni vend ootama jäädagi kui järjest PREM vennad järjekorda end lisavad ja sind kui tavamängijat selles järjekorras tahapoole lükkavad.
Mis te arvate kas Battlefiled 3 võiks low/medium peal mängida sellisel süsteemil:
E6850 3.0 @ 3.2GHz (varsti saan uue jahutuse siis saab veel clockida)
GeForce 8800GTS 640MB
4GB ram
Sai eile ka mängitud veits ning oli tunda et perf on mängul parem kui võrrelda mingi ~1 kuu taguse ajaga. Ju viimase patchiga parandati.
Muidugi võiks ikkagi uued aruvti jupid kohale jõuda, saaks i5'ga nautida ehk isegi high grapchisit BF'is :p
E: saiake_you
Vaata profiilis olevat masinat mul. Sellega jookseb low-med peal ära mängitavalt küll (tho mingitel momentidel spikab) _________________ http://nodejs.org/
"I'm also a person. Programming is just one thing I do."
Stockis E8500 + 9800GTX+ polnud üldse mängitav, alla 30 FPS
Stockis E8500 + 560TI oli mängitav enamvähem low-medi peal, kuid FPS pidevalt alla 30 FPS ning tihti sain surma, kuna vastase muzzle flare'i tõttu tekkis mingi lag.
Stockis i5 2500k + 560TI väga hea , High ja peaaegu ultragi +60FPS, Antialiasing deferred 4x MSAA peal päris panna ei saa, siis alla 60 FPS
Stockis i5 2500k + 560TI väga hea , High ja peaaegu ultragi +60FPS, Antialiasing deferred 4x MSAA peal päris panna ei saa, siis alla 60 FPS
Mis molu ja mis reso?
saiake_you kirjutas:
Low peal isegi saaks, sellel juhul ma peaks siis ka videokaarti kellama, aga ma kardan kõrgete temperatuuride pärast veits
video videoks, mul oli 560Ti koos e8400ga ja jooksis 30+ high, med low. Nüüd i5ga samuti 60+ ultra sätetel. Anna prosele piitsa ja saab low-med ehk 30+ mängida. Endal oli ka suur vahe kas e8400 oli def kelladel või ülekellatud näiteks 3,6Ghz peale.
viimati muutis Killerwave 07.06.2012 12:13:26, muudetud 1 kord
Mis molu ja mis reso?
saiake_you kirjutas:
Low peal isegi saaks, sellel juhul ma peaks siis ka videokaarti kellama, aga ma kardan kõrgete temperatuuride pärast veits
video videoks, mul oli 560Ti koos e8400ga ja jooksis 30+ high, med low. Nüüd i5ga samuti 60+ ultra sätetel. Anna prosele piitsa ja saab low-med ehk 30+ mängida.
Mis molu ja mis reso?
saiake_you kirjutas:
video videoks, mul oli 560Ti koos e8400ga ja jooksis 30+ high, med low. Nüüd i5ga samuti 60+ ultra sätetel. Anna prosele piitsa ja saab low-med ehk 30+ mängida.
just just, 1280x768, siis vb tõesti
1280X 1024 endal
Tore 17'' lukuauk on 2500K ja 560Ti taga Aga see muutub varsti ma loodan
Killerwave, aga vähemalt fps on ok muidu pead hakkama kaugemale vaatama, uuemat ja võimsamat videot
Tegelt ma väga ei kurda, niikuinii elan suht monitoris lõustaga. Vaatevälja laius on pigem probleemiks. Moonutusi ei salli, et FOV-iga hulluks tahaks minna.
Samas kas mitte 560Ti ei pidavat kenasti 40+ HIGH hakkama saama HD resol?
SPs isegi üle 50+
Hetkel kütab kuni 200FPSi - piiratud 60ni
1920x1200, i7 920 @ 3.8GHz ja HD6950 unlockitud 6970-ks ning 890/1400 taktil. Seega võrdlusena ~GTX570 kandis peaks olema võimsuse osas.
Mängisin varem Ultra seadetega ilma AA ja AF-ita. Paaris kohas olid veidrad fps dropid ja nüüd mängin High presetiga koos kõigi asjadega, mis seal annab (k.a. AA, AF jne) ilma, et ise seadistust muutnud oleks.
Tiksub 45+ fps enamus ajast, paaris kohas tõmbab 40 kanti ka. Seega minu jaoks on täiesti mängitav
Ultraga tiris paaris kohas 30 kanti fpsi ja see oli ebameeldiv silmale.
Goleteral, kui Swedbank kaart siis tuleb netipangas aktiveerida "Turvalised ostud internetis" soovitavale krediitkaardile, mis on paar klikki ja kohe aktiveerub see funktsioon.
Goleteral, kui Swedbank kaart siis tuleb netipangas aktiveerida "Turvalised ostud internetis" soovitavale krediitkaardile, mis on paar klikki ja kohe aktiveerub see funktsioon.
