Avaleht
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 8 ja 8.1 (arutelu ja probleemid) märgi kõik teemad loetuks
märgi mitteloetuks
vaata eelmist teemat :: vaata järgmist teemat
mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 160, 161, 162  järgmine
Hinnavaatlus :: Foorum :: Uudised :: Ärifoorumid :: HV F1 ennustusvõistlus :: Pangalink :: Telekavad :: HV toote otsing
autor
sõnum Saada viide sõbrale.  :: Teata moderaatorile teata moderaatorile
otsing:  
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

Autoriseeritud ID-kaardiga
sõnum 28.05.2012 00:22:29 vasta tsitaadiga

Ega litsents opsüsteemile ei ole?
tagasi üles
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 28.05.2012 04:16:29 vasta tsitaadiga

Vb mina kummaline, aga 1000€ peaks nagu andma õiguse vähemalt 5 aastat versiooniuuendusi saama profiprogrammi puhul. Ja tööle on kõik Win7 peal läinud. Kui muidu ei saa, siis Run as Admin ja Compability Mode.
tagasi üles
Mnator
HV Guru

sõnum 28.05.2012 08:29:50 vasta tsitaadiga

Kaks võimalust:
- "tavakasutaja"="absoluutne võhik kasutaja"
- "tavakasutaja"="piraat"+1000€ külm arve tarkvaratootjale
icon_wink.gif
tagasi üles
Spezz
HV veteran

sõnum 29.05.2012 16:43:18 vasta tsitaadiga

http://www.winbeta.org/news/windows-8-release-preview-now-available-microsoft-connect-oems-and-tap
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 29.05.2012 17:01:44 vasta tsitaadiga

Hashid peaks olema järgmised:
tsitaat:
MD5: F3AC28467258EC9F0ECEAF9690A0F06E
SHA1: C21B69413E08FCFB756EEDB2B99D0C0472486D1C
CRC32: 67F85067

Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 31.05.2012 17:35:02 vasta tsitaadiga

Postimehe andmetel lubatakse RP-d juba mõne tunni pärast...

Microsoft avaldab lähitundidel Windows 8 Release Preview
http://www.e24.ee/860806/microsoft-avaldab-lahitundidel-windows-8-release-preview/
tagasi üles
jägaja
HV Guru
jägaja

sõnum 31.05.2012 17:36:06 vasta tsitaadiga

Postimehe veergudel ka uudis..
tsitaat:
31.05.2012 17:17
Kuigi tarkvarahiiglane lubas oma uusima operatsioonisüsteemi eelvaateversiooni avalikkuse ette tuua juuni esimesel nädalal, toimub see siiski juba loetud tundide jooksul.

http://www.e24.ee/860806/microsoft-avaldab-lahitundidel-windows-8-release-preview/

tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 31.05.2012 17:42:37 vasta tsitaadiga

Microsofti endapoolne, pikem jutt kah siis..

Windows 8 Release Preview Out Later Today: Redacted Blog Post
http://www.techpowerup.com/166928/Windows-8-Release-Preview-Out-Later-Today-Redacted-Blog-Post.html
tagasi üles
KrisVr
HV Guru

sõnum 31.05.2012 23:07:54 vasta tsitaadiga

http://windows.microsoft.com/en-US/windows-8/iso

Üleval!
tagasi üles
pwn13
HV veteran
pwn13

sõnum 31.05.2012 23:08:41 vasta tsitaadiga

No on keegi proovinud? Mingi vahe ka on?
henri17
HV kasutaja
henri17

sõnum 31.05.2012 23:13:13 vasta tsitaadiga

Alles tõmbamisel, pisipehme server päris täis vist juba. Kiirus ei ole suurt kiita
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 31.05.2012 23:31:32 vasta tsitaadiga

mul tuli 4.75MB/s. pole nagu probleemi
vaata kasutaja infot saada privaatsõnum mine selle kasutaja kodulehele
fallout3
Kreisi kasutaja

sõnum 31.05.2012 23:38:16 vasta tsitaadiga

http://www.wired.com/gadgetlab/2012/05/hands-on-with-windows-8-release-preview-its-all-about-the-apps/
I’ve spent the last day and a half with the Release Preview — more technically termed build 8400 — on a Samsung Series 9 ultrabook provided by Microsoft. The new build works a lot smoother than the Consumer Preview, and there’s much to look forward to. But the Windows 8 team also has quite a bit of work ahead of it.
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 31.05.2012 23:49:51 vasta tsitaadiga

