Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
Kas kavatsed osta D3: Reaper of Souls expansioni? |
Jah |
|
52% |
[ 171 ] |
Ei |
|
47% |
[ 154 ] |
|
hääli kokku : 325 |
|
autor |
|
londiste
HV Guru

|
31.05.2012 18:45:46
|
|
|
vasques, mängi rohkem. eile ei olnud esimene kord.
l60 saamine ei ole saavutus, seda võid sa kus iganes grindida. otse mängides oled helli lõpuks loomulikul teel l60. pealegi, sinnamaani leiad geari ka maast kui veidigi challenget ka tahad.
wolz kirjutas: |
ei mõista seda error 37 hala :s
sellest on ju lihtne mööda pääseda - parool clipboardile kopeerida ja Ctrl+V abil logini spämmida - maksimum minutiga olete sees |
ei. nagu võib näha mu pidevast postitamisest.
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
1 :: |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceWeasy
HV kasutaja

|
31.05.2012 18:47:27
|
|
|
Esimene selline huvitavam item mis droppinud on. Sinine 2h mace millel on 1 socketi koht ja level req -12 ja dps on 445,9. Et kanda pead olema level 48. Kui sinna korralik gem ka sisse lajatada võiks mõne kopika ikka saada selle eest.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
31.05.2012 18:49:34
|
|
|
Mis mõttega noid gem'e sinna sisse topite? Kui ise mingit nodi AH'lt võtaks siis pigem ajaks närvi kui sinna pannakse asju mis mulle ei sobi
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
londiste
HV Guru

|
31.05.2012 18:50:21
|
|
|
nüüd siis vist serverid üleval tagasi.
Ho Ho, gemme saab välja võtta...
_________________ - londiste
...aga mina ei saa kunagi suureks! |
|
Kommentaarid: 241 loe/lisa |
   |
215 |
|
tagasi üles |
|
 |
IceWeasy
HV kasutaja

|
31.05.2012 18:53:44
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Mis mõttega noid gem'e sinna sisse topite? Kui ise mingit nodi AH'lt võtaks siis pigem ajaks närvi kui sinna pannakse asju mis mulle ei sobi  |
Seda küll. Aga ma paneks sellel eesmärgil, et ta depsu korralikult veel tõstaks, et AHs kui mõnivend vaatab näiteks level 48 relva siis depsuna oleks esirinnas. Ma pole küll AHd veel kontrollinud, et äkki on seal mõni kõrgema depsuga 2hander.
|
|
Kommentaarid: 69 loe/lisa |
   |
66 |
|
tagasi üles |
|
 |
Wiwefak
HV kasutaja
|
31.05.2012 18:55:04
|
|
|
Lvl 60 saab hämmastavalt kiiresti. Kuid jah praegu istun mungaga Inferno Act 1, sest ACt 2-s saan korralikult kere peale. Üks asi mind mungaga segab on see, et talle peab nii mitut statti koguma. Dex, Str(armori jaoks) Vit(hp) stat resistance jne. Pmst kui DH-ga võid ainult Dexi tuimalt lasta.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
31.05.2012 19:00:03
|
|
|
londiste kirjutas: |
Ho Ho, gemme saab välja võtta... |
Tean, kuid nende nägemine garanteerib, et hinnale on juurde keevitatud oluliselt suurem summa, kui too gem+gem'i eemaldamine väärt on
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
Psych0
HV veteran

|
31.05.2012 19:10:20
|
|
|
Wiwefak, DH peab koguma dex + atk speed + crit chance + crit damage ning peab teadma, kuidas liikuda, kuidas kollid liiguvad, millal ja kas Smoke Screeni ning Preparationit kasutada.
Ho Ho, ise pole küll märganud, et nende gemmidega mingi ulme hind juurde keevitataks. Kui üldse, siis nende gemmidega keevitatakse juurde, mille tegemine/ostmine tõesti kallis on. Näiteks +100% critical damage gem relvale sisse ning ostja ei pea muret tundma, kas seda gemi üldse müüakse(hetkel vist AH üldse gemide jms artisani müümine lukku pandud) ning kui ei müüda, siis peaks seda veel craftima hakkama, mis oleks samuti suhteliselt kulukas.
|
|
Kommentaarid: 61 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
vasques
HV kasutaja

