South Park oli ainus mis minu jaoks midagi head oli. Muu oli suht meh, kinect see ja kinect too. Ja siis mingi Nike, vahepeal mõtlesin kas tegu on ikka E3ga.
South Park oli ainus mis minu jaoks midagi head oli. Muu oli suht meh, kinect see ja kinect too. Ja siis mingi Nike, vahepeal mõtlesin kas tegu on ikka E3ga.
No, seni on veel Laser Tagi sarnane ägedus tulemata, aga no, show alles algas ka
Sama siin. Wreckeer vms tundus ka mu jaoks huvitav _________________ Flacko, the nutty weasel who loves blue cheese, Blyth's Reed Warblers, Thrush Nightingales and Devin Townsend!
renhoelder, Medal of Honor loomulikult, Battlefield Premium ja DLC'd, Dead Space 3, aga loodetavasti näeme ka mingit üllatust, näiteks Mirrors Edge 2, Respawn Entertainmenti mäng või mine tea, äkki DICE toob uue Bad Company lauale, mis on kahtlane, aga jutte on olnud.
Õigus, õigus, MoH ja Mirrors Edge 2, vaatab kuidas nad Frostbite'i ära kasutavad. Dead Space 3 tõi millegipärast GoW seose kuskilt mu haige pea sügavusest, vaatab mis sellest saab.
Õnneks näeb BLOPS 2 välja kohutavalt sitt ja jookseb 20 fpsiga. Kvaliteetkraam.
Vaatasin ka selle Microsofti esitluse ära, see black opsi osa oli ikka naljanumber Kahju et nad selle seeria ka ära rikuvad.... see ei ole cod enam kus on mingid laserid ja robotid Loodan et DICE-lt tuleb äkki Bad Company 3 mis oleks väga äge
See cod jääb küll mängimata
DefXtreme, täpsustus: Warfighter näeb välja nagu järgmine CoD kloon, millega EA üritab natukenegi Activisonit rahatroonilt tõugata. Eelmine aasta proovisid BF3'ega, see aasta siis MoH'i kord jälle.
Suur osa tüdinesid juba CoD seeriat mängides sellest "jookse lihtsalt punktist punkti samal ajal kui iga sekund midagi plahvatab.
Warfighter näeb vähemalt hea välja, ega nad gameplay poolest tõenäoliselt palju ei erine ja ma eeldan, et müüginumbreid lükkab edasi suuramlt jaolt ikka MP, millega CoD'il on juba kõva põhi all. Aga no, järgmine aasta peaksid ka CoD'i poisid uue mootori peale kolima
DefXtreme, täpsustus: Warfighter näeb välja nagu järgmine CoD kloon, millega EA üritab natukenegi Activisonit rahatroonilt tõugata. Eelmine aasta proovisid BF3'ega, see aasta siis MoH'i kord jälle.
Suur osa tüdinesid juba CoD seeriat mängides sellest "jookse lihtsalt punktist punkti samal ajal kui iga sekund midagi plahvatab.
Oehjah.
Ma mängin siis parem juba Frostbite'i mootoril CODi, kui seda pruuni käkki, mida Activision müüa üritab.
oh god uus NFS on ikka täis juust. Toppigu frostbaiti täis, nii et majad ka lagunevad and talk again. Effin scrubs who buy this shit _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond.
Mis siis sellel NFS'il viga oli? Ega ma ise tegelikult väga tähelepanu ei pööranud, aga tundus täitsa normaalne. Criterion on ju väga kompetentne dev ja 2010'ne Need for Speed: Hot Pursuit oli korralik. See pm sama asi ainult, et seekord linnas.
Loomulikult pole midagi väga originaalset, aga polnud ka midagi väga halba. Mida ikka nendest rallimise mängudest rohkem oodata? _________________ TALUSILDID
Mis siis sellel NFS'il viga oli? Ega ma ise tegelikult väga tähelepanu ei pööranud, aga tundus täitsa normaalne. Criterion on ju väga kompetentne dev ja 2010'ne Need for Speed: Hot Pursuit oli korralik. See pm sama asi ainult, et seekord linnas.
Loomulikult pole midagi väga originaalset, aga polnud ka midagi väga halba. Mida ikka nendest rallimise mängudest rohkem oodata?