Uuem Driver Kit kah kuskil on?
tagasi üles
Osiris
HV Guru
Osiris

sõnum 31.05.2012 23:53:09 vasta tsitaadiga

Tutvusin ka Server 8-ga - tundub, et samasugune perversus tuleb UI-ks kui Win 8-l.....
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 01.06.2012 00:09:12 vasta tsitaadiga

Võtmed siis kui kellelgi vaja:

Windows 8 Developer Preview:
6RH4V-HNTWC-JQKG8-RFR3R-36498

Windows 8 Consumer Preview:
DNJXJ-7XBW8-2378T-X22TX-BKG7J

Windows 8 Release Preview:
TK8TP-9JN6P-7X7WW-RFFTV-B7QPF
tagasi üles
keimps1
HV Guru

sõnum 01.06.2012 00:10:09 vasta tsitaadiga

paigaldades win8 läbi automaatse installeri-downloaderi tuleb 64bit versioon automaatselt arvestades praeguse win7 järgi?
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 01.06.2012 00:34:27 vasta tsitaadiga

Hakkate hiirega jälle,kuidas üks seltsimees siin ükskord ütles et " asju välja meelitama" icon_smile.gif Teil kõigil on vist puutetundlikud ekraanid ka et selle 8 omale peale installite ?

Arvan et seekord jätan ise küll selle W8 vahele.... Kui mul Vista oli ja sai win7 mingit betat proovitud ja raskelt meeldis ja ei jõudnud täisversiooni ära oodata,siis see Win8 beta jättis küll külmaks... Ma ei taha vinguda ja maitse asi eks ja mõnele meeldib uus värk ja ajaga kaasas käia,aga arvan et siis ehk oleks isegi huvitatud kui see puutetundlik osa oleks nagu valitav et kas soovid või ei icon_rolleyes.gif

Ainuke asi mis mulle Win 8 meeldis oli see welcome screen nagu kes kell ja kuupäev nagu suurelt olid desktopil kui arvuti tööle panid icon_razz.gif
tagasi üles
heff
HV veteran

sõnum 01.06.2012 01:28:34 vasta tsitaadiga

Win8 mingeid multitouch gestureid annab konfida läpaka puhul?
tagasi üles
Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 01.06.2012 01:55:02 vasta tsitaadiga

Lasin kümmekond minutit virtuaalmasinas seda uusimat. Vähemalt niipalju on nad õppust võtnud, et hiirega navigeerimine on nüüd mugavam selle UI peal. UI ise muidugi kriitikat ei kannata minu silmis. Kole kui öö.
Paigaldamisel suutis ka ära hanguda korra. Paigaldamisprotsess ise võtab ka kauem aega, sest küsitakse igast küsimusi.

Kasutasin VirtualBox+VM Additions. 4GB mälu eraldatud ja 130MB VRAM. 4 tuuma koos graafilise kiirendusega. Tundus sujuv.
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 01.06.2012 08:28:20 vasta tsitaadiga

PCman, Windows Server 8 soovitatav paigaldus on ilma GUI'ta icon_wink.gif

Aga mulle hakkab üha rohkem ja rohkem see asi meeldima.

Link

Etz
HV Guru
Etz

sõnum 01.06.2012 09:20:53 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
Spoiler Spoiler Spoiler

Ja mulle aina vähem... icon_neutral.gif
Ses suhtes, et sai ühe x61 tableti peal seda Metrot näpitud, touchscreeni korral on asi igati omal kohal, aga hiirega mööda seda künda on ikka maru ebamugav.
Lisaks näeb asi lihtsalt kole välja... icon_sad.gif
tagasi üles
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 01.06.2012 09:23:19 vasta tsitaadiga

d3t: Aga installi näiteks kümneid ja kümneid erinevaid tööprogramme, eriti veel selliseid, mille sees on veel omakorda ridamisi alamprogramme, siis näed kui kirjuks sul see Metro-start aken läheb. icon_smile.gif