|
31.05.2012 19:14:18
|
|
|
vasques, mängi rohkem. eile ei olnud esimene kord.
l60 saamine ei ole saavutus, seda võid sa kus iganes grindida. otse mängides oled helli lõpuks loomulikul teel l60. pealegi, sinnamaani leiad geari ka maast kui veidigi challenget ka tahad.
wolz kirjutas: |
ei mõista seda error 37 hala :s
sellest on ju lihtne mööda pääseda - parool clipboardile kopeerida ja Ctrl+V abil logini spämmida - maksimum minutiga olete sees |
ei. nagu võib näha mu pidevast postitamisest. |
sry töö kõrvalt hetkel üle 300 mängutunni ei pigista.. mängi rohkem lol
edit://
Wiwefak kirjutas: |
Lvl 60 saab hämmastavalt kiiresti. Kuid jah praegu istun mungaga Inferno Act 1, sest ACt 2-s saan korralikult kere peale. Üks asi mind mungaga segab on see, et talle peab nii mitut statti koguma. Dex, Str(armori jaoks) Vit(hp) stat resistance jne. Pmst kui DH-ga võid ainult Dexi tuimalt lasta. |
17h 23m best so far mul(60 sain isegi varem aga see aeg on hell diablo kill). skippisin aint hell act 3 kuna olin juba lvl 60.
_________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda. |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
DigeBeni
HV Guru

|
31.05.2012 19:45:16
|
|
|
... euroopa serveritega on endiselt olukord täiesti masendav sisse logib aga jääbki hero listi laadima kuni timeouti saab ...
   |
2 :: |
5 :: |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
p2tu
HV kasutaja

|
31.05.2012 19:50:41
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
Ho Ho, gemme saab välja võtta... |
Tean, kuid nende nägemine garanteerib, et hinnale on juurde keevitatud oluliselt suurem summa, kui too gem+gem'i eemaldamine väärt on |
Miks nii? Ei garanteeri see midagi. Kui mul on gemm sees itemil, saan parema itemi ja panen vana asja müüki KOOS gemmiga kuna ma panen uuele itemile parema gemmi, siis...
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
31.05.2012 19:54:54
|
|
|
DigeBeni kirjutas: |
... euroopa serveritega on endiselt olukord täiesti masendav sisse logib aga jääbki hero listi laadima kuni timeouti saab ... |
Olen täna jälle ilma probleemideta juba ca. 6h sees istunud ja vaikselt toksinud. Kahtlane, et nii paljudel probleeme on. Aga vbl õhtune värk, kus rohkem üritab korraga sisse ronida.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
eShelobik
HV Guru

|
31.05.2012 19:55:46
|
|
|
Archangel, aga kui nii lill on, siis logi välja ja uuesti sisse? Oleks ma ka kell 2 päeval sisse loginud, siis istuks ka arvatavasti õnnelikult sees...
|
|
Kommentaarid: 293 loe/lisa |
   |
260 |
|
tagasi üles |
|
 |
painkillah
HV Guru

|
31.05.2012 19:56:36
|
|
|
Vana tuntud probleem WoWi aegadest, login serverid on koos lihtsalt - ingame asja ei mõjuta.
_________________ www.oggym.ee // OG Gym // Pärnu, Roheline 74
See pole politsei ei poltergeist, mis turvased on teinud meist,
vaid vabaduse illusioon, mis mõnel mehel lõpu toond. |
|
Kommentaarid: 95 loe/lisa |
   |
6 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
mrHyde
HV vaatleja

|
31.05.2012 19:57:27
|
|
|
Olgem ausad, kui tegemist poleks Diabloga, oleks 70 protsenti mängijatest selliste serverite kalade peale juba ammu mängimise lõpetanud. Hetkel ei näe küll midagi sellist, mis 50 eurot väärt oleks. Brändinime najal lihtsalt liugu laskmine on ikka väga nõrk, imho. Surmkindel, et tulevikus tulevad ka uued itemid eranditult "odavate" DLC'dega, koos siis miskise tõenäoliselt suhteliselt mõttetu stooriga. Kui saaks õhtuti peale tööd need mõned loetud tunnikesedki mängida, siis oleksin ehk positiivsem.
|
|
Kommentaarid: 3 loe/lisa |
   |
3 |
|
tagasi üles |
|
 |
iDemon
HV Guru

|
31.05.2012 19:57:50
|
|
|
Archangel, ma pole neli õhtut järjest mängu saanud. Debiilne süsteem single-player mänguks.
|
|
Kommentaarid: 122 loe/lisa |
   |
3 :: |
104 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
31.05.2012 19:59:42
|
|
|
no sisse veel saab lõpuks suure spämmiga aga pärast mängu teha ei lase, terve kari rahvast friendslistis on "in menus"
joinida kuhugi ei saa, error
mängu teha ei saa, error...
kõik on üks suur kuradi error ja varsti ei viitsi kah enam vist.
edit: nüüd visati chari vahtimis aknast ka välja "server limit reached"
täiesti p
viimati muutis ottf 31.05.2012 20:00:44, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Voro
Kreisi kasutaja

|
31.05.2012 20:00:13
|
|
|
2 Quest passi ära anda ja läinud 30 min. Head mängimist
viimati muutis Voro 31.05.2012 20:36:39, muudetud 1 kord |
|
Kommentaarid: 176 loe/lisa |
   |
160 |
|
tagasi üles |
|
 |
Archangel
HV veteran

