Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Elder Scrolls III: Morrowind märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 39, 40, 41  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
neap
HV kasutaja

sõnum 08.12.2003 19:44:03 vasta tsitaadiga

Mawrec kirjutas:
Hehee, puhata tuleb. Ehk siis "rest". Selleks tuleb mõni vaba voodi leida või siis lihtsalt looduses puhata, kui vaenlasi lähedal pole. Paned "T"-klahviga "rest until healed".
kas see puhkamine ongi siis elude taastamiseks jah?
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 2
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Mawrec
Kreisi kasutaja

sõnum 08.12.2003 20:02:21 vasta tsitaadiga

mirrormade kirjutas:
Mawrec kirjutas:
Hehee, puhata tuleb. Ehk siis "rest". Selleks tuleb mõni vaba voodi leida või siis lihtsalt looduses puhata, kui vaenlasi lähedal pole. Paned "T"-klahviga "rest until healed".
kas see puhkamine ongi siis elude taastamiseks jah?

Põhimõtteliselt küll, jah. Seda võib ka lihtsalt selleks kasutada, et aega edasi kerida, kui pimedus näiteks ei meeldi. icon_smile.gif
Kommentaarid: 42 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 37
tagasi üles
darka
HV vaatleja

sõnum 01.01.2004 22:33:39 vasta tsitaadiga

ma leidsin mingi kahtlase uxe...mingi kivist...ta kysib mingit võtit beer_yum.gif
võtme nimi on star! icon_confused.gif
mai tea kust seda võtit saaks...äkki teiei teate? icon_biggrin.gif
help
tagasi üles
kakuke
HV veteran

sõnum 01.01.2004 23:49:24 vasta tsitaadiga

Reegleid lugesid? ilmselt mitte.. a eks see teema ongi väga kahtlane icon_razz.gif.. Siukseid küsimusi mine loe morrowindi foorumeist. Kui inglise keel kannatab muidugi icon_wink.gif. Seal on "spoilers" enamasti ühe alamfoorumina olemas icon_biggrin.gif... Seal on enamuste asjade leiukohad olemas.
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 14
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

Autoriseeritud ID-kaardiga

sõnum 02.01.2004 12:44:24 vasta tsitaadiga

darka kirjutas:
ma leidsin mingi kahtlase uxe...mingi kivist...ta kysib mingit võtit beer_yum.gif
võtme nimi on star! icon_confused.gif
mai tea kust seda võtit saaks...äkki teiei teate? icon_biggrin.gif
help

See on seotud main questiga ja selle võtme saad niikuinii ,kui teatud maani mängid. icon_wink.gif Enivei ei soovita eriti palju ringi kooserdada ,kui juba ennem pole läbi mängind ja kaarti ei tunne ,ning ei tea mida kuskohas on kasulik näppida ja mida mitte.Võid omal hiljem edasisaamise raskemaks teha või hoopis tuksi keerata.
Kommentaarid: 152 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 129
tagasi üles
neap
HV kasutaja

sõnum 04.01.2004 16:07:50 vasta tsitaadiga

peaks ka vist jälle mängima hakkama. vahepeal ei viitsinud enam, kuna armor oli hea aga oskusi ei olnud, ja sellepärast ei saand ka koopaid puistata, sain kesta koguaeg,,,, üks asi jäi teise taha kinni.. peaks nüüd uuesti alustama.
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 2
tagasi üles
kakuke
HV veteran

sõnum 04.01.2004 21:58:12 vasta tsitaadiga

Mul ka jälle isu peal icon_razz.gif.. kui savegame on alles hakkan killima vist täna.. icon_smile.gif.. a mul oli see värk, et armor ja kõik siuke asi oli kräpp.. oskused oli kõvad ja nutsu oli roppu moodi icon_razz.gif

edit: savegamed leitud... ja praegu hakkan tribunali installima.. järgmisena veel bloodmoon kah icon_smile.gif... Morrowinderdajad ma kutsun teid ülesse.. ärgake ja tehke sama! thumbs_up.gif
Kommentaarid: 18 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 14
tagasi üles
ZAndlamb
Kreisi kasutaja

sõnum 04.01.2004 23:50:54 vasta tsitaadiga

..