Kunagi tegin selle katse spetsiaalselt läbi, tulemuseks oli mitu lehekülge täis programmide ja alamprogrammide "märke" ja täiesti tegu oli, et kähku midagi üles otsida.
-----------------------
Kellel aeg midagi ei maksa, eks sellel on aega otsida icon_smile.gif . Kellel aeg maksab, see läheb väga närviliseks, kui kohe midagi üles ei leia. beer_yum.gif
tagasi üles
prtv
HV Guru

sõnum 01.06.2012 09:31:51 vasta tsitaadiga

Mulle meeldib see, et M$ reklaamib Metros üht ägedat funktsiooni, mitme programmi korraga kõrvuti jooksutamist.... doh.gif Nagu seda varasemates windowsides poleks üldse teha saanud.
Kreisi kasutaja
RaPTiLE

sõnum 01.06.2012 09:35:10 vasta tsitaadiga

Üks põhjus võib-olla aasta pärast osta touchscreen monitor, müüakse üldse selliseid? 24 Full hd jne?
Aasta pärast - sest suvel sõjaväke, tolmu koguma pole mõtet osta.
tagasi üles
jeesus188
kodustatud
jeesus188

sõnum 01.06.2012 10:28:46 vasta tsitaadiga

RaPTiLE kirjutas:
Üks põhjus võib-olla aasta pärast osta touchscreen monitor, müüakse üldse selliseid? 24 Full hd jne?
Aasta pärast - sest suvel sõjaväke, tolmu koguma pole mõtet osta.

ja kui mugav seda kodus kasutada on?
venitad laua taga näpud monitorini, paned näiteks mängu käima, siis ronid uuesti klaveri ja hiire taha, et normaalselt mängida saaks.
pointless thumbs_down.gif
pealegi klaveri ja hiirega tegutsed kordi kiiremini

tagasi üles
kusti85
Tavaline kasutaja

sõnum 01.06.2012 10:42:16 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:

Spoiler Spoiler Spoiler

Nojahh, tabletioss puhtalt. Droidi konkurent. Reklaami järgi paistab isegi väga hea konkurent olema. Lauaarvutile jääb siis 7.

siinus
HV Guru
siinus

sõnum 01.06.2012 11:03:29 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:

say what?

d3t
HV Guru
d3t

sõnum 01.06.2012 12:33:39 vasta tsitaadiga

djpvx, milleks sulle GUI vajalik serveris on? Kõik asjad tehakse Powershellis icon_wink.gif Ning nüüd on see ka ametlikult soovituslik viis paigaldada Windows 8 serverit.
jeesus188, ära mõtle monitorist nii nagu sa seda koguaeg oled mõelnud. Sa saad ta ju ka lauapeale pikali panna. Võimalusi kuidas kasutada on palju, ning korraliku Touch Hiirega (http://www.microsoft.com/hardware/en-us/products/touch-mouse/microsite/) on metro jumalik.

Tomorrow
HV Guru
Tomorrow

sõnum 01.06.2012 12:54:58 vasta tsitaadiga

d3t, Kui monitor on pikali, siis pead ise järelikult ülevalt alla vaatama selle peale. Mis on jällegi ebamugav.
Win11 25H2 upgrade skriptid neile kelle masin ise ei taha 23H2 või 24H2 pealt ennast uuendada: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11720738#11720738
Youtube lisa vene jama eemaldamiseks: https://foorum.hinnavaatlus.ee/viewtopic.php?p=11745846#11745846
tagasi üles
d3t
HV Guru
d3t

sõnum 01.06.2012 13:02:21 vasta tsitaadiga

Tomorrow, see on lihtsalt üks võimalusi kuidas seda kasutada. Paljude rakenudste jaoks tundub see väga intuitiivne.

siinus
HV Guru
siinus

sõnum 01.06.2012 13:03:21 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
djpvx, milleks sulle GUI vajalik serveris on? Kõik asjad tehakse Powershellis icon_wink.gif Ning nüüd on see ka ametlikult soovituslik viis paigaldada Windows 8 serverit.

