Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni? |
Jah |
|
52% |
[ 171 ] |
Ei |
|
47% |
[ 154 ] |
|
hääli kokku : 325 |
|
autor |
|
486
HV Guru
|
02.06.2012 12:37:55
|
|
|
eShelobik kirjutas: |
PlatoonSgtElias kirjutas: |
Ja nagu ikka, serverid jälle läksid kõik maha dafuq tõsiselt...
edit: Noo mäng on ajuvaba, mis ajuvaba praegu avastasin, et kuigi panin 100,000 hinna oma oraznile asjale läks asi müügiks 8500 eest kui serverid maas olid DAFUQ.... |
dafuq dafuq, sa ise ka aru saad kui ajuvaba su jutt on ? Mis ime valemiga sul see asi 8500 eest müügiks läks ajal, kui serverid maas olid?? Et blizzard lasi ühe venna mängu, sinu asja välja ostma 8500G eest?
Pigem panid ise alghinna madala ja keegi võitis bid'iga lihtsalt... |
bidimine ei käi üle öö
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
3 :: |
2 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
02.06.2012 12:45:24
|
|
|
486, ja mismoodi see bidimine siis käib sinuarvates? Keegi pani bid'i, üle ei pakutud, läkski 8500 eest ära... raketiteadus ?
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
1 :: |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
486
HV Guru
|
02.06.2012 12:53:56
|
|
|
selleks kaks ööpäeva aega kuni l6puks kätte saad
greencow kirjutas: |
Diablo foorumites, USA omas rohkem, on eile mingi laviin postitusi stiilis "mind häkiti ära", keegi kodumaine ei ole oma asjadest ilma jäänud? |
Mäng turvaauke täis see pole normaalne, et nii paljusid kuskil netis surfates häkitakse. V6i serverid lekivad.
_________________ zero |
|
Kommentaarid: 46 loe/lisa |
   |
3 :: |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
02.06.2012 12:59:46
|
|
|
486 kirjutas: |
Diablo foorumites, USA omas rohkem, on eile mingi laviin postitusi stiilis "mind häkiti ära", keegi kodumaine ei ole oma asjadest ilma jäänud? |
Mäng turvaauke täis see pole normaalne, et nii paljusid kuskil netis surfates häkitakse. V6i serverid lekivad. |
Mingi paarsada/paar tuhat häkitud tüüpi =/= turva-auk.
Mängus, kus on miljoneid inimesi. D3 on lihtsalt praegu kõigi kullamüüate scammerite huviorbiidis. Arvatavasti on juba D3 Beta algusest inimeste e-maile ja paroole piistu pandud ning nüüd lastakse sujuvalt kogu varastatud andmebaas käiku + phishitakse edukalt juurde no-doubt.
Olen paari kirja näinud mis saadetakse. Üks-Ühele perfektne Blizzi kirjas sisu (muudetud vaid scammeritele sobivaks) + maskeeritud saatja adre, et näitaks, et on from noreply@Blizzard vms.
Täielikud koopiad Blizzi kodukast koos login screeni ja asjadega. Lähed nagu foorumisse infi vaatama ja logid sisse, tegelt aga annad kogu oma infi ära.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
0 :: |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
gloom
Kreisi kasutaja

|
02.06.2012 13:03:29
|
|
|
Lollidelt tulebki raha ära võtta.
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arlequin
HV kasutaja

|
02.06.2012 13:04:15
|
|
|
486 kirjutas: |
Mäng turvaauke täis see pole normaalne, et nii paljusid kuskil netis surfates häkitakse. V6i serverid lekivad. |
Mul oli hoopis selline kummaline lugu, et tegin uue karakteri ja "kast" oli kalliskiva täis ja "crafting" skillid olid 4-5 leveli peal mõlemad kohe pärast karakteri loomist.
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
02.06.2012 13:05:52
|
|
|
Arlequin, stash ja crafting asjad on account based.. .
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
Floppy
HV vaatleja

|
02.06.2012 13:08:29
|
|
|
gloom kirjutas: |
Lollidelt tulebki raha ära võtta. |
Iga acc ilma authenticatorita mis varastatakse toob minu perre ainult rõõmu.
|
|
tagasi üles |
|
 |
ahvilõust
Aeg Maha 2n

