Avaleht
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 294, 295, 296  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing

Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni?
Jah
52%
 52%  [ 171 ]
Ei
47%
 47%  [ 154 ]
hääli kokku : 325

autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
muff
Kreisi kasutaja
muff

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 31.05.2012 22:23:59 vasta tsitaadiga

Titan Quest Immortal Throne tundub isegi sitaks pikem mäng olevat kui D3 ja vist ongi - mingi 20 tundi mängitud ja selline tunne, et alles mängu alguses. Muideks, soovitan seda mängu, väga norm hack`n`slash!
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Timberg
ööKARU
Timberg

sõnum 31.05.2012 22:25:38 vasta tsitaadiga

muff kirjutas:
Titan Quest Immortal Throne tundub isegi sitaks pikem mäng olevat kui D3 ja vist ongi - mingi 20 tundi mängitud ja selline tunne, et alles mängu alguses. Muideks, soovitan seda mängu, väga norm hack`n`slash!

Eks jah. Kui diablo 3 oleks tulnud välja aastal 2008 vms, oleks päris kõva värk olnud.
Kommentaarid: 341 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 272
tagasi üles
Krunge
HV kasutaja

sõnum 31.05.2012 22:28:46 vasta tsitaadiga

Ei saanud Diablo 1&2 valmis versiooniga 1.0. ei saanud ka WOW ega Diablo 3.
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 10
tagasi üles
gemini
HV Guru

sõnum 31.05.2012 22:30:11 vasta tsitaadiga

Midagi on valesti D3-ga.. Teen praegu Belial Helli ja tema faasid on ikka väga imelikud... Faas ühes jäävad mobid seisma ja faas kahes on constant respawn of mobs icon_lol.gif
Kommentaarid: 75 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 3 :: 2 :: 61
tagasi üles
Wiwefak
HV kasutaja

sõnum 31.05.2012 22:33:58 vasta tsitaadiga

Spoiler Spoiler Spoiler
icon_biggrin.gif 37 error ning mashing his password. 7000 streamerit ning kõik nägid
Kommentaarid: 3 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 3
tagasi üles
Psych0
HV veteran
Psych0

sõnum 31.05.2012 22:43:59 vasta tsitaadiga

Wiwefak kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler
icon_biggrin.gif 37 error ning mashing his password. 7000 streamerit ning kõik nägid

Suhteliselt kahju temast. Ta on nii palju vaeva näinud selle ~800k$ kogumisega heategevuseks. thumbs_down.gif Rumal, et authenticatorit ei kasuta + parool igal pool sama.
Kommentaarid: 61 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
IceWeasy
HV kasutaja
IceWeasy

sõnum 31.05.2012 22:54:15 vasta tsitaadiga

Oot kas ma saan õigesti aru, et ACT I farmida geeri enda pärast mida võiks vaja minna, et läbida ACT II on kaunis rumal idee? Kuna geer mis kukub on nõrgem kui ACT II`es? Ma mõtlen, et miks rared relvad mida ma paari päeva jooksul farmides leidnud olen, pole ükski ligilähedale korralikule depsule (kui üldse kukub level 60 item). RNG ja RNG see on arusaadav aga ka blizzardi enda foorumites sellest juttu olnud.
Kuidagi vähe mööda on see värk icon_sad.gif et sa oled sunnitud endale paremat geeri AHd kasutades soetama, et pääseda kuskile ACT IIes.

Ja ma loll farmisin paar päeva jutti butcherit ja muidu raresid ja eliit gruppe 5 NV buffiga lootes, et äkki saan mõne parema itemi aga kus sa sellega.

Edit: Mainin ära, et olen barbar ja proovisin just ACT II teha. Kaunis k_sine värk.
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 31.05.2012 22:56:29 vasta tsitaadiga

IceWeasy kirjutas:
Oot kas ma saan õigesti aru, et ACT I farmida geeri enda pärast mida võiks vaja minna, et läbida ACT II on kaunis rumal idee? Kuna geer mis kukub on nõrgem kui ACT II`es? Ma mõtlen, et miks rared relvad mida ma paari päeva jooksul farmides leidnud olen, pole ükski ligilähedale korralikule depsule (kui üldse kukub level 60 item). RNG ja RNG see on arusaadav aga ka blizzardi enda foorumites sellest juttu olnud.
Kuidagi vähe mööda on see värk icon_sad.gif et sa oled sunnitud endale paremat geeri AHd kasutades soetama, et pääseda kuskile ACT IIes.