Olen elanud teadmises, et Windows=GUI

sakinaga
HV Guru

sõnum 01.06.2012 13:27:29 vasta tsitaadiga

d3t kirjutas:
Tomorrow, see on lihtsalt üks võimalusi kuidas seda kasutada. Paljude rakenudste jaoks tundub see väga intuitiivne.
Spoiler Spoiler Spoiler
Pigem tundub see nii, et mõne rakenduse jaoks sobib, aga enamuste jaoks mitte.
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 01.06.2012 15:13:29 vasta tsitaadiga

Praegu see win8 mis välja tuli on ka saksakeelne või need on juba täitsa valmis ehk siis juba lõppversioon ? ja kasutada saab kui kaua ?
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 01.06.2012 15:18:10 vasta tsitaadiga

Misasi see Windows 8 on? icon_evil.gif
Kõik asjad on kuskile ära peidetud selliselt, et nende leidmiseks pead eelnevalt teadma nende asukohti ekraanil.
Kõik ongi nii algeline ja inetu, nagu seda on varem piltidelt nähtud. Kastid kastide sees.
Control paneli saab kätte, kui hiir liigutada paremasse serva, aga üleüldiselt on kõik asjad kuidagi salapäraselt ära peidetud.
Kuidas avada Windowsi juurkausta?
Kus on command prompt ja kuidas on võimalik käske kiiresti käivitada.

Ühesõnaga on puudu miski startmenüü sarnast, kus otsingureale saab sisestada käske ning programmide nimesid, et neid ilma käsitsi otsimata ning töölauale otseteede lisamiseta kiiresti käivitada. Control panel ning isikliku kausta, printerite, help ja support link jne.

Ja metro avamine on kuidagi uimane, töölaual ilmuvad need lingid paremal pool välja suurema või väiksema viivitusega.

Metro kohta ma ei ütle praktiliselt midagi, sest see ei kannata kriitikat. Kui meeldib ettemääratud ning korraldatud asjad, siis see sobib, aga mina eelistan seda, et kõik asjad saan avada ilma, et pean kuskile tagasi minema, kinni panema vms. Ja mina pole leidnud võimalust, kuidas hiire abil Metro programmidest Metrosse tagasi naasta. Seni klikkisin klaviatuuri klahve ja avastasin, et Win-klahv teeb seda. Tuleb kasutada korraga hiirt ja klaviatuuri?

Praegusel hetkel olen probleemi ees - kuidas Metro vahendusel Firefoxi installida ja see käivitada? Läksin IE-ga ja laadisin alla, kas nüüd peab Metrost välja, minema töölauale ning mingi imenipiga leidma lingi, kust ma saan kaustu avada, mille kaudu salvestuskohani jõuda? Või kasutan otsingut?
Krt, ma ei saa aru, kuhu IE Firefoxi installi salvestas, õnneks mina tean seda oletada, avan töölaua, seal recycle bin, vasakul on link Downloads. icon_smile.gif Installin ära, kuigi veider, et pean Metrost lahkuma ja töölaua avama. Kuidas tahvelarvuti omanikud seda teevad, mina ei oska. icon_sad.gif
Ohoh, Firefox ilmus Metrosse alla paremasse nurka. Kas kõik installitud programmid hakkavad Metros istuma?

Igatahes tekkis mul Metrost masekas, pangu ennast põlema need, kes selle välja mõtlesid. icon_evil.gif

Edit: Masekas suureneb, kus on Shut down? icon_confused.gif
tagasi üles
Gap
HV Guru
Gap

sõnum 01.06.2012 15:25:36 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif

shut down peaks olema seal pool kus Windows 7 olid all nurgas kell ja kuupäev tavaliselt (ehk siis paremal pool) kui hiirega meelitad ? ma täpselt ei mäleta võin eksida... proovi järgi icon_rolleyes.gif