|
31.05.2012 20:02:34
|
|
|
eShelobik kirjutas: |
Archangel, aga kui nii lill on, siis logi välja ja uuesti sisse? Oleks ma ka kell 2 päeval sisse loginud, siis istuks ka arvatavasti õnnelikult sees... |
Aga tehkegi nii. Kes päeviti tööl on see logige hommikul kodus sisse ja minge rahus tööle. Tulete õhtul tagasi ja pole muret.
|
|
Kommentaarid: 25 loe/lisa |
   |
25 |
|
tagasi üles |
|
 |
ottf
HV veteran
|
31.05.2012 20:14:05
|
|
|
Archangel kirjutas: |
Archangel, aga kui nii lill on, siis logi välja ja uuesti sisse? Oleks ma ka kell 2 päeval sisse loginud, siis istuks ka arvatavasti õnnelikult sees... |
Aga tehkegi nii. Kes päeviti tööl on see logige hommikul kodus sisse ja minge rahus tööle. Tulete õhtul tagasi ja pole muret. |
timeoudib kui midagi ei tee, hakka veel botti leiutama et ringi meisterdaks midagi ekraanil... nagu kunagi wowis sai tehtud. Ei viitsi enam sellise asjaga tegeleda..
|
|
Kommentaarid: 6 loe/lisa |
   |
6 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ollaz
HV veteran

|
31.05.2012 20:16:37
|
|
|
ottf, chari valimise aknas ei ole timeouti, ainult mängus sees ja siis viskab ka char screenile.
|
|
Kommentaarid: 83 loe/lisa |
   |
57 |
|
tagasi üles |
|
 |
vasques
HV kasutaja

|
31.05.2012 20:17:26
|
|
|
Archangel kirjutas: |
Aga tehkegi nii. Kes päeviti tööl on see logige hommikul kodus sisse ja minge rahus tööle. Tulete õhtul tagasi ja pole muret. |
ma olen oodanud 2 korda hommikuse maintance ajal ja siis eile, va reliis. Täna kell 18 panin logima ja plaks esimese korraga, aga samas jah, eile läbustasin korralikult siin kui sisse ei saanud...
BTW tehke mingi eraldi teema "diablo3 nutt ja hala" saaks selle siit puhtamaks, saad sisse siis mängid ja jagad kogemusi, kui ei saa siis ei saa. PS! ma tean ise ka kuidas need serveri ja graafika ja stoori lood on, üks viga ajab teist taga aga mulle sobib, sest ega ma ise ka kunagi midagi korralikult pole teinud.
_________________ Chuck Norris on juba 2 aastat surnud. Vikatimees kogub siiamaani julgust, et seda talle öelda. |
|
Kommentaarid: 1 loe/lisa |
   |
1 |
|
tagasi üles |
|
 |
minake
HV veteran

|
31.05.2012 20:29:35
|
|
|
tsitaat: |
Dissatisfied customers who couldn't log into the game were denied a full refund by Blizzard, which said that it was under no obligation to do so under the game's contract. The studio claims that it has a strict policy of "no refunds" in the country if a product is used. |
http://massively.joystiq.com/2012/05/30/korean-government-raids-blizzard-over-alleged-diablo-iii-wrongdo/
tsitaat: |
Some buyers of the game vented frustration over server shutdowns and asked for refunds, but the company refused to do so, citing sales contract terms, which the FTC says is disadvantageous to consumers. Blizzard said it doubled the capacity of servers Friday and pledged to improve services further in order to prevent a recurrence of the problem. |
http://www.koreatimes.co.kr/www/news/biz/2012/05/123_111971.html
Blizzardi hetkeline kommentaar login probleemile on...
TammasGiven: you have access to what the tech boys are saying, do they feel that this is just a capacitiy issue or does it seem to be something else.
Blizzard: No, it appears that it may be a hardware technical issue. They are testing some possible solutions right now.
viimane uudis on:
Sorry everyone, we still don't have an ETA yet, our engineers are still on site and working to fix this.
We'll update you as soon as we have an ETA or more information on this.
|
|
Kommentaarid: 161 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|
 |
sukelduja
HV Guru

|
31.05.2012 20:34:58
|
|
|
Ma küsiks ka raha tagasi oma väidetavalt singleplayer mängu eest. Pangu siis müük seisma niikauaks kuni piisavalt võimsust on hangitud. Error 37 peaks tegelikult tähendama, et server on täis.
|
|
Kommentaarid: 24 loe/lisa |
   |
24 |
|
tagasi üles |
|
 |
minake
HV veteran

|
31.05.2012 20:38:17
|
|
|
pmst oli eile seal ametlikus foorumis mingi lõik sellest lepingust mille sa sõlmisid nendega kui sisse logisid ja seal oli kirjas, et 30 päeva jooksul on sul õigus neilt raha tagasi küsida...
ja osad on foorumis ka öelnud, et said raha tagasi...
|
|
Kommentaarid: 161 loe/lisa |
   |
136 |
|
tagasi üles |
|