Ja ma loll farmisin paar päeva jutti butcherit ja muidu raresid ja eliit gruppe 5 NV buffiga lootes, et äkki saan mõne parema itemi aga kus sa sellega.

Edit: Mainin ära, et olen barbar ja proovisin just ACT II teha. Kaunis k_sine värk.

Lvl 60 itemitel on erinevad "tierid". Ehk tõesti Act. I-st ei saa nii häid asju, kui Act. II-st. See ei tähenda muidugi, et üldse midagi head ei dropiks. Aga kui AH-d üldse ei kasuta siis üldjuhul tuleb tõesti Act. I-st ikka väga, väga head asjad kätte saada, et Act. II-s kuskile jõuda.

Pakun, et selleks ajaks, kui leiad midagi head on sul nutsu juba niipalju, et saad AH-st väga tipptasemel asjad osta.
Kommentaarid: 25 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 25
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
IceWeasy
HV kasutaja
IceWeasy

sõnum 31.05.2012 23:00:41 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:
IceWeasy kirjutas:

Lvl 60 itemitel on erinevad "tierid". Ehk tõesti Act. I-st ei saa nii häid asju, kui Act. II-st. See ei tähenda muidugi, et üldse midagi head ei dropiks. Aga kui AH-d üldse ei kasuta siis üldjuhul tuleb tõesti Act. I-st ikka väga, väga head asjad kätte saada, et Act. II-s kuskile jõuda.

Pakun, et selleks ajaks, kui leiad midagi head on sul nutsu juba niipalju, et saad AH-st väga tipptasemel asjad osta.

Selge. Ma lootsin, et äkki peale pikka farmimist kobistan endale isiklikult farmitud 1k depsuga relva aga paistab, et need pidid üldse kukkuma act3 ja 4s nii vähemalt ma juba välja suutsin googeldada. Kurb muidugi, võiks ju olla kasvõi väikene võimalus saada miskit awesomi ja siis vaikselt proovida ACT 2te. Ei meeldi see süsteem, et ma siiski olen sunnitud ostma miskit paremat, et edasi liikuda.
Kommentaarid: 78 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 75
tagasi üles
Kallu20
HV kasutaja

sõnum 31.05.2012 23:05:09 vasta tsitaadiga

Poisid krt, nutate siin, et investeerisite €50 ja nüüd ei saa korralikult mängida. Mis ma tegema peaks, ma investisin mängu oluliselt rohkem, kui ostsin Asus G75e, et D3e rahus mängida icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 23
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 31.05.2012 23:11:18 vasta tsitaadiga

Kallu20 kirjutas:
Poisid krt, nutate siin, et investeerisite €50 ja nüüd ei saa korralikult mängida. Mis ma tegema peaks, ma investisin mängu oluliselt rohkem, kui ostsin Asus G75e, et D3e rahus mängida icon_biggrin.gif

No ma eeldan, et sa saad sellega muud ka teha, kui D3-e ainult mängida. icon_lol.gif
tagasi üles
Krunge
HV kasutaja

sõnum 31.05.2012 23:14:48 vasta tsitaadiga

Kallu20 kirjutas:

Mõistan täielikult! Ise ostsin maja vaiksesse jõekääru, et rahus D3 mängida icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 11 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 10
tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 31.05.2012 23:15:42 vasta tsitaadiga

Kallu20 kirjutas:

Äkki tahad blizzardi käest selle refundi ka ? 0 comments

Krunge kirjutas:
Kallu20 kirjutas:

