Hinnavaatlus
:: Foorum
:: Uudised
:: Ärifoorumid
:: HV F1 ennustusvõistlus
:: Pangalink
:: Telekavad
:: HV toote otsing
|
|
autor |
|
GertR
Kreisi kasutaja

|
30.05.2012 09:35:03
|
|
|
Ho Ho kirjutas: |
GertR kirjutas: |
Juunis nüüd peaks 100´000 appi täis kukkuma |
Suht mõttetud numbrid mõlemad olukorras, kus lõviosa "rakendustest" on lihtalt soust ümber veebilehe/rss feedi või veel hullem, suvalise tekstifaili  |
Sa vastad jälle küsimusele, mida keegi ei küsinud
|
|
Kommentaarid: 4 loe/lisa |
Kasutajad arvavad: |
   |
:: |
0 :: |
4 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
30.05.2012 09:36:23
|
|
|
Tegu polnud vastusega küsimusele vaid lihtsalt kommentaariga.
_________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
Kommentaarid: 106 loe/lisa |
   |
1 :: |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
30.05.2012 09:42:16
|
|
|
GertR, Minuarust hoho poolt täiesti mõistlik kommentaar.
Parem on kohe see rakenduste kvantiteedi teema lõpetada, kui hakata selle ümber heietama siin.
_________________ suck less | ANNA MU SAI!
Ma arvasin, et see oli Priit, aga tegelikult oli Tõnu, |
|
Kommentaarid: 66 loe/lisa |
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
Chaza!
Kreisi kasutaja

|
30.05.2012 10:00:51
|
|
|
Traf kirjutas: |
Xloaded kirjutas: |
2. Programmid nagu Anvansed Task killer ja muud selle laadsed on laus lollus, Android sulgeb ja käivitab programme ise nii nagu vaja ~ nii nagu sisemine kell ette näeb. Sinu väide, et seda on laadinud paljud kasutajad näitab, kui palju on inimesi kes on oma win. harjumustega ja oma androidi vägistavad.
|
Jah, ikka win kasutajad on kuidagipidi süüdi. Isegi Ho Ho paistab arvamusel olevat, et käsitsi rakenduste sulgemine Androidil on normaalne.
|
Advanced Task Killer toimis ja andis märgatavat efekti minu mäletamist mööda froyo-s ja selle eelkäijatel. Peale seda on need rohkem aku raiskajad ja mõttetu pahn.
_________________ Linux - Future
"Those Who Sacrifice Liberty For Security Deserve Neither." - Benjamin Franklin
1984 was not supposed to be instruction manual |
|
Kommentaarid: 58 loe/lisa |
   |
53 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
30.05.2012 11:13:53
|
|
|
djpvx kirjutas: |
GertR, Minuarust hoho poolt täiesti mõistlik kommentaar.
Parem on kohe see rakenduste kvantiteedi teema lõpetada, kui hakata selle ümber heietama siin. |
Huvitaval kombel tõid selle rakenduste kvantiteedi välja Androidi kasutajad, mitte WP7 kasutajad.
Kõik vajalikud aplikatsioonid on WP7 peal olemas, loomulikult on ka hunnik pahna nagu teistegi mobiilsete OS-de peal.
_________________ Tsensuur HinnaVaatluse foorumis |
|
Kommentaarid: 159 loe/lisa |
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
30.05.2012 11:19:31
|
|
|
maatriks kirjutas: |
Huvitaval kombel tõid selle rakenduste kvantiteedi välja Androidi kasutajad, mitte WP7 kasutajad. |
Ega üks lihtne Androidi kasutaja ei esinda ju kogu kasutajaskonda. Või mida sa sellega üldse öelda soovisid?
|
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
30.05.2012 11:34:56
|
|
|
djpvx kirjutas: |
maatriks kirjutas: |
Huvitaval kombel tõid selle rakenduste kvantiteedi välja Androidi kasutajad, mitte WP7 kasutajad. |
Ega üks lihtne Androidi kasutaja ei esinda ju kogu kasutajaskonda. Või mida sa sellega üldse öelda soovisid? |
Seda ei ole välja toonud üks Androidi kasutaja. Päris tihti peetakse seda Androidi suureks plussiks Windows Phone 7 ja ka näiteks Meego ees.
|
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
siinus
HV Guru

