Jah, need, kes just nüüd või hiuljuti on saanud, ei ole saanud tunda seda algusepoolset jama _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
Tekkis ka lambist cs:go steami. Panin source tööle üle pika aja ja tuli teade et mulle on antud cs:go gifte. Gifte ei leidnud aga mäng oli, kes teab kui kaua juba _________________ Lae pildid -> pilt.io
Tekkis ka lambist cs:go steami. Panin source tööle üle pika aja ja tuli teade et mulle on antud cs:go gifte. Gifte ei leidnud aga mäng oli, kes teab kui kaua juba
Sama. Poleks Gifti akent lahti visanud, ei oleks teadnudki beetasse saamise kohta.
Tekkis ka lambist cs:go steami. Panin source tööle üle pika aja ja tuli teade et mulle on antud cs:go gifte. Gifte ei leidnud aga mäng oli, kes teab kui kaua juba
Sama. Poleks Gifti akent lahti visanud, ei oleks teadnudki beetasse saamise kohta.
Seda ei peagi nägema, kui said betasse siis tekkis kohe mängude alla. Samas roheline märgike andis teada
Noonii, sai nüüd oma 4 tundi mängitud ja esimene 5vs5 ka ära tehtud, tundub suht huvitav, samas buge ikka jube palju, mis ma loodan et fulli jaoks ära fixitakse. Samas ma ei saa aru, miks on 2 erinevat kuulipildurit valikus, ja 3+ shotguni, uus ostumenüü on ka imelik, kõik equiptment võiks ikka ühe tabi all olla, mitte et kelvar ühe all ja granaadid teise all. Flashe saab osta ainut ühe ,samas kui sa sellega pihta saad võid rahulikult köögis ära käia, võileva ära süüa ning tagasitulles oled sa ikka flashed. Kokku võimalik kanda vaid 3 granaati, mis on ka imelik, alati pead valima, mida sa tahad, ning algse confi freezetimest jääb seljuhul kindlasti väheks, ei olnud vist ainsatki roundi, kus suutsime kogu tiimiga freezetime jooksul kõik asjad ära osta . Relvade sorteerimine on ka imelik kategooriates,kui vanasti oli nii, et odavamad eespool, siis nüüd on suvaliselt laiali... Molatovid on liiga tugevad, või siis on lihtsalt koridoorid liiga kitsad, sest nt dust2es Bsse rushides on võimalik molatovi ja HEga pea üksi terve terroristi tiim maha võtta. Uus Train meeldib väga, enam ei saa rongide alla minna, ja on palju mõistlikum mängida, meie seltskonnaga oli suht tasavägine ka, ei saanud CT enam liiga palju rounde. Full versioon võib suht huvitav tulla
Minuteada normaalne ostumenüü tuleb tagasi. See sektoritega oli siis teemas, kui cross-platform oleks tulnud, aga õnneks nad otsustasid sellest loobuda.
Ja tõesti, kuna saab sources vähemalt 2 flashi osta, siis saab 4 karnaati osta. 1.6 osas ei mäleta, mängisin ikka jube ammu _________________ Kui postitus on sisulage, siis loetakse signatuuri
Koguaeg on saanud kolm granaati osta. Ostmine käib ikka klaviatuuri kombinatsioonidega b43 näiteks
HE+2 flashi+smoke=4 granaati, või ma mäletan valesti? Koguaeg=varasemad cs versioonid.
Ah jah. Ma ise panen segast juba 10 aastat kogemust aga elementaarset ei mäleta.
M4 võiks olla b43 ja ak47 b42 nagu varem ikka. Vanast kogemusest paned mööda alati. Ühesõnaga samas kohas kõik kus varem _________________ Lae pildid -> pilt.io
Konsoolil läheb asi huvitavaks. Kangiga annab ikka mängida cs-i. _________________ "Ära mine sinna, kuhu rada viib. Mine selle asemel sinna, kus rada ei ole, ja saa teerajajaks."
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.