Mõistan täielikult! Ise ostsin maja vaiksesse jõekääru, et rahus D3 mängida icon_biggrin.gif

thumbs_up.gif thumbs_up.gif

KaarelK
HV kasutaja
KaarelK

sõnum 31.05.2012 23:23:54 vasta tsitaadiga

mis teil on nii et, kui m2ngus edasi ei saa siis l2hete kohe AHsse asju nillima ?.... weak
Kallu20
HV kasutaja

sõnum 31.05.2012 23:25:10 vasta tsitaadiga

Need, kes aru ei saanud, siis see oli iroonia ja siinpool arvutit ei ole mingit juuste kiskumist ega küünte närimist. Sisse ei saa, teen siis midagi muud icon_smile.gif Aga loogish, et selle arvutiga saab ka muud teha, lihtsalt see mäng oli hea põhjus vana päevi näinud FSJ-Siemens välja vahetada icon_smile.gif
Kommentaarid: 24 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 23
tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 31.05.2012 23:26:10 vasta tsitaadiga

KaarelK kirjutas:
mis teil on nii et, kui m2ngus edasi ei saa siis l2hete kohe AHsse asju nillima ?.... weak

Tavaliselt kulutan ikka mingi 2-3 nädalat et saada item mille jaoks ajan raha kokku 2-3 tunniga.... feels right

londiste
HV Guru
londiste

sõnum 31.05.2012 23:30:45 vasta tsitaadiga

Archangel kirjutas:

kas ma mäletan valesti või on lihtsalt act2-3-4 kukkuvate itemite itemlevel kõrgem...

tagasi üles
KaarelK
HV kasutaja
KaarelK

sõnum 31.05.2012 23:31:29 vasta tsitaadiga

mulle j22b arusaamatuks see hala et act 1 on lebo act2 on niiii raske, et peab minema AHs raha kulutama, sasques ma ei tea mby sa ei oska m2ngida normaalselt siis, mby asi teis, et l2hete k6ik mytsiga l88ma kui blizz ütles, et asi ongi RASKE, ja seda et k6ik on ostetav, no saa teist siis aru, pms kehtib vist sama analoog et brb ma l2hen toon oma krediitkaardi...m6te j22b samas, / jah KULUTADKI oma 2-3 n2dalat ja m2ngid.
rolfvector
HV kasutaja

sõnum 31.05.2012 23:33:38 vasta tsitaadiga

KaarelK kirjutas:

Nii see asi käibki tglt:D Kas D2-hs farmisid ise et Hoz-i leida või ootasid Zod ruuni?.. trade ikka icon_biggrin.gif
Ma aint tradesin ja lõpuks olid kõik asjad mida tahtsin icon_smile.gif

A ja Titan Quest jääb tõesti väga kaugele maha diablost..
Kommentaarid: 16 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 16
tagasi üles
Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 01.06.2012 00:08:16 vasta tsitaadiga

Ostan ka AH-st asju. AH-d ei oleks, käiks ju kõik läbi d2jsp. Ei näe siin probleemi, sest kõik ei ole mingid uberhardcore geimerid, et saavad 14h päevas diablot mängida..
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
KaarelK
HV kasutaja
KaarelK

sõnum 01.06.2012 00:12:24 vasta tsitaadiga

d2jsp püalju seal kasutajaid oli ? isiklikult pole never kasutanud d2 sellist asja sai ise farmitud, ja ongi keegi ei k2si m2ngida 14h p2evas, m2ngid niipalju kui saad, ja l2hedki edasi niikiirelt kui v6imalused on. kuid see vingumine ka pointless siin enamuses. sest ma pole juba normaalset juttu mitmeid kymmneid lehekylgi n2inud.///v2lja arvatud m6ned yksikud postid.
morfea
HV kasutaja
morfea

sõnum 01.06.2012 00:33:06 vasta tsitaadiga

Psych0 kirjutas:
Wiwefak kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Suhteliselt kahju temast. Ta on nii palju vaeva näinud selle ~800k$ kogumisega heategevuseks. thumbs_down.gif Rumal, et authenticatorit ei kasuta + parool igal pool sama.