Pmst sama asi ongi probleemiks.
viimati muutis SinineSiil 05.06.2012 00:07:45, muudetud 1 kord
Mis seal crysis3s sweet oli. Esmapilgul täiesti samasugune madalalaubaline konsoolipordist shuuter nagu ka teine osa. Oh shit we upped the textures and added some polygons whoo.
Ainuke asi millest midagi loota minu jaoks, on NBA mängud, 2k11 kuidagi täiendada on üpris raske muidugi. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Ma tükk aega ootasin kuna tuleb see eelmisest NFSist tuttav 300km/h drifting, aga ennäe, tuli hoopis ultra-super-arkaadilik vastaste sodiksnüsimine, ilma, et su endaga midagi juhtuks. Open world pa$k on ka nii läbi kedratud, arvestades, et open world nende mõistes tähendab täiesti elutut maailma. Graafika võib ju ok olla, aga kui ma tahan pilt over geimplei, lähen ja sõidan väljas oma autoga.
MOH ile sattusin liiga hilja peale, aga tundub nagu oleks otseselt arendatud CODi imiteerima ja kandadele astuma (nii SP kui MP lõikudest järeldus).
Crysis... maitse asi aga ei näe mina midagi, mis nüüd oleks nii super ja hea, et kohe uut tiitlit väärt. Muidugi see pikslitehunnik striim pole graafilise külje pealt ka eriline näitaja. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
oh god uus NFS on ikka täis juust. Toppigu frostbaiti täis, nii et majad ka lagunevad and talk again. Effin scrubs who buy this shit
yeap nõus.
korraks isegi lollitasin ennast ja arvasin et ehk teevad nüüd normaalse NFSi. aga eip. sama dumbed down herpaderp
NFS on päris ammu juba herpaderp olnud ja ma ei usu millegipärast, et nad nüüd millegi taolisega nagu Porsche Unleashed hetke turul kuskile jõuaks. Või ma ei tea mis NFS te siin loodate kõik? Fast and the Underground?
Rehash ju täies mahus.
Praeguse pasarahe järel, mida nimetatakse viimasteks NFS ideks, oleks üks NFS Underground 3 küll nagu rusikas silmaauku ja kõva kvaliteedi tõus - eeldusel, et korralik graafiline mootor, väga lai tuunimise valik (suur rõhk ka välimuse peale) ja midagi autopedelikku sinna veel otsa. Alatest SHift 1 st on ikka täielik daunhill olnud praegu. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
Rehash ju täies mahus.
Praeguse pasarahe järel, mida nimetatakse viimasteks NFS ideks, oleks üks NFS Underground 3 küll nagu rusikas silmaauku ja kõva kvaliteedi tõus - eeldusel, et korralik graafiline mootor, väga lai tuunimise valik (suur rõhk ka välimuse peale) ja midagi autopedelikku sinna veel otsa. Alatest SHift 1 st on ikka täielik daunhill olnud praegu.
Erinevad maitsed, paljude arvates on kõik nood Hot Pursuit ja Shiftid need millegi NFS ennast jalule sai.
dont get me wrong, ma olen sealt ajastust kus nfs alles algas. ja esimesed hot pursuitid ja muud asjad tollest ajastust olid tõelised pärlid. viimasel ajal on aga ühe mootori peale välja pritsitud jama. Shift 1 oli ülikõva, edasi hakkas allaminek jälle. Viimased mängud on ehe näide olnud. _________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
dont get me wrong, ma olen sealt ajastust kus nfs alles algas. ja esimesed hot pursuitid ja muud asjad tollest ajastust olid tõelised pärlid. viimasel ajal on aga ühe mootori peale välja pritsitud jama. Shift 1 oli ülikõva, edasi hakkas allaminek jälle st.
Sama siin, esimesest osast peale on kõik läbi võetud. Mulle isiklikult väga autode putitamine mängus väga ei paku midagi, aga kui teistele peale läheb, palun väga. Mulle näiteks Criterioni Hot Pursuit istus, nii et hetkel on selline neutraalne meelestatus Most Wanted'i suhtes, aga eks näis kuidas otsus langeb.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.