Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
Aeron
HV Guru

|
03.06.2012 12:58:10
Ei saa lahti .NET framework errorist [korras] |
|
|
Selline lugu siis. Esmalt oli kõik enam vähem ok, ainuke asi, mis oli, et batman'i käitades ütles "installroot to point ...". Mõtlesin, et reinstalliks siis frameworki kuna netis viited lubasid nõnda asja lahendada, aga selle tuleusena sain hoopis rohkem erroreid juurde - peaasjalikult ühe - mscoreii.dll could not be loaded.
Olen nüüd paar tundi reinstalle teinud ning registris möllanud suunates InstallRoot'i õigesse kohta, aga ei midagi. Kopp ees ja tülpimus...
Aitab keegi?
Masina info profiilis. Win7 Pro Sp1 64 bit.
e:
Olen nüüd selle blogi tulemusel: http://blogs.msdn.com/b/astebner/archive/2008/10/13/8999004.aspx
a) teinud .net cleanup tooliga asja puhtaks
b) reinstallinud ja update'inud
c) verification tooliga ikka failib
Ideid?
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!|
viimati muutis Aeron 09.06.2012 11:02:29, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Dogbert
HV Guru

|
03.06.2012 15:40:24
|
|
|
.NET 4 puhul võid proovida ka algseisu taastamist. Selleks ava control panelist programs and features ja sealt klõpsa "Microsoft .NET 4 Client Profile" ja avanevas dialoogis vali "Repair .NET 4 Client Profile to its original state."
Üldiselt tundub 7-l olevat probleeme nende dotnettidega ja VB runtime teekidega. Näib et sagedasti ei olegi muud valikut kui Windowsi puhas install.
_________________ Tee inimesele lõke ja tal on soe üheks päevaks, pista ta põlema ja tal on soe elu lõpuni. (Terry Pratchett)
e.k spikker: muhk on kumer, lohk on nõgus. |
|
Kommentaarid: 33 loe/lisa |
   |
32 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
03.06.2012 16:34:05
|
|
|
Unustasin mainida, et repair ei töötanud.
Puhast installi ei tahaks sest on terve posu tarkvara mida ei tahaks reinstalleerida ning teine asi on see, kõik hoolikalt planeeritud junktionid, mida enam ei mäletagi läheksid kaduma...
_________________ Võib öelda,et ma olen liigselt enesekeskne,aga mind see ei häiri
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
LKits
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 13 loe/lisa |
   |
13 |
|
tagasi üles |
|
 |
Aeron
HV Guru

|
09.06.2012 11:02:44
|
|
|
Tegin juba windows cleaninstalli So far so good.
Aga tänud kaasa mõtlemast sellegi poolest!
Tulge kõik HV rahvaga jalkat mängima!| |
|
   |
65 |
|
tagasi üles |
|
 |
Tomorrow
HV Guru

|
16.06.2012 04:15:13
|
|
|
LKits, Mitteametlik, kuna ametlik on lootusetult vananenud. Standalone võib ta ju olla aga seal tuleb oma 200MB kasutut sodi kaasa mis frameworki toimivust absull ei mõjuta. Ja turvauuendused-fixid pead kah tagantjärgi käsitsi peale pätsima. Niipalju siis standalone-st
Lisaks mitteametlik on 32bit/64bit kõik ühes. Toetab silent installi ja on uuem versiooninumber.
Ka selle install läheb tunduvalt kiiremini kui ametliku oma.
EDIT: Vb kellelegi kunagu tulevikus kasuks. Just tehti avalikuks: http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=30135
|
|
Kommentaarid: 92 loe/lisa |
   |
82 |
|
tagasi üles |
|
 |
|
lisa lemmikuks |
|
|
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
|
|