The Wrath of The Leetking cannot be hacked!
Kommentaarid: 6 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 6
tagasi üles
Tonsor
Kreisi kasutaja
Tonsor

sõnum 01.06.2012 00:54:57 vasta tsitaadiga

See on kokkumäng, ta varem ka livestreami trollinud.
Kommentaarid: 36 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 1 :: 32
tagasi üles
Puma
Kreisi kasutaja

sõnum 01.06.2012 01:38:09 vasta tsitaadiga

kas keegi quest passi ei taha jagada? tahaks ka proovida ennem kui ostan...
Kommentaarid: 39 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 36
tagasi üles
nolifer
Kreisi kasutaja

sõnum 01.06.2012 01:47:00 vasta tsitaadiga

KaarelK kirjutas:

võibolla sa oled õnnetähe all sündinud , minul igathes on ainult 2 asja mis mulle sobib lootind and 1 legenderay item mis oli täielik käkk... ülejääned stuff kõik ah houseist
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
gloom
Kreisi kasutaja
gloom

sõnum 01.06.2012 01:59:23 vasta tsitaadiga

Tonsor kirjutas:
See on kokkumäng, ta varem ka livestreami trollinud.

Parooli kirjutamine ei olnud, troll algas alles pärast seda kui teada oli, et account on korras ja gear alles.
Kommentaarid: 29 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 2 :: 23
tagasi üles
muff
Kreisi kasutaja
muff

sõnum 01.06.2012 02:04:51 vasta tsitaadiga

Ma arvan, et olen täna ära näinud diablo kõige suurema ning kõige väiksema errori!

Päeval sain mitmeid kordi "error 395000" ning nüüd saan " error 1 " icon_biggrin.gif
Kommentaarid: 13 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 13
tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 01.06.2012 02:09:16 vasta tsitaadiga

Nüüd läks server maha ja läheb patchimiseks. icon_smile.gif
tagasi üles
M3rcury
HV kasutaja
M3rcury

sõnum 01.06.2012 02:21:49 vasta tsitaadiga

Naljakas ikka lugeda, kuidas mõnel on elu ja surma küsimus, kui Diablot mängida ei saa icon_biggrin.gif

Sain enne serveri kinni panekut Nightmare tehtud ja nüüd level 51 DH alustab Helli
Keegi kunagi koos teha viitsib, lisage sõbrakasse nimi mul signatuuris.

tagasi üles
Archangel
HV veteran
Archangel

sõnum 01.06.2012 04:16:19 vasta tsitaadiga

Double legendary drop. icon_eek.gif - kellelgi Inferno Act. IV-s. Sick.

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
Velociraptor
HV veteran
Velociraptor

sõnum 01.06.2012 06:22:55 vasta tsitaadiga

Keegi mingit macrot ka kasutab v icon_biggrin.gif
MF geari swappimiseks näiteks
Kommentaarid: 32 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 30
tagasi üles
Anar.
HV kasutaja

sõnum 01.06.2012 07:19:57 vasta tsitaadiga

KaarelK, mille kuradi jaoks see AH mängu üldse pandi siis? Ja üldse see ei tohiks sind puudutada kuidas teised mängivad. Ning mis asjalikku juttu puudutab, siis sinud l33tspeaki on lausa valus lugeda. icon_rolleyes.gif

Ontopicut ka. Investeerisin eile oma 1,4 milli ja ajasin kõik resisitd 650+ peale ja vahetasin oma suure unistuse 2 handed smasheri jälle 1h+kilbi vastu, nüüd tundub, et saab isegi Act kahes progressida, eile võtsin juba oma 3-4 eliidipakku maha ja tegin ühe questi. thumbs_up.gif Tundub, et nõks Hp'd ja resiste veel, siis ei pea higistama enam niipalju eliitidega võideldes. icon_biggrin.gif Mängustiil muutus küll kapitaalselt võrreldes act ühe omaga.
Kommentaarid: 8 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 8
tagasi üles
un3v3n
HV Guru

sõnum 01.06.2012 07:30:24 vasta tsitaadiga

DH annab ka juba act2 mängida , üritan täna ära lõpetada (kui server mõistlikul ajal muidugi online tuleb)
armor ja resistid suht viletsad aga dps 51k/hp 40k , täna peaks dpsi kuskil 55-60 peale saama icon_wink.gif