|
02.06.2012 13:17:27
|
|
|
okeee sai paari klassiga normal läbi tehtud. Ja see mäng on ikka viimne titekaka. Stoori on nii jobult kirjutatud ja tehtud nagu väikestele <10 lastele mõeldud. Eriti vihale ajab kui bossud kuskilt nowhere mu ette mingi hologrammi teevad ja siis mingi max üleolevat ja debiilsed juttu hakkavad ajama."HAHAHA sa ei saa kunagi minust jagu blablabla". Kaaslaste jutt on ka allpool igasugust väärtust ja kordavad seda kogu aeg.
Järjeks seda küll lugeda ei saa liiga erinev kahest esimesest osast.
Kogu graafika ja animatsioonid nagu WoWis, vastik vaadata.
_________________ Gdesainer
M: MSI RTX 3070 Gaming Trio |
|
Kommentaarid: 8 loe/lisa |
   |
8 |
|
tagasi üles |
|
 |
Cromaclear
HV kasutaja

|
|
Kommentaarid: 26 loe/lisa |
   |
23 |
|
tagasi üles |
|
 |
vasques
HV kasutaja

|
02.06.2012 13:20:24
|
|
|
ahvilõust kirjutas: |
okeee sai paari klassiga normal läbi tehtud. Ja see mäng on ikka viimne titekaka. Stoori on nii jobult kirjutatud ja tehtud nagu väikestele <10 lastele mõeldud. Eriti vihale ajab kui bossud kuskilt nowhere mu ette mingi hologrammi teevad ja siis mingi max üleolevat ja debiilsed juttu hakkavad ajama."HAHAHA sa ei saa kunagi minust jagu blablabla". Kaaslaste jutt on ka allpool igasugust väärtust ja kordavad seda kogu aeg.
Kogu graafika ja animatsioonid nagu WoWis, vastik vaadata. |
okei ja edasi ? miks ta siis titekaka on ?
_________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda. |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
02.06.2012 13:23:55
|
|
|
ahvilõust, mäng algab infernost. võinoh, hellist.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
02.06.2012 13:24:55
|
|
|
Helliga oli mul üldmulje kõige parem. Infernos on ainult bossid huvitavad.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
greencow
HV kasutaja
|
02.06.2012 13:26:44
|
|
|
Floppy kirjutas: |
Iga acc ilma authenticatorita mis varastatakse toob minu perre ainult rõõmu. |
Ehk siis, kui mul nutitelefoni pole, pean maksma 10 eurot? Samas kui Blizzardi salasõnad ei erista suur-ja väiketähti.
Aga, ma arvan ka, et tegu ei ole mingi turvalekkega, vaid mingil moel on saadud kasutajate salasõnad kätte ja seepärast ise eriti muretse. Kuigi täpselt ei tea, võib ohvrite arv praegu täitsa vabalt vaid paartuhat olla, mis kuuest miljonist kasutajast on päris väike osa.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
rolfvector
HV kasutaja
|
02.06.2012 13:29:51
|
|
|
ahvilõust kirjutas: |
Kogu graafika ja animatsioonid nagu WoWis, vastik vaadata. |
Tee Infernos asi ära.. siis vaatad et ei saa jah jagu nendest
|
|
Kommentaarid: 16 loe/lisa |
   |
16 |
|
tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
02.06.2012 13:31:02
|
|
|
Ehk siis, kui mul nutitelefoni pole, pean maksma 10 eurot? Samas kui Blizzardi salasõnad ei erista suur-ja väiketähti. |
Sa ei pea midagi maksma. Kui sind huvitab oma kasutaja turvalisus, siis sa VÕID maksta, et see 99.9....%'ni viia. Blizzard on öelnud, et Authenticator maksab täpselt nii palju, kui tema tegemine maksab. Seega mingit kasu nad ei saa otseselt Authenticatorite müümisest.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
02.06.2012 13:32:43
|
|
|
Ehk siis, kui mul nutitelefoni pole, pean maksma 10 eurot? Samas kui Blizzardi salasõnad ei erista suur-ja väiketähti.
Aga, ma arvan ka, et tegu ei ole mingi turvalekkega, vaid mingil moel on saadud kasutajate salasõnad kätte ja seepärast ise eriti muretse. Kuigi täpselt ei tea, võib ohvrite arv praegu täitsa vabalt vaid paartuhat olla, mis kuuest miljonist kasutajast on päris väike osa. |
Suur-väiketähed ei muudaks midagi.
Blizzardi esindajad mitu korda öelnud ka, et case-letterite kasutamine on mõttetu illusioon millel pole turvalisusega midagi pistmist.
Keegi ei hakka sul Bruto-forcima neid paroole. Kui sul on parool, mis pole kõige levinum inglisekeelne sõna maailmas ning kasutad mõnda numbrit sinna juurde, siis läheks ka täies mahus bruto-force attack väga kaua aega. Ning kuna Blizzi server piirab sisselogimiskatsete sisestamise kiirust, siis on bruto-force pm. võimatu. Kõige kergema passwordi arvamine võtaks ka aastaid aega.
Niivõinaa annab paar lisatähte paroolile samapalju/rohkem turvalisust, kui need suur-väiketähed.
Kui mu 14 kohalise parooli arvamine võtaks mingi Triljon aastat aega, siis ma ei näe mõtet suur-väiketähti lisada, et see võtaks nüüd 2 triljonit aastat aega.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Floppy
HV vaatleja