viimati muutis ZAndlamb 08.07.2024 12:50:21, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 21 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 21
tagasi üles
daman
Kreisi kasutaja

sõnum 05.01.2004 10:55:24 vasta tsitaadiga

kakuke kirjutas:
Mul ka jälle isu peal icon_razz.gif.. kui savegame on alles hakkan killima vist täna.. icon_smile.gif.. a mul oli see värk, et armor ja kõik siuke asi oli kräpp.. oskused oli kõvad ja nutsu oli roppu moodi icon_razz.gif

edit: savegamed leitud... ja praegu hakkan tribunali installima.. järgmisena veel bloodmoon kah icon_smile.gif... Morrowinderdajad ma kutsun teid ülesse.. ärgake ja tehke sama! thumbs_up.gif

Puh, et sotsiaalne elu jälle olemata hakkab olema? Seda enam ei taha icon_wink.gif

Auron
HV Guru
Auron

sõnum 06.01.2004 11:52:38 vasta tsitaadiga

Vaikselt morrowinderdan koguaeg beer_yum.gif thumbs_up.gif
tagasi üles
darka
HV vaatleja

sõnum 10.01.2004 17:25:25 vasta tsitaadiga

keegi võiks mulle plugide lehekylje anda...kust neid saaks. icon_biggrin.gif
siis saan ka lihtsamalt pelada.... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif
tagasi üles
Mawrec
Kreisi kasutaja

sõnum 10.01.2004 18:26:39 vasta tsitaadiga

Hakka aega sealt leheküljelt linke läbi uurima. Valid sealt "Fan Sites" ja leiad nii mõndagi huvitavat. icon_smile.gif
http://www.elderscrolls.com/index.php?url=/links/links_reviews.htm&bg=06
tagasi üles
lord_wolz
HV vaatleja

sõnum 19.02.2004 20:35:58 vasta tsitaadiga

Mul proble.
1. Tribunali osas, Dark Brotherhoodi viimane vend (kelle käest saab kirjakese), jääb lõputult mölisema kui teda natuke aega tampida. See vend peab aga surema kuna on seotud main questiga. Proble on vigases scriptis. Kirjutasin scripti ümber, kuid ei saanud seda päris korralikult tööle. Ta peaks minu meelest : 1. kui hp`d hakkavad otsa saama mölisema 2. kui hapsud otsas ennast 100% täis heal`ima 3. ennem kui surm silme ees veel korra mölisema 4. journal`it täitma5. Maha surema. On kellelgi sama proble tekkinud et ei saa teda maha tappa? Kas viga võib olla Bloodmooni ja Tribunali mitteläbisaamises? On keegi välja nuputanud korraliku töötava scripti ja kui siis millise?
2.Sama probleem, et script ei töötanud, tekkis Mornhold`i all Dwemer ruinis Bamz-Arschend. Probleem oli kividiega mille pidi õhku laskma. Nad raisad ei lennanud õhku. Counter tiksus ära ja oligi kõik, ei "põmm" ega midagist, damn. Pidin scripti maha kustutama et edas saaks.
Sihukesed asjad ajavad harja punaseks ja sita keema. Oskab keegi miskit kosta, aga palun.
Morrowin ei sure iial.