Aga AH on väga mõnus koht kuigi high end gear on seal kõvasti ülehinnatud , odavam tuleb ise craftida .
Kommentaarid: 344 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 303
tagasi üles
lambivana
HV kasutaja
lambivana

sõnum 01.06.2012 07:37:32 vasta tsitaadiga

Sain ka paar päeva tagasi DH lvl 60ks.29k dpsi, 19k elude ja + 30 all resistiga Inferno Act II keskel. DH vaieldamatult parem kui barbar ja wizard, mis mul Act I istuvad.
Butcher oli suht haige teha, sest ei tohtinud ühegi asjaga kordagi pihta saada icon_smile.gif
Kommentaarid: 47 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 43
tagasi üles
vasques
HV kasutaja
vasques

sõnum 01.06.2012 07:43:52 vasta tsitaadiga

KaarelK kirjutas:
mulle j22b arusaamatuks see hala et act 1 on lebo act2 on niiii raske, et peab minema AHs raha kulutama, sasques ma ei tea mby sa ei oska m2ngida normaalselt siis, mby asi teis, et l2hete k6ik mytsiga l88ma kui blizz ütles, et asi ongi RASKE, ja seda et k6ik on ostetav, no saa teist siis aru, pms kehtib vist sama analoog et brb ma l2hen toon oma krediitkaardi...m6te j22b samas, / jah KULUTADKI oma 2-3 n2dalat ja m2ngid.

võibolla magaks ennem kaineks kui kirjutama siia tulla, siis jäävad ka kirjavead koju. kui ikka kukub koguaeg str based geari ja ise oled dex based siis mida sa teed ? itemid on küll tasemel aga selga panna pole mõtet - siis tlebki mängu ah kus swapid oma itemid teiste vastu. peab ka enda kaks lvl 60 sealt act kahest läbi vedama, suht aja taha jäänud üritus.

londiste
HV Guru
londiste

sõnum 01.06.2012 08:09:35 vasta tsitaadiga

M3rcury kirjutas:
Naljakas ikka lugeda, kuidas mõnel on elu ja surma küsimus, kui Diablot mängida ei saa icon_biggrin.gif

Sain enne serveri kinni panekut Nightmare tehtud ja nüüd level 51 DH alustab Helli

ei ole vaja nüüd utreerima hakata, ei ole elu ja surma küsimus.
küll aga on tahes-tahtmata enamikul inimestel piiratud vaba aeg, mida mängimiseks kasutada võib. kui väga ja väga korduvalt nendel aegadel (pühapäev? kolmapäeva õhtu?) serverid maas on, siis on ikka suhteliselt nõme.

tagasi üles
un3v3n
HV Guru

sõnum 01.06.2012 09:15:16 vasta tsitaadiga

by the way ega kellelgi equisite essence üle pole ? maksaks 1200 tüki eest ja ostaks kõik ära icon_smile.gif
AH juba 3ndat päeva vigane ,ei saa midagi osta icon_sad.gif
Kommentaarid: 344 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 4 :: 303
tagasi üles
DigeBeni
HV Guru
DigeBeni

sõnum 01.06.2012 09:23:39 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
M3rcury kirjutas:

ei ole vaja nüüd utreerima hakata, ei ole elu ja surma küsimus.
küll aga on tahes-tahtmata enamikul inimestel piiratud vaba aeg, mida mängimiseks kasutada võib. kui väga ja väga korduvalt nendel aegadel (pühapäev? kolmapäeva õhtu?) serverid maas on, siis on ikka suhteliselt nõme.

... 10x selle peale beer_yum.gif võiks nagu aru saada, et siin suhtleb väga lai kontingent inimesi, kel kõigil erinev taust ja maitse ning seetõttu on võimalik olukorda ja mängu näha n+1 erinevast aspektist icon_idea.gif

... oma isikliku mätta otsast vaadatuna ei ole rahuloluks küll põhjust, serverisse sisse saamine on nagu õnnemäng, samuti seal püsimine, üsna sage serveri lääg ja viimasel ajal oleks mängu pilt nagu rohkem kakkuma hakanud, kuigi riistvara on selle mängu jaoks enam, kui piisav. Ma saaks aru, kui selle mängu taga oleks mingi indie grupp aga see on krt võtaks küll Blizzard, kellel peaks justnimelt antud valdkonnas olema kogemust nagu muda aga EI, ikka kolistatakse täpselt samu ämbreid ! Ostes mängu on täiesti normaalne eeldada, et seda võiks saada 2-3h päevas mängida aga jällegi EI, just siis, kui mängida soovin on mingid probleemid serveritega, mis kestavad juba naeruväärselt kaua. Kas neil tõepoolest mingit SLA pole probleemide lahendamisel ?! Eriti halenaljakaks teeb olukorra veel see, et idee poolest üritan mängida üksikmängijana aga reaalsuses saan ikka kaela kõik mitmikmängija probleemid. Otseloomulikult tunnen ma end frustreerituna, kui pean rohkem tähelepanu pöörama täiesti asjasse mitte puutuvatele probleemidele, kui mängimisele ...