|
02.06.2012 13:33:00
|
|
|
10 eurot pole turvalisuse eest mingi eri raha. Võib muidugi ka androidi emulaatoriga arvutis lihtsalt authenticatorit jooksutada. Muidugi kui sul arvutis auk on siis võib sealt kaudu ka see lekkida. Parem küll kui niisama 'paljalt' ringi lasta.
Promon veelkord oma acci sidumist mobiiliga. Olukord kus saadakse teada su maili kasutaja/parool ning resetitakse siis wowi password langeb ära kuna selliste turvatoimingute jaoks on vaja koodi mis saadetakse su moblale. Tasuta.
|
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
02.06.2012 13:37:12
|
|
|
Lisaks juurde, et mingi Dial-in authenticator mida WoW'i pakutakse ei tööta D3 puhul. Ning tegemist niivõinna sellise pisikese lisaga, mille end turvatugevus veidi nõrk.
See õige authenticator tuleb ka õigesti seadistada. Ehk "by default" küsib ta vist koodi kord nädalas, mis on mõttetu. Tuleb seadistada nii, et küsib iga kord, kui tahad sisse logida, kas siis mängu või kodukale.
|
|
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
02.06.2012 13:46:06
|
|
|
Archangel kirjutas: |
Lisaks juurde, et mingi Dial-in authenticator mida WoW'i pakutakse ei tööta D3 puhul. Ning tegemist niivõinna sellise pisikese lisaga, mille end turvatugevus veidi nõrk.
See õige authenticator tuleb ka õigesti seadistada. Ehk "by default" küsib ta vist koodi kord nädalas, mis on mõttetu. Tuleb seadistada nii, et küsib iga kord, kui tahad sisse logida, kas siis mängu või kodukale. |
Kord nädalas küsib ta siis, kui sa sama IP pealt sisse logid. Kui logid erinevalt, siis küsib kohe.
|
|
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
BlindEdict
HV vaatleja
|
02.06.2012 13:48:52
|
|
|
blizz ei shipi neid Battle.net Authenticatore eestisse ju
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Marx112
HV kasutaja
|
02.06.2012 13:53:11
|
|
|
Nädalavahetus ja esimene korraga kohe sees. Lõpuks sain esimest korda surma ka kui Belial boss tuli. Väike vastupanu juba. Muutsin skillid ümber ja ilusti sai ära teha. Act 3 nüüd ja minuarust olen juba täie raha eest pelanud. Normaalselt pikk mäng tundub.
|
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
Arlequin
HV kasutaja

