no olegem ausad, mäng oli ok, välja arvatus esimesed 20 minutit...küllalt mm-ide ja em-idel nähtud kuidas ülekaalus meeskond surub,lööb aga ikka ei suuda võita...sama tabas ka eestlasi. Mulle oleks sobinud kui somm poleks punast saanud, siis oleks nad ehk rohkem rünnnanud ja jäänud seega rohkem ruumi ründajatele...aga noh..kõik on oleks...
T2RINGUL on tüüpiline eestlaslik suhtumine...halb lugeda kohe.. _________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk
T2RINGUL on tüüpiline eestlaslik suhtumine...halb lugeda kohe..
Haha, tüüpiline eestlaslik suhtumine... Mis ma peaks siis kiitma nende kaotusele takka, et oh tublid poisid, kaotasite ainult 2:1 Soomele, kes mängisid 45 minutit 10neksi?
''hale'' see kaotus nüüd küll polnud, pugem kurb. Õnne polnud ka üldse. Lõpuks jooksis meestel ka juhe kokku ja ainuke mõte oli peksta pikka palli ette, kuigi oli näha, et see tulemuseni ei vii.
Haha, tüüpiline eestlaslik suhtumine... Mis ma peaks siis kiitma nende kaotusele takka, et oh tublid poisid, kaotasite ainult 2:1 Soomele, kes mängisid 45 minutit 10neksi?
no omade poolt ollakse alati võidus või kaotuses, vähemalt õige fänn..aga noh, kahju kui positiivset ei oska näha..ilmselgelt pole sa fänn ka, vaid mingi suvaline, kes vahetevahest jälgib mänge ja teab kes Oper on.. _________________ mida sa vahid mu allkirja, AHV raisk
no omade poolt ollakse alati võidus või kaotuses, vähemalt õige fänn..aga noh, kahju kui positiivset ei oska näha..ilmselgelt pole sa fänn ka, vaid mingi suvaline, kes vahetevahest jälgib mänge ja teab kes Oper on..
Kas ma olen kuskil väitnud, et ma polnud Eesti poolt? Tõesti, ma ei ole Eesti koondise fänn, kuid jälgin 90% Eesti mängudest ning jalgpalliga olen tegelenud ning kursis olnud juba 1996-endast aastat. Enne kui midagi kirjutad teise kohta võiksid ikka teada ka, millest/kellest kirjutad, niisama tatti pritsida oskab igaüks... Ära nüüd südamesse võta, et olen nii negatiivne Eesti koondise vastu, lihtsalt ei salli kui kiidetakse sellist käitumist mis platsil toimus, vaata või esimesi 30 minutit, täielik katastroof. Tõesti, esimese poolaja lõpus ning teisel poolajal oldi juba teravamad, kuid mingit kasu see ei toonud, need latid ja postid ei mängi jalgpallis mingit rolli, need ei ole väravad, need on luhtunud katsed. Rüütel oleks pidanud välja vahetama Operi(põhjused tõin välja juba enne) ning vahetama juba varem sisse Ojamaa, kes tegi selle 10-15 minutiga väga palju tööd ning jaksas joosta.
kas ma nägin õigesti, et pareiko oleks värava löönud äärepealt, köögist yhe silmaga nägin ?
aga esimesed ca 30 minti oli ikka masendav, täpselt eelmiste mängudega yhte auku.
esimene latti löök oli ikka mega tugevalt teele saadetud, väravavaht ei jõudnud käsigi kokku ajada, ennem oli pall latis (kahjuks) _________________ This message was sent from space using stargate
Inimene on troopiline AHV Aga kes on naine? Valge on ka inimene !
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
Aga huvitav mis oleks penaltites saanud, kui oleks viiki jäänud
huvitav oleks teada, mis oleks saanud ,kui eesti oleks em finaalturniirile saanud ........
oleks on üks väga paha poiss _________________ This message was sent from space using stargate
"Vaese inimese juttu räägid. Kui tundub kallis, siis on see kellelegi teisele mõeldud"
2011
vs Baskimaa 1:2
vs Itaalia 0:3
vs Fääri Saared 0:2
vs Türgi 0:4
2012
vs Horvaatia 1:3
vs Ukraina 0:4
vs Soome 1:2
vs Leedu ...
Ja pärast teadagi mis vähemalt eelmise aasta sügisel valiksarjas juhtus, võiks nüüd ka korduda. _________________ team of the year http://tinypic.com/r/2rww0sx/6
ei taha kordust, tahaks kohe edasi pääseda _________________ This message was sent from space using stargate
Pohlaku sõnul valmistas Laszlole meelehärmi eestlasest peakohtuniku Hannes Kaasiku tegutsemine. Ühtekokku andis Kaasik leedulastele viis kollast ja ühe punase kaardi, eestlased seevastu hoiatuskaarte oma silme ees ei näinud, vahendab soccernet.ee.
Samas nentis Pohlak, et Leedu personal vabandas tema ees ja arvas, et ilmselt on tegemist Leedu jalgpalli sisese probleemiga, kuna Leedu Jalgpalli Liidu president Julius Kvedaras olevat Laszlole ja meeskonnale lausunud: "Lööge kõigepealt üks värav ja siis hakake rääkima."
_________________ This message was sent from space using stargate
Täna õhtul pistab Eesti rinda prantslastega. Küsimus siis selline, et mis telekanalid seda üle kannavad? Kava.ee-st sirvides paugust ei leidnudki midagi, võibolla olen lihtsalt saamatu. Võite ka livestreami linki visata, kui miskit head teil soolas on. _________________ Võidab see, kellel on surres kõige rohkem asju!
Kust tuleb tolm ja kuhu kaob raha?
Täna õhtul pistab Eesti rinda prantslastega. Küsimus siis selline, et mis telekanalid seda üle kannavad? Kava.ee-st sirvides paugust ei leidnudki midagi, võibolla olen lihtsalt saamatu. Võite ka livestreami linki visata, kui miskit head teil soolas on.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.