Ollaz
HV veteran
Ollaz

sõnum 01.06.2012 09:28:07 vasta tsitaadiga

KaarelK kirjutas:
d2jsp püalju seal kasutajaid oli ? isiklikult pole never kasutanud d2 sellist asja sai ise farmitud, ja ongi keegi ei k2si m2ngida 14h p2evas, m2ngid niipalju kui saad, ja l2hedki edasi niikiirelt kui v6imalused on. kuid see vingumine ka pointless siin enamuses. sest ma pole juba normaalset juttu mitmeid kymmneid lehekylgi n2inud.///v2lja arvatud m6ned yksikud postid.

Hetkel 4.5k inimest on online, enamik magab/on tööl.
http://forums.d2jsp.org/forum.php?f=176

Mis vingumine? Sina nutad siin ju, et miks te AH-st ostate, see pole sinu suhtes aus, sest sul pole paremat teha kui ühte itemit 5h farmida. Ma tahaks stooriga edasi minna, ma ei näe sellel farmimisel mingit mõtet. Mängusisene gold on ju ometi raha, mille eest osta võib?
Kommentaarid: 83 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 0 :: 0 :: 57
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 01.06.2012 09:36:54 vasta tsitaadiga

muide, olete te märganud, et kui meili häirivalt serverid maas on, siis usa serverid on samal ajal alati töökorras? icon_smile.gif
tagasi üles
eShelobik
HV Guru
eShelobik

sõnum 01.06.2012 09:40:14 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
muide, olete te märganud, et kui meili häirivalt serverid maas on, siis usa serverid on samal ajal alati töökorras? icon_smile.gif

Ma arvan, et EU serveri parki lihtsalt pandi liiga vähe servereid kulude kokkuhoiu eesmärgil ..
Kommentaarid: 295 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 1 :: 262
tagasi üles
sukelduja
HV Guru
sukelduja

sõnum 01.06.2012 09:53:00 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:

Pigem on see seotud ajavahega. Meie prime time ajal on sügav töö ja kooli päev.
tagasi üles
LKits
HV Guru
LKits

sõnum 01.06.2012 09:55:03 vasta tsitaadiga

sukelduja kirjutas:
londiste kirjutas:

Mis mõttes? Meie tipptunnil on samuti Euroopas tipptund...
Pigem ikka see, et nad ei saanud lihtsalt nõudlusega hakkama.

Scart
HV Guru
Scart

sõnum 01.06.2012 10:01:00 vasta tsitaadiga

LKits kirjutas:
sukelduja kirjutas:
londiste kirjutas:

Mis mõttes? Meie tipptunnil on samuti Euroopas tipptund...
Pigem ikka see, et nad ei saanud lihtsalt nõudlusega hakkama.

Jutt on USA vs EU eusa_wall.gif
Kommentaarid: 119 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 5 :: 2 :: 101
tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 01.06.2012 10:11:56 vasta tsitaadiga

KaarelK kirjutas:

teine variant on ju farmida kuu aega skeletoni, butcherit kuni midagi äkki dropib.. mis tõstab su resisti, hp või damage nii kõrgele, et ACT2-s üldse mõne sinise paki maha saad ja seda kah siis rämeda õnnega pooleks.