|
02.06.2012 13:59:21
|
|
|
eShelobik kirjutas: |
Arlequin, stash ja crafting asjad on account based.. . |
Selge pilt, mingi kõhutunne nagu ütles, et nii vÕiks olla aga ega ei kontrollinud kah- nüüd siis tean paremini
|
|
Kommentaarid: 53 loe/lisa |
   |
47 |
|
tagasi üles |
|
 |
greencow
HV kasutaja
|
02.06.2012 14:20:32
|
|
|
Archangel kirjutas: |
Aga, ma arvan ka, et tegu ei ole mingi turvalekkega, vaid mingil moel on saadud kasutajate salasõnad kätte ja seepärast ise eriti muretse. Kuigi täpselt ei tea, võib ohvrite arv praegu täitsa vabalt vaid paartuhat olla, mis kuuest miljonist kasutajast on päris väike osa. |
Suur-väiketähed ei muudaks midagi.
Blizzardi esindajad mitu korda öelnud ka, et case-letterite kasutamine on mõttetu illusioon millel pole turvalisusega midagi pistmist.
Keegi ei hakka sul Bruto-forcima neid paroole. Kui sul on parool, mis pole kõige levinum inglisekeelne sõna maailmas ning kasutad mõnda numbrit sinna juurde, siis läheks ka täies mahus bruto-force attack väga kaua aega. Ning kuna Blizzi server piirab sisselogimiskatsete sisestamise kiirust, siis on bruto-force pm. võimatu. Kõige kergema passwordi arvamine võtaks ka aastaid aega.
Niivõinaa annab paar lisatähte paroolile samapalju/rohkem turvalisust, kui need suur-väiketähed.
Kui mu 14 kohalise parooli arvamine võtaks mingi Triljon aastat aega, siis ma ei näe mõtet suur-väiketähti lisada, et see võtaks nüüd 2 triljonit aastat aega.  |
Lihtsalt infoks: 14 kohalise parooli, mis koosnes kahest sõnast ja numbritest brute-force'iga lahti saamiseks kulus programmijupil word listi abiga kaks päeva.(Viimase koostamine on küll pikem ühekordne töö) Seejuures oli proovimise tihedus selline, et kusagil ükski häirekell põlema ei läinud. Tegu oli lihtsalt katsetusega, kui turvaline mu koduruuter tegelikult on. Nõõdseks siis turvalisem. Jah, ilmselt vedas ja reaalselt läheb siiski kauem aega, aga triljon aastat ja kaks triljonit aastat on absurdsed. Väike pilv järgi ja ei ole see brute-force enam mingi ulmemaailm. Ma ei saa kuidagi nõustuda väitega, et pole vahet, kas paroolis on suur ja väiketähed või ei, wordlisti kasutamise välistamiseks on see täitsa hea ja lihtne variant, kuna lambast saab ühtäkki ühe sõna asemel 63 sõna. Sellises mahus wordlisti kasutamine enam otstarbekas ei ole.
|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
12 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2tu
HV kasutaja

|
02.06.2012 14:36:46
|
|
|
Lihtsalt infoks: 14 kohalise parooli, mis koosnes kahest sõnast ja numbritest brute-force'iga lahti saamiseks kulus programmijupil word listi abiga kaks päeva.(Viimase koostamine on küll pikem ühekordne töö) Seejuures oli proovimise tihedus selline, et kusagil ükski häirekell põlema ei läinud. Tegu oli lihtsalt katsetusega, kui turvaline mu koduruuter tegelikult on. Nõõdseks siis turvalisem. Jah, ilmselt vedas ja reaalselt läheb siiski kauem aega, aga triljon aastat ja kaks triljonit aastat on absurdsed. Väike pilv järgi ja ei ole see brute-force enam mingi ulmemaailm. Ma ei saa kuidagi nõustuda väitega, et pole vahet, kas paroolis on suur ja väiketähed või ei, wordlisti kasutamise välistamiseks on see täitsa hea ja lihtne variant, kuna lambast saab ühtäkki ühe sõna asemel 63 sõna. Sellises mahus wordlisti kasutamine enam otstarbekas ei ole. |
Eeldan, et tegu siis wifi ruuteriga jah? Huvitav küll, mis häirekell seal peaks olema põlema läinud või millest sa räägid üldse?
Küsimus ei ole bruteforcemise võimsuses vaid selle võimalikkuses - selleks on vaja väga palju kombinatsioone füüsiliselt proovida ning süsteem, kus neid proovima hakatakse, seab kohe tihedusele piirangud. See lihtsalt ei ole võimalik.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|