|
30.05.2012 11:41:36
|
|
|
no selge siis. Ma nii androidi ülistavaid artikleid ei loe.
|
   |
59 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
30.05.2012 13:41:15
|
|
|
jnt kirjutas: |
jnt kirjutas: |
SKG, vaidlema võiks jäädagi, kuid hoolimata sellest palju kiidetud featuurist WP7 puhul, et background'is app ei jookse ja et android on seepärast paha, jookseb angry birds androidil, aga mitte WP7'el. |
Tuletan meelde, et Rovio tegi madalama speciga Androidide jaoks lightweight versiooni, samamoodi nagu nad seda hetkel WP7 jaoks teevad. |
Minu gio peal mäletamist mööda jooksis full-blown angry birds, mitte mingi nuditud variant.
Ka angry birds rio oli olemas, kus füüsika vähe kõvem. See natuke piinas CPU'd juba gio puhul, kuid mälu taha ei jäänud kunagi midagi. |
Samsung Galaxy Gio on 512MB RAM kiviga.
|
|
Kommentaarid: 85 loe/lisa |
   |
2 :: |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
30.05.2012 13:47:08
|
|
|
http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_gio_s5660-3741.php
"158 MB storage, 278 MB RAM"
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity" |
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
30.05.2012 14:09:28
|
|
|
Ho Ho, 278MB on user-accessible, ülejäänud on Androidi süsteemile endale broneeritud alaliselt.
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
30.05.2012 14:11:14
|
|
|
ning seda kasutab milleks? n900'l oli mõnesmõttes sarnane süsteem kus osa mälust oli swapina reserveeritud.
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
30.05.2012 14:14:19
|
|
|
ning seda kasutab milleks? n900'l oli mõnesmõttes sarnane süsteem kus osa mälust oli swapina reserveeritud. |
Miks minult küsid, milleks kasutab. SonyEricssoni 2011 mudelitel näiteks on 340MB kasutatav näiteks (512MB kokku).
Tahad võid ju ise edasi uurida, oled ise selline tarkur. Ma lihtsalt selgitan sulle, et sa paned oma infoga puusse.
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
30.05.2012 14:45:34
|
|
|
jnt, mis RAM kiip on sul 278MB suur?
Edit: mõni lehekülg väidab ka 384MB kokku olema.
viimati muutis mikk36 30.05.2012 14:50:31, muudetud 1 kord |
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
jnt
HV Guru

|
|
Kommentaarid: 110 loe/lisa |
   |
102 |
|
tagasi üles |
|
 |
mikk36
HV Guru

|
30.05.2012 14:52:17
|
|
|
jnt, täiendasin eelnevat postitust.
Telefon näitab sul ju 278 MB välja reaalselt, ei saa seega 256 olla.
Kui kusagil specis on 512 MB või 1 GB kirjas, siis ei ole see kõik sinu poolt kasutatav Androidis.
|
|
   |
78 |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
30.05.2012 16:30:21
|
|
|
Chaza! kirjutas: |
Xloaded kirjutas: |
2. Programmid nagu Anvansed Task killer ja muud selle laadsed on laus lollus, Android sulgeb ja käivitab programme ise nii nagu vaja ~ nii nagu sisemine kell ette näeb. Sinu väide, et seda on laadinud paljud kasutajad näitab, kui palju on inimesi kes on oma win. harjumustega ja oma androidi vägistavad.
|
Jah, ikka win kasutajad on kuidagipidi süüdi. Isegi Ho Ho paistab arvamusel olevat, et käsitsi rakenduste sulgemine Androidil on normaalne.
|
Advanced Task Killer toimis ja andis märgatavat efekti minu mäletamist mööda froyo-s ja selle eelkäijatel. Peale seda on need rohkem aku raiskajad ja mõttetu pahn. |
Täpselt, igasuguste task killerite kasutamine võib olukorra hoopis hullemaks teha. Hea link selle kohta: http://www.droid-life.com/2011/06/02/revisiting-android-task-killers-and-why-you-dont-need-one/
Endal Galaxy Ace ning jooksvate programmide all näitab kogumäluks 247MB ja seal sees on ka Android Core, mis ma eeldan, et ongi süsteem ise. Samas Angry Birds Space jooksis ära (see mäng mida WP7 peal üldse pole... )
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
nexus4
Kreisi kasutaja

|
30.05.2012 17:06:17
|
|
|
GertR kirjutas: |
Juunis nüüd peaks 100´000 appi täis kukkuma |
Suht mõttetud numbrid mõlemad olukorras, kus lõviosa "rakendustest" on lihtalt soust ümber veebilehe/rss feedi või veel hullem, suvalise tekstifaili  |
Väga hea märkus, millele tahaksingi laiemalt tähelepanu juhtida. Eks kõik triviaalsed ja tavakasutajale vajalikud app'id on mõlemal platvormil ju kenasti esindatud, ning vastavalt vajadusele luuakse neid juurde, kui antud OS'ile (Wp7) neid veel ei ole.
Nüüd aga teemasse täpsemalt, huvitav on see et minu Wp7'mele ametlikult puudub Angry Birds, sest Marketplace seda ei näita. Uurisin internetis ja avastasin, et siiski Windows phone 7'le on Angry Birds rakendus olemas. Kui esimest korda oma telefoni käivitasin oli siniste kastikeste vahel üks roheline, see oli Xbox live. Mingil hetkel, kui telefon oli minust juba rohkem informatsiooni kokku krahmanud, siis teatati et Xbox live is not available in your region ..... paffaki ..... ja roheline ikoonike nimega Xbox live muutus siniseks kastikeseks nimega Games, mille interface on siiski küll veel Xbox live sisuga väga sarnane. Natukene puurisi ja juurisin, ning avastasin et
http://www.windowsphone.com/en-GB/marketplace - Angry Birds on
http://www.windowsphone.com/et-EE/marketplace - Angry Birds ei ole
Kindlasti saaksin selle endale marketplace'i väliselt hankida, kuid ei ole isu selle mängu järgi.
Tahtsin proovida väikest nipikat, et teen telefonile hard reseti ja veenda teda algusest peale, et tegu on Inglismaaga. See võib isegi töötatada, tasub ära proovimist.
Niiet, kas kellelgi üldse on Angry Birds enda Wp7'me peal?
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
30.05.2012 17:23:32
|
|
|
pedak, probleem on selles, et sinu Live konto (millega telefon seotud on) on Eesti oma ja developer peab lisama linnukese kuhugi, et app ka siin regioonis kättesaadav oleks, ilmselgelt seda tehtud ei ole.
|
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
heretic666
HV Guru