KaarelK kirjutas:

minuarust on suur vahe kas asi on RASKE ja vajab skilli või asi on idiootne ning sinu ainus lootus on osta/farmida omale gear millel on peale maalitud "I WIN TODAY"
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 01.06.2012 10:13:29 vasta tsitaadiga

ma jõudsin siis otsaga inferno act2, olukord pole just kiita sest dpsi on väga vähe. valge pudi löön mättasse, aga igasugune elite on surmav. üle paari löögi ja/või üle paari kolli korraga kallal üle ei ela ja piisavalt kiiresti suurte kollide mõrvimiseks dämmi lihtsalt ei tee icon_sad.gif
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 01.06.2012 10:29:46 vasta tsitaadiga

it arhitektina ma seda vähest serveriparki ei usu.
pigem asi on arhitektuuri ja auth serveri softi probleemides ja pideva exploitimise all olemines.

miks ma nii arvan (veidi spekulatiivselt):
1) igasugu lagid ja aeglustused on serveripoolsed. minu mitte kõigem paugupill (3Ghz quad-core/4gb ram/560gtx) on ka kõige lagisemate fightide juures mitte täiskoormusel. testitud. see tähendab, et piirang tuleb serveri poolt. niisama suvalisel ajal on lage väga vähe, ainult karmimate fightide juures või väga suure vastase hulgaga. mängisime sõbraga kõrvuti arvutites, tema nõrk jeeli-jeeli jooksutav läpakas ja minu raal samaaegselt näitasid seda fight-lagi samamoodi.

2) arvestades säärase pilvetehnoloogia ideoloogiat, siis kindlasti ei ole ükski ei public ega private mäng 1:1 seotud füüsilise riistvaraga, vaid jookseb mingi virtuaalse instantsina, millega antakse sulle lihtsalt veidi reserveeritud ressurssi (cpu/ram/io/nw), nagu ikka tavalistel mänguserveritel. nüüd teades taolisi tehnoloogiaid ärilisest poolest (vmware, oracle, hyper-v jt), siis kui joostakse raua piiridesse, siis hakkavad ka teised instantsid samal raual samal hetkel läägima. see on virtuaalse keskkonna üks sizemise põhiideoloogia, et parem anna instantsile vähe, aga jumal hoidku, et sa kogusüsteemi piiki ajad. Kui kõik mängivad samal ajal ja peaks olema väga suur tõenäosus, et mingil suvalisel hetkel on kellelgi väga suur fight ja mina võin lihtsalt linnas vendori juures ringi käia. Seal lääge pole aga niisama juhtunud, ainult minu enda mängus, st piiratud on ainult sinu ressurss, aga see ei mõjuta sel hetkel teiste mänge samal füüsilisel ressursil. nad on küll teadlikult aladimensioneerinud igat mänguserveriinstantsi, et sujuvat 3-4 co-op mängijaga mass-fighti pole ma väga kohanud. ei pruugi olla tõka-tõka, aga siid kindlasti pole. Kui ikka vastaseid 15+ tükki pluss igasugused mass-skillid (a la DH Rain of Vengeance või WD minionid) mängu tulevad, siis on aegluup tagatud.
3) isegi üle-eelmisel pühapäeval, kui oli asi väga pikalt maas ja väga paljud tahtsid mängida, siis kui sisse said, siis sai mõistlikult mängida, ka päris õhtul, kui väidetavalt üle 1M inimest EU-st sees oli. vahet pole ausalt öeldes olnud, kas on hommik või õhtu või öö. Kui sisse saad, siis mängib enamvähem samamoodi ja piirangud on samad. Justkui olekski igal mänguserveril mingi kindel tiksude arv (a la 1000 juhtumit ükskõik kellelt (vaenlase, sinu, staatilise objekti interaktsioon) sekundis ja kõik). kui läheb üle selle, siis seda lihtsalt skipitakse või ei registreerita. just see paneb mind arvama, et puudus ei ole mitte raua ressursist, vaid üks mänguserver softis capib ressurssi aga üldresuurssi kokkuvõttes on enamvähem ok.

4) auth serverid: ma ei usu, et nad päris imbetsillid on ja oleks valesti sizenud. koormus võib olla suur, aga siis oleks kõik väga aeglane ja random, aga mitte error 37 ette ja taha. Ja huvitaval kombel, arvestades kogu seda sisselogimise janti, siis geari osa ja hero andmete kättesaamine on alati olnud korras ja kiire, või näiteks autentikaator, isegi kui logimisega oli jama, aga kui jõudis autentikaatori küsimiseni, siis tähendas see, et saad sisse. ju siis need istuvad teise klastri peal. Sama login-andmed on nii battle.net lehel kui mängus, tõenäoliselt on andmed replitseeritud, aga eraldatud, st käid füüsiliselt erinevate õlgade vastu ennast autentimas, sõltuvalt appist. Kui kellelgi on d3 ja wow sama konto (user/pass) all, see võib katsetada, aga ma juba eeldan, et kui d3-me tekib probleem sissesaamisega, siis samal ajal wowi proovides muresid ei teki.