LiivaneLord aga kõik on ikka inglise keeles ? kui märtsis seda proovisin siis pool Windowsi oli saksakeelne thumbs_down.gif
tagasi üles
sakinaga
HV Guru

sõnum 01.06.2012 15:26:57 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
Control paneli saab kätte, kui hiir liigutada paremasse serva, aga üleüldiselt on kõik asjad kuidagi salapäraselt ära peidetud.
Kuidas avada Windowsi juurkausta?
Mis juurkaustast jutt? Desktop -> Windows Explorer või trüki "explorer" ja enter
tsitaat:
Kus on command prompt ja kuidas on võimalik käske kiiresti käivitada.
Start lehel kirjuta cmd ja vajuta enter
tsitaat:
Ühesõnaga on puudu miski startmenüü sarnast, kus otsingureale saab sisestada käske ning programmide nimesid, et neid ilma käsitsi otsimata ning töölauale otseteede lisamiseta kiiresti käivitada. Control panel ning isikliku kausta, printerite, help ja support link jne.
Terve start leht ongi "startmenüü", seal trükkima asudes otsitaksegi automaatselt.
tsitaat:
Ja metro avamine on kuidagi uimane, töölaual ilmuvad need lingid paremal pool välja suurema või väiksema viivitusega.
Pead minema ülesse paremasse nurka, siis tulevad kohe.
tsitaat:
Metro kohta ma ei ütle praktiliselt midagi, sest see ei kannata kriitikat. Kui meeldib ettemääratud ning korraldatud asjad, siis see sobib, aga mina eelistan seda, et kõik asjad saan avada ilma, et pean kuskile tagasi minema, kinni panema vms. Ja mina pole leidnud võimalust, kuidas hiire abil Metro programmidest Metrosse tagasi naasta. Seni klikkisin klaviatuuri klahve ja avastasin, et Win-klahv teeb seda. Tuleb kasutada korraga hiirt ja klaviatuuri?
Kui liigud hiirega alla vasakusse nurka, siis saad metro appidest tagasi start lehele.
tsitaat:
Praegusel hetkel olen probleemi ees - kuidas Metro vahendusel Firefoxi installida ja see käivitada? Läksin IE-ga ja laadisin alla, kas nüüd peab Metrost välja, minema töölauale ning mingi imenipiga leidma lingi, kust ma saan kaustu avada, mille kaudu salvestuskohani jõuda? Või kasutan otsingut?
Krt, ma ei saa aru, kuhu IE Firefoxi installi salvestas, õnneks mina tean seda oletada, avan töölaua, seal recycle bin, vasakul on link Downloads. :) Installin ära, kuigi veider, et pean Metrost lahkuma ja töölaua avama. Kuidas tahvelarvuti omanikud seda teevad, mina ei oska. :(
Ohoh, Firefox ilmus Metrosse alla paremasse nurka. Kas kõik installitud programmid hakkavad Metros istuma?
Metro Firefoxi ei ole hetkel veel, seega tuleb see loomulikult installida desktop keskkonnas. Metros olevaid programmide ikoone on võimalik sinna lisada ja sealt ka ära võtta.
tsitaat:
Igatahes tekkis mul Metrost masekas, pangu ennast põlema need, kes selle välja mõtlesid. :evil:
Enne tasub endale asjad selgeks teha, kõik sinu tõstatatud "probleemid" on suvalises ülevaates ära mainitud.

viimati muutis sakinaga 01.06.2012 15:28:38, muudetud 1 kord
tagasi üles
chesm6mmi
HV Guru
chesm6mmi

sõnum 01.06.2012 15:28:05 vasta tsitaadiga

icon_lol.gif kusjuures shutdowni otsisin esimene kord ise ka nagu loll taga ja paljud asjad on tõesti nii mida pead otsima taga päris kaua, aga samas tõesti vb natuke rohkem harjumist siis isegi haruks asjaga ära aga lihtsalt ebamugav tõesti alguses, ja kuna endalgi nii raske nagu harjuda siis tunnen kaasa tava kasutajatele kellel veel raskem asju üles leida... aaaga vaat kui liigutad hiirt paremasse ülesse nurka ja tõmbad otse alla, siis seal see search jne, ja siis seal all settings - power - shut down =)
tagasi üles
LiivaneLord
Sõpradele "Olavi"