Auron
HV Guru
Auron

sõnum 19.02.2004 20:51:09 vasta tsitaadiga

darka kirjutas:
keegi võiks mulle plugide lehekylje anda...kust neid saaks. icon_biggrin.gif
siis saan ka lihtsamalt pelada.... icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif icon_biggrin.gif

Siin --> http://www.rpgplanet.com/morrowind/ on suht kõik asjalikumad plugin'id olemas.
tagasi üles
Elof
HV Guru
Elof

sõnum 19.02.2004 20:58:27 vasta tsitaadiga

lord_wolz kirjutas:
Mul proble.
1. Tribunali osas, Dark Brotherhoodi viimane vend (kelle käest saab kirjakese), jääb lõputult mölisema kui teda natuke aega tampida. See vend peab aga surema kuna on seotud main questiga. Proble on vigases scriptis. Kirjutasin scripti ümber, kuid ei saanud seda päris korralikult tööle. Ta peaks minu meelest : 1. kui hp`d hakkavad otsa saama mölisema 2. kui hapsud otsas ennast 100% täis heal`ima 3. ennem kui surm silme ees veel korra mölisema 4. journal`it täitma5. Maha surema. On kellelgi sama proble tekkinud et ei saa teda maha tappa? Kas viga võib olla Bloodmooni ja Tribunali mitteläbisaamises? On keegi välja nuputanud korraliku töötava scripti ja kui siis millise?
2.Sama probleem, et script ei töötanud, tekkis Mornhold`i all Dwemer ruinis Bamz-Arschend. Probleem oli kividiega mille pidi õhku laskma. Nad raisad ei lennanud õhku. Counter tiksus ära ja oligi kõik, ei "põmm" ega midagist, damn. Pidin scripti maha kustutama et edas saaks.
Sihukesed asjad ajavad harja punaseks ja sita keema. Oskab keegi miskit kosta, aga palun.
Morrowin ei sure iial.

Kummaski kohas pole mul kunagi probleeme olnud icon_rolleyes.gif
Mitu korda neid mõlemaid asju tehtud ning alati edukalt.
Kommentaarid: 212 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 2 :: 0 :: 175
tagasi üles
Mawrec
Kreisi kasutaja

sõnum 19.02.2004 21:07:45 vasta tsitaadiga

lord_wolz kirjutas:
Mul proble.
1. Tribunali osas, Dark Brotherhoodi viimane vend (kelle käest saab kirjakese),...

Antud probleemi puhul proovi seda:

Journal "TR_DBHunt" 100
player->additem "bk_dbcontract" 1
Journal "TR_DBHunt" 110

Võib aidata ka viimase Bloodmooni patchi peale laskmine. Üldiselt kui mina seda koht mängisin, siis mul probleeme ei tekkinud, aga mul polnud ka siis Bloodmooni installitud. Aga kui mu vend mängis, siis oli Bloodmoon peal ja seal tekkis sama probleem nagu sul.
tagasi üles
Auron
HV Guru
Auron

sõnum 20.02.2004 11:45:48 vasta tsitaadiga

Bloodmooni patchita on jah siuke jama ,et tribunalil tekib bloodmooniga koos probleeme.Kui pole veel bloodmooni queste teind ega sinna saarele läind ,siis tee tribunal niimoodi läbi ,et deselekti bloodmooni srm(vist oli) ära data alt.
tagasi üles
lord_wolz
HV vaatleja

sõnum 21.02.2004 19:27:45 vasta tsitaadiga

Mawrek: jep, niimoodi saab ka, kuid miks teha asja lihtsalt kui võib ka keerulisemalt läbi ajada. icon_biggrin.gif. Ja pealegi mulle ei meeldi konsooliga asju inventori toppida. Ma varemalt foorumis rääkisin problest kus pidin gp`d omale cheatima (kahetsen südamest oma seal öeldud sõnu kuna sain aru, et ükski summa pole piisavalt suur kokkuajamiseks). Peale seda tekkisid süümepiinad ja kustutasin tegelase maha. icon_wink.gif Cheaters must DIE.
Auron: Njah. Mängingi nüüd ilma Bloodmoonita. Mulle kohe mitte ei istunud võsas ringi sabistamine ja huntide, karude ja muude pudulojuste tümitamine. Minu meelest on Bloodmoon üks paras failure. Muidugi kõik on maitse asi...
Morrowind ei sure iial!

