On kellelgi korralikke õpetussõnu anda, kuidas mängida TD'd? Olen internetiavarustest isegi nii mõndagi leidnud, aga sellegipoolest olen tihti kas kogemata kiire surmalaps või siis viimane inimene, kes tiimis alles on ning ka siis 100%-ne surmalaps.
Hetkel mängin selliseid tanke: USA T40, Saksa Hetzer & Marder II
Üritan uppida ennast M10 Wolvi peale
Enamuse ajast mappides kükitan kaugemal põõsastes (mistõttu ei osta ka kunagi 10cm relvi peale, sest nende sihtimine on puuks) ning üritan kaugemalt kaabakaid maha võtta. Enamus ajast sihin tracke, et neid peatada või siis külge/selga. Kõikidest tankidest ka veel päris aru ei saa, mistõttu ei tea täpselt keda kuhu lasta ja mis võime kellelgi on.
On kellelgi korralikke õpetussõnu anda, kuidas mängida TD'd? Olen internetiavarustest isegi nii mõndagi leidnud, aga sellegipoolest olen tihti kas kogemata kiire surmalaps või siis viimane inimene, kes tiimis alles on ning ka siis 100%-ne surmalaps.
Hetkel mängin selliseid tanke: USA T40, Saksa Hetzer & Marder II
Üritan uppida ennast M10 Wolvi peale
Enamuse ajast mappides kükitan kaugemal põõsastes (mistõttu ei osta ka kunagi 10cm relvi peale, sest nende sihtimine on puuks) ning üritan kaugemalt kaabakaid maha võtta. Enamus ajast sihin tracke, et neid peatada või siis külge/selga. Kõikidest tankidest ka veel päris aru ei saa, mistõttu ei tea täpselt keda kuhu lasta ja mis võime kellelgi on.
TD peaks olema ka peamised ründamisjõud. Eriti vali sellised suunad välja, mis on "face-to-face"koridorid, ehk siis külje pealt flankida ei saaks keegi. Tulevad kohe mõned mapid meelde, kus nn kanalid eksisteerivad.
Liigud muidugi heavy tankidega koos, veidi tagapooll. Üldjuhul on TD esiosa väga kõva, oleneb muidugi mis tieri vastu mängib.
Ehk siis:
1) liigu heavydega kaasas
2) vali "tunnelid/koridorid", kus liikuda, et sind külje pealt rünnata ei saaks
3) kui on avar kaart, kus nn koridore pole, siis leia hea koht, kust on ülevaade väljale ja arvatavasti vaenlased tulevad ja passi seal või liigu heavyde ja ka mõne mediumi saatel, et nad su külgi ja tagumikku kaitseks. Variant on ka baasi juures mingit suunda kinni hoida.
TDsid ikka kardetakse kui nad näoga su suunas vaatavad
. See peaks ka nende eesmärk olema, kui tekib konflikt ja tankid üksteise suunas esiotsadega, siis TD ülesanne peaks olema sealt läbi lasta ja vastaseid ümber mõtlema panna ja parimal juhul taganema või midagi lolli tegema.
Wolverine ja m18hellcat on sellised teistsugused TD'd, nendega ajad mööda mappi ringi, ja proovid flankida, lased mõned laksud ja kohe relocate.
Saksa td liini lõpp on saast, see mis praeguseks ferdi'st järele jäänud on hale vari võrreldes sellega mis ta vanasti oli. Vanasti nägid ferdi't sinu poole vaatamas siis käis sul peast läbi oh shit... nüüd lihtsalt naerad näkku talle ja lased igas asendis läbi
Vene TD tree on minuarust suht joke. Armor on olematu, no relv on hea, aga kokkuvõttes mitte midagi erilist. Ma ootaks Prantsusmaa TD liini ja ise ootan ka seda. Alati kui tuleb midagi uut on see väga OP ja kunagi hiljem saab nerfi
Täna Joss4 istus kuidagi väga hästi.
Võit!
Lahing: Kaevandused 5. juuni 2012. a. 21:53:55
Masin: IS-4
Kogemused: 3 518 (x2 esimese lahingu puhul iga päev)
Krediiti: 93 856
Lahingu saavutused: Valdamise märk: Tankiäss, Terasmüür
Sõltub see TD värk. Kui n. TD´d on platis ja kordineeritult kõmmutavad, siis on päris kole vastas olla. (OBJ)
Eestit kaitsev hiid-Ansip ei mahugi pisikesse masinasse, Jagdtiger olevat seest mõnus ja ruumikas... _________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ).
Nüüd siis on teada miks WG JagdTigr-i mõõtmeid muudab "Hiid-Ansip pidi siinai ülevalt luugi lahti tegema selg kangeks ei lähe aga nüüd mahub ilusasti sisse 0.7.4" _________________ "You cannot judge me. I am Justice itself!"
Asi on vist selles, et kõrge seade all on ka FXAA sees ja kaadrisagedus madal, tõenäoliselt selline hakkimise/blur-i kombo peidab toda treisserit hästi. _________________ Fortuna non penis in manu non recipe.
Mitme arvuti vahel failide syncimiseks kasuta lihtsat ja mugavat Dropbox-i (ning toeta minu ja sinu dropboxi 500 megabaidise boostiga ).
alguses ei saanud eriti arugi, et kui keeruline ilma premiumita see tier8 on, aga jah VK4502A uue toruga on ikka r2ige mutiauk kuhu raha toppida 1030 yks lask on suht kirves, plussi j22b pms ainult siis kui 20k+ raha ja ellu j22b, et jah kahju et nii disainitud m2ng... _________________ life is a bitch with 12inch strapon
Aga see on vana teada tõde juba, et alates T7-st hakkab asi kirveks minema. Selleks kasutavad inimesed madalama tieride tanke(KV,PzIV jne) või premium tanke(Type 59, Löwe jms), et raha teenida.
Isiklikult oman Type 59 ja imestan, et ma seda esimesel päeval juba ära ei ostnud, raha tuleks nagu puu otsast. Samas on mul väga vähe mänge olnud, kus IS-3ga miinustesse jääks.
Minu arust on küll väga hea tank. Alguses oli tõesti paras piin, aga kui kõik on ära arendatud ja mehed ka 100% mitmete lisadega, siis on ikka täielik relv. Ma täna ainult IS-8ga omanud olengi. IS-8-l soovitan panna märg laskemoonahoidja, 10% kiirem laadimine ja suur kildmürsuvastanekaitse. Laskemoona lõhkemine on tal üks nõrgemaid kohti. Minu jaoks on siiamaani KV4 väga piin olnud, samas pole tankil kõik ära arendanud. _________________ Futurist
viimati muutis Meshboy28 10.06.2012 23:19:55, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.