sõnum 01.06.2012 15:31:01 vasta tsitaadiga

Gap, ikka inglise keeles jah, sa tõmbasid siis järelikult saksakeelse.
Ringiga leidsin ka shut downi üles, vajutasin oma konto nimele, logisin välja ja seal oligi shut down. Ei viitsi rohkem käima panna, kas su jutt vastab tõele, aga järgmine kord uurin. Naasen opsüsteemi, mis on korralik. Jään ootama Windows 9 või mingi originaalsema nimega opsüsteemi. icon_razz.gif Raudpoltkindel, et Windows 8 mu füüsilisse masinasse iial ei tule, täna installisin selle virtuaalmasinasse.

Edit: chesm6mmi, just täpselt!
tagasi üles
Dogbert
HV Guru
Dogbert

sõnum 01.06.2012 15:44:06 vasta tsitaadiga

Windows 3.1 (millega 8-t ennegi võrreldud) oli umbes sama müstiline sellele, kes polnud veel pähe õppinud, kust midagi kätte leida. Oleme siis ringiga tagasi.
Märt.
HV Guru
Märt.

sõnum 01.06.2012 17:15:59 vasta tsitaadiga

Dogbert kirjutas:
Windows 3.1 (millega 8-t ennegi võrreldud) oli umbes sama müstiline sellele, kes polnud veel pähe õppinud, kust midagi kätte leida. Oleme siis ringiga tagasi.

Ehk siis Program Manager uues kuues? Tobe praegusel ajal.

Gap
HV Guru
Gap

sõnum 01.06.2012 17:25:28 vasta tsitaadiga

LiivaneLord kirjutas:
Gap, ikka inglise keeles jah, sa tõmbasid siis järelikult saksakeelse.
Ringiga leidsin ka shut downi üles, vajutasin oma konto nimele, logisin välja ja seal oligi shut down. Ei viitsi rohkem käima panna, kas su jutt vastab tõele, aga järgmine kord uurin. Naasen opsüsteemi, mis on korralik. Jään ootama Windows 9 või mingi originaalsema nimega opsüsteemi. icon_razz.gif Raudpoltkindel, et Windows 8 mu füüsilisse masinasse iial ei tule, täna installisin selle virtuaalmasinasse.

Edit: chesm6mmi, just täpselt!

ei tõmmanud sakskeelset icon_biggrin.gif Täitsa ametlikult saidilit tõmbasin kevadel(märtsis) selle esimese beta mis avalikule välja lasti.... messenger,kalender ja osad asjad olid saksakeelsed aga okei las olla see pole oluline.See op süsteem sobib nendele jah kellel on puutetundliku monitorid v need tahvelarvutid vms....

Paremal pool jah on shut down,mäletasin siis õigesti enam vähem icon_wink.gif

Spoiler Spoiler Spoiler
tagasi üles
krist2an
HV veteran
krist2an

sõnum 01.06.2012 17:33:18 vasta tsitaadiga

Kuulge ma pidin guugeldama, et teada saada, kuidas shut downi teha icon_biggrin.gif
Aga üldiselt, veidi sarnaseid hiire-gesture'i kasutab ka Gnome 3 Linuxi peal ning ma peaks mainima, et seal on suudetud selline start-menüü palju mugavamaks teha. Minu puhul häiribki kõige enam siiski see, et Metro ning Desktop pole omavahel piisavalt tugevasti ühendatud ning ma ei näe, kuidas Metro muudaks mu arvutikasutamist kiiremaks/mugavamaks.

siinus
HV Guru
siinus

sõnum 01.06.2012 17:34:44 vasta tsitaadiga

kõige lihtsam on runni kirjutada
shutdown -s -t 0

samamoodi on igasuguseid windowsi programme hea avada.
inimestele mõeldud control panel'i viib käsk "control", failihalduri avab "explorer" jne.

d3t
HV Guru
d3t

sõnum 01.06.2012 17:39:17 vasta tsitaadiga

chesm6mmi kirjutas:
Kusjuures shutdowni otsisin esimene kord ise ka nagu loll taga