coolmode
HV kasutaja
coolmode

sõnum 25.02.2004 16:41:53 vasta tsitaadiga

Mul on üks probleem kui ma morrowindi elder scrollsi tööle panen siis ütleb et:Chunk size 10 too big in chunk Weat_ID in from Regn_ID max size is 8,data truncatcd to icon_sad.gif .

viimati muutis coolmode 25.02.2004 21:18:08, muudetud 1 kord
Kommentaarid: 15 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 14
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 25.02.2004 16:45:03 vasta tsitaadiga

coolmode kirjutas:
Mul on üks probleem kui ma morrowindi elder scrollsi tööle panen siis ütleb et:Chunk size 10 too big in chunk Weat_ID in from Regn_ID max size is 8,data truncatcd to icon_sad.gif .Mul on crackitud version

Mängufoorumi reeglid:
https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?t=16527
... soovitan üle lugeda ja meelde jätta !

IceUul
Sinu Ema
IceUul

sõnum 27.02.2004 14:05:46 vasta tsitaadiga

DigeBeni kirjutas:
coolmode kirjutas:
Mul on üks probleem kui ma morrowindi elder scrollsi tööle panen siis ütleb et:Chunk size 10 too big in chunk Weat_ID in from Regn_ID max size is 8,data truncatcd to icon_sad.gif .Mul on crackitud version

Mängufoorumi reeglid:

soovitan need sul endal üle lugeda, sellist puntki seal ei ole, et tehnilist informatsiooni ei tohi küsida...
Kommentaarid: 213 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 4 :: 184
tagasi üles
XYZ
HV Guru
XYZ

sõnum 27.02.2004 14:09:32 vasta tsitaadiga

IceUul kirjutas:
DigeBeni kirjutas:
coolmode kirjutas:

Mängufoorumi reeglid:

soovitan need sul endal üle lugeda, sellist puntki seal ei ole, et tehnilist informatsiooni ei tohi küsida...
Sinul peab siis soovitama vist kümme korda üle lugeda icon_rolleyes.gif
Kommentaarid: 81 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 12 :: 56
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 27.02.2004 14:09:36 vasta tsitaadiga

IceUul kirjutas:
DigeBeni kirjutas:
coolmode kirjutas:

Mängufoorumi reeglid:

... loe nüüd minu tsitaadis toodud coolmode post uuesti üle ja erilist tähelepanu pööra tumedalt trükitud osale ...

daman
Kreisi kasutaja

sõnum 28.02.2004 11:19:00 vasta tsitaadiga

Niih. Kaevasin ka mängu välja ja installisin Morrowindi ja Tribunali. Võtsin uue lähenemise, main skillideks marksman, spear ja medium armour, restoration ja destruction. Hämmastav kui lihtne alguses on? Pealegi saab Balmorast kohe devil speari, mis annab siis castimise korral Daedric speari ja +10 spear skilli.
Igatahes asi hakkab jälle looma icon_biggrin.gif

Auron
HV Guru
Auron

sõnum 28.02.2004 13:23:12 vasta tsitaadiga

Ongi ju asi lihtne.Kui teada mis kus asub ja mida selle saamiseks vaja on,siis saab paari tunniga teha LV 20+ tegelase,karmi equga ja milli papiga.Näiteks mõned sellised asjad mis on võimalik pea kohe ära tuua kui mängima hakata.

Fists of randagulf
boots of the apostle
goldbrand
cuirass of saviors hide.
Loomulikult ka full ebony set kellele meeldib,daedric greaves,eleidons ward jne pluss veel tohhuijaa igast head ninni nänni.
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Elder Scrolls III: Morrowind mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 20, 21, 22 ... 39, 40, 41  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.