Kui kõik see kokku panna, jääb alles, et AINULT D3 AUTH SERVER-id on probleemsed. Kas nad on täiega brute force attacki all või aeg-ajalt saavad suurema pommi, et ei suuda inimesi serveerida ja lihtsalt feilivad (soft või raud, mõlemad võivad olla). Kuna aga auth server on oma olemuselt üsna lihtne asi, siis ei saa väga erilist-ekstreemset tarkvaraviga olla.
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
londiste
HV Guru
londiste

sõnum 01.06.2012 10:30:56 vasta tsitaadiga

fps dropi/läägi osas, üksi mängides seda näinud nagu ei oleks. enamasti on see mingi suurema madina ajal, nii et kahtlustaks eelkõige netcode ennast.
paistab, et suts eraldi kategooria on mängimise alguses aeg-ajalt läägimine, data (pre)loadimisega on d3-l veel mingi kala.

aga jagan seda arvamust, et suuremate kalade põhjus ei paistagi olevat niivõrd mänguserverid kui auth serverid.

tagasi üles
ottf
HV veteran

sõnum 01.06.2012 10:31:21 vasta tsitaadiga

londiste kirjutas:
ma jõudsin siis otsaga inferno act2, olukord pole just kiita sest dpsi on väga vähe. valge pudi löön mättasse, aga igasugune elite on surmav. üle paari löögi ja/või üle paari kolli korraga kallal üle ei ela ja piisavalt kiiresti suurte kollide mõrvimiseks dämmi lihtsalt ei tee icon_sad.gif

sama olukord siin, DH-ga mis peaks küll lihtne olema kuid ma eriline AH fänn ei ole ja farmida kah ei viitsi, kuigi act1-e bosse näen unes juba.
Aga rohkem ei viitsi.

suht lühinägelik mängudisain, et seisa kaugel ja DPS-i pakk ennem maha kui ta sinuni jõuab.. kui dps pole piisav siis mine AH-sse icon_rolleyes.gif

aga eks varsti ongi RMAH ning kes vähegi farmida ei viitsi aga infernos tahab diablo ära tappa, kannab tipp geari millel on "mastercardi" logo peal.
tagasi üles
High-Q
HV Guru
High-Q

sõnum 01.06.2012 10:40:05 vasta tsitaadiga

kõige keerulisemad on need pagana minionid. just eile oli selline fight helli act2-s. mingid nõmedad sand waspid, kolm sinist. igaüks spawnis 3-4 minioni, igal üle 100k HP ja igaüks laksis 2-3 shotiga surnuks, terve ekraan oli waspe oli täis, koguelusid kõikide peale tublisti üle 1M-i (meil kolmel kokku heal juhul 50k). pluss veel need poisoniread, mis ühe suunas lendavad ja u 3000hp per tükk võtavad. ühe 3-4-se rea saad ja elud põhjas. Kõik näevad peaaegu täpselt samad välja, ainult pead sinise nime ja keha peal sinise glow järgi tuvastama, kes see päälik on ja kellele tuleb kontsentreeruda, minione pole mõtet maha võtta, tühipaljas töö. sinised passisid aga parve keskel ja sinna damm ei jõudnudki kohale. waspid panid walli ka endale tublisti ette icon_biggrin.gif
sisuliselt ainult smoke screen peale, vastaste keskele suitsiid taktigaga: rain of vengenance ja igasugu fan-on-kniveseid kiiresti kiiresti sisse. äkki saab päälikul veikenegi elusid maha. ma ei kujuta ette, kuidas neid infernoga teeb?

viimati muutis High-Q 01.06.2012 10:41:49, muudetud 2 korda
Kommentaarid: 107 loe/lisa Kasutajad arvavad:  :: 1 :: 0 :: 97
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Tarkvara »  Arvutimängude foorum »  Diablo III mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 124, 125, 126 ... 294, 295, 296  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa võid manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.