|
30.05.2012 20:56:19
|
|
|
Telefon jääb ostmata, sest telekamängulaadne leierdis jääks mängimata. Kurb.
|
|
Kommentaarid: 72 loe/lisa |
   |
70 |
|
tagasi üles |
|
 |
krist2an
HV veteran

|
30.05.2012 21:15:11
|
|
|
heretic666 kirjutas: |
Telefon jääb ostmata, sest telekamängulaadne leierdis jääks mängimata. Kurb. |
Lisaks sellele ka Skype (mis on minu arvates eriti hale, arvestades, et Skype kuulub Microsoftile ning nad ei suuda nende enda tarkvara jooksutada)
Oh well... vähemalt on ruudud suured ja värvilised
|
|
Kommentaarid: 40 loe/lisa |
   |
39 |
|
tagasi üles |
|
 |
Ho Ho
HV Guru

|
30.05.2012 21:24:39
|
|
|
Veelgi paremaks teeb see, et skype puudumine tähendab veelgi lihtsamini arusaadavat süsteemi, et ikka ka neandertalid hakkama saaks
|
   |
86 |
|
tagasi üles |
|
 |
sakinaga
HV Guru
|
30.05.2012 22:19:11
|
|
|
krist2an kirjutas: |
heretic666 kirjutas: |
Telefon jääb ostmata, sest telekamängulaadne leierdis jääks mängimata. Kurb. |
Lisaks sellele ka Skype (mis on minu arvates eriti hale, arvestades, et Skype kuulub Microsoftile ning nad ei suuda nende enda tarkvara jooksutada)
Oh well... vähemalt on ruudud suured ja värvilised :D |
Skype Eesti juht Tiit Paananen mainis, et selles vallas toimub töö (mobiilse tarkvara arendamine) ning Windows Phone 8-ga sügisel võiks tulla suurem läbimurre selles vallas.
Veelgi paremaks teeb see, et skype puudumine tähendab veelgi lihtsamini arusaadavat süsteemi, et ikka ka neandertalid hakkama saaks (sein) |
Mis on sinu postituse mõte? Igasugust jama ei ole vaja foorumisse postitada.
|
   |
151 |
|
tagasi üles |
|
 |
nexus4
Kreisi kasutaja

|
30.05.2012 22:22:44
|
|
|
Keskendusin uuesti teema pealkirja. Uurisin veidikene internetist ja tundub, et selliste uudiste pealkirjadega ( ei midagi isiklikku teemaalgatajaga, sest ilusti on näidatud, et uudis on võetud kahvel.ee 'st mis arvatavasti omakorda maha vehitud engadgetist ) tahetakse nagu propagandat teha, lööklause on ju suur ja mällu jääb pahatahtlikult kõlama, et windows phone'iga ei saa isegi linnukestega mängida. Gsmarena andmetel on kokku 4 telefoni mudelit , mille operatsioonisüsteemiks on windows phone 7 ja RAM'i alla 512.
Need telefoni mudelid on
Nokia lumia 610 - ram 256
Nokia lumia 610nfc - ram 256
Samsung Omnia M S7530 - ram 384
HTC 7 surround - ram 448
Nii siis võiks öelda et nokia lumia 610 on ainuke must lammas. (Kõik põhineb gsmarena andmetel, kui teate rohkem siis lisage)
Pluss
Mulle pakub rohkem huvi, et regiooni probleemid korda tehtaks.
Samas ärge kõike ka tõepähe võtke, ma üritan küll ainult fakte välja tuua, aga tõesti tunnistan et olen väga väga rahul windows phone 7'mega, rauaks on lumia 800. Olen lummatud telefoni interface'ist, kiirusest, lihtsusest ja kontaktihaldusest, seega võib mind üheks tulihingeliseks poolehoidjaks tembeldada. Samas on mõned asjad mis ka häirivad.
Go wp7!
|
|
Kommentaarid: 29 loe/lisa |
   |
26 |
|
tagasi üles |