Kui vaadata siis foorumis karkandi hinda ja selle järgi arvutades ei ole dlc üldse väärt seda hinda: meie ei saa dlc'sid kuidagi odavamalt kui 4x10.50=42 € ja premium on 50 €, eeldusel, et osta foorumi kasutajate käest.
origini kaudu , 4x 14.99 =60€ saab 10€ odavamalt
siinkohal ootaks müüjate poolt kiiret reageerumist close quartersi hinnale, ehk parseldatakse ka premium venelastele odavamalt
asi tõmbab täiega cod-i poole, igast mõttetut tilu lilu poogitakse juurde, korjasin F2000 maast mis oli mingi laigulise kamoga üle võõbatud, vabsee mõni juba õnge läinud _________________ "Mõtle kriitiliselt"
asi tõmbab täiega cod-i poole, igast mõttetut tilu lilu poogitakse juurde, korjasin F2000 maast mis oli mingi laigulise kamoga üle võõbatud, vabsee mõni juba õnge läinud
COD on nii kui nii suremas ja kähku on vaja turg üle võtta kuidagi
kõige hullem on see et see pole 50 dollarit vaid see on ka 50 eurot sest dollaritel ja eurodel on suur vahe ja ma ei saa aru kuidas nad seda ümardada said.
Battlefield 3 Premium Members PlayStation 3 June 4
Battlefield 3 Premium Members Xbox 360 and PC June 12
Battlefield 3 Players PlayStation 3 June 19
Battlefield 3 Players Xbox 360 and PC June 26
kõige hullem on see et see pole 50 dollarit vaid see on ka 50 eurot sest dollaritel ja eurodel on suur vahe ja ma ei saa aru kuidas nad seda ümardada said.
vene origini poes premiumi hind 1499rub, see teeb 36€.
keeled saab valida ostu käigul, maksta saab krediitkaardiga, poodi sisse saada on võimalik vene ip-ga vpn kaudu (hideme.ru lehel saab tellida 24tunnine sissepääs openvpn-ga)
Täna hommikul ostsin Premiumi.
Originis 50€ aga otse Battlelog lehelt ostes on $50. pea 10€ võit. _________________ You win again, gravity!
C-4 can make a dull day fun
there are very few problems that can't be remedied with the proper application of explosives
Täna hommikul ostsin Premiumi.
Originis 50€ aga otse Battlelog lehelt ostes on $50. pea 10€ võit.
Sai ka soetatud, aga ta ei lase battlelogi lehelt seda osta. dollarite eest viskab errori try again later kuid originist ostes oli asi ok ja lasi kohe teha
Oleksin veel odavamalt saanud, aga ei läinud ka see asi läbi mida plaanisin teha. _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
nii konvertisin enda RUS ENG-iks
aga nüüd on meeste hääled kadunud...kaasaarvatud enda commo rose-i kisa.
valisin venekeele siis olid hääled olemas... Solution?
sattusin sellisesse bugi ka veel,et kukkusin cobrast gunneri kohalt surnuks, medic äratas ellu..
prone vajutad,siis käed lähevad "asendisse" ja liigub aeglaselt aga reaalselt madalamaks ei tõmba ja laskesektor on samasugune nagu oleks ikka veel gunner kohapeal... alguses mõtlesin,et hiir jamab _________________ Tapa sionist!
sattusin sellisesse bugi ka veel,et kukkusin cobrast gunneri kohalt surnuks, medic äratas ellu..
prone vajutad,siis käed lähevad "asendisse" ja liigub aeglaselt aga reaalselt madalamaks ei tõmba ja laskesektor on samasugune nagu oleks ikka veel gunner kohapeal... alguses mõtlesin,et hiir jamab
prone vajutad,siis käed lähevad "asendisse" ja liigub aeglaselt aga reaalselt madalamaks ei tõmba ja laskesektor on samasugune nagu oleks ikka veel gunner kohapeal... alguses mõtlesin,et hiir jamab
mul mw3- s sama asi hiir jookseks nagu kinni ja mingil x ajahetkel siis hakkab toimima jälle _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
loll kysimus aga mis see armored kill endas sisaldab mappe või sõidukeid?
BATTLEFIELD 3: ARMORED KILL KEY FEATURES
All-out vehicle warfare on huge maps
Includes the biggest map in Battlefield history
New vehicles, including tanks, ATV’s, and mobile artillery _________________ #Olen küberkiusamise vastu!
viimati muutis Muhekas 05.06.2012 13:12:39, muudetud 1 kord
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.