Milleks? Logid välja/lukusta ja energiatarve langeb nagunii naeruväärselt väiksele tasemele Windows 8'ga kasutades connected standbyd. Vaata videot: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=AbFHD-pJPFM#t=589s

Gap
HV Guru
Gap

sõnum 01.06.2012 17:46:17 vasta tsitaadiga

See on ikka keeruline op süsteem ma vaatan.Selleks et shut downi hakata tegema,tuleb veel run-i hakata otsima icon_lol.gif

ega ma ise ka alguses ei teadnud,aga kui juba tead ja oled tutvunud siis ei pea hakkama run-i mingeid käsklusi tippima .... sest tegelikult suht lihtsalt käib asi ju icon_rolleyes.gif

Äkki tahetaksegi just klaviatuuri-hiire kasutamist jõuga välja suretada? Et saaks võimalikult ruttu kogu maailma näpuga plätserdamise loogikat kasutama?
tagasi üles
siinus
HV Guru
siinus

sõnum 01.06.2012 17:51:22 vasta tsitaadiga

Gap kirjutas:
See on ikka keeruline op süsteem ma vaatan.Selleks et shut downi hakata tegema,tuleb veel run-i hakata otsima icon_lol.gif

run on vist kiviajast peale juba olnud klahvikombinatsiooniga: windows.gif + r

sakinaga
HV Guru

sõnum 01.06.2012 17:55:48 vasta tsitaadiga

djpvx kirjutas:
Gap kirjutas:
See on ikka keeruline op süsteem ma vaatan.Selleks et shut downi hakata tegema,tuleb veel run-i hakata otsima :lol:

run on vist kiviajast peale juba olnud klahvikombinatsiooniga: :win: + r
Või siis start lehel kirjutada run+enter
tahanteada
Lõuapoolik
Lõuapoolik

sõnum 01.06.2012 21:56:56 vasta tsitaadiga

Paistab, et järgmisel nädalal läheb siis suuremaks lavashowks, kus siis ka Windows 8 ja Windows 8-ga tehnika ennast rahvale näitavad. beer_yum.gif

Windows 8, Ultrabooks to Get Top Billing at Giant Asia Trade Show
http://www.pcworld.com/article/256544/windows_8_ultrabooks_to_get_top_billing_at_giant_asia_trade_show.html?tk=rel_news

Windows 8 iPad Rivals Ahoy!
http://www.pcworld.com/article/256641/windows_8_ipad_rivals_ahoy.html
tagasi üles
maamees
HV vaatleja

sõnum 02.06.2012 23:10:29 vasta tsitaadiga

Njaa, niipalju kui olin nii Dev. kui Cons. previewd virtuaalses masinas näppinud, tundus asi ikka väga ull. Nüüd, paigaldades viimase väljalaske põhi OS-i kõrvale... ma ei näe mingit põhjust enam Win 7'et kasutada. Hetkel tundunb, et mälu ja prosekasutuses on win8 ikka peajagu üle. Programmid, mis varem uimasid kui härja ila, toimivad nüüd kui peavad. Lust on kohe.

VÄga mugav tundub olema erinevate MSi poolt toetatud programmide integratsioon süsteemiga. Asjad töötavad nagu loomulikumalt ja sujuvamalt. Võimalik, et minu vasikavaimustus läheb varsti üle. Algul väga ehmatanud Metro UI on nüüd käe järgi mugandatud ja käib kah... Saaks veels Shut Downi kuskile kiirvalikusse.

Teab keegi, kaua seda Release Preview'd kasutada saab, enne kui pillid kotti paneb?
tagasi üles
näita postitusi alates eelmisest:   
uus teema   vasta Hinnavaatlus »  Microsoft »  Windows 8 ja 8.1 (arutelu ja probleemid) mine lehele eelmine  1, 2, 3 ... 30, 31, 32 ... 160, 161, 162  järgmine
[vaata eelmist teemat] [vaata järgmist teemat]
 lisa lemmikuks
näita foorumit:  
 ignoreeri teemat 
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse
sa ei või vastata selle foorumi teemadele
sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis
sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis
sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis
sa ei saa lisada manuseid selles foorumis
sa ei või manuseid alla laadida selles foorumis

Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.