SEB oli ja 'kolisin' korra Indiasse ja sain ostetud, nüüd teine probleem on juba mängu reaalne allalaadimine sest originis pole kusagil näha kohta - orderi all on et order complete aga mingeid võimalusi pole.
Misasi see Premiumil on, mida eraldi alla laadida tuleb? _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
heff, mu jutt käis Goleteral kohta
Ei saanud aru ,kas jutt käib Premiumist või vanilla mängust. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Läbi brauseri ei saanud aga nüüd läbi Origini kliendi õnnestus (SEB kaardiga) ja praegu on order pending. Eks ommikul paistab siis
Minul ka asi käes, et kel SEBi kaardiga probleeme (see failed to authorize vms ta oli) siis proovige India proxyt ja osta läbi Origini kliendi _________________ O:/SS: Iidseid sülearvuteid (386 ja vanemad)
Vabandust, kui see juba läbi käinud, aga peale inglise keelse patchi peale panekut kadusid inglise keelsed karjumised ära, kuidas neid tagasi saada? Ilma kõneta on kuidagi pooletoobine kogemus.
Genert, Vana uudis ja ise sellega sõita ei saa, ainult gunner toolis istuda!
Natuke unbalanced ei ole või?
Üks vend AC130-iga,spawn trapid 32 vaenlast, XP-d tuleb nagu raha Reformierakonda.
AC130 liigub mööda ettenähtud ringikujulist kurssi, samuti oleks loogiline, et relvade sihtimisraadius on piiratud.
Ja ei imestaks ka kui see ajaline või allatulistatav oleks. _________________ www.FunBox.ee - kvaliteetsed õhupallid, värvikad kostüümid ja kõik muu vajalik meeldejääva peo korraldamiseks!
Nüüd kui kõigil on Premiumi tuhin üle läinud siis, äkki on kellelgi aimu, kuidas ma Inglise keelse Voiceoveri tagasi saan.
Ülejäänud tekst ja asjad on aga voiceover on tumm.
india töökorralikud proxid testitud @23:00
kõik toimivad mingi üks neist oli ssl-ta, ülejäänud kõik ssl
nimekirjas ees on väiksema timeoutiga aadressid, viimased kõige aeglasemad
I bought Battlefield Premium the day after it came out with a Indian proxy. Today i got this email from EA:
A refund has been generated for your order as a result of your request, the fulfiller's request, incorrect address, or a refused shipment.
Refund details: Order ID: 15504492445 Amount: Rs.1,499.00
Thank you, Origin
My friend bought it at the same time using the same method and he hasn't got the service inactivated and refunded but I'm guessing it's just a matter of time.
AC-130 on kaks koht,a üks ühele gunnerile ja teine teisele, lendab mööda ettenähtud rada ja seda on võimalik alla lasta. Seega on vaja osavaid hävitaja piloote, kes suudavad kaitsta seda. Masina saab nii, et mapil on mingi kindel punkt või baas, mille peab endale saama, et sellega ringi paarutada.
Seni on veel Premium alles ja pole refundi tehtud. kellelgi teisel seal peale OP polemidagi tehtud. Võib väga vabalt ka mingi kala olla või mõni teine probleem. Pole ju kindel, et talle tehti refund just sellepärast, et ta proxyt kasutas.
I bought Battlefield Premium the day after it came out with a Indian proxy. Today i got this email from EA:
A refund has been generated for your order as a result of your request, the fulfiller's request, incorrect address, or a refused shipment.
Refund details: Order ID: 15504492445 Amount: Rs.1,499.00
Thank you, Origin
My friend bought it at the same time using the same method and he hasn't got the service inactivated and refunded but I'm guessing it's just a matter of time.
Hoiame nüüd hinge kinni, et alles jäetakse
Kuigi olin ise ka ostes arvamusel, et niikaua kuni EA account näitab tellimust "Pending" - ei tasu veel hõisata.
Tere k6igile.
tekib probleem selle premiumi ostmisega... Proovisin juba mitu korda osta battlelogist, originist, ja origin store'st ka... Kogu aeg saan uhe ja sama vea : Payment authorisation failed... Keegi saab aidata kuidagi?
Esmaselt proovisin maksta India proxyga. Sain seda ulevalmainitud vea. Siis proovisin isegi korralikult osta... ja kogu aeg tuleb uks ja sama viga.
Kir_Endres, kas sa proovid Swedbanki kaardiga? Siis pead lubama krediitkaardile ka "Turvalised ostus internetis" kuskil seal internetipangas (mingi linnukese kuhugi panema või ma täpselt ei teagi). Siin teemas mitmel sellega probleeme olnud.
Tere k6igile.
tekib probleem selle premiumi ostmisega... Proovisin juba mitu korda osta battlelogist, originist, ja origin store'st ka... Kogu aeg saan uhe ja sama vea : Payment authorisation failed... Keegi saab aidata kuidagi?
Esmaselt proovisin maksta India proxyga. Sain seda ulevalmainitud vea. Siis proovisin isegi korralikult osta... ja kogu aeg tuleb uks ja sama viga.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.