Sain esimese kollase maha üksinda Infernos Muutsin neid skille ja ruune ja nüüd ikka tõesti hakkab tulema... hakkab mängitavaks muutuma lol. Teleport aitab lihtsalt ülipalju _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
25 tundi ja 30 minutit hiljem sain ka lõpuks mina normal raskusastme maha kriipsutada, aega läks, aga asja sai eks näis nüüd kuidas edaspidi läheb Kordagi ei surnud ja tegelane sai level 33 _________________ Youtube: FranticM3rcury
Steam: Frantic M3rcury
viimati muutis M3rcury 28.05.2012 23:44:16, muudetud 1 kord
Jah, jäin ka just rahast ilma ostes ühte itemit tra kaua võib... eriti lahe oleks siis kui päris raha eest ostad, toovad selle uuenduse sisse, siis raha võetakse, vastu ei saa sittagi ja kaebusi nad vastu ei võta saadavad su ise perse, et mida sa tülitad meid, meie servud korras, teile häkiti sisse _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Aga ma ostsin gem'e nii, et sain gem'id kätte ning raha topelt tagasi
Hetkel vist hoopis teen nii, et ühekaupa leveldan kõik klassid järjest läbi igal raskusastmel ning igaühega panen järgmistel asisema geari kõrvale, et oleks hea võtta. Aega võtab kõvasti kuid vähemasti alternatiiv AH farmimisele _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Common sense - so rare that it's a damn superpower
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
On average players have created 3 characters each
80% of characters are between levels 1 and 30
1.9% of characters have unlocked Inferno difficulty
54% of Hardcore players chose a female character
The majority of Hardcore deaths (35%) occur in Act I Normal
The most common level 60 build in the game is only used by 0.7% of level 60 characters of that class (not including Passive diversity)
nu ma ei saa helliski hakkama...
boss, fire trail.. mingid invurneble minionid.. + ressib veel skelesid... suht voimatu mu vaesele DH'le... _________________ Anar kaluva tielyanna!
Milline mehaanika täpselt? See, et mängijal ei hoita igal sammul kätt ning tegu pole "press A to win" tüüpi asjaga? _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
Vaadates paljude inimeste sõnavõtte siin ja mujal jääb üle ainult klassikuid tsiteerida - "I weep for humanity"
Milline mehaanika täpselt? See, et mängijal ei hoita igal sammul kätt ning tegu pole "press A to win" tüüpi asjaga?
Jah, just nimelt, minu jaoks on õige mehaanika see, kui kõik on lihtne ja mitte midagi ei pea tegema, sest see on ju huvitav ja väljakutsuv...
Ootasin raskust, kuid pooled eliidipakid saab maha vaid nii, et pead mitu korda surema. Oleks siis asi vales taktikas, buildis, liikumises vms, aga asi on lihtsalt numbrites. Hellis pole ka suurt mõtet geari farmida, sest selle geariga ei tee Infernos suurt midagi ära. Pigem on just selline pay to win, et ostad rämeda geari ja siis on lihtsalt õnne peal, kas sured sina või sureb eliidipakk varem ära.
Psych0, PlatoonSgtElias, uneven, ma vist peaks oma monki ka ikka sinna üles leveldama lõpuks... tahaks teiega koos mängida.
Siiani olen ootanud oma sõbra järgi, kellega koos siiani ainult teinud... aga tal viimasel ajal pole üldse aega ja siis olen oma alt wizardit leveldanud.
Kõige hullem on ikka Mortaritega eriti kui neil mingid invurneble minionid on aga siin jagasin lahti neid ja kuidas neid maha võtta ja nüüd tundub kõik mobid suht normid olema pinget on samas nüüd ei sure ka koguaeg nagu varem
edit: Kas kuidagi on võimalik korraga kahte skilli kasutada samast lahtrist??? Nagu wizil blizzard ja Hydra _________________ Krüpto
Minu Youtube - HDTanel
Minu Instagram - HDTanel
Kõige hullem on ikka Mortaritega eriti kui neil mingid invurneble minionid on aga siin jagasin lahti neid ja kuidas neid maha võtta ja nüüd tundub kõik mobid suht normid olema pinget on samas nüüd ei sure ka koguaeg nagu varem
edit: Kas kuidagi on võimalik korraga kahte skilli kasutada samast lahtrist??? Nagu wizil blizzard ja Hydra
Optionsites Gameplay all on "Elective skills" või midagi sellist Paned selle peale, saad suvalisi skille suvalisse slotti toppida. _________________ GitHub
.NET Core & Azure baasil lahendused ja arhitektuur - kontakt.
arvestades, et 1.0.3 toob tõenäoliselt paraja nerfi infernosse, siis vist on hetkel parim aeg uute charide 60 boostimiseks, selle asemel, et infernot farmida..
arvestades, et 1.0.3 toob tõenäoliselt paraja nerfi infernosse, siis vist on hetkel parim aeg uute charide 60 boostimiseks, selle asemel, et infernot farmida..
Eks saab näha milles see nerf seisneb. Ise sain aru, et nad on üldiselt rahul tehtava dammi hulgaga kuid soovivad, et see poleks nii spiky vaid rohkem etteaimatav. Ehk siis suht sama trall läheb lahti mis wow'is tankimise balanseerimisega kus wotlk's pendeldas tankide HP 100 ja 10% vahel iga paari sekundi tagant _________________ Teach a man to reason and he'll think for a lifetime
1. Join a Public Game at the Act 4 Prime Evil Hell difficulty.
2. Leave the game.
3. Click to Join a Public Game.
4. The setting will now be Act 4 Prime Evil Inferno difficulty.
5. Join the game.
6. Leave the game.
7. You now have access in single player until you switch quests.
sa ei või postitada uusi teemasid siia foorumisse sa ei või vastata selle foorumi teemadele sa ei või muuta oma postitusi selles foorumis sa ei või kustutada oma postitusi selles foorumis sa ei või vastata küsitlustele selles foorumis sa ei saa lisada manuseid selles foorumis sa võid manuseid alla laadida selles foorumis
Hinnavaatlus ei vastuta foorumis